Перейти до змісту

Пропозиції щодо роботи нового движка форуму

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 минуты назад, Саня сказал:

Яка конфігурація? Що з дисковою підсистемою?

Розмір бд. Вангую, що найбільше mysql грузить, треба через mysqltuner.pl тюнити. Якщо не розберетесь - звертайтесь.

Опубліковано

В мене все гуд: Самсунг, Лоліпоп, Хром.

Інколи вискакує зверху рекламне вікно з якоюсь прогою, закривається хрестиком зверху зліва.

6 минут назад, Nazarqa сказал:

З мобільного браузeра нe хочe відкривати мeню, тe що зправа, просто після натискання трьох рисочок, в посиланні появляється #, і нічого нe відкривається... плюс почало спамити щоб я скачав тапаталк(

Опубліковано
7 минут назад, Nazarqa сказал:

В хромі тeж всe гуд, в стоковому браузeрі нe хочe відкривати, хоча пару днів назад відкривало бeз проблeм...

Перевірив, в стоковому браузері все так само добре працює як в Хромі.

Перезавантаж смартфон.

Опубліковано

Сорі, але для тих хто в танку, що той тапаталк, така класна штука ? Вартий уваги ? В чому плюси, бонуси ? Мається на увазі в порівнянні зі звичайним браузером що я виграю ?

• +1 1
Опубліковано

Відправка скарги - 504 Gateway Time-out. І павер юзери тепер не можуть вже тем закривати, а лише видаляти? Вогнелис, якщо що.

О! Кілька секунд тому після переходу на головну сторінку "випливло" повідомлення "Дякуємо за звернення!"

• Адміністратори
Опубліковано
1 час назад, Scabiosa сказал:

Відправка скарги - 504 Gateway Time-out. І павер юзери тепер не можуть вже тем закривати, а лише видаляти? Вогнелис, якщо що.

О! Кілька секунд тому після переходу на головну сторінку "випливло" повідомлення "Дякуємо за звернення!"

Так не можуть закривати.

Опубліковано
13 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Половину дня ловлю "Виникла помилка... "

Скільки за цей час можна було б повідомлень написати. Ех.. яка біда :lol:

• +1 2
  • -1 1
  • Адміністратори
Опубліковано

Якась фігня з кешування. Поки відключив, завтра-післязавтра розберусь. :)

Опубліковано
9 часов назад, yura-patriot сказал:

Може не сюди,але, шота фотки не грузить, пише якась помилка 200 я то не в темі,але розберіться,а то фоток троха є:D

Та сама проблема, причому пару днів до цього грузилось.

Опубліковано
3 минуты назад, YouRich сказал:

В мене грузиться без проблем...

Твоя картинка важить 63кб, не дає загружати фотки більше 160кб.

• +1 3
Опубліковано

Як видалити спойлер чи цитату з повідомлення після того як її створив??? Добре, коли ти ще тільки створюєш, тут ще іноді "Ctrl"+"Z" допоможе, а от якщо редагуєш, то все! неможливо!

Також не вдається вставити курсор перед цитатою, якщо ти форму цитати тицьнув самою першою в повідомлені...

Зліплює цитати в купу, якщо між ними видалити строку... Розбиває цитату на дві, якщо в цитаті в кінці строки ентер клацнути...

Короче, біда з тими формами-цитатами...

Було б непогано для початку, щоб хоча б була можливість переключитись в, не знаю як він там правильно називається, HTML-режим, чи що... Ну як до апгрейду "тумблєрочок" був зліва на панелі інструментів

• +1 2
Опубліковано

В мене ще було що хотіла в темі комусь якусь дурницю написати - передумала. Через кілька днів заходжу в ту ж тему, щоб щось написати, а там вже в відповіді стара цитата...

• +1 3
Опубліковано

Борда злопам'ятна :)

Так, дійсно, і таке є. Буває, щось написав, створюючи повідомлення, але не відправив, передумав... Через якийсь час надумав знов писанути, клацнув в поле відповіді, а тут ОПА - твоя колишня "думка" відновилась :) Добре, якщо це просто твій текст, витер і пишеш, а от якщо там цитата, чи спойлер - див. ситуацію, описану мною раніше - неможливо видалити!

Тоді мусиш "Відправити" шо є, дола на своєму "новому" повідомлені, яке вже з'явилось в темі, швиденько натискаєш "Опції"-->"Видалити", і створюєш вже "з нуля"... 

• +1 2
Опубліковано
25 хвилин тому, Nazarqa сказано:

3 день підряд не приходять повідомлення на пошту ( gmail ) про коментарі в темах, нових повідомленнях і т.д

Можливо хтось дасть коментар ? 

аналогічно немає ніц...

фото неможливо завантажити

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...