Перейти до змісту

інтернет Київстар

Рекомендовані повідомлення

Вул. Конякіна 29 6935946489.png

У Всіх так?

Змінено користувачем R9 Fenomen
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене так і у товариша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Поки «жалівся» на те що КС піднімає ціни на мобільний зв'язок в іншій темі,

вони мабуть мене вирахували і прислали смс що ще й на інтернет піднімають ціну,

правда і швидкість піднімають, але мене ж ніхто не питає, треба мені це чи не треба…

Був тариф 30 Мб/с за 80 грн. Стане 100 МБ/с за 100 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 19.01.2018 в 18:46, Prot сказал:

...Був тариф 30 Мб/с за 80 грн. Стане 100 МБ/с за 100 грн.

"Інтірєсно дєвкі пляшут" :huh:

Кому ще скільки і за скільки пропонують?

В мене був тариф "зручний+" 50Мб/с за 90 грн. А тепер має бути 70 Мб/с за 110 грн. 

Хоча в системі Мій КС не бачу в переліку таких тарифів з такими швидкостями і цінами... В доступних тільки 2 тарифи: 50Мб/с за 110 грн.  і 100Мб/с за 155 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене також з 1 лютого 100 мегабіт за 100 грн

було 30 мегабіт за 80 грн, і такого тарифу серед доступних давно вже нема на сайті КС

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну фсё, завтра буду звонити і тоже хотіти 100 за 100 :rolleyes: (а не 70 за 110)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заходив сьогодні, розпитав про актуальні тарифи. Якщо залишати лише інтернет то мінімальна ціна 110грн/70мбіт. Є можливість взяти тариф "все разом" за 105грн/міс. В ньому 100мбіт домашній інтернет, 3ГБ мобільного інтернету, кілька ТВ каналів. Прикол в тому що оплата тоді буде здійснюватися на номер мобільного, а не на номер домашнього інтернету, залишок коштів з якого не можна перекинути. Але щось я дуже сумніваюся що цей тариф надовго. А 100 за 100 - це короткотермінова акція для новопідключених абонентів. Принаймні так консультант розказала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Dimka сказано:

тариф "все разом" за 105грн/міс. В ньому 100мбіт домашній інтернет, 3ГБ мобільного інтернету, кілька ТВ каналів. Прикол в тому що оплата тоді буде здійснюватися на номер мобільного, а не на номер домашнього інтернету, залишок коштів з якого не можна перекинути.

аце цікаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, Dimka said:

Прикол в тому що оплата тоді буде здійснюватися на номер мобільного, а не на номер домашнього інтернету, залишок коштів з якого не можна перекинути. Але щось я дуже сумніваюся що цей тариф надовго

я вже так останні півроку, тобто комбінований інет і телефон,правда 100 мегабіт дали тільки в грудні, до того мав 50 за 105грн ну і телефон, чуть менший пакет ніж цей поточний 1,5 гіга трафіку і 60 хв на інші оператори.

Змінено користувачем Revolver
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене також підключені все разом (телефон і інтернет) де заявлено 50 мб/с,так напряму підключений комп максимум видає 20. Що це мрде бути, можливо треба йти сваритись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Bestie це не нормально, у мене завжди була реальна швидкість згідно тарифу, спробуйте пару разів в різний час http://www.speedtest.net/

якщо нема номіналу +-10% то значить, щось не те чи з лінією чи з "підстанцією".

Змінено користувачем Revolver
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

досиджую Волю і йду на КС.

110 грн за 100мбіт + плюшки на телефон. У вигляді 3Гб інета, дзвінки на інші оператори, і безлім у КС.

Збс.

Краще, ніж 110 грн за сам лише глюкавий нет у волі...

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, Zheny@ сказано:

безлім у КС

дуже "актуально", коли у тебе 99,5% контактів не КС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Zheny@ сказал:

Краще, ніж 110 грн за сам лише глюкавий нет у волі...

110 грн то до весни для аірбайтівців, далі 150 грн.

До речі. Зараз КС підключають на 75 грн\міс на 3 місяці, далі 155 грн, але потім можна перейти на тариф "Все разом", який ти згадував.

Я вже замовив на 30.01 підключення. Головне проплатити на початку наступного місяця.

Змінено користувачем vaz75
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, SunSeth сказал:

Навіть якщо й так, це всеодно вигідніше мати +/- однаковий інтернет (смішно) за ті ж кошти і ще додатковий, рахуй халявний, мобільний пакет (віддай родичу, дитині, постав на планшет).

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, SunSeth сказано:

У мене така ж ситуація, але за тариф 120 грн входить київстар безлім, інші мережі 200 хв, мобільний інтернет 6000 мб, Ютуб безлім, Домашній інтернет 100 мбіт.

Думаю, цього явно вистачить для звичайного споживача, у середньому 2-3 дзвінки на інші мережі роблю, до кінця місяця ще вільні хв. залишаються.

На цей час, Київстару у ціні за послуги конкурентів нема.

Це не реклама, раніше сам користувавсяв, в основному, МТС. Якість зв,язку паскудна, постійно щось булькає, слова пропадають, що змушений був дзвонити з Киїстарва на МТС, тому МТС навіть не поповнюю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, SunSeth сказано:

яКЩО ТИ про себе - то да. "Актуально".

у мене вся сім'я і 25% контактів із кількасот мають Київстар. Який ЗАВЖДИ був на крок попереду (по якості). 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7020885608.png

знову щось сталось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ж фігня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не витримали всіх "перебіжчиків"

в мене взагалі завантаження 4Мб а має бути до 100 (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтверджую трабли. аварія якась?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дозвонилась до оператора. Підтвердила що є по нашому місту проблеми. Техніки вирішують це питання (максимум завтра до 15:00 вирішать) а може й раніше (((

А я тільки хотіла їх похвалити як вони мені оперативненько сьогодні перевели на 100Мбит :lol:

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре хоть Ютуб не лагає взагалі)) це як? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, natalka) сказал:

дозвонилась до оператора. Підтвердила що є по нашому місту проблеми. Техніки вирішують це питання (максимум завтра до 15:00 вирішать) а може й раніше (((

А я тільки хотіла їх похвалити як вони мені оперативненько сьогодні перевели на 100Мбит :lol:

Теж сьогодні перевівся з 30 на 100 мегабіт + сімка від оператора, і теж ввечері був поганенький download. Але вже все відновив київстар дивлюсь. По wifi через дві стіни від роутера:

Спойлер

Untitled-1.thumb.jpg.12b163bbbd05152c9ffb78e56a252855.jpg

Змінено користувачем Valentin_Ok
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...