nickel Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 18:15 #151 Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 18:15 В 26.04.2021 в 18:01, Cherman сказав: В ковельських підприємців. Показати Я навіть знаю звідки ці сподівання - люди вбухали немалі гроші, тому сподівалися що відіб'ють легко, швидко і багато. Але, напевно, більшість бутіків продалося ще на стадії будівництва, тому власнику було вже пофіг піде туди покупець чи ні. А це ж ковельські єбеня, туди треба було возити покупців безкоштовно, як Епіцентр, та ще й доплачувати акціями і знижками. І це все треба було робити при повному заповненні торгових площ, а не так що один бутік відкрився, а два-три поруч пустих. Заповнення треба було добиватися любою ціною, навіть безкоштовно здаючи площі.
nickel Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 18:27 #152 Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 18:27 В 26.04.2021 в 18:15, Юріч сказав: Ти джинси і смартфони на ДПЗ купуєш? Показати Не завжди, але й не тільки джинси. Телефон купляв. Не собі і не смартфон, але смартфони там також продають і не в одному місці. 5 минут назад, Юріч сказал: Що за ресторан? Показати Колись був Лаванда, зараз бар П'ятниця, але обслуговування ресторанного типу.
nickel Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 19:05 #153 Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 19:05 (змінено) Для мене ресторан - це хрестини, випускний, весілля, ювілей, новорічний корпоратив, вихід на пенсію, тобто масова п'янка по-богатому. Змінено 26 Квітня, 2021 в 19:06 користувачем nickel
nickel Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 19:12 #154 Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 19:12 В 26.04.2021 в 19:09, Cherman сказав: Та я тебе прошу. Там СІЛЬМАШ навкруги,яке оживлення. Показати Можливо ти знаєш: як себе Епіцентр ковельський чухає? Він же десь там недалеко від Юванта.
nickel Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 19:18 #155 Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 19:18 Щойно збагнув, що ні разу не був на поминках в ресторані, все якісь дешманські столові. Отак рідня нас любить. І в зв'язку з цим в мене виникло запитання: а можна в заповіті прописати, щоб поминки були в ресторані, інакше фігушки, а не спадок? Я тоді ще й живу музику пропишу. 3
MANJAK11 Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 21:05 #156 Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 21:05 В 26.04.2021 в 19:18, nickel сказав: Щойно збагнув, що ні разу не був на поминках в ресторані, все якісь дешманські столові. Отак рідня нас любить. І в зв'язку з цим в мене виникло запитання: а можна в заповіті прописати, щоб поминки були в ресторані, інакше фігушки, а не спадок? Я тоді ще й живу музику пропишу. Показати а тобі не похєр ? ))) Я от пацанів прошу, коли здохну, щоб мене під цю музику несли Показати контент але ж розумію, що хєр тому правда, ну і фіг з ним 3 1
paksivatova Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 08:00 #157 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 08:00 В 26.04.2021 в 21:44, Cherman сказав: А в нашому луцькому селі є ресторани? Показати cafe de vino як на мене-це ресторан
paksivatova Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 08:02 #158 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 08:02 В 26.04.2021 в 21:44, Cherman сказав: А в нашому луцькому селі є ресторани? Показати cafe de vino як на мене-це ресторан
rrid Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 08:16 #159 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 08:16 В 26.04.2021 в 17:18, nickel сказав: Ковельський Ювант краще не чіпайте, він як і ринок біля Кромберга - мертвонароджений. І для порівняння не підходять. Але їх обох можна цілком оживити. Показати щось не второпаю ці два рітейл-проекти мертвонароджені, але їх ще можна оживити? чи це в тебе такий хитрий план - дочекатись, поки їх будуть продавати за 1 гривню, а вже тоді ти будеш оживляти? ))) В 26.04.2021 в 17:18, nickel сказав: Але ні. Я не правий. Ви всі праві. Показати натякну - ще до пандемії (без визначеного пандемічного порогу), в США закривались тисячі роздрібних магазинів на рік, наприклад в 2019-му загальне число очікувалось від 9 до 10 тисяч (!) https://rau.ua/novyni/ritejl-apokalipsys-ssha-10-000/ звісно, оживити можна що-завгодно, навіть Новий ринок біля самого ЛПЗ, але чи буде це економічно доцільно? безперечно, в Княгининку потрібні комерційні площі. але скільки їх там потрібно - ти аналізував? платоспроможних орендарів - вистачить на всіх? не буде як на Набережній? Книга Лоулесса "Покинуті торгові центри Америки" включає фотографії понад 20 "мертвих" торгових центрів, багато з яких зазнали значних руйнувань, відколи їх закрили. от тупі американці, не знають, що їх всіх можна оживити))) 2
rrid Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 08:28 #160 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 08:28 В 26.04.2021 в 19:18, nickel сказав: Щойно збагнув, що ні разу не був на поминках в ресторані, все якісь дешманські столові. Отак рідня нас любить. І в зв'язку з цим в мене виникло запитання: а можна в заповіті прописати, щоб поминки були в ресторані, інакше фігушки, а не спадок? Я тоді ще й живу музику пропишу. Показати теоретично можна відчувається вплив Гаріка Корогодського )) Показати контент
nickel Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 09:03 #161 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 09:03 В 27.04.2021 в 08:16, rrid сказав: чи це в тебе такий хитрий план - дочекатись, поки їх будуть продавати за 1 гривню, а вже тоді ти будеш оживляти? ))) Показати В мене немає плану на ті площі. Але можете запам'ятати цей пост, якщо до року так 30-го керувати будуть палицевські, то не буде вже ні старого ні варшавського ринку. А на Боженка буде. 43 минуты назад, rrid сказал: безперечно, в Княгининку потрібні комерційні площі. але скільки їх там потрібно - ти аналізував? платоспроможних орендарів - вистачить на всіх? не буде як на Набережній? Показати Тобі клавіатури не шкода? Я ж написав - ви праві. Що мені ще зробити, щоб ви нарешті сі вспокоїли? 1
nickel Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 09:08 #162 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 09:08 (змінено) В 27.04.2021 в 08:28, rrid сказав: відчувається вплив Гаріка Корогодського )) Показати Він не має на мене впливу і навіть дратує своїм епатажем і ватою. Я вже два рази від нього відписувався, але підписався назад: один раз через його благодійну діяльність і другий раз через боротьбу з колекторами. І цього інтерв'ю не бачив. Змінено 27 Квітня, 2021 в 09:08 користувачем nickel
rrid Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 11:22 #163 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 11:22 В 27.04.2021 в 09:08, nickel сказав: Він не має на мене впливу і навіть дратує своїм епатажем і ватою. Я вже два рази від нього відписувався, але підписався назад: один раз через його благодійну діяльність і другий раз через боротьбу з колекторами. І цього інтерв'ю не бачив. Показати я ж не звинувачував тебе - там типу смайли в мене були "))" ))) сам на нього не підписаний (і взагалі ні на кого не підписаний), але вперше його подивився в його інтерв'ю Черняку. до того сприймав його тільки як шоумена - знав образ і знав, що є такий чувак. але оскільки передивився багато інтерв'ю БігМані'в, то подивився й Гаріка... попри всю його епатажність, він говорить як реальний інвестиційний та операційний менеджер. про його боротьбу з колекторами довідався від тебе ) не знаю, де в нього потреба серця, а де піар в благодійності - але він бізнесмен, який збудував успішний ТЦ (щоправда, не на околиці міста, і не в селі)) В 27.04.2021 в 09:03, nickel сказав: можете запам'ятати цей пост, якщо до року так 30-го керувати будуть палицевські, то не буде вже ні старого ні варшавського ринку. Показати зі своєї дзвіниці можу продублювати те, що раніше писав в профільній темі. великі ринки відмирають зі зростанням доходів населення. я пам'ятаю часи, коли базари по п'ятницях були на стадіонах - і де вони зараз? я пам'ятаю, як важко було продати контейнери на Варшавці, і як фірма фіксувала збиток. я пам'ятаю, як на Привозі стояло до половини закритих контейнерів з написами "оренда/продам", і можна було купити контейнер за 200 баксів. і стадіони, і Привоз вбили не Палицевські - а зростання добробуту. епоха інтернет-торгівлі тільки прискорить цей процес - США в приклад, коли "нормальні" ТЦ закриваються через брак покупців. імхо, і через 10 років, і на Центральному, і на Варшавському ринку можна буде купити свіжої зелені, чи м'ясного. але навряд чи за дешевими кросами чи джинсами будуть їздити на ринок - вже зараз можна спостерігати, як потоки покупців переорієнтовуються на "дешеві товари" в Шарі, 55-75 і т.п. але якщо зараз прилетить черговий "чорний лебідь" - то зі своїм прогнозом ти поспішив )) і ринки ще поживуть...
yu2007 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 12:35 #164 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 12:35 В 27.04.2021 в 11:22, rrid сказав: але якщо зараз прилетить черговий "чорний лебідь" - то зі своїм прогнозом ти поспішив )) і ринки ще поживуть... Показати Щось він летить, летить, та все не прилетить) А тим часом в нашій неньці: «У квітні 2021 року фізичні особи продали на 422 млн доларів більше, ніж купили, що є найвищим показником за останні 4 роки.»
nickel Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 12:41 #165 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 12:41 В 27.04.2021 в 11:22, rrid сказав: і стадіони, і Привоз вбили не Палицевські - а зростання добробуту. *** імхо, і через 10 років, і на Центральному, і на Варшавському ринку можна буде купити свіжої зелені, чи м'ясного. *** але якщо зараз прилетить черговий "чорний лебідь" - то зі своїм прогнозом ти поспішив )) і ринки ще поживуть... Показати Якби я писав про тренди і економіку, то не згадував би прізвищ. Я вам трохи інсайду підкинув. Які ж ви недогадливі.
rrid Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 13:04 #166 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 13:04 В 27.04.2021 в 12:41, nickel сказав: Якби я писав про тренди і економіку, то не згадував би прізвищ. Я вам трохи інсайду підкинув. Які ж ви недогадливі. Показати ясно Показати контент натякаєш, що базарники змушені будуть переїхати в Княгининок і Рованці на ринки, а за ними покупці підтягнуться )) значною мірою, це співпадіння - імхо як на мене, Палицівським значно простіше віджати вільні земелльні ділянки, які належать місту, а не воювати з іншими бандюками
MACCEN Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 13:35 #167 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 13:35 В 26.04.2021 в 21:05, MANJAK11 сказав: а тобі не похєр ? ))) Я от пацанів прошу, коли здохну, щоб мене під цю музику несли Показати контент але ж розумію, що хєр тому правда, ну і фіг з ним Показати Зачотно, кремація та попіл розвіяти на полі щоб якась може користь була 1
Nokian Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 14:33 #168 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 14:33 В 27.04.2021 в 11:22, rrid сказав: я ж не звинувачував тебе - там типу смайли в мене були "))" ))) сам на нього не підписаний (і взагалі ні на кого не підписаний), але вперше його подивився в його інтерв'ю Черняку. до того сприймав його тільки як шоумена - знав образ і знав, що є такий чувак. але оскільки передивився багато інтерв'ю БігМані'в, то подивився й Гаріка... попри всю його епатажність, він говорить як реальний інвестиційний та операційний менеджер. про його боротьбу з колекторами довідався від тебе ) не знаю, де в нього потреба серця, а де піар в благодійності - але він бізнесмен, який збудував успішний ТЦ (щоправда, не на околиці міста, і не в селі)) зі своєї дзвіниці можу продублювати те, що раніше писав в профільній темі. великі ринки відмирають зі зростанням доходів населення. я пам'ятаю часи, коли базари по п'ятницях були на стадіонах - і де вони зараз? я пам'ятаю, як важко було продати контейнери на Варшавці, і як фірма фіксувала збиток. я пам'ятаю, як на Привозі стояло до половини закритих контейнерів з написами "оренда/продам", і можна було купити контейнер за 200 баксів. і стадіони, і Привоз вбили не Палицевські - а зростання добробуту. епоха інтернет-торгівлі тільки прискорить цей процес - США в приклад, коли "нормальні" ТЦ закриваються через брак покупців. імхо, і через 10 років, і на Центральному, і на Варшавському ринку можна буде купити свіжої зелені, чи м'ясного. але навряд чи за дешевими кросами чи джинсами будуть їздити на ринок - вже зараз можна спостерігати, як потоки покупців переорієнтовуються на "дешеві товари" в Шарі, 55-75 і т.п. але якщо зараз прилетить черговий "чорний лебідь" - то зі своїм прогнозом ти поспішив )) і ринки ще поживуть... Показати Знайди мені зараз контейнер на Варшавці ( в нормальному місці звісно ,і площі від 9 квадратів), дешевше 9 тисяч
rrid Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 14:54 #169 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 14:54 В 27.04.2021 в 14:33, Nokian сказав: Знайди мені зараз контейнер на Варшавці ( в нормальному місці звісно ,і площі від 9 квадратів), дешевше 9 тисяч Показати не знаю, нащо проквотив мій пост, але є бажання придбати контейнер дешевше 9 тисяч, який раніше коштував 45? а скільки коштував раніше самий дешевий контейнер в "ненормальному" місці?
romanc Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 16:16 #170 Опубліковано 27 Квітня, 2021 в 16:16 В 27.04.2021 в 11:22, rrid сказав: я ж не звинувачував тебе - там типу смайли в мене були "))" ))) сам на нього не підписаний (і взагалі ні на кого не підписаний), але вперше його подивився в його інтерв'ю Черняку. до того сприймав його тільки як шоумена - знав образ і знав, що є такий чувак. але оскільки передивився багато інтерв'ю БігМані'в, то подивився й Гаріка... попри всю його епатажність, він говорить як реальний інвестиційний та операційний менеджер. про його боротьбу з колекторами довідався від тебе ) не знаю, де в нього потреба серця, а де піар в благодійності - але він бізнесмен, який збудував успішний ТЦ (щоправда, не на околиці міста, і не в селі)) зі своєї дзвіниці можу продублювати те, що раніше писав в профільній темі. великі ринки відмирають зі зростанням доходів населення. я пам'ятаю часи, коли базари по п'ятницях були на стадіонах - і де вони зараз? я пам'ятаю, як важко було продати контейнери на Варшавці, і як фірма фіксувала збиток. я пам'ятаю, як на Привозі стояло до половини закритих контейнерів з написами "оренда/продам", і можна було купити контейнер за 200 баксів. і стадіони, і Привоз вбили не Палицевські - а зростання добробуту. епоха інтернет-торгівлі тільки прискорить цей процес - США в приклад, коли "нормальні" ТЦ закриваються через брак покупців. імхо, і через 10 років, і на Центральному, і на Варшавському ринку можна буде купити свіжої зелені, чи м'ясного. але навряд чи за дешевими кросами чи джинсами будуть їздити на ринок - вже зараз можна спостерігати, як потоки покупців переорієнтовуються на "дешеві товари" в Шарі, 55-75 і т.п. але якщо зараз прилетить черговий "чорний лебідь" - то зі своїм прогнозом ти поспішив )) і ринки ще поживуть... Показати Как бы карантины не вернули всё вспять, и опять на стадионы), что самое интересное, во всех городах они были. В Мариуполе было на Стадионе Локомотив, потом остроили огромный рынок вроде как недалеко от центра, но с неудобной транспортной развязкой, и он поднялся, а потом угас.
MANJAK11 Опубліковано 28 Квітня, 2021 в 16:48 #171 Опубліковано 28 Квітня, 2021 в 16:48 В 27.04.2021 в 14:33, Nokian сказав: Знайди мені зараз контейнер на Варшавці ( в нормальному місці звісно ,і площі від 9 квадратів), дешевше 9 тисяч Показати прийди покажу, який за 900 баксів на оптовому продали не так давно звісно не 9 квадратів, але то два моїх тільки вкупі 2
Slavco Опубліковано 28 Квітня, 2021 в 20:15 #172 Опубліковано 28 Квітня, 2021 в 20:15 В 28.04.2021 в 16:48, MANJAK11 сказав: прийди покажу, який за 900 баксів на оптовому продали не так давно звісно не 9 квадратів, але то два моїх тільки вкупі Показати Маньяче, не прибідняйся, у тебе ж такі офіси мають мережу мінімум в 60-ті странах міра 1
Sandro Опубліковано 30 Квітня, 2021 в 08:21 #173 Опубліковано 30 Квітня, 2021 в 08:21 (змінено) В 26.04.2021 в 10:47, nickel сказав: @KILLER зверни увагу. Комерційна нерухомість, зазвичай, відбивається швидше житлової. Новий ринок у Княгининку Показати Раз мова зайшла за комерцію - можу запропонувати співінвестування в об'єкти "Атланта Нерухомість". Якщо тезисно - це частка в спільному об'єкті нерухомості, який вдало зданий в оренду. Продаж частки можливий в розмірі до 50%, управління об'єктом здійснює Атланта, гарантія - частина майна в межах частки, дохідність від 8.5 до 10% річних в $, поріг входу від 5000$. Якщо цікавлять деталі - прошу в ПП. Змінено 30 Квітня, 2021 в 08:26 користувачем Sandro 1
yu2007 Опубліковано 30 Квітня, 2021 в 09:01 #174 Опубліковано 30 Квітня, 2021 в 09:01 В 30.04.2021 в 08:21, Sandro сказав: Якщо цікавлять деталі - прошу в ПП. Показати Ви - представник Атланти чи просто інвестор? Цікавить, якщо об’єкт комерційної нерухомості виявиться таким, що не дає прибутку, чи взагалі збитковим, чи не доведеться інвестору ще приплачувати з власної кишені за управління такою нерухомістю? Чи 8,5 річних - це гарантований дохід? 3
Sandro Опубліковано 30 Квітня, 2021 в 09:09 #175 Опубліковано 30 Квітня, 2021 в 09:09 В 30.04.2021 в 09:01, yu2007 сказав: Ви - представник Атланти чи просто інвестор? Цікавить, якщо об’єкт комерційної нерухомості виявиться таким, що не дає прибутку, чи взагалі збитковим, чи не доведеться інвестору ще приплачувати з власної кишені за управління такою нерухомістю? Чи 8,5 річних - це гарантований дохід? Показати Представник. Ви стаєте співласником, відповідно маєте всі ті ж ризики що і інші співвласники (Атланта, або ті що стали співвласниками в межах 49%, їх може бути 3,4,5...) в т.ч. і війна, девальвація, стагнація. Але оскільки ми з вами в одному човні - робимо все можливе щоб негативи - згладити, позитиви - збільшити. Для тих хто не захоче продовжувати співпрацю - є механізм виходу з частки. Дохід може бути прописаний як гарантований за виключенням форс-мажорів про які писав вище. 1 3
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти