Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 хвилин тому, volks сказано:

Блін, то просто в нас Сибіру нема. Відповідно нема куди поїхати взимку. Немає Алтаю, щоб порибалити. Путіну повезло - в нього є. А Пороху доводиться до чорта на кілічкі на Мальдіви летіти.

Мені без Сибіру нормально живеться. Мій тато - рибак ще той, але в Сибір після депортації і повернення його ніразу не тягнуло)

Опубліковано
1 час назад, MANJAK11 сказал:

меседж Петрику, що для кацапстана таємниць нема й якщо що, замість операторів *Схем*

Петрик вже неодноразово туди літає, так що інфа не нова :)

1) Да саме тому ця тема зацепила, що то перша людина в країні і ЛЮБА країна повідомляє про своїх першіх осіб, що той-то чи той-то відбули у короткочасну відпустку, багато хто навіть кажуть куди, а тут все взнають постфактум!!!

2) Ну як можна таким афішувати якщо ти супер-пупер мільярдер але ж ти перша людина в країні і у твоїх людей які зарплати, пенсії, ціни у магазинах, на комуналку... а тут так поїхав і за тиждень таку суму спустив, ну у кращому випадку це не етично і взагалі як так можна плювати у своїх громадян?! Ну якщо будете виправдовувати то:  у цієї країни немає майбутнього покі так люди спокійно на таке реагують і "вони" і далі будуть цей народ "мати"!

• +1 2
Опубліковано
9 минут назад, romaxa11 сказал:

Мені без Сибіру нормально живеться. Мій тато - рибак ще той, але в Сибір після депортації і повернення його ніразу не тягнуло)

• Ха-ха 1
Опубліковано
50 хвилин тому, igorgame сказано:

Петрик вже неодноразово туди літає, так що інфа не нова :)

1) Да саме тому ця тема зацепила, що то перша людина в країні і ЛЮБА країна повідомляє про своїх першіх осіб, що той-то чи той-то відбули у короткочасну відпустку, багато хто навіть кажуть куди, а тут все взнають постфактум!!!

2) Ну як можна таким афішувати якщо ти супер-пупер мільярдер але ж ти перша людина в країні і у твоїх людей які зарплати, пенсії, ціни у магазинах, на комуналку... а тут так поїхав і за тиждень таку суму спустив, ну у кращому випадку це не етично і взагалі як так можна плювати у своїх громадян?! Ну якщо будете виправдовувати то:  у цієї країни немає майбутнього покі так люди спокійно на таке реагують і "вони" і далі будуть цей народ "мати"!

Я про це вже пару років пишу, якщо почати закривати очі на аморальність, то все решта втрачає сенс. 

Уявіть собі, що ваших дітей з ясельок вчать красти, ображати чи щемити слабшого, розводити немічних чи розумово відсталих, знущатись над каліками, старенькими. Що вбивати можна, кинув і не дістав, значить все зробив правильно. Якщо згвалтував то краще прибити для гарантії і щоб менше воні було. Що суддя для того щоб відмазувати поганців, прокурор чи мєнт - для їх захисту і супроводу.

Хтось скаже - це фантастика? Це наша реальність, яка почалась з виправдання легкої аморалки, а закінчилась безкарними вбивствами.

Ігорнейм правильно каже - раз взяв факел Прометея, то не трахай повій, не ставай успішним бізнесменом серед мільонів жебраків, не бреши, не мути і т.д. Цьому немає виправдання.

• +1 3
Опубліковано

от скотиняка, доларовий майже мільярдер чи мільярдер, що там останній форбс каже? полетів і витратив свої власні 500тис баксів. Доречі а звідки сума. Якщо взяти що тиждень без вийо на двох на Мальдіви коштує 4тис баксівю Чи він купив цілий острів?

Ні щоб в Єгипет поїхав в тройку без харчування і за 500 баксів. Скотиняка.

Де там можна на схемах прочитати/глянути розслідування щодо крадіжки 5,5 лярдів баксів, найбільшим патріотом країни і бабушкою гастарбайтера в одном ліце?

• +1 3
  • -1 5
Опубліковано (змінено)

Вже і відмазки клеють :) Ну вже б мовчали, так ні - ще більше на себе "штампи" ставлять, розуму - палата... :) 

Цитата
Президент Петро Порошенко отримав від СБУ документи на чуже ім'я, з якими полетів на Мальдіви. Про це повідомляють з посиланням на джерело в українських спецслужбах.
За даними видання, Порошенку і його сім'ї були видані так звані допи - документи оперативного прикриття.
Глава Управління держохорони Валерій Гелетей написав у СБУ лист під грифом "секретно", що на адресу президента надходять погрози, на цій підставі були виготовлені паспорти на вигадані імена, заявило джерело.

Ну прямо Джеймс Бонд :D

Змінено користувачем igorgame
  • Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
1 година тому, igorgame сказано:

Про це повідомляють з посиланням на джерело в українських спецслужбах.

От я всігда любив подібні "розслідування". Такі самі "джерела" використовують і місцеві "резонансні" журнашлюшки. Та грець з ним, в мене питання інше: якщо "Схеми" стверджують, що за сніданки-обіди-дайвінг Порошенко заплатив готівкою біля 40 штук баксів (вже смішно, правда?), то навіщо вони надсилають ці запити аля "А скільки і з яких коштів ви заплатили?" Щоб вчергове пожалітись "відповіді ми так і не отримали"? Резонатори х*єві.

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано
5 годин тому, case_l сказано:

Бо в країні війна,  і гроші аморально витрачати на крутий відпочинок, о наприклад тут на колеса не вистачає.

я щось не бачу, щоб ти там відписався із сумою, яку перекинув @difoto на колеса для течика.

Опубліковано
10 хвилин тому, rl72 сказано:

я щось не бачу, щоб ти там відписався із сумою, яку перекинув @difoto на колеса для течика.

А такими речами потрібно хвалитись?

• +1 1
Опубліковано
3 годин тому, case_l сказано:

Цікаво чи асад кудись літав відпочивати

То Порошенко, як Президент України веде війну проти власного народу в Донбаській і Луганській областях, як і Асад проти власного народу.

Опубліковано
1 хвилина тому, rl72 сказано:

То Порошенко, як Президент України веде війну проти власного народу в Донбаській і Луганській областях, як і Асад проти власного народу.

• -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

ага, зрозуміло. я думав, яке слово підібрати, щоб дати визначення тобі і твоїм постам

Опубліковано
3 годин тому, romaxa11 сказано:

Хтось скаже - це фантастика? Це наша реальність, яка почалась з виправдання легкої аморалки, а закінчилась безкарними вбивствами.

розкажи нам детальніше про вбивства?

Опубліковано

А хто такий народ порошенка? Це той якому впарити цукор в два рази дорожче; впарити богдани і найдорожче розмитнення; впарити дорогущий газ; ротердам +; і напару з ахмєтою електрику; той народ який можна безкарно розстрілювати на Майдані і потім щиро обплакувати; безкарно класти під Зеленопіллям? То той народ?

Що цікаво, це вже друга революція похєрена цим персонажем. Хто пам‘ятає звісно Помаранчеву і процеси які там йшли. Все що не вдалось під час неї було впроваджено тепер.

• Подобається 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
Цитувати

А такими речами потрібно хвалитись?

дійсно, про що я питав. як може людина, яка порівнює Порошенка з Асадом, допомагати ЗСУ (читай Порошенку) воювати проти  повстанців на сході України

Змінено користувачем rl72
Опубліковано
10 минут назад, rl72 сказал:

дійсно, про що я питав. як може людина, яка порівнює Порошенка з Асадом, допомагати ВСУ (читай Порошенку) воювати проти  повстанців на сході України

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
9 хвилин тому, rl72 сказано:

дійсно, про що я питав. як може людина, яка порівнює Порошенка з Асадом, допомагати ВСУ (читай Порошенку) воювати проти  повстанців на сході України

Що ти морозиш? Коли нема чим крити включаєш дурня і несеш ахінею? 

• +1 3
Опубліковано
22 хвилин тому, rl72 сказано:

Забув вимкнути режим сєпара? Порівнював як президентів та головнокомандувачів країн, у яких іде війна, все решта твої фантазії і обмовки по фрейду. 

• +1 3
Опубліковано (змінено)
21 minutes ago, nickel said:

Добре хоч ВСУ, а не карателям.

ПС Та й не зрозуміло, чому замість Збройних Сил України воює Верховний Суд України...

Змінено користувачем yu2007
  • Ха-ха 6
Опубліковано
56 хвилин тому, nickel сказано:
  1 година тому, rl72 сказано:

от ви дійсно такі єбануті, що сприйняли цю фразу всерйоз? 

Опубліковано
56 хвилин тому, sergkots сказано:

Що ти морозиш? Коли нема чим крити включаєш дурня і несеш ахінею? 

що крити. кейс порівнює Асада з Порошенком, а я несу ахінею? я бачу ти теж в готовий їх порівняти

Опубліковано
1 минуту назад, difoto сказал:

от ви дійсно такі єбануті, що сприйняли цю фразу всерйоз? 

Ну канєшно єбануті, на всю голову. Нам навіть сертифікати пороходрочєрів не видають через єбанутість.

• Ха-ха 6
Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Нам навіть сертифікати пороходрочєрів не видають через єбанутість.

І правильно роблять, черги менші будуть

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...