Перейти до змісту

Ігор Єремеєв потрапив до реанімації, - ЗМІ

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ставши на місце матері, поховати дитину, задумайтесь чи це легко

Близьких втрачати важко. навіть дуже. Я знаю про що кажу. Найтяжче батькам ховати своїх дітей.

В країні йде війна, гинуть люди, так само чиїсь сини, батьки, чоловіки. Щодня в ДТП гинуть ні в чому не винні люди. Це життя.

Мене завжди цікавило одне - чого до персони, яка має купу силенну грошей, уваги більше, ніж до будь-якої іншої? Чому? Всі однакові! Однаково смертні! Ніхто з собою всі гроші і багатства не забере. Повірте, через рік будуть згадувати Єремєєва (земля йому пухом) виключно у новинах, коли на його підприємствах будуть щось там дерибанити, чи "нова влада" схоче щось "віджати".

• Відповідей 452
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тут в деяких напевно жаба давить що не зможуть прийняти участь в дерибані грошей, чи підприємств.

Аби те все не зачепило простих людей які там працюють, а то зараз втратити роботу ніхто не хоче.

Опубліковано

Тут в деяких напевно жаба давить що не зможуть прийняти участь в дерибані грошей, чи підприємств.

Ти на мене натякаєш?? Я ніколи не заздрив нікому.

Аби те все не зачепило простих людей які там працюють, а то зараз втратити роботу ніхто не хоче.

А от оце ймовірно, на 75%. особливо вищий керівний менеджмент. новий власник поставить "своїх", а ті в свою чергу "своїх". Десь 15-20% людей змушені будуть піти.

Опубліковано
Сергей Марченко

14 ч ·

Был человек и нет человека. Не помогли ни вертолеты, ни частные клиники в Европе. Наверное, Игорь Еремеев был бы расстроен, если бы узнал, что после смерти рассуждают не столько о том, каким он парнем был, сколько кому достанется его бензиновая империя. Мало кто знает, но незадолго до смерти он хотел сделать проект помощи в трудоустройстве ветеранам АТО. Я вел об этом переговоры с людьми из WOG. Хрупко как все.

Опубліковано

раніше потрібно було робити добрі справи... тепер "хотів" вже не зарахується.

З Єрємєєвим особисто не знайомий, в балаклаві його не бачив, бруківку йому не подавав, кого він там озолотив, кому поміг - з тими не знайомий і про таких не чув, а от що ставок він в людей забрав - то це факт. Нагло загарбав, загородив і не пускав. І заправки його що в Криму, що на ДНРі-ЛНРі як працювали, так і працюють, а це про щось, та й говорить...

Те, що бандюк 90-х вирішив відбілитись, вичекав і обрав сторону переможців (я про Майдан), абсолютно не значить, що він став ангелом.

Помер, то помер. Земля йому пухом.

Опубліковано

При житті я і до Єремеева і до Клімчука скептично ставилась....а тепер коли їх немає, і порівняти які залишились і можуть стати на їхнє місце, дуже хочеться, що вони були живі. І Клімчук і Миронович.......важко...

Опубліковано

заправки його що в Криму, що на ДНРі-ЛНРі як працювали, так і працюють

яби хо трохи знати, а те що заправка стоїть на місці і її не перевезли, (хоча мінімум 3 штуки розбомбили) то звичайно факт, значить співпрацює.

а те що ту заправку просто віджали і продають там рос бензин чи залишки, то це таке, хто доведе.

а в криму змушують азс продати, бо створили умови, що не можна конкурувати.

вог не захищаю, знаю що ціна у них висока, знаю що не все там чисто, але проти думки з глибиною ложки.

чим імпонував Єремєєв то хоча б своїм обличчям (не таким як у більшості депутатів чи олігархів),

аристократичними замашками, певною поміркованістю і напевно меншим хизуванням,

дуже любив коней, дехто скаже глупа смерть, а дехто - на повному галопі покотитись з конем і уже не прокинутись, а може, то навіть прекресно, вмерти за улюбленним заняттям.

Опубліковано

сделать проект помощи в трудоустройстве ветеранам АТО

А що, до АТО влаштувати на роботу зайву сотню людей уже нє ?

Нинчє модно прикриватися добрими справами на благо АТО і т.д.

Чому для добрих справ потрібні такі "криваві стимули" ?

Бог йому суддя, і пухом земля.

Опубліковано

Очевидець розповів, як Єремеєв дістав травму на прогулянці верхи

]У день, коли нардеп Ігор Єремеєв отримав смертельну травму, він їздив верхи з екс-начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства і депутатом облради Богданом Колісником.

За словами Колісника, нардеп отримав травму, хоча міг зіскочити з коня, але хотів втриматись у сідлі.

“Він пішов в інший світ на повному скаку. Він міг зіскочити з коня, коли кінь падав, але він хотів утриматись в сідлі. Кінь прим’яв його й наніс травму, несумісну з життям”, – зазначив Колісник.

Цікаве прізвище очевидця.... імхо

Опубліковано

та, здається, щось там трохи влаштовував, на АЗСи, заправниками

Так, влаштовував, скоротивши "старих " працівників))))))
Опубліковано

Людина вже в землі , а його далі обговорюють !Не полюдськи !

Згідний з Вами, про небіжчика або добре, або нічого. Але, в даному випадку, обговорюють дії людини.
Опубліковано

Ітіть-калатіть... ПОчитав я цю темку... скіко хейтерів... причому з людей, яких я навіть поважав... но то таке... життя потроху розставляє все... ненавидьте, плюйтесь, ВИ ніц не зміните.... Людини нема і не вам його судити... Кажете банд.к і накрав? Ок! А якби ви опинились в його ситуації - є можливість і ніц не буде... Хто би встояв?))) Но взяти то одне, тре ше вміти розпорядитись... Але то таке... Плюйтеся своїм ядом далі... А Мироновичу - земля пухом.

Опубліковано

Як на мою скромну думку, тему можна закрити. mix_forever правий, Єремєєва вже нема. І якщо наробив він помилок за своє життя-Бог йому суддя. Нічого вже не поправиш. Нехай спочиває з миром.

Опубліковано

Ну от і вирішили - раз бандюк наш, та ще й здубився - він хороша людина.

Якщо Колісник вріже "дуба раньше срока" - то і його до лику святих можна причисляти, чи Мартиняка там, чи ще

якогось "нашого".

Ну бо хоч і вкрали, але ж не пробухали і до діла крадене застосували, а ще й наші.

Пора тему відкривати Волиньдонія.

Опубліковано

Людина вже в землі , а його далі обговорюють !Не полюдськи !

Ну чо, вон Гітлер - Сталін - Чикатило також в землі, але їх і далі обговорюють. От нелюди.

Опубліковано

Хто без гріха, хай перший кине в мене камінь.

Може Любарт, замок якого стоїть і через 500 років -був святим?

Чи можна зробити щось масштабне, щоб і при цьому вгодити всім?

Завше найдеться паршива, нікчемна вівця та отруюватиме все своєю заздрістю.

Опубліковано

Може Любарт, замок якого стоїть і через 500 років -був святим?

Чи можна зробити щось масштабне, щоб і при цьому вгодити всім?

Завше найдеться паршива, нікчемна вівця та отруюватиме все своєю заздрістю.

Ти прям Іісус.

Опубліковано

А хто не крав, хай перший пожбурить кримінальний кодекс.

А хто не їв м'яса, хай запустить брокколі.

А хто не мав вєліка, хай шатуном заюшить.

Ну і продовжити можна, щоб виправдати всіх бандюг.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...