Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

@d.u.a.l, гей, дупал, давай виведи мене, проплаченого порохобота, на чисту воду. Розкажи всім, як я за 1600 днів на форумі наботив аж 1400 повідомлень, та ще й половина з них не в політиці. Ото я заробив - третю квартиру в новобудові взяв на днях.

А на рахунок, того, що я тебе не процитував, щоб ти побачив мою пропозицію набити тобі морду лиця, то не корч дурника, твоя відповідь є у мене. Хоч ти тоді і повидаляв свої повідомлення, та скріншоти не горять:

Спойлер

20190818_003515.thumb.jpg.8fdf7c7dbe4f547fc68605109ea1ba9a.jpg

І я тоді був абсолютно тверезий, коли ти спочатку пропонував мені "спиляти мушку", а потім засцяв зустрітись. 

Витри ляжки, протікло щось.

• +1 3
  • -1 1
  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
16 годин тому, Volyniaka сказано:

Після твоїх постів, це звучить дико

Навчіться розрізняти Слава Україні і слава порошенку...  

Змінено користувачем case_l
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

м-да... рився зара по "архівах" Борди і от надибав випадково на ось таку тему за 2008-й!!! рік:

Російські депутати закликають ввести в Крим російські "миротворчі" козачі загони

... це зайвий раз доводить те, що вони давно мірились "покарати нас", лише підшукували нагоду...

А ми (переважна більшість з нас 100% (і я втому ж числі)) були "сліпими", і не хтіли цього бачити... на кшталт оцього коментаря:

Цитувати

@ Shura

за Украину может вступиться повстанческое войско из самих россиян.

это будут наши с вами родственники/братья/сестры.

а по теме: бред это, ИМХО. Россия не настолько тупая

если она введет хоть одну боевую еденицу на территорию Украины - то России гаплык от всего остального мира.

приравняют к террорестической организации.

чи оцього:

Цитувати

@ SaShurik

Потрібно менше звертати увагу на заяви Росії. Росія активно використовує залякування. Якщо тільки буде підняте питання про перегляд статусу Севастополя чи тим більше Криму, це набуде такий резонанс в світі. Постануть питання передачі Калінінградської обл. - Німеччині, Курильських островів, питань земель Фінляндії після російсько-фінської війни.

Україна незалежна держава. Питання її безпеки були забезпечені договорами 1994 року коли країна позбулася ядерної зброї.

А сучасний стан російсько-українських відносин лише виховає в наступного покоління нарешті відчуття небезпеки за власну державу, що сприятиме більшій консолідації і утвердженні такого поняття, як "я українець"

... а остальні просто ржали...

Змінено користувачем jack74
  • +1 2
Опубліковано
2 часа назад, jack74 сказал:

ми (переважна більшість з нас 100% (і я втому ж числі)) були "сліпими", і не хтіли цього бачити... на кшталт оцього коментаря:

Ну не треба вже так категорично. Є там є коментарі і на кшталт "фіг хто за нас вступиться"

2 часа назад, jack74 сказал:

це зайвий раз доводить те, що вони давно мірились "покарати нас",

А що хтось серйозно думав, що та вся хрєнь з Крим спланувалась за лекілька днів?

Але як не крути головним рушієм було бажання населення. Бо ще в 91 році треба було або передавати Крим Росії, або виселяти  зввдти всіх кацапів, як було в 47 році з поляками і українцями. Інакше рано чи пізно сталося би те, що сталося.

• +1 1
Опубліковано
В 17.08.2019 в 22:30, Basil сказал:

Смішний ти, Basil.На луценка(27 серпня 2014 року очолив президентську партію «Солідарність»[3], яка на партійному з'їзді була перейменована у «Блок Петра Порошенка». Очолив партійний список на дострокових виборах до Верховної Ради України[4]., 27 листопада 2014 року — Голова парламентської фракції партії «Блок Петра Порошенка»[5]. Координатор парламентської коаліції «За Європейську Україну»., 13 липня стало остаточно відомо, що Луценко все ж таки залишиться на посаді голови БПП[7]). ти чомусь не обіжався:)

• +1 1
Опубліковано

Британская исследовательская группа Forensic Architecture к пятилетию "Иловайского котла" – окружения украинских войск под городом Иловайск в 50 километрах от Донецка – опубликовала масштабное исследование (в России для просмотра сайта может понадобиться VPN!) свидетельств участия в этом событии регулярной российской армии. Эксперты Forensic Architecture взяли за основу своего исследования спутниковые фотографии и видеозаписи из зоны боевых действий на востоке Украины, на которых оказался запечатлен танк Т-72Б3: модернизированный советский танк, который в 2014 году находился только на вооружении российской армии.

Не только танки. "Эксклюзивное" российское оружие в Донбассе

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Подвиг бойцов "Азова". Сегодня ночью, 29 августа, российские оккупационные войска осуществили вооруженную провокацию и обстреляли подразделения полка Нацгвардии "Азов" в районе Горловки. Однако во время патрулирования "серой зоны" разведгруппа "Азова" обнаружила российское подразделение. В ходе короткого боя, 4 российских наемника уничтожены на месте, 1 тяжело ранен и взят в плен, ему оказывается помощь. Захвачены документы, оружие, произведена фото и видеофиксация попытки нарушения оккупационными войсками Минских соглашений и условий прекращения огня.

С нашей стороны потерь нет. Мастерские действия личного состава "Азова", направленные на соблюдение режима "хлебного перемирия", заслуживают самых высоких государственных наград.

• +1 3
Опубліковано

Світлина від Юрія Владимировича Куличенка.
+30
Юрий Владимирович Куличенко разом з Yuri Kushnir та 99 іншими особами.

Сьогодні 4,09,2019 року на нашому місцевому цвинтарі м.Старобільськ на одного невідомого стало меньше.Опізнаний по аналізам ДНК Білоус О.С.,котрий був в 14 році похований як невідомий під №255.Приїхали побратими з м.Луцьк Волинської обл.і повезли Героя на вічне поховання на малу Батьківщину.Дякуемо тобі Олександр за те,що ти не впустив російську наволочь в наше місто.На цвинтарі зібрались побратими,волонтери та не байдужі люди до чужого горя і з шаною провели Героя Булоуса О.С.Ти брате віддав свое життя за нас щоб ми жили. Ніколи не пробачимо,не простимо твою смерть ворогу.Вічний тобі спокій брате і вічна шана.Україна-понад усе!

• Cумний 8
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну що порохоботи, прокоментуйте це:

Україна збільшить обороннi витрати на 33,8 млрд грн

https://nv.ua/ukr/ukraine/events/byudzhet-2020-ukrajina-zbilshit-oboronni-vitrati-na-33-8-mlrd-grn-novini-ukrajini-50042904.html

Чому при святому супер патріоті порошенку було менше? 

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
31 минуту назад, case_l сказал:

https://nv.ua/ukr/ukraine/events/byudzhet-2020-ukrajina-zbilshit-oboronni-vitrati-na-33-8-mlrd-grn-novini-ukrajini-50042904.html

А що тут коментувати? Знаючи наших, вангую, забрали в когось з бюджетників і кинули ці кошти на армію.

Опубліковано
15 хвилин тому, case_l сказано:

Наприклад, економіка при Порошенку зросла настільки, що є можливість закласти таку суму. (я тролю, звісно)

А так, якщо подивитися з 2014 року, оборонний бюджет ріс кожен рік. 

До речі, там пише "На національну безпеку та оборону", а це включно з МВС, МНС, СБУ... Давайте побачимо спочатку текст того законопроекту.

А якщо хочете по-порохоботськи: Чим більше закладаєш, тим більше можна вкрасти. Он святий Порошенко не гребував, куди ж там президентові (не олігарху) Коломойському втриматись.

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, weldermaster сказано:

А що тут коментувати? Знаючи наших, вангую, забрали в когось з бюджетників і кинули ці кошти на армію.

у нас війна і всі повинні затягнути паски і не скиглити

Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, case_l сказал:

у нас війна і всі повинні затягнути паски і не скиглити

Так ніхто і не скиглить. Просто хтось буде менше їсти, вот і вся арифметика )))

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
2 хвилин тому, weldermaster сказано:

Так ніхто і не скиглить. Просто хтось буде менше їсти, вот і вся арифметика )))

хто менше жерти буде, можна конкретніше?   

• -1 1
Опубліковано
13 часов назад, case_l сказал:

хто менше жерти буде, можна конкретніше?   

походу вчителі,їм в бюджеті на 2020 рік підвищення зарплат( я вже мовчу про 4000 баксів) не передбачено.

• Ха-ха 1
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано
22 годин тому, zaHARE сказано:

походу вчителі,їм в бюджеті на 2020 рік підвищення зарплат( я вже мовчу про 4000 баксів) не передбачено.

Мимо - зарплату не зменшили, долар впав. Менше жерти не будуть.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

Мимо - зарплату не зменшили, долар впав. Менше жерти не будуть.

Так ціни ж не впали, а під час росту долара знову підуть вгору. І взагалі долар в бюджеті на наступний рік по 28.2. Зрада зраднюча!

Опубліковано

ну і розгорнуте пояснення:

- долар росте, продавці зразу піднімають ціни на вже наявний товар бо їм потрібно більше ГРН щоб закупити нову партію, логічно

- долар падає, продавці ціни не змінюють бо їм потрібно продати товар який вони купили за дорогий долар, логічно

все чесно

• +1 1
Опубліковано

Це лише на перший погляд так.

Я наприклад, та й всі інші адекватні продавці ,продають Від Сьогоднішньої ціни на гурті,хоч би за скільки там не купувався товар.

І по дуже простій причині- завжди знайдуться конкуренти,,котрі купили товар по сьогоднішній ціні,

Як я з ними змагатимусь?

Є ще й інші чинники,і бувають інші моменти,але в цілому конкуренція все рівняє.

Можу багато розказати,але в іншій гілці.

• +1 4
Опубліковано
3 годин тому, Pash93 сказано:

Долар впав, а ціни космос, продукти космос ціни у Польщі все дешевше, купив квартиру  в ремонт вкладаєш більше половини вартості самої квартири, автопродавці зажерлись продають старі добиткі підшаманені по космічних цінах хоча і розмитнення упало в ціні,  цивільне будівництво, тобто купити ділянку і побудувати власний будинок просто нереально середній людині, бо це колосальні витрати з нинішніми цінами, і цінами на послуги. Якщо працюєш чесно не крадеш і немаєш схем на роботі, відкласти якісь долари неможливо  бо немає з чого, що він був 27.5, що він 24.8, ні холодно ні жарко від того пересічному українцю.

Прямо таки не холодно не жарко , на тому ж aliexpress ціни в гривнях впали, і нашим баригам складніше конкурувати.

Опубліковано
3 часа назад, case_l сказал:

Прямо таки не холодно не жарко , на тому ж aliexpress ціни в гривнях впали, і нашим баригам складніше конкурувати.

ггг, можна хоч декілька ссилок на товари, які в нас на ринку точно продаются, а на алі всерівно дешевше ? :) 

Опубліковано
3 годин тому, MANJAK11 сказано:

ггг, можна хоч декілька ссилок на товари, які в нас на ринку точно продаются, а на алі всерівно дешевше ? :) 

про бариг писав в загальному, наприклад, порівнював з olx, купував таку приблуду як тестер LCR-T4, на ali вона $6.03 https://ru.aliexpress.com/item/32887107428.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.53ca29fdh25Tpf&mp=1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...