Перейти до змісту

Саакашвілі - Обговорення персони (за / проти)

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 28.10.2017 at 11:22, romaxa11 сказано:

Тупо маніпулюєш, як на незаангажованого. Цей пост Міхо відривок з статті Дацюка на УП а в ній багато резону. 

Так Саакашвілі цього не писав?

Скріншот потрапив на очі в пості провладного блогера Романа Доніка. Шукав сторінку Саакашвілі, але там їх стільки фейкових...

В статті Дацюка бачу завуальований заклик до збройного повалення влади та повторення російської мантри про громадянську війну в Україні.

На даний момент я проти будь-яких силових протистоянь, але я не проти позачергових виборів

P.S. На рахунок заангажованості, порохоботства, 30 срібників та іншого. Ще ніхто з вас не представив ні сканів методичок, ні копій темників, ніхто не бачив оголошень, по яких набирають порохоботів, ніхто не писав, що йому робили пропозицію написання постів за гроші, проте, з подачі @romaxa11, йде звинувачення користувачів, лояльних до влади, у порохоботстві та поступове витіснення їх із форуму.

Стосовно цього колись влучно написав @yu2007:

On 21.03.2016 at 20:13, yu2007 сказано:

Люди, здайте нарешті контакти, де платять за пости, будь ласка :) 

Бо я вже Петю та Яцю і хвалив, і ганив, і навіть за товстенюка/палицю впрягався, а потім зривав покрови (думав мо Романюк клюне :D). 

А комерційної пропозиції так ніхто і не надав.

Обіцяю першу зарплату віддати посереднику.

Тільки щось його риторика змінилась з того часу.

Вважаю @romaxa11 основним пропагандистом на форумі. Порохоботи приходять та йдуть, а він незмінно залишається в політичному розділі, який поступово вмирає, як і вся борда. Незабаром у політиці буде писати лише @romaxa11, а його незмінно будуть лайкати двоє - @d.u.a.l та @sergkots.

І так, це мій останній пост в політичному розділі. Вважайте, що мені перестали платити.

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

@Віталій СК, Якщо вакансія звільнилася, готовий перехопити стяг порохобота за невеликий гешефт. Можу навіть виплачувати тобі роялті в разі успішного найму. 30 шекелів ніколи зайвими не будуть))

а де це в мене риторика змінилась? Я завжди виступав за колгосп, але в сусідньому селі))

Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

Якщо вакансія звільнилася, готовий перехопити стяг порохобота за невеликий гешефт.

Я звільняюсь, запитаю в Петра за оплату. 

Опубліковано
4 годин тому, difoto сказано:

Я звільняюсь, запитаю в Петра за оплату. 

2 годин тому, MANJAK11 сказано:

рожеві окуляри розбив ?

та ні, блокада магазинів Рошену в дії.... виручки нема - нема чим платити порохоботам

Опубліковано
В 28.10.2017 в 20:22, nickel сказал:

Гроші - це єдине, що зачепило тебе в моєму пості?  І чому я не здивований?

Це те,на чому ти акцентуєш. Мене твої пости не чіпляють,бо вони не про мене.)))

Опубліковано
В 29.10.2017 в 22:16, rl72 сказал:

та ні, блокада магазинів Рошену в дії.... виручки нема - нема чим платити порохоботам

Менеджмент Рошену озвучує ріст продаж.  А от в мене питання: Чому патріоти не блокують Конті?
Барига фабрику на росії закрив його блокують,а от класний пацан Колєсніков відкрив і шо? І  борець з бандою Міхо мовчить.

Опубліковано
13 минут назад, alexvvv сказал:

І він президент чи головнокомандувач? Чи може в нас війна, а не ато?

Ахметка теж не президент і не головнокомандувач,але ж його підприємства блокували.Де послідовність? Чи вона вибіркова?  Це ж  "тарговля на краві".Нє? 
І що за манера питанням на питання відповідати?

Дайте розгорнуту відповідь.

Опубліковано
В 03.11.2017 в 15:19, zaHARE сказал:

Барига фабрику на росії закрив

Це тобі сам барига сказав, що він фабрику закрив? Бо в неті гуляють картінки, що він так непогано закрив - 115 млн грн прибутку закрив лише за два квартали 17 року, а за час АТО 1,4 млрд грн прибутку закрив. Уявляю, що буде, коли він відкриє фабрику.

п.с. Картінки, понятно дєло, любий лох може склєпати. І Дубінський ще та журнашлюха. Які ще варіанти будуть від ботів? 

dividendi_roshen_big_ad.png

Опубліковано

Нагадало анекдот.

Зустрілось два дохтєра, котрі давно не бачились і давай хвалитися один по перед другим.

Перший: А от у мене пацієнт був. Зір втратив. Я йому кришталеві очі  зробив - зір 100%. Бачить краще ніж було.

Другий: А в мене пацієнт з втраченим "хазяйством" попав. Так я з цінних порід дерева таке вистругав - вже в сімї двійко дітей підростають і на стороні ще троє.

Перший: Брешеш, хто таке бачив?

Другий: А отой з кришталевими очима і бачив.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
20 хвилин тому, jack74 сказано:

В Києві шоу з обшуком і затримання Саакашвілі, а в нас тут тишина...

а ті хто лайк поставив, то підтримують затримання?)

пс. як казав Соболєв, що Порошенко перерлюнув пукіна і вже став на рівень сталіна, 

чомусь думається, що після слів

СААКАШВИЛИ "ЛИБО МЫ УНИЧТОЖИМ ИХ,ЛИБО ОНИ НАС  

при сталіні лоба зеленкою б намазали без суду і слідства  

Опубліковано
2 хвилин тому, alexvvv сказано:

Ну так все сходиться, населення України скорочується

та ніфіга, то просто Порошенко затриманням Міхо відволікає від наїзду на НАБУзі сторони СБУ і ГПУ

Опубліковано

стріми, прямі трансляції

Спойлер

від 112-го

від Радіо Свобода

від УА*Першого

від ГолосУА

від 5-го (зара там "генпвокуоу" Юва гнилі пояснення дає)

Опубліковано

Операція яку виклав Луценко на загальний огляд дуже погано пахне. Відео зйомку вели ті ж хто і передавав гроші - це як зрозуміти?
Телефон Саакашвілі прослуховувався спец службами України або телефон представника Курченко був прослуханий російськими спецслужбами. Якщо друге то хто з ким у змові?
Відео і аудіо запис вела та сторона яка хотіла вступити в контакт з Міхо, це нікого не напружує?
Операція-серіал для бабусь.

Опубліковано

В цій ситуації, щоб розставити всі крапки, потрібно залучити міжнародних фахівців (нашим я не довіряю категорично) для аналізу поданих записів. Це відповість на багато питань - в першу чергу хто ж бреше. Але потрібно розуміти, що ця правда не виправить економічну ситуацію, ми краще не будемо жити, зате стане відомо про одного брехуна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...