Перейти до змісту

інтернет Київстар

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

але, в сусідній кімнаті зараз "серіальчік на ютюбчику"... ну і роутер, як я вже казав - "коробочка з двома антенками", я - по кабелю, але через роутер

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано

Значить проблема в мене( 

Як цих чудіків заставити її вирішити?

П.с. до речі лаги почалися після глобального весняного зависання Київстар. До того - 2 роки - ніяких зауважень

Опубліковано (змінено)
15 хвилин тому, Saddy сказано:

П.с. до речі лаги почалися після глобального весняного зависання Київстар. До того - 2 роки - ніяких зауважень

за всі 10 років, пам'ятаю ось цей факт - але, проблема була таки глобальна, до того, був ще випадок  - десь гроза була чи хз, впала швидкість десь до таких самий значень 30-50.

Подзвонив - прийшов майстер (в той самий день) з своїм ноутом (на лінуксі) побачив що не вийде розказати на рахунок вірусів/драйверів і "не ліцензійного віндовса"- поліз десь по під'їзду.

Ось так, тепер завжди 90/95, буває - просідає пінг (суттєво), в ігри не граю - тому мені пофіг. Коли просідає до 50/50 швидкість, вже починаю переживати, але, саме вирівнюється.

Коротше кажучи - викликай майстра, не дистанційно щоб дивились - а нехай приходить і дивиться.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Привіт. Підкажіть для тих хто в танку, уже тарифу НИЖЧЕ 100мб в КС немає? типу змоги даунгрейду ніякої немає?  

Опубліковано
Щойно, Pavelix сказано:

Привіт. Підкажіть для тих хто в танку, уже тарифу НИЖЧЕ 100мб в КС немає? типу змоги даунгрейду ніякої немає?  

нема і вже давно, 100 - мінімум

Опубліковано
16 часов назад, Bliksss сказал:

А який сенс зменшувати? Дорого?

та да.... типу є сценарій де один комп і суто для серфінгу там і 20 хватило б.... думав зекономити

Опубліковано
Щойно, Pavelix сказано:

та да.... типу є сценарій де один комп і суто для серфінгу там і 20 хватило б.... думав зекономити

на 3G перейти, не варіант?

Опубліковано

нє... ютуб ...трафік... об"єм чималий там буде, прост в шквидкості щоб аж так нема потреби.. 
є тут ще ВОля і навіть Аверс але якось стрьомно після стабільного КС туди пригати

• 1 місяць потому...
Опубліковано

дивно, завтикав поповнити домашній інтернет, "тариф все разом" - зараз на рахунку 5 грн., 11 число на дворі - а "домашній інтернет" досі працює...

знову якась "антикоронавірусна" акція, чи просто з мобільного списує?

Опубліковано (змінено)

В мене перший день заборгованості, аналогічно, правда мобільний на дзвінки не працював, а от інтернет працював,

щойно зайшов в кабінет, і якраз сьогодні кс самостійно перевели мій номер під сигналізацію на інший пакет, де

Зверніть увагу. Якщо на момент зняття денної плати на вашому рахунку є сума, менша за розмір плати, послуги в цей день надаються за спеціальною акційною ціною, що дорівнює залишку коштів на вашому рахунку.

тобто лишити 3-10 грн на рахунку уже не вийде), але є послуга ми разом, коли один номер можна додати і на нього дзвонити навіть без грошей)

https://kyivstar.ua/uk/mm/services/voice/we-are-together

Хотів запитати просунутих користувачів, чи мають вони реальні ір на кс і чи вони часто змінюються,

бо після того як ввели оплату за статичне ір, я його вимкнув, і сталось так, що моє ір взагалі було закрите ззовні, тобто доступу не було ні на які порти, коли я написав в супорт, що мене влаштує динамічна адреса, але відкрита, то мені сказали, зараз підключать, і от зараз бачу в послугах статична ір, 30 грн місяць, хоча їх не вимагало, може не зняло бо на рахунку тільки абонка.

Змінено користувачем Revolver
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
7 часов назад, mykola сказал:

Подавав заявку з телефону, з 01.01.21 не перевели. Вже на початку січня ще раз подав заявку з телефону, потім з кабінету Мій киїстар і в довершення ще і через оператора. Але за три дні до кінця січня приходить СМС, що буде знята плата по старому тарифу. Знову переписка з оператором (не з Зоряною-роботом), далі звернення в службу підтримки (дали відповідь аж через два дні). Вже хотів писати  офіційну скаргу, але там багато волокіти і якщо все ОК, то її розглянуть протягом 30 календарних днів. Але все ж таки з 01.02.21 перевели мене на новий тариф. Дуже важко вони ростаються з коштами: з дорожчого на дешевший - зась, а навпаки - будь ласка. Ось такий Київстар.

Схожа була ситуація, після купи скарг вдалось вийти на третю ланку їх манагерів (фін. відділ) і вибити на місяць безлім моб. інтернет і поверення одної абонплати на ДІ

• +1 1
Опубліковано
17 годин тому, mykola сказано:

Але все ж таки з 01.02.21 перевели мене на новий тариф. Дуже важко вони ростаються з коштами: з дорожчого на дешевший - зась, а навпаки - будь ласка. Ось такий Київстар

У мене тариф Все разом Екстра, ви як на новий тариф перевелись, чи буде доступна послуга Ідеальний роумінг?

Screenshot_20210204-084308.thumb.jpg.66785589de6a8db76934755693a2d928.jpg

• 2 місяця потому...
Опубліковано

також - користуюсь "все разом щедрий", .тиждень тому - з'явився стандартний напис "доступ заблоковано", хоча - абонплату зняло, мобільний працює в повному обсязі (безлім кс, безлім інет, 300хв на інші мережі), не працює - домашній. Звернення на 460 - не допомогли, за дибіла тримають, типу - "перезавантажте роутер, від'єднайте кабель... " Не думав що так скажу, але, більше ніж 10+ років користувався (з часів білайна), напевно, буду валити нафіг з київстара. 

Тиждень - пройшов, телефоную, кажуть -  "мабуть, технічним спеціалістам - потрібно більше часу для вирішення питання", жесть, глюкнув білінг, що ж там за рпукожопи?

• 2 місяця потому...
Опубліковано
В 14.10.2020 в 16:43, Pavelix сказал:

там і 4 хватило б

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, deluxkangoo сказал:

там і 4 хватило б

ну не зовсім... сучасний серфінг це і потокове відео. а потокове відео в умовних 1080 то всеатки потрібно щоб 20мб було... для комфорту.

Але це неважливо. таких варіантів зараз немає уже бо витіснили мобільні мережі цей сектор. 

Змінено користувачем Pavelix
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Не буде проблем, якщо перестати поповнювати рахунок тривалий термін?

Планується виїзд за межі країни на рік (можливо, більше) - як краще вчинити з інтернетом?

Опубліковано (змінено)
31 хвилин тому, turbo сказано:

Не буде проблем, якщо перестати поповнювати рахунок тривалий термін?

Планується виїзд за межі країни на рік (можливо, більше) - як краще вчинити з інтернетом?

А які мають бути проблеми? Раніше, була функція - призупинення надання послуг за 10 грн. міс, зараз її нема.

З власного досвіду, більше 10 років користуюсь КС, і от перед Пасхою в них стався глюк і мені довелось 2 тижні користуватись мобільним інетом. Я псіханув, підключився до іншого провайдера. Місяць тому, дзвінок з КС - регіональний манагєр - що сталось, чому не користуєтесь, коротко йому пояснив що так не роблять - в результаті, знову користуюсь КС - цілий рік за 50 грн/міс. замість 200.

Такщо - навіть у виграші будеш ))

• Дякую! 1
Опубліковано
4 minutes ago, Bliksss said:

А які мають бути проблеми? Раніше, була функція - призупинення надання послуг за 10 грн. міс, зараз її нема.

З власного досвіду, більше 10 років користуюсь КС, і от перед Пасхою в них стався глюк і мені довелось 2 тижні користуватись мобільним інетом. Я псіханув, підключився до іншого провайдера. Місяць тому, дзвінок з КС - регіональний манагєр - що сталось, чому не користуєтесь, коротко йому пояснив що так не роблять - в результаті, знову користуюсь КС - цілий рік за 50 грн/міс. замість 200.

Такщо - навіть у виграші будеш ))

Дякую за відповідь
Функція призупинення за 10грн активна (принаймні, на сайті знайшов її) - але максимальний термін призупинення 180 днів.

Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, turbo сказано:

Функція призупинення за 10грн активна (принаймні, на сайті знайшов її) - але максимальний термін призупинення 180 днів.

хз, я не активовував, просто перестав платити, навіть по тому самому кабелю - пустив іншого провайдера, київстар безкоштовно все відновив в той же день - коли я погодився й надалі бути абонентом.

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Вангую, ця функція корисна - там де немає іншого провайдера, типу - щоб порт не забрали... але, це там де дефіцит портів.
В моєму під'їзді - 6 провайдерів на 10 квартир, включно з Уарнет та ВОМ.

• 10 місяців потому...
Опубліковано (змінено)

Як в Київстарі змінити ІР? В Датагруп достатньо було в роутері від'єднатися і приєднатися і отримував нову ІР, а тут таке враження, що статичну дали.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
51 хвилин тому, nickel сказано:

В Датагруп достатньо було в роутері від'єднатися і приєднатися і отримував нову ІР, а тут таке враження, що статичну дали.

Є таке, місяцями може не змінюватись. Як вже сказали, клонування МАС - вирішує питання.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...