Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Щойно, alexvvv сказано:

73 відсотки від чого?

Зє! каже від населення України,

хоча насправді  - від тих що прийшли на вибори

але то таке,

73 наше все

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
40 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

Зє! каже від населення України,

хоча насправді  - від тих що прийшли на вибори

але то таке,

73 наше все

Реальна підтримка зеленського це - 30,24% (від тих хто прийшов) або 5 714 034 людей.

Опубліковано
6 минут назад, alexvvv сказал:

Реальна підтримка зеленського це - 30,24% (від тих хто прийшов) або 5 714 034 людей.

А яка в Петі реальна підтримка?

Опубліковано
8 часов назад, alexvvv сказал:

якби вона не була порохоботкою, то всі би поспівчували і підтримали.

Скрыть контент

Маленька поправка - не порохоботкою а порохососкою, бо порохоботи це ті хто за ідею, за покликом душі, кому промили мозок за 5 років, а ці дві мають шкурний інтерес.

Опубліковано
1 час назад, jurgen007 сказал:

Маленька поправка - не порохоботкою а порохососкою, бо порохоботи це ті хто за ідею, за покликом душі, кому промили мозок за 5 років, а ці дві мають шкурний інтерес.

Щось ви постійно злі на Пороха. Це напевно тому що у вас велосипеда не має )))

Опубліковано
55 минут назад, weldermaster сказал:

Щось ви постійно злі на Пороха. Це напевно тому що у вас велосипеда не має )))

Наявність в мене велосипеда до теми не стосується а ось ще стосовно наших жиночок-волонтерок-депутаток, також тут відмітився відомий на Волиньщині телевоїн і, як він себе називає, юрист з 17-річним стажем - Лапін. Хоча як на мене юрист і український адвокат це трохи різні поняття.:)

https://www.youtube.com/watch?v=lVQK4e59Ui0

Опубліковано

Попереджаю інших, хто захоче перейти за посиланням на ютуб у пості вище: там морда Шарія, і цим все сказано.

Опубліковано
21 минуту назад, YVitaliy сказал:

Попереджаю інших, хто захоче перейти за посиланням на ютуб у пості вище: там морда Шарія, і цим все сказано.

Ну, ньюзван прихильники петрапорошенка вже на озброєння взяли.До Шарія рукой подать залишилось:)

1389721477_1.thumb.png.fccadfb8aa6c6f7e65489f8b1d8d7d5c.png

Опубліковано

По-перше, останніх постів ...надцять знову жорстко не по темі...

А по-друге, це що за нах ?!

20 годин тому, jurgen007 сказано:

на Волиньщині

Це де така територія існує, хто знає ? В неї навчились ?

Опубліковано
41 минуту назад, SergLutsk сказал:

По-перше, останніх постів ...надцять знову жорстко не по темі...

А по-друге, це що за нах ?!

Це де така територія існує, хто знає ? В неї навчились ?

Оскільки відомий місцевий телевоїн на рахунку якого сотні псковских дєсантніков  Лапін знатний порохосос, то він з Волиньщини, як казала попередня неграмотна перша лєдя Марина. А як правильно ми знаємо.

І чому це не по темі? Тут обговорюється заклики до вбивства Президента і Головнокомандувача. До теми війни це має пряме відношення.

Опубліковано

Називати це закликами до вбивства ,це те саме,що вживаючи ,,порохосос,, закликати до розбещення.

Що теж підпадає під кримінальну статтю.

Опубліковано

Називати це закликами до вбивства ,це те саме,що вживаючи ,,порохосос,, закликати до розбещення.

Що теж підпадає під кримінальну статтю.

Опубліковано

Шановні друзі, доброго вечора!!!!
Вечір перестає бути нудним.
Секретарь РНБО, якого попередні п‘ять років війни не було видно і чути ні на фронті, а ні в тилу - таки проштовхнув підписання указу.
Мої особисті висновки будуть згодом, «новина» прилетіла мені у дорозі..
Зрозуміло одне, що не має бажання певних посадовців реалізаціі програми з підвищення обороноздатності України «П’ять кроків», якраз коли ми вийшли вже на фініш..
І взагалі - перетворили РНБО з Ради національної безпеки та оборони України на посміховисько з клоунами.
Продовжую працювати і буду задля України!
Як то кажуть: за одного битого, двох небитих дають.
Україна - понад усе!!!!

Опубліковано
34 хвилин тому, Basil сказано:

тут обговорюється

не обговорюється :) 

34 хвилин тому, Basil сказано:

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №869/2019

і шо це значить? скажи ж від себе

бо я, напр., того Кривоноса не знав і не знаю. Раз змінили, знач знають щось, і вважають так за краще. Мож його в більш потрібне місце вивільнили...  а у вас відразу "зрада". Щоб не зробив - зрада. Набридло вже те "фсьопрапало"...

Чи потрібно було референдум на це питання влаштувати? А чи кожному розжувати і у вуха покласти?

73% виборців делегували право вирішувати державницькі питання, от він і вирішує, як вважає за потрібне. Не справиться, не виправдає сподівань тих виборців - піде нафіг так само, як і попередні. Та й все.

Опубліковано
6 хвилин тому, Basil сказано:

Навіщо зміцнювати обороноздатність держави перед нормандською капітуляцією?

я це читав, але проігнорував, бо ти як завжди свої фантазії видаєш за аксіоми і далі відштовхуєшся від них, як від фактів.

1. "нормандською капітуляцією" - з чого ти взяв, ЩО там буде? Нострадамус? Ванга? 

2. "Навіщо зміцнювати обороноздатність держави" - з чого ти вирішив, що ти зрозумів всі сенси звільнення того генерала з тієї посади?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...