Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
20 минут назад, diezel сказал:

Я чогось не розумію, чи у тебе є варіанти моментального припинення війни?

Я вибачаюсь, але який термін ви розумієте під словом "моментально"?

Опубліковано
1 година тому, zaHARE сказано:

Дійсно,хто тут тупить?)))
     Законом чітко регламентована процедура імпічменту. Сам президент не робить собі імпічмент,а йде у відставку.Це різні речі.

От цікаво, ти просто дурня включив, чи просто не читав того регламенту?

Його ж нереально було виконати тоді не те що в теперішньому стані, нереально виконати не враховуючи навіть колізій.

Опубліковано
25 minutes ago, volks said:

Я вибачаюсь, але який термін ви розумієте під словом "моментально"?

Під тим терміном я розумію закінчення війни відразу після прийняття рішення про закінчення війни.

От я і хочу почути від роми, як він планує ту війну закінчити. Бо "війна стає настільки вигідна чиновнику, що ніколи не закінчується" - то фраза настільки загальна, що її навіть обговорювати важко. Всі війни коли-небудь закінчуються, просто є держави, які постійно з кимось воюють.

Опубліковано
1 година тому, diezel сказано:

Під тим терміном я розумію закінчення війни відразу після прийняття рішення про закінчення війни.

От я і хочу почути від роми, як він планує ту війну закінчити. Бо "війна стає настільки вигідна чиновнику, що ніколи не закінчується" - то фраза настільки загальна, що її навіть обговорювати важко. Всі війни коли-небудь закінчуються, просто є держави, які постійно з кимось воюють.

Я писав, якщо війною виправдовувати будь яку внутрішню політику, корупцію, розкрадання, то війна не припинеться ніколи. Чи ти також вважаєш, що корупцію і фактично мародерство виправдовує посада гінєралісімуса?

Опубліковано

Хто вірить, що корупцію в Україні можна подолати  повністю ?

До речі її рівень у на 2%, як і сереньосвітовий.

І хто назве мені імя цього  борця  переможця.?

• -1 3
Опубліковано
8 хвилин тому, Nokian сказано:

Хто вірить, що корупцію в Україні можна подолати  повністю ?

До речі її рівень у на 2%, як і сереньосвітовий.

І хто назве мені імя цього  борця  переможця.?

Подолати можна - потрібно почати саджати вже за корупцію та хабарі.

Хто проводив статистичне дослідження? Чому нам рівнятись на середньосвітовий а не на рівень розвинених країн?

Не людина потрібна а незалежні органи боротьби із корупцією та справедливі суди.

Опубліковано (змінено)

Кадри, кадри і ще раз кадри вирішують все.

Для чого обманювати себе і когось пустими мріями,що прийде добрий цар (президент, антикорупційний суд, прокурор , справедливий суд , радикал, грузин, активіст ...........) і зробить всім добре.

А саме головне ЗРОБИТЬЗА ВСІХ,

Може кому і легше в таких ілюзіях  жити і чекати  на автоматичне пришестя справедливості, коли  всім воздасться позаслугам.

Так я скажу, що воздасться ВСІМ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ І НЕОДМІННО.

Але не тут. На небі.

Змінено користувачем Nokian
  • +1 1
  • -1 2
Опубліковано (змінено)

Слава Йсу.

Файна проповідь отче Nokian, файна.

Але кидайте, отче, оте діло причащатися так часто церковним. Кидайте, бо до добра не доведе.

Амінь.

Змінено користувачем S30
  • Дякую! 2
  • Ха-ха 3
  • +1 3
Опубліковано

Зрозуміло з ким поруч йде Порошенко - з Ахметовим!!! Досить промониторити новинні ресурси і все зрозуміло! У проАхметовских ЗМІ тиша про багатолюдний мітинг у Києві, ніби нічого не відбувається... А ця ж мерзота Ахметов просунув до влади Яника, керував ним, обкрадав Україну, війну розв'язав і тепер так? Коли вже люди очі відкриють?!

• +1 1
Опубліковано
10 хвилин тому, igorgame сказано:

Зрозуміло з ким поруч йде Порошенко - з Ахметовим!!! Досить промониторити новинні ресурси і все зрозуміло! У проАхметовских ЗМІ тиша про багатолюдний мітинг у Києві, ніби нічого не відбувається... А ця ж мерзота Ахметов просунув до влади Яника, керував ним, обкрадав Україну, війну розв'язав і тепер так? Коли вже люди очі відкриють?!

бінго! ти нам очі відкрив!

а в кого Укртелеком націоналізували?

Опубліковано
28 хвилин тому, igorgame сказано:

Коли вже люди очі відкриють?!

Коли їм такі як ти сцяти в ті самі очі не будуть

• +1 1
  • -1 5
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, difoto сказал:

Коли їм такі як ти сцяти в ті самі очі не будуть

То йди памперса купи!!! Тільки ти будеш підсцикувати коли тобі вигідно! :)

Змінено користувачем igorgame
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
57 минут назад, volks сказал:

Майже 12.

та яка наh... різниця! Скрізь почитаєш, послухаєш - перевиконання бюджетів шалене, економіка росте, запаси золото-фінансів поповнюються... маємо жити у "шоколаді", а тут бац - раптом бакс поповз у гору і нічого наче не змінилось і ніяких передумов не було, а так на ровному місці і поповз у гору, за два тижня так легко за 28 перевалив... То ж у бюджеті було закладено 28 з гаком на 2017-й, так от вони у кінці року "виконують" - нормально так? Ціни відпустили у вільне бродіння - от і скаче все. У розвинутих країнах Європи Німеччині, Франції, Данії... держава контролює ціноутворення більше 500!!! найменувань товарів, а наши тут експеременти впроваджують?! Де таке у світі є??? Дурять-грабують людей на рівному місці от і вся "політика"!!!

Змінено користувачем ForZa
  • +1 2
Опубліковано
17 минут назад, ForZa сказал:

та яка наh... різниця! Скрізь почитаєш, послухаєш - перевиконання бюджетів шалене, економіка росте, запаси золото-фінансів поповнюються... маємо жити у "шоколаді", а тут бац - раптом бакс поповз у гору і нічого наче не змінилось і ніяких передумов не було, а так на ровному місці і поповз у гору, за два тижня так легко за 28 перевалив... То ж у бюджеті було закладено 28 з гаком на 2017-й, так от вони у кінці року "виконують" - нормально так? Ціни відпустили у вільне бродіння - от і скаче все. У розвинутих країнах Європи Німеччині, Франції, Данії... держава контролює ціноутворення більше 500!!! найменувань товарів, а наши тут експеременти впроваджують?! Де таке у світі є??? Дурять-грабують людей на рівному місці от і вся "політика"!!!

Ну що ви хочете?

кинули подачку людям,як собаці кістку,- субсидію і всі такі довольні

що мають розвивати,щоб люди легко самі платили за комунальні з доходів ,то ми це проїдаємо 

• +1 3
Опубліковано
6 минут назад, kroha сказал:

Ну що ви хочете?

кинули подачку людям,як собаці кістку,- субсидію і всі такі довольні

що мають розвивати,щоб люди легко самі платили за комунальні з доходів ,то ми це проїдаємо 

Бідним і зголоднілим натовпом легше керувати. Доведено історією.

• +1 4
Опубліковано
1 час назад, ForZa сказал:

та яка наh... різниця!

В мене на той час в гривнях було біля 10к $. Різниця в 40к гривень досить таки суттєва. Але хтось перед виборами говорив, що курс має бути не більше 10. Але в того когось мабуть в школі були пробоеми з математикою, якщо для нього 28 менше 10.

Опубліковано

Он як Порошенка дообговорювались.

В Одессе отец во время празднования дня рождения сына нанес ему смертельные ножевые ранения из-за спора о политике.

Подробности инцидента сообщили в пресс-службе Национальной полиции в Одесской области.

Как известно, вчера, 14 декабря, правоохранители задержали 51-летнего одессита, который убил своего сына. Между мужчинами, которые были навеселе, внезапно возник конфликт во время застолья в честь 28-летия младшего из них. Во время драки отец схватил кухонный нож и нанес сыну смертельные ножевые ранения.

"Даже не знаю, как оно случилось... Мы немножко поссорились, кто прав, кто не прав. Так получилось, что я был прав. Слово за слово... Все было связано с политическими проблемами в стране, что Порошенко не прав. Некоторые там проблемы... Начали с того, что принимают неправильные решения. Все связано с политическими проблемами в нашей стране. Чисто было за политику", – рассказал сам задержанный.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...