Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Citroen berlingo 1.9D 2004р. Після 70 км/г валить чорний дим з вихлопної, і дуже повільно розганяється. Хто може глянути?

Мотор з турбіною? Патрубки дує? Зайві лампи на щитку не світять?

Опубліковано

Потрібно зняти, дефектувати, можливо замінити зчеплення та демпферний маховик, заодно зробити огляд КПП.

Замінити кілька пильників; замінити передні гальмівні диски, перебрати супорти.

Порекомендуйте, куди звернутись.

Зробив всі роботи на СТО на Глушець (біля повороту на вул. Авторемонтну). Майстри порядні і нормальні, ціни адекватні. Роблять любе-рябе. Рекомендую!

Опубліковано
Зробив всі роботи на СТО на Глушець (біля повороту на вул. Авторемонтну). Майстри порядні і нормальні, ціни адекватні. Роблять любе-рябе. Рекомендую!

Дайте телефон.

Опубліковано

Citroen berlingo 1.9D 2004р. Після 70 км/г валить чорний дим з вихлопної, і дуже повільно розганяється. Хто може глянути?

Мотор з турбіною? Патрубки дує? Зайві лампи на щитку не світять?

Турбіни немає,Зайві лампи не горять. Патрубки дують

Опубліковано

Варіант 1- льють форсунки ( демонтаж, перевірка на стенді, заміна розпилювачів) 2- підвисає клапан рецеркуляції вихлопних газів egr ( лічиться прочисткою), 3- забитий повітряний фільтр... взагалі димність вихлопу говорить про те, що паливна суміш горить в циліндрах не правильно, а причин може бути більше. Номер в пп, набери, домовимось з понеділка

Опубліковано

Дайте телефон.

O5O-1OO-18-51

Опубліковано

Ланос ричить. Хто має час і натхнення подивитися, що там з глушником? Бо в мене навіть ями немає залізти, заглядав під машину, а так нічого не видно.

• +1 1
Опубліковано

Ланос ричить. Хто має час і натхнення подивитися, що там з глушником? Бо в мене навіть ями немає залізти, заглядав під машину, а так нічого не видно.

На Карпенка Карого є толковий майстер, заїдь все зробить і не дорого..

Опубліковано

На Карпенка Карого є толковий майстер, заїдь все зробить і не дорого..

Так він варить глушники, а я навіть не знаю, що в мене з тим глушником, може й не в ньому самому справа. Чи він діагностикою також займається?

Майстер оцей?

• +1 1
Опубліковано

Майстер оцей?

Мені глушник міняв цей, взяв нового, закарпутського виробництва, до резонатора 20 см лишніх було, за резонаторм 20 см не вистачало: вирізав, переварив, вцепив, ціною та роботою задоволений.

А... пепелац ВАЗ- 21099.

Опубліковано (змінено)

Вопріс: чи реальне витягнення вмятин після невеликого ДТП? Хто мав досвід і де робив?

Щей як реально! Звернися на СТО ,,Автоконцепт,, в кузовний цех. Майстер в цеху Андрій (молодий хлопчина) робить якісно. Заїдь запитай чи зроблять і за скільки, консультація безкоштовна!

Змінено користувачем v.vitalijovich
Опубліковано

Десь так.Майстри сказали,що маховик на ладан дише.Все інше вижимний,циліндри в нормі.Тре маховик.Новий вартує в межах 6 Кгрв.Чи варто займатися реставрацією?

Опубліковано

Я так думаю маховик демпферний ( 2 масовий) і він вже відчутно стукає. Заміна, ніякої реставрації. А яка машина?

Опубліковано (змінено)

На Скудо 98-го року2.0 НДІ комплект диск, підшипник і маховик в січні коштували 9500грн. Причому власник вже міняв комплект за рік до того.

Змінено користувачем Kiolan
Опубліковано

Доброго дня всім. Сьогодні трапився "конфуз" і я залишився з розбитим лобовим склом ( з зустрічної фури вилетів камінець-снаряд). Підкажіть будь ласка де в Луцьку можна поміняти лобове скло? Дякую за увагу.

Опубліковано

Доброго дня всім. Сьогодні трапився "конфуз" і я залишився з розбитим лобовим склом ( з зустрічної фури вилетів камінець-снаряд). Підкажіть будь ласка де в Луцьку можна поміняти лобове скло? Дякую за увагу.

На Конякіна, за пожежною частиною, с.РОванці біля повороту на Боратин,вул.Героїв Упа біля аптеки.

Опубліковано

На Скудо 98-го року2.0 НДІ комплект диск, підшипник і маховик в січні коштували 9500грн. Причому власник вже міняв комплект за рік до того.

В мене Пежо Експерт 2001 НДі. Замінено маховик на одномасовий з розборки (був демпферний).

Опубліковано

066 122 7368 Вітя (об'їздна між Рівненським і Дубенським кольцами, біля газової заправки) або 0506635775 Саша (гаражі біля кільця, що біля авторинку, напроти електропідстанції).
Опубліковано

Досить відчутно знижує ресурс маховика стиль їзди. Не розкручування мотора, зараннє підвищення передачі, така собі єкономія палива, ось таким чином вилазить, далі досить серйозно страждає кшм

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...