Dima4s Опубліковано 20 Лютого, 2019 в 16:04 #2401 Опубліковано 20 Лютого, 2019 в 16:04 1 година тому, Poison сказано: Так і буде ,єдине не хочеться це бачити на свої власні очі і казати потім дурням ,ну що догрались з своїм клоуном! https://www.radiosvoboda.org/a/press-review/29780734.html Читати пробував ту херню що постиш? От тобі перл з статті, далі можна не читати того "експерта" який писав цей висер. " По-друге, олігархи скористаються недосвідченістю Зеленського і його неспроможністю керувати складними урядовими структурами України, щоб повернутися до влади, і те саме зроблять і корупціонери всіх рівнів. "
Poison Опубліковано 20 Лютого, 2019 в 16:31 #2402 Опубліковано 20 Лютого, 2019 в 16:31 26 минут назад, Dima4s сказал: Читати пробував ту херню що постиш? От тобі перл з статті, далі можна не читати того "експерта" який писав цей висер. " По-друге, олігархи скористаються недосвідченістю Зеленського і його неспроможністю керувати складними урядовими структурами України, щоб повернутися до влади, і те саме зроблять і корупціонери всіх рівнів. " Тобто Коломойский вже став не олігархом і не він просуває і надає охорону і змі клоуну?
Dima4s Опубліковано 20 Лютого, 2019 в 16:38 #2404 Опубліковано 20 Лютого, 2019 в 16:38 2 хвилин тому, Poison сказано: Тобто Коломойский вже став не олігархом і не він просуває і надає охорону і змі клоуну? Тобто Фірташ, Ахметов, Порошенко, Медведчук вже не олігархи? То не вони ціни на газ і електрику нам піднімають видуманими термокомпенсаціями і ротердам +? Чи то не порошенко з допомогою СБУ допомыг медведчуку пыджати пыд себе ринок газу? Чи канал прямий який був в януковича...став різко хвалити порошенка, ну і змінив власника на дружбана порошенка?
jack74 Опубліковано 20 Лютого, 2019 в 17:00 #2405 Опубліковано 20 Лютого, 2019 в 17:00 29 хвилин тому, Poison сказано: Тобто Коломойский вже став не олігархом і не він просуває і надає охорону і змі клоуну? я вже запитував - маєш якісь хоч більш-менш серйозні докази цієї байки? Чи просто "бо всі так кажуть і мені так хочеться думати"? А за "надає охорону" - ну смішно читати навіть встрягати не хтів, коли не так давно це обсмоктували Тобто, якщо є охоронець (чи охоронна фірма), то вона тепер навічно присягла одному "тєлу" і більше ніколи нікого? А якщо тільки "ще когось", знач то те "єдінствєнноє тєло" пріказало? ну смііішно Пацани мають гроші, наймають собі в охорону тих, кого хочуть. І не дивно, що наймають професіоналів, котрі вже охороняли непростих людей і, відповідно, мають репутацію. Чи може Зеленський мав собі в охорону пластунів попросити? Чи ДСО?
justice777 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 11:40 #2407 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 11:40 Президент Польши Александр Квасьневский (1995-2005) рассказал, что избрание Владимира Зеленского - "страшный выбор для него самого", а Украину не возьмут в НАТО и ЕС из-за российско-украинской войны. - Вопрос о Владимире Зеленском. Как вы считаете, следует переживать о безопасности, если его изберут? Мол, человек без опыта может возглавить страну. - Мир сегодня именно такой. Зеленский не первый и не последний юморист, который пошел в политику. ... Если вы хотите знать мое мнение, то быть президентом без политического опыта - это страшно. Не только для страны, но и для самого человека, которому нужно создать сильное окружение. Это то, чем ты никогда не занимался. Вот, например, я никогда не был космонавтом. И мне сказали, что завтра вы полетите на луну. Я, как реалист, отказался бы. https://www.liga.net/politics/interview/u-putina-dve-tseli-pervaya---dostignuta-intervyu-s-kvasnevskim
volks Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 12:13 #2408 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 12:13 1 час назад, Volyniaka сказал: "Долар буде коштувати не більше 10" "АТО буде тривати години, солдат буде отримувати 1000 грн в день"
WebTraveller Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 13:28 #2409 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 13:28 1 час назад, justice777 сказал: Президент Польши Александр Квасьневский (1995-2005) рассказал, что избрание Владимира Зеленского - "страшный выбор для него самого", а Украину не возьмут в НАТО и ЕС из-за российско-украинской войны. - Вопрос о Владимире Зеленском. Как вы считаете, следует переживать о безопасности, если его изберут? Мол, человек без опыта может возглавить страну. - Мир сегодня именно такой. Зеленский не первый и не последний юморист, который пошел в политику. ... Если вы хотите знать мое мнение, то быть президентом без политического опыта - это страшно. Не только для страны, но и для самого человека, которому нужно создать сильное окружение. Это то, чем ты никогда не занимался. Вот, например, я никогда не был космонавтом. И мне сказали, что завтра вы полетите на луну. Я, как реалист, отказался бы. https://www.liga.net/politics/interview/u-putina-dve-tseli-pervaya---dostignuta-intervyu-s-kvasnevskim То не треба взагалі нічого міняти? Ті люди, що керують країною вже майже 30 років нехай і далі керують? А далі їх діти? То може нам монархію треба?))
Nokian Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 13:41 #2410 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 13:41 А що ж на сьогодні в Україні треба,аби дійсно щось змінити? Що в першу чергу треба?
WebTraveller Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 15:11 #2411 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 15:11 1 час назад, Nokian сказал: А що ж на сьогодні в Україні треба,аби дійсно щось змінити? Що в першу чергу треба? Явно не залишити на наступні 5 років як є Позитивних змін я особисто не побачив. Точніше не так. Я на зміни не дивлюсь, я маю голову, маю в голові і мені при любому президентові живеться нормально. Але маю батьків, тещу, тестя, їм жити за останні 5 років краще не стало. Тещі/тестю навіть субсидії не дали за останній рік, хоча вони реально 2 інваліда і не живуть а виживають. От вони хочуть голосувати за Ю. А чого? Бо вона ціну на газ знизить вдвічі. І вони їй вірять. І нікого не слухають
nickel Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 15:16 #2412 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 15:16 4 минуты назад, WebTraveller сказал: Явно не залишити на наступні 5 років як є Позитивних змін я особисто не побачив. Точніше не так. Я на зміни не дивлюсь, я маю голову, маю в голові і мені при любому президентові живеться нормально. Але маю батьків, тещу, тестя, їм жити за останні 5 років краще не стало. Тещі/тестю навіть субсидії не дали за останній рік, хоча вони реально 2 інваліда і не живуть а виживають. От вони хочуть голосувати за Ю. А чого? Бо вона ціну на газ знизить вдвічі. І вони їй вірять. І нікого не слухають Зараз він твоїй тещі і тестю анафему оголосить.
WebTraveller Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 15:44 #2413 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 15:44 26 минут назад, nickel сказал: Зараз він твоїй тещі і тестю анафему оголосить. Можу дати адресу Нокіану)) Нехай проведе профілактичну бесіду. А вони йому розкажуть і про нові тарифи на все, в тому числі про ціни на газ, про субсидії, про безкоштовну медицину і ще багато чого
jack74 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 15:59 #2414 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 15:59 On 11.02.2019 at 18:51, yu2007 сказано: А хто що думає про "Тітушок по-новому" (пікетування кварталу у Львові) і креативні львівські біг-морди? On 11.02.2019 at 19:11, yu2007 сказано: Під "тітушками по-новому" я взагалі-то мав на увазі учасників протестної акції проти ЗЕ!2019. On 11.02.2019 at 20:19, jack74 сказано: бридко було дивитись. Їх не цікавили відповіді, їх цікавило лише срати-кричати. Одні покричали на камери дебільні дитячі завчені "запитання"? - от і інші, знач, мають право висловитись «Торнадо» стал на защиту Зеленского | Ситуация во Львове с проплаченными АТОшниками! Спойлер Я з Торнадівцями в цьому повністю погоджуюсь
Nokian Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 17:36 #2415 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 17:36 Ну так хтось,відповість на пряме питання-що потрібно для змін?
vrm Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 22:15 #2416 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 22:15 4 часа назад, Nokian сказал: Ну так хтось,відповість на пряме питання-що потрібно для змін? На волинських новинах колись один коментатор розумний залишив таке повідомлення про проблеми країни: першою проблемою я б написав некомпетентність і безвідповідальність влади. другою - безправність людей, відсутність демократії. третьою - тотальна корупція. далі - наслідки перших трьох проблем. Так ось, той хто зможе організувати вертикаль влади для вирішення цих трьох проблем, той і потрібен на чолі України. Ось такі зміни необхідні.
Nokian Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 22:19 #2417 Опубліковано 21 Лютого, 2019 в 22:19 Хай так, а ЩО ж все таки потрібно ,щоб зробити ці зміни?
Poison Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 00:39 #2418 Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 00:39 8 часов назад, jack74 сказал: Одні покричали на камери дебільні дитячі завчені "запитання"? - от і інші, знач, мають право висловитись «Торнадо» стал на защиту Зеленского | Ситуация во Львове с проплаченными АТОшниками! Скрыть контент Я з Торнадівцями в цьому повністю погоджуюсь Я б з всіма торнадівцями на твому місці не погоджувався ,а то там і педофіли є і гряземеси. )))
jack74 Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 06:29 #2419 Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 06:29 5 годин тому, Poison сказано: Я б з всіма торнадівцями на твому місці не погоджувався ,а то там і педофіли є і гряземеси. ))) Ото зОстриииив... А де ти побачив в мене слово "всіма"? Чи може то серед тих, що на відео, з котрими я й погоджуюсь (суто в межах сказаного в відео!) є такі, як ти написав? А ти і їм про це сказав би в лице?
Poison Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 08:29 #2420 Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 08:29 Ти ж не написав торнадо встав на захист зельонкіна ,окрім (і перечислюєш). Може і серед тих хто і на відео такі є,я їм свічку не тримав. Але гордитись захистом батальону який в спів вляпатись в всі тяжкі я б на твоєму місці не став.
jack74 Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 08:51 #2422 Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 08:51 ну давайте почнемо постити скріни фіг-зна-кого з їхніми "отоМеніЗараВголовуРозумнаМисляПрийшла"?
jack74 Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 08:58 #2423 Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 08:58 22 хвилин тому, Poison сказано: Ти ж не написав торнадо встав на захист зельонкіна ,окрім (і перечислюєш). Може і серед тих хто і на відео такі є,я їм свічку не тримав. Але гордитись захистом батальону який в спів вляпатись в всі тяжкі я б на твоєму місці не став. я щось виклав, і після того щось написав, так? Значить те, що я написав, стосується того, що перед коментарем виклав. Не всього, що існує на світі і пов'язане з почутими (прочитаними) тобою словами, а лише того, що я виклав. Але в тебе, бачу, проблеми з адекватним сприйняттям того, що ти бачиш і читаєш, тому якщо ти і це "розжовування" не зрозумієш, то сенсу щось тобі далі пояснювати, не бачу. "...деколи краще жувати..."© - подумай над цим
volks Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 09:57 #2424 Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 09:57 1 час назад, Volyniaka сказал: Мільйони аже втікли від життя по-новому.
Poison Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 10:57 #2425 Опубліковано 22 Лютого, 2019 в 10:57 1 час назад, jack74 сказал: я щось виклав, і після того щось написав, так? Значить те, що я написав, стосується того, що перед коментарем виклав. Не всього, що існує на світі і пов'язане з почутими (прочитаними) тобою словами, а лише того, що я виклав. Але в тебе, бачу, проблеми з адекватним сприйняттям того, що ти бачиш і читаєш, тому якщо ти і це "розжовування" не зрозумієш, то сенсу щось тобі далі пояснювати, не бачу. "...деколи краще жувати..."© - подумай над цим Спокійно ,не нервуйся .... глибокий вдоооох ,повільний видих.Думай про щось гарне (ти з зеленскім на мальдівах)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.