Перейти до змісту

Світло без світла

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 hours ago, VojinSvitla said:

Народ, підкажіть акумуляторну настільну лампу для комфортного читання

https://aliexpress.com/item/1005005036874964.html

Мої діти юзають вже 1,5 роки. Краща з того, що зустрічав. Добротний корпус, вдала конструкція, адаптивна яскравість, хороша автономність, USB-C. 

Місяць тому на розпродажі взяв батькам за $22.

Опубліковано
9 годин тому, MaestroA сказав:

https://aliexpress.com/item/1005005036874964.html

Мої діти юзають вже 1,5 роки. Краща з того, що зустрічав. Добротний корпус, вдала конструкція, адаптивна яскравість, хороша автономність, USB-C. 

Місяць тому на розпродажі взяв батькам за $22.

Цікавий варіант, але чому так відбувається, що коли клікаєш на посилання, то в браузері встигаєш помітити ціну 24$, а потім іде одразу автоматична переадресація, типу перекидає в мій акаунт/регіон і ціна стає 1125 грн, що вже є 30$. Чому так і як цього уникнути ?

• Дякую! 1
Опубліковано
5 minutes ago, SergLutsk said:

Цікавий варіант, але чому так відбувається, що коли клікаєш на посилання, то в браузері встигаєш помітити ціну 24$, а потім іде одразу автоматична переадресація, типу перекидає в мій акаунт/регіон і ціна стає 1125 грн, що вже є 30$. Чому так і як цього уникнути ?

мені здається що в ціну просто добавляють "free shipping"

Опубліковано
30 хвилин тому, vampirich сказав:

мені здається що в ціну просто добавляють "free shipping"

Хз, по першому входу не встигнеш нічого переглянути, ось як це виглядає у мене

Опубліковано (змінено)
4 hours ago, SergLutsk said:

Скоріш за все $24 - ціна для нових юзерів. А через секунду відбувається авторизація і ціна стандартна - $30.

В мене після виходу з аккаунта показує - $27.37.

Змінено користувачем MaestroA
Опубліковано
7 годин тому, MaestroA сказав:

Скоріш за все $24 - ціна для нових юзерів. А через секунду відбувається авторизація і ціна стандартна - $30.

В мене після виходу з аккаунта показує - $27.37.

Пічально, вобщем в того аліка 7 п'ятниць на тижні, ціни плавають як хочеш, і для кожного ринку своя ціна, і для всього...

• 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Все ще в пошуках лампи. Потрібна лампа для дуже літньої людини. Лампа що пропанував MaestroA не підходить через сенсорне керування і мені здається що вона не дуже стійка, в темряві легко перекинути. Ну і 5 ват освітлення здається не достатньо, хоча можу помилятися бо лампи в живу не бачив
Думаю над такою комбінацією:
Лампа 

WWW.OLX.UA

390 грн.: 390 грн.: АКЦІЯ! - ДЕШЕВА ОЛХ ДОСТАВКА УКРПОШТОЮ. Для замовлення натисніть на значок "КУПИТИ З ДОСТАВКОЮ" і...

spacer.png

Плюс ось такий упс 

WWW.OLX.UA

820 грн.: 820 грн.: Джерело безперебійного живлення DC1018P TM Telstream 5В-12В максимальною потужністю 18 Вт, з чотирьма...

Технічні характеристики:

Вхідна напруга – від 85 до 265 В
Вихідна напруга - USB 5В 2A; DC 5В 2А; 9В 1А; 12В 1А; 15/24В PoE 0.6A
Потужність макс. - 18Вт
Акумулятори літієві, загальна ємність - 10400 мАг (Li-Ion 18650 - 4 шт х 2600 мАг)
Час перемикання на резервне живлення - 0 мс
Холодний старт, автоматичне включення при відновленні основного живлення
Захист від перезарядки та перерозрядки, короткого замикання
Робоча температура: від -10 до +40
Розміри - 160x105x33 мм
Маса - 0.4 кгТехнічні характеристики:

Як гадаєте, такий варіант має право на життя? 

Змінено користувачем VojinSvitla
Опубліковано
25 minutes ago, VojinSvitla said:

мені здається що вона не дуже стійка, в темряві легко перекинути

Мені теж так здавалося. А по факту центр ваги максимально низько. Лампа стійка не менше цієї, що на фото вище.

За весь час використання не помічав жодного випадкового перекидання.

• +1 1
Опубліковано
18 годин тому, VojinSvitla сказав:

Думаю над такою комбінацією

Не придумуй колесо.

Візьми окремо повербанк +акумуляторний світильник. Пройдись по олх

• +1 1
Опубліковано

Або щось типу такого, готове рішення

WWW.OLX.UA

699 грн.: 699 грн.: Це потужна світлодіодна лампа, призначена для використання в повсякденному...

Я такими світив... 2-3штуки і як вдень.

Правда були трохи більші, і зміг всунути 2шт 18650

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/lampa-60w-lhtar-60-w-led-usb-akumulyatorna-portativna-lampa-IDQueo3.html

• Дякую! 1
Опубліковано
1 hour ago, Oli said:

Або щось типу такого, готове рішення

Нормальна річ під переробку.

Я такі ще давнішні купував, ще на кислотних акумах були.

Переробив під літій зі схемою управління на чотири режими. Користуюсь вже років 5.

Управління на тінці.

Опубліковано
5 хвилин тому, romanc сказав:

А з чим пов'язан різкий попит на генератори? Забрали три останніх за 4 дні, 6 питали.

Паніка, нагнітання

Опубліковано
23 хвилин тому, romanc сказав:

А з чим пов'язан різкий попит на генератори? Забрали три останніх за 4 дні, 6 питали.

Так зима не за горами

• +1 2
Опубліковано
2 hours ago, romanc said:

Павербанки + 20-40% за тиждень зробили, а декі - просто зняли з продажу, наприклад, знаю контору де Baseus 30000 15W були 780 грн. в роздріб (ще тиждень тому) - вже кажуть немає, але менеджер сказав "по секрету" що тупо заборонили продавати, чекають коли х3 можна буде зробити :mdr:

• Збентежений 2
Опубліковано

До речі, ще є гелеві акумулятори - поки по доступній ціні, 65А - бачив в межах 3+ тис. грн, 120A - близько 6К (минулої зими він був 12-14)

Опубліковано
13 hours ago, romanc said:

Просто Нокіан нещодавно в іншій темі писав що зимою знову буде халепа з електрикою. От люди і сполошилися

• Ха-ха 4
Опубліковано
3 hours ago, vampirich said:

Просто Нокіан нещодавно в іншій темі писав що зимою знову буде халепа з електрикою. От люди і сполошилися

3 hours ago, vampirich said:

От тому я ніколи не пишу,що долар буде СИЛЬНО рости.

Хоча у випадку з паверами мені достатньо було написати ,що зимою буде зима.)

Опубліковано

2-3 дні без світла можна викрутитись, а от якщо це буде більше часу ніякий вже павербанк не спасе.

всі резерви актуальні для своєї хати, накачати води та запустити котел для обігріву.

А ті, хто живе в квартирі хіба як ліхтарики заряджати, тому якщо буде жорсткий блекаут то й звязку телефонного не буде, отже й не треба мобілку заряджати :)

• +1 2
Опубліковано
5 годин тому, nickel сказав:

image.png.35fd5ac82ad099cfc105f12c0f04f4a8.png

В наших людей геть тирса в голові? Без цієї заяви вони не розуміли, що зимою може бути срака?

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
55 minutes ago, volks said:

В наших людей геть тирса в голові? Без цієї заяви вони не розуміли, що зимою може бути срака?

Всі добре розуміють. Якщо тільки не безнадійні оптимісти, які вірять у закінчення війни найближчим роком.

Що можна зробити у багатоповерховому будинку? Щось радикальне нічого. А генератором можна або отруїти сусідів чи себе, або спалити будинок.

• +1 2
Опубліковано
40 minutes ago, Electronshik said:

Всі добре розуміють. Якщо тільки не безнадійні оптимісти, які вірять у закінчення війни найближчим роком.

Що можна зробити у багатоповерховому будинку? Щось радикальне нічого. А генератором можна або отруїти сусідів чи себе, або спалити будинок.

Буржуйку, вивести димаря до криші, закупити дрова

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано
55 minutes ago, Nokian said:

Найкращий вихід,це мати  хатку з криницею та дровами,з льохом  та консервацією.)

Десь у ЕС

• Дякую! 2
  • Ха-ха 3
  • +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...