Yava Опубліковано 16 Січня, 2017 в 13:50 #1426 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 13:50 В мене італійська "Беретта" - в ній взагалі ДВА пальника - заміряв - 10 кубів вигряє в місяць тільки на пальнику!!
alexvvv Опубліковано 16 Січня, 2017 в 13:51 #1427 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 13:51 походу ви і за бренд платите і за зайво спалений газ
alexvvv Опубліковано 16 Січня, 2017 в 13:53 #1428 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 13:53 походу ви і за бренд платите і за зайво спалений газ, а газовик, як під'єднував, то казали, що колонка какашка, бо в нього така потекла через рік.
nickel Опубліковано 16 Січня, 2017 в 14:10 #1429 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 14:10 16 минут назад, alexvvv сказал: походу ви і за бренд платите і за зайво спалений газ, а газовик, як під'єднував, то казали, що колонка какашка, бо в нього така потекла через рік. Це він по одній колонці висновок зробив? Бо ж якби тікли всі, то він би собі таку не ставив.
alexvvv Опубліковано 16 Січня, 2017 в 14:23 #1430 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 14:23 6 хвилин тому, nickel сказано: Це він по одній колонці висновок зробив? Бо ж якби тікли всі, то він би собі таку не ставив. це він так казав про мою китайську, мене це також здивувало, бо я в них не розуміюсь, а він би мав.
nickel Опубліковано 16 Січня, 2017 в 14:26 #1431 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 14:26 1 минуту назад, alexvvv сказал: це він так казав про мою китайську, мене це також здивувало, бо я в них не розуміюсь, а він би мав. Якщо він їх тільки монтує, а не ремонтує, то звідки йому знати чи вони нормальні чи погані? Змонтував і забув, слухати треба не "монтажніків", а "ремонтників".
yu2007 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 14:35 #1432 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 14:35 37 minutes ago, alexvvv said: походу Трішки офтопу. Походу я платив за свою теж менше 1000 грн., правда курс був десь 5.30-5.60. І китайських колонок особливого вибору на той час не було. Дай Боже, щоб і твоя колонка ще не текла років 7-8. А є ще лохі, що купують 5літрові мерси (платять за лишній спалений бензин і бренд), нє щоб економне чері купити 1
alexvvv Опубліковано 16 Січня, 2017 в 14:55 #1433 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 14:55 20 хвилин тому, yu2007 сказано: Трішки офтопу. Походу я платив за свою теж менше 1000 грн., правда курс був десь 5.30-5.60. І китайських колонок особливого вибору на той час не було. Дай Боже, щоб і твоя колонка ще не текла років 7-8. А є ще лохі, що купують 5літрові мерси (платять за лишній спалений бензин і бренд), нє щоб економне чері купити якби ще в тому мерсі двигун ніколи не глушився - то так.
Black Опубліковано 16 Січня, 2017 в 16:06 #1434 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 16:06 Fedor4uk, двоє людей газ + підігрів води по лічильнику: травень 53 червень 32 липень 34 серпень 66 вересень 57 по 6,88 грн/куб тобто по 300-400 грн в місяць газ+гаряча вода
AgentSmith13 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 20:23 #1435 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 20:23 Тарифи на утримання будинків та прибудинкових територій у Луцьку орієнтовно зростуть на 30 %. Про це заявив начальник департаменту ЖКГ Юрій Крась. ПІД@РАСИ, ДЕ ПОСЛУГИ??? Коли востаннє РЕМОНТУВАЛИ прибудинкову територію і фасад будинку, коли без копня, планово, зробили заміну вікна чи РЕМОНТ в під'їзді? Коли понесли ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за "косо сніг замело під шифер"? С*ки, в результаті покапало зі стелі, і трошки так, на 2 к грн. підгорів ПК! Чи бабки збирати за повітря, більше того, за ЗБИТКИ, то є класно і правильно? Луцьк, вставай! Покажемо тим г"ндонам, що таке справжній "шатун"! В 8-му ЖЕКу вже і ДВІРНИКА НЕ-МА-Є - кажуть, звільнився, За що платити? За забаганку Романюка сотоваріщі? НАХЕР! От тепер час настав - а давайте всі ПОКЛАДЕМО на оплату того ПОБОРУ, як вони на нас! FUCK пану меру! Не сумнівайтесь, Ваші гроші на чергові "труселя на шнурочку на Волі" витратять - хай лякають, хай піняться - ХЕР їм! Агов, НАБУ, Антимонопольний - ФАС! Хтось тут обов'язково ляпне про ОСББ, а ЯК бути, коли в тебе в будинку купа тупих совкових нафталінів верещать "ЯКЕ ОЕСБЄБЄ"??? 2 1
Lisovic Опубліковано 16 Січня, 2017 в 21:06 #1436 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 21:06 7 годин тому, yu2007 сказано: Ну чомусь інженери Юнкерс вирішили, що пальник має горіти (давно читав, що він там щось підсушує в комині). Трохи офтопу із власного спостереження. Вдома в батьків стоїть старий український котел, теж горить пальник. Так от якщо постійно горить пальник, то коли запалюється газ то котел працює рівно і тяга хороша. Якщо запальник тривалий час не горів і відразу після запалювання включити котел, то починаються фокуси з тягою, котел горить нерівномірно і починає "бубніти" навіть спрацьовує захист інколи, а якщо дати погоріти запальнику 10хв, то таких проблем нема, або якщо і є то не такі явні. Мабуть таки є якийсь сенс в пальниках для атмосферних котлів. 1
Vadimm Опубліковано 16 Січня, 2017 в 23:04 #1437 Опубліковано 16 Січня, 2017 в 23:04 @Lisovic холодне повітря в димоході - причина поганої тяги, хоч в котлі, хоч в дров'яному каміні. Як повітря прогріється, тяга збільшується. Можна загільзувати, тоді повітря в димоході прогріватиметься швидше. 1
AgentSmith13 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 06:55 #1438 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 06:55 Офігенне пояснення, чому зростає тариф - тариф для кожного будинку рахується окремо, втім в середньому він зросте на 30 %. Також начальник департаменту ЖКГ зазначає, що тарифи коригують у зв'язку із підняттям тарифів на електроенергію, зростання мінімальної зарплати та через ряд інших факторів. За електрику ми і так платимо, ЖЕК хай економити вчиться, ДЕ ХОЧ ОДНА ЕНРГОЗБЕРІГАЮЧА ЛАМПОЧКА? Не прибирають ні сходові клітки ні двір ("всі прибиральниці і двірник звільнилися"), ремонт під'їзду вибили вперше в кінці 2016 з часів СРСР, фасад будинку і майже відсутній асфальт на прибудинковій території того ремонту за часи незалежності і не бачив жодного разу, Лампочки вкручуємо самі, миємо вікна самі, двері в під'їзд ставили самі - за що ж платити? Щоб начальник ЖЕКу за наш рахунок по 8-10 тис. + премію собі щомісяця писав? Там десь в темі про ЖЕК № 8 я вже писав - вони навіть на інформаційний запит написали відписку - типу ми ще й винні, сплатили за 15-16 роки 149000, а послуг надано на 157000, тільки от ні переліку виконаних робіт, ні закуплених, ні використаних, ні наявних на складах матеріалів не дали - про матеріали відписка вражає - "немає жодних законних підстав". Наскільки знаю (запит писався ДО ремонту в під'їзді), було замінено аж цілий автомат на щитку і шматок труби в останньому під'їзді. Все, що зробили в 2016, починаючи з липня - після пізд*лєй довгих і старанних, в т.ч. через міськраду, все з таким скрипом, що аж бридко дивитися, дещо по 2 рази - зробили "навідчепись", отримали по шапці, переробили по людському, зате насравши осколками скла по всій сходовій клітці і при вході - прибирати в них "немає кому". ЦИРК! То за що їм платити? Проблема є ще одна - 80% жильців, як не більше, зайняли позицію - "нічого не буде, добитися неможливо", і сидять як мишки по норам. Вони ж намагалися лизати ср*ку ЖЕКУ, як робили ремонт - "треба помогти, треба панелі помити", і дивилися на мене вовком, коли я їх на 3 букви слав і казав "я плачу за утримання, ремонт, миття, прибирання і т.д. - не моя робота, я з роботи йду, втомився, ПНХ", бурчали щось на зразок "скотина, старші люди миють", і лазили раком з відрами. Та хоч язиком лижіть - платимо то за НУЛЬ! Взялися робити ремонт - хай роблять ВСЕ працівники ЖЕКу! ЯКЕ може бути "прийняття на баланс ОСББ" будинку ДО здійснення ЖЕКом капремонту покрівлі НЕ шифером, металочерепицею і нові крокви замість гнилих з початку 90-х ("совки" лепечуть - "на то треба великі кошти, не доб'ємося в житті"), фасаду, труб в підвалі і прибудинкової території? Щоб платити потім по 1000 в місяць з квартири, щоб це все зробити? P.S. Як тільки не заплатити хоч місяць, навіть написавши в ЖЕК заяву типу "не надаються послуги, платити не буду" - відразу ці скоти подають до суду, виграють його, і платиш вже не 150 грн, а + 1200 судових витрат, прецедент був (не в мене, в сусіда). Коли кажеш - давайте подамо позов ми, за неналежне надання послуг - ніхто і копійки дати на це не хоче. Отака х..., малята... 1 1
Opel75 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 12:47 #1439 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 12:47 Ситуація ще цікавіша. Мав проблеми по стояку опалення в одній з кімнат. Жек херить, луцьктепло - "звертайтесь в жек". Шикарно. Договір заключений з луцьктеплом, юридично з жеком ніяких правових відносин не існує !!? Пробував з жеком договір заключити - мимо ) Два місяці розборок. Ходіння комісій через день. Я показую - температура в трубі стояка 26 град - вони мені "кімната не така, батареї не такі (до речі біметал Польща)". Пригрозив луцьктеплу судовим позовом по факту порушення умов договору плюс організував депутатський запит в міськраду, в луцьк тепло і в жек паралельно. Переварили труби 2-го січня. Роботи було на годину. Феншуй. 1
nickel Опубліковано 17 Січня, 2017 в 12:57 #1440 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 12:57 11 минуту назад, Opel75 сказал: Ситуація ще цікавіша. Мав проблеми по стояку опалення в одній з кімнат. Жек херить, луцьктепло - "звертайтесь в жек". Шикарно. Договір заключений з луцьктеплом, юридично з жеком ніяких правових відносин не існує !!? Пробував з жеком договір заключити - мимо ) Два місяці розборок. Ходіння комісій через день. Я показую - температура в трубі стояка 26 град - вони мені "кімната не така, батареї не такі (до речі біметал Польща)". Пригрозив луцьктеплу судовим позовом по факту порушення умов договору плюс організував депутатський запит в міськраду, в луцьк тепло і в жек паралельно. Переварили труби 2-го січня. Роботи було на годину. Феншуй. В тебе щось переварювали?
Lukych Опубліковано 17 Січня, 2017 в 13:18 #1441 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 13:18 22 годин тому, yu2007 сказано: А є ще лохі, що купують 5літрові мерси (платять за лишній спалений бензин і бренд), нє щоб економне чері купити Такі?
Opel75 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 13:56 #1442 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 13:56 56 минут назад, nickel сказал: В тебе щось переварювали? В підвалі. Тепер температура в стояку 55-65 град, як коли.
nickel Опубліковано 17 Січня, 2017 в 13:59 #1443 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 13:59 3 минуты назад, Opel75 сказал: В підвалі. Тепер температура в стояку 55-65 град, як коли. Батарея була холодна тільки в тебе чи у всіх по стояку?
rrid Опубліковано 17 Січня, 2017 в 14:04 #1444 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 14:04 46 хвилин тому, Opel75 сказано: в луцьк тепло і в жек паралельно. Переварили труби 2-го січня. Роботи було на годину. То хто переварив? ЛТ чи ЖЕК? формально - інженерні мережі в багатоквартирному будинку є власністю співвласників багатоквартирного будинку, а ЖЕК, який має на балансі будинок до його передачі на ОСББ, не є власником системи опалення. тому і є нерозуміння, хто повинен переварювати 38 хвилин тому, nickel сказано: біметал Польща а от за це, якщо ЛТ дозволу не давало - можна було б і "попасти" трохи...
Opel75 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 14:32 #1445 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 14:32 Жек, під керівництвом Луцьктепла, як я зрозумів. Майже весь стояк холодний був. Подача є. Проток малий. 9-ий поверх. На батареї байпас, два крани. Перекриваю крани (відсікаю батарею). Відкручую американку - тече літня вода. Показую - вода прохолодна, нагріти батарею не реально. У відповідь, якщо коротко, "ти баран і шо ти хочеш в кімнаті тепло" - повісив електро панель на стіну (дитяча кімната- мля) 700-800 кВт/міс світла мотав. Сцуко, нервів потріпали. А, дзвонить якась манда жіночка і каже "сьогоді прийдемо заміряти температуру в кімнаті - не виключайте електрообігрівач". Я його відразу виключив. Приходять. +16 град. Відразу претензії - навіщо виключили електрообігрівач !??? Я - сцуко, охуїли? Записали в акті +21 на підпишіться. Перекреслюю, пишу "покази не вірні, в кімнаті +16". "Ви нам акта спортили" - "Пішли нах*й з такими замірами". Отак і спілкувались два місяці.
AgentSmith13 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 20:48 #1446 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 20:48 О, задоволені "життям по новому" (хоча по якому, к бісу, новому, воно з 90-х тягнеться) прискакали! Дуальчику, владоботику ти наш, стули пельку зжуй мишку нарешті, можна з клавою разом! Плати і далі за послуги, що не надаються, тільки ото... не забудь з плакатом "я за підняття тарифів" на грудях/спині і на машині на весь капот (якщо є) походити-поїздити... Цікаво, чи далеко від помешкання дістанешся... Ох, цікаво! Шановний, я (як і більшість думаючих людей, що розуміють просту істину - кинеш будинок напризволяще - розвалиться) згоден і 300 на місяць платити, аби не за те лайно замість послуг, яке є. Ферштейн? Для виконання ЖЕКом планових робіт, закладених в тариф, (про ремонт під'їзду - мовчу), треба МІСЯЦЬ виловлювати начальника ЖЕКу, писати заяви в міськраду, підключати всі можливі зв'язки, щоб тому "керівнику-невидимці" таки хвоста посолили і він заворушився? Дах тече, зі стелі капає на дорогу техніку? Не біда, дослівна порада від чергової ЖЕКу - "зараз буде морозець, підмерзне і перестане капати, сьогодні вже нікого немає". Класно, правда? А за що тоді взагалі платити, ті п...си за моральні збитки відшкодувати не хочуть? Цитата тов. Крася: Ми не піднімаємо зараз тариф, ми його коригуємо. Адже ж не міняємо ні кількості послуг, ні якісних показників. Шоніясна? Плати більше, послуг не буде! Зараз певно про ОСББ буде згадано - так ото свідомим людям, які зрозуміли, що альтернативи ОСББ немає, треба що - взяти автомат/биту/вила/Ваш вибір і переп*здити совків, яких більша частина, а тоді створити ОСББ? Бо мова їм не доходить - 5 раз збори збирали, одна лінія гнеться - "нащо нам те ОСББ, ми не підпишемо". P.S. О! Ще один колега підтягнувся! 1 2
Гість rl72 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 21:11 #1447 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 21:11 20 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: О, задоволені "життям по новому" (хоча по якому, к бісу, новому, воно з 90-х тягнеться) прискакали! Дуальчику, владоботику ти наш, стули пельку зжуй мишку нарешті, можна з клавою разом! Плати і далі за послуги, що не надаються, тільки ото... не забудь з плакатом "я за підняття тарифів" на грудях/спині і на машині на весь капот (якщо є) походити-поїздити... Цікаво, чи далеко від помешкання дістанешся... Ох, цікаво! Шановний, я (як і більшість думаючих людей, що розуміють просту істину - кинеш будинок напризволяще - розвалиться) згоден і 300 на місяць платити, аби не за те лайно замість послуг, яке є. Ферштейн? Для виконання ЖЕКом планових робіт, закладених в тариф, (про ремонт під'їзду - мовчу), треба МІСЯЦЬ виловлювати начальника ЖЕКу, писати заяви в міськраду, підключати всі можливі зв'язки, щоб тому "керівнику-невидимці" таки хвоста посолили і він заворушився? Дах тече, зі стелі капає на дорогу техніку? Не біда, дослівна порада від чергової ЖЕКу - "зараз буде морозець, підмерзне і перестане капати, сьогодні вже нікого немає". Класно, правда? А за що тоді взагалі платити, ті п...си за моральні збитки відшкодувати не хочуть? Цитата тов. Крася: Ми не піднімаємо зараз тариф, ми його коригуємо. Адже ж не міняємо ні кількості послуг, ні якісних показників. Шоніясна? Плати більше, послуг не буде! Зараз певно про ОСББ буде згадано - так ото свідомим людям, які зрозуміли, що альтернативи ОСББ немає, треба що - взяти автомат/биту/вила/Ваш вибір і переп*здити совків, яких більша частина, а тоді створити ОСББ? Бо мова їм не доходить - 5 раз збори збирали, одна лінія гнеться - "нащо нам те ОСББ, ми не підпишемо". P.S. О! Ще один колега підтягнувся! ти б ото щоб менше тут на борді нити, та взяв свою пяту точку підняв, та й пошукав собі роботу з кращою зарплатою? але ж навіщо, краще сидіти трутнем на державній службі, й плакатись, що платять мало
AgentSmith13 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 21:13 #1448 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 21:13 Де я вище написав про зарплату? Тема зарплати держслужбовців була реально актуальною в 2014-2015 р., і на початку цього, коли закон прийняли, а грошей виділити не встигли - на канікули порозбігалися... А про трутня - буду краток (с) - ПНХ! "Потрутнюй" на моєму місці тиждень, тоді будеш мати право таке писати! Скільки ж вас, упоротих, при слові "держслужбовець", автоматом бачить перед собою жирного чинушу в костюмі "від кутюр" на Мерсі з повними валізами хабарів в багажнику! Самому не остогидло ще? Ну і про 5-ту точку - якби я єдиний в будинку її в липні не підняв і не вписував люлєй всіма можливими методами - жили б ми і далі в під'їзді з грибком, без ремонту років 10, з битим склом і графіті, як в чорно-кримінальному районі в США... 2
Гість rl72 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 21:25 #1449 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 21:25 9 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: Де я вище написав про зарплату? Тема зарплати держслужбовців була реально актуальною в 2014-2015 р., і на початку цього, коли закон прийняли, а грошей виділити не встигли - на канікули порозбігалися... А про трутня - буду краток (с) - ПНХ! "Потрутнюй" на моєму місці тиждень, тоді будеш мати право таке писати! Скільки ж вас, упоротих, при слові "держслужбовець", автоматом бачить перед собою жирного чинушу в костюмі "від кутюр" на Мерсі з повними валізами хабарів в багажнику! Самому не остогидло ще? Ну і про 5-ту точку - якби я єдиний в будинку її в липні не підняв і не вписував люлєй всіма можливими методами - жили б ми і далі в під'їзді з грибком, без ремонту років 10, з битим склом і графіті, як в чорно-кримінальному районі в США... я писав про Цитувати жирного чинушу в костюмі "від кутюр" на Мерсі з повними валізами хабарів в багажнику ? я писав про іншого службовця )))
AgentSmith13 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 21:27 #1450 Опубліковано 17 Січня, 2017 в 21:27 Я писав про зарплату в цій темі щось? Про зарплату нач. ЖЕКу, колишнього (звільнили таки, не один наш будинок того бажав, жаль, без криміналу, просто випнули - накрав огого) який офігів вкрай, що вже ні міськради, ні Бога, ні чорта не боявся, так, писав ))) Як думаєш, чому в нас немає тепер ні прибиральниці в 8 ЖЕКу, ні двірника? певно, зарплату мають дуууже велику... 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти