Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

3 годин тому, Віталій СК сказано:

А ти б хотів, шоб тут сватів обговорювали?

"Блеснул"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

12 годин тому, Віталій СК сказано:

“Їй було тільки 36”: на Донбасі бойовики вбили українську військову

Цитувати
72329349_3127052487368163_84217045283567

Це Ярослава. Солдат 101 ОБрО ГШ ЗСУ. Сьогодні її вбила москва, або москвосєпари. Тож давайте їх амністуємо, проведемо серед них вибори під охуєнним контролем обсє і надамо особливий статус

батько Ярослави, доброволець батальйону «Айдар», Сергій Никоненко, який вижив на війні в Афганістані, загинув на Донбасі 18 січня 2015 року в результаті обстрілу ракетних систем залпового вогню «Град» російських окупантів. Після смерті батька, Ярослава вирішила кинути волонтерство і піти на службу до ЗСУ.

spacer.pngspacer.png

Щирі співчуття рідним! :(

Слава Героям!

Змінено користувачем Basil
  • Cумний 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росіяни завезли на Донбас електромагнітну зброю проти безпілотників. Нехай це не здається вам чимось надто фантастичним – за ці роки війна на Сході України стала більш технологічною і не обмежується лише залізними «подарунками» з боку терористів.

Електромагнітні рушниці (як ось ця REX 1 на фото, до речі, розробка російського концерну «Калашников») придушують сигнал навігації та зв'язку безпілотника, простими словами, «садять» або притягують його до себе. На жаль, за місяць на передовій таким чином було втрачено чотири українських дрони.

За роки війни фонд «Повернись живим» передав на фронт понад 100 коптерів. І ми не збираємося зупинятися! Адже це – «очі» наших військових, які рятують життя.

Вартість одного коптера DJI Mavic 2 Zoom – близько 33 тисяч гривень. Допомогти забезпечити ними українську армію ви можете тут: https://api.fondy.eu/s/1iqz4ho6rm

Фонд «Повернись живим»

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борис Ганза, участник акции "Ні - капітуляції" в Золотом, которому Владимир Зеленский посоветовал идти в армию и защищать Родину:
"Я пошел на фронт добровольцем в 2014-м и служил до 2017-го, и советы идти в армию президенту стоит давать не мне, а тем, кто уклонялся от защиты Родины в трудное время. Мне 23 и я привык защищать Украину без приказов"

Сегодня президент Владимир Зеленский общался с добровольцами, участниками акции "Ні - капітуляції!" в Золотом. Сидя у костра, президент говорил с одним из самых молодых участников акции - 23-летним Борисом Ганзой, хотел переубедить его, но диалог не получился, понимания не было. В конце беседы президент предложил Ганзе: "Когда ты хочешь защищать Родину - в армию пойди и защищай, Боря": https://censor.net.ua/…/lyudi_hotyat_otvoda_voyisk_zelenski…

Цензор.Нет пообщался о результатах встречи с президентом с самим Борисом Ганзой, вот его комментарий:

"Мне 23 года, я пошел на войну в 18 лет. Вначале приехал с друзьями в батальон "Донбасс" - но меня там не взяли, слишком молодой, говорят, таких не мобилизуют. Тогда я поехал в батальон "Азов", прошел курс подготовки очень короткий, и вперед, на фронт. Почему? Я из Харькова, у нас там все остро. Можно было, конечно, сидеть тихо, у моих родителей частное предприятие, магазин. Если ты за Украину в Харькове - это тогда была опасная позиция, тут или-или, Россия рядом, много "ваты", которая ждала Путина. Я свой выбор сделал, я видел как гибнут люди на фронте, и понял, что нельзя в такое время стоять в стороне. Принимал участие в боях под Иловайском, в Марьинке, в Широкино, под Мариуполем.

Президент приехал к нам, стал говорить: "Давайте разведем войска, здесь все тихо". Ну как все тихо? По ночам стреляют. У нас нет камер, но на телефон я записал вчера ночью звуки выстрелов с той стороны, хотел показать. Но Зеленский сказал, что это не правда, что стрельбы не было.

В словах президента не было конкретики, он не смог объяснить смыслы: Зачем разводить войска? Как это повлияет на мирное урегулирование на Донбассе? Можно ли верить Путину после пяти лет войны? Какие последствия наших уступок? Просто призывы были: "Уходите - тут будут войска".

Я по мэру Харькова Кернесу спрашивал: "Почему сепаратисты на свободе, почему он у власти, почему не в тюрьме?" Ответ был такой же как и при прошлой власти, мол, он же мэр, органы работают, все будет. Ну да.

Президент предложил мне послужить в армии - а что он сделал для реформы армии или полиции, чтобы призывать туда людей идти служить?

Я пошел на фронт добровольцем в 2014-м и служил до 2017-го, и советы идти в армию президенту стоит давать не мне, а тем, кто уклонялся от защиты Родины в это самое трудное время. Мне 23 и я привык защищать Украину без приказов и без повесток из военкомата. Золотое - наша земля, мы ее должны сохранить для будущего Украины. Мы останемся здесь".

• +1 5
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так есть у них боевое незарегистрированное оружие или нет? если есть, то разведения не будет, т.к. москали скажут, что Украина не отводит. и на каких законных основаниях власти должны закрыть глаза на оружие?

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може є зареєстрована зброя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, romanc сказано:

москали скажут

вже сказали:

spacer.png

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Basil сказал:

вже сказали:

spacer.png

цель достигнута. ждем новые "200"(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, case_l сказал:

може є зареєстрована зброя

законные основания? не думаю, что они с пистолетами и охотничьим оружием. иначе сразу бы сказали в разговоре. хотя в зоне ООС запрещено нахождение с оружием и даже в униформе для невоенных.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пересмотрел вчерашнее нашумевшее видео стендапа из серии #янелох. В результате: стыд за президента и гордость за добровольца. Не пишу про военных, потому что не чувствую на это морального права, так как не был на войне. Хочется лишь сказать им спасибо, за то, что у нас все еще есть своя страна.

• +1 4
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, Svityaz сказано:

каже, що не лох, а розвели як лоха... з вчителями

Цитувати

Два історичні фото «вчителів Луганщини».
Да громадяночки у рожевому ще можуть бути запитання, але у чорному — та сама. І, так, Володимире Зеленський, ви — ЛОХ. Причому повний і невиліковний.

spacer.png

• Ха-ха 2
  • +1 7
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карма прилетела: боец АТО, поспоривший с Зеленским в Золотом, яро агитировал голосовать за него на выборах

Потроху в зелібобіків таки відкриваються очі. Повільно, але процес все ж іде, і це не може не радувати. Прикро правда, що для того щоби на 100% прозріти, потрібно особисто поспілкуватися із "неЛохом". Не кожному такий шанс випадає.

Змінено користувачем Serpent
  • +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всем мил не будешь и не угодишь.

это относится к любому решению власти. и у каждого будет своя правда и логическое оправдание.

а демократия - это не выбор большинства, а не всех. А чтоб достичь какой-то цели приходится всегда идти на компромис.

• +1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, romanc сказано:

всем мил не будешь и не угодишь.

это относится к любому решению власти. и у каждого будет своя правда и логическое оправдание.

а демократия - это не выбор большинства, а не всех. А чтоб достичь какой-то цели приходится всегда идти на компромис.

Президент країни має розмовляти культурно. Про що ти пишеш? Він тупо нахамив і вів себе як гопник без поважних на те причин. 

• +1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, romanc сказано:

законные основания? не думаю, что они с пистолетами и охотничьим оружием. иначе сразу бы сказали в разговоре. хотя в зоне ООС запрещено нахождение с оружием и даже в униформе для невоенных.

Заступник глави Нацполіції Вадим Троян заявляє, що ветерани-добровольці, які мали легальну зброю, вивезли її у супроводі поліції із Золотого-4.

https://www.pravda.com.ua/news/2019/10/27/7230226/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повне відео з лохом:

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, case_l сказано:

повне відео з лохом:

Схоже на спілкування на привозі)))"шо","хде", "дошдь прошел"...ппц просто

• Ха-ха 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не пойму, а какой был лучше вариант? дать задание зачистить и по шапке тем кто пропустил?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, romanc сказано:

не пойму, а какой был лучше вариант? дать задание зачистить и по шапке тем кто пропустил?

Скажи краще, що спонукало тебе в березні 2014 зареєструватися тут, на Борді?

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, romanc сказано:

Мова йде про культуру спілкування президента нашої України. Хлопці в розмові із ним не бикували та не ображали його - є повне відео, вкажи час де вони собі таке дозволили?

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, Nokian сказал:

Скажи краще, що спонукало тебе в березні 2014 зареєструватися тут, на Борді?

переехал жить в Луцк.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з якою метою?

рускій мір тут розносити?

В мене єзнайомі, котрі в той же час теж переїхали сюди, 

і швидше за все потих же причинах, але їх погляди проукраїнські.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, sergkots сказал:

Мова йде про культуру спілкування президента нашої України. Хлопці в розмові із ним не бикували та не ображали його - є повне відео, вкажи час де вони собі таке дозволили?

они там были противозаконно, нарушили закон, с оружием в запретной зоне, им дали поблажку несколько раз из уважения к их заслугам перед Украиной. 

если допустим, приехали 50 человек с оружием внутрь КПП Ягодин и сказали, что они будут отстаивать интересы Украины, действия президента?

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...