Перейти до змісту

Мобілізація

DM4K

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

пішли б , але чогось не пішли рік назад... тобто реально захисників 0 з 10....

зараз же їм йти мішає влада... ну, чого ж зараз же не треба свій дім захищати, бо влада херова...

Дозвольте запитати, а що особисто вам зараз мішає піти захищати свій дім? Інвалідність? Трійко малолітніх діток?...

а я себе десь кулаком в груди бив і кричав, що  я зараз же всіх сепарів з переможу? тільки мені це Порошенко не дає зробити

пішли б , але чогось не пішли рік назад... тобто реально захисників 0 з 10....

зараз же їм йти мішає влада... ну, чого ж зараз же не треба свій дім захищати, бо влада херова...

Дозвольте запитати, а що особисто вам зараз мішає піти захищати свій дім? Інвалідність? Трійко малолітніх діток?...

Ей, пане фіналіст конкурсу "мінусатор року на Борді", відповідь можна почути чи просто як завжди тишком мінусів натикаєм ? :)

це ти сам в себе відповідь хочеш почути? бгг

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як показує практика, Рашка такі дійде і до Дніпра, питання не в патріотизмі кожного, питання в х#вому і похерестичному ставлені "родіни" до своіх захисників.. Далеко ідти не треба, друг кадровий офіцер з перших днів на війні, шоб получить учасника АТО без грошей пройшов сім кругів ада, хотів ділянку взяти біля Луцька то це взагалі нереально. .

Про грошове забезпечення взагалі мовчу..якби не волонтери то з голоду би пухли..

• 1 місяць потому...
Опубліковано

офігєнно перевіряють
я сьогодні зайшов в поліклінніку з дуже фіговим зором, остеохондрозом, високим тиском і т.д.

а вийшов абсолютно здоровою людиною :)

P.S.: в топку всяких бабок і лікарів :) медкомісія – накращий цілитель

Опубліковано

двері відкривав батько, військовий моряк... шансів заховатися у мене не було
В баті прізвище часом не Морозов? ;)
Співчуваю. :)
Опубліковано

Вже на днях офіційні особи Генштабу озвучували, що потрібно замінити порядку 40 тис чоловік... на протязі квітня 2016 р.... а мобілізовані ще повинні пройти інтенсивний курс молодого бійця + злагодження на полігонах... тобто з початку лютого напевно розпочнеться ПОВНОЦІННА 7-ма хвиля мобілізацї  (((

Опубліковано

Якась гнилувата ситуація літає в повітрі. З одної сторони - це долг перед батьківщиною і т.п. в стилі патріотизма. З іншої сторони - закладається відчуття тої самої ''зради''. Цей вислів в останні часи хоч і набув анекдотичного змісту, але суті не міняє. Так вот, що робити якщо прийде повістка в армію, по факту в АТО, по факту відправлять убивати украінців, хоч і сепарів???

Думать надо начинать и желательно коллективно.

Опубліковано

В баті прізвище часом не Морозов? ;)

Співчуваю. :)

Соромітник Павлович Морозов? :)

Щодо чергової хвилі, буде не тільки 7а, але і 8а, і 9а, адже змінювати треба не лише 4у, але й 5у, 6у.

Опубліковано

не підгавкуйте, вам на форуми ДНР.рф та Ольгіно.рф

Вы задали вопрос:что делать?

Я в свою очередь ответил.

Я и не заметил,что Вы :"гавкаете" в своих постах,что ответ пользователей формируете как "подгавкивание вам"

Извините.Если это слово знакомо,существу видящему всё в чёрно-белом и сходящему с ума от запаха мясных отходов))

Опубліковано

Вбивати нікого не дадуть бо мінські домовленості. Можна тільки чекати коли по тобі стрілятимуть.

І вмирати там за Рошен чи шоби якесь мудло потім стало депутатом, у мене особисто бажання немає. Але і ховатися чи платити теж якось тупо. Хйз... журбинка

Поки що треба нормально в лікарні пройти обстеження і оскаржити ту куйню що понаписували в поліклініці. Правда ще не знаю як то правильно зробити. Тра дето проконсультуватися.

Опубліковано

платити теж якось тупо.

оскаржити ту куйню що понаписували в поліклініці

Думаю,что там так же,тупо прийдётся платить.

Опубліковано

Якась гнилувата ситуація літає в повітрі..... по факту відправлять убивати украінців, хоч і сепарів???

Значить - уб'ють вас. Ті ж "українці" сєпари. 

І мораллю вони "тєрзатися" не будуть.

Опубліковано

по факту відправлять убивати украінців, хоч і сепарів???
це останнє, про що треба думати ТАМ. ТАМ треба думати як вернутись цілим і здоровим в сім'ю.
Опубліковано

це останнє, про що треба думати ТАМ. ТАМ треба думати як вернутись цілим і здоровим в сім'ю.
Поки що, він помірковує ТУТ.
Опубліковано

Почали збирати "добровольців" на сьому хвилю ? Чи то постійно повістки носять планово

Мені принесла "жіночка" з ЖЕКу.... ще перед новим роком, сказала - "не переживайте,зараз нікого не забирають - це тільки для уточнення облікових даних"...

Опубліковано

і то нічьо що коли 10 років тому окуляри були в 2 рази слабші то мене комісували :) зараз зір 100%

«У нас, блядь, недобор!»

тобто з початку лютого напевно розпочнеться ПОВНОЦІННА 7-ма хвиля мобілізацї (((

Не новина.

Вона почалася одразу після 6-ї :)  тобто 6-а і не закінчилася толком.

Опубліковано

Сьогодні в лікарні лікарка питається чому мене по зору не комісували. Я відповів що то були циркі яких ще не бачив. Лікарка з медсестрою починають сміятися і розповідають історію яка ото на днях я так розумію трапилась.

Прийшов чувак не в окулярах а в реальних лінзах здоровенних, ну тобіш зір там присутній дуже відносно. І його визнали придатним тому що в окулярах бачить...

Історія точно як в мене :) тільки в мене перевірили зір а написали окуляри. І то фігня що вони для роботи за компом і тому спеціально слабші.

Я не розумію нафіга витрачаються гроші на тих лікарів військоматівських якщо вони просто ставлять "придатен". Реально це одна людина без освіти з печаткою може робити.

Опубліковано

От хай той пітарський членштаб першим і мобілізують, але не в кабінети, а в ями, затикати сра*ою дірки в Європейському Валу Яценюха, бо скрізь них мінські пЄрЄгАворЫ смердять.

Опубліковано

А коли це під патріотизмом стали розуміти восхваляння і лизання дупи ворам, лгунам і негідникам без честі і совесті від влади? А, мої вишиватні друзі?

Опубліковано
В 14.01.2016 18:57, Rock сказал:

А коли це під патріотизмом стали розуміти восхваляння і лизання дупи ворам, лгунам і негідникам без честі і совесті від влади? А, мої вишиватні друзі?

чи ти на Беларусь ,без візи рванеш?

а захист Батькіщини з зброею в руках ,це лизання дуп ,

як там поцтріоти говорять

,,ти про дупи пацанам в окопах розкажи,,

Не на ту кнопку жмеш, малошановний. Про що поспілкуватися з пацанами в окопах я знайду, а про що ти особисто поспілкуєшся з пацанами, які в могилі лежать? Про національну ідею, як засіб спекуляції (с), чи про Беларусь, яку ти, мабудь, з бодуна сюди прилепів? З Небесною Сотнею будеш розмовляти про Порошенка - лідера Нації? Цього пиз*дуна і балабола? Тоді тобі треба в команду з ЛА, організуєте власну партію - радикальних сраколизів, чи щось накшталт цього, бо людей без самоповаги й нема за що поважати. 

Пи.Си. "а захист Батькіщини з зброею в руках ,це лизання дуп" - дасть Бог, зустрінемось, справді захищаючи Батьківщину зі зброєю в руках, тоді і поговоримо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...