Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є інформація, що Башкаленко з сім"єю виїхав до Лондона.

Хай тікає.

Відкриється кримінальна справа по ньму нашими правоохоронцями, один запрос і він летить назад.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А що чути за осіб які взяли зброю в Адреналіні і розкатують як тільки зтемніє по місту і вимагають гроші в бізнесменів ?

Опубліковано

У суботу, 22 лютого, об 11:00 таки відбудеться чин відспівування у Верхньому Храмі Свято-Троїцького Собору тілаСергія Байдовського. Саме тіло убитого прибуде до Луцька лише сьогодні увечері.

Хода у суботу, відповідно, теж - відмінена.

Після служби тіло Байдовського доставлять до Нововолинська.

У неділю, 23 лютого, об 11:00 відбудеться чин відспівування у Верхньому Храмі Свято-Троїцького Собору тіла Василя Мойсея. Опісля відбудеться хода до Меморіалу Слави. Там же відбудеться його поховання.

Тіла Івана Тарасюка з Олики та Едуарда Гриневича з села Деревок Любешівського району одразу будуть відправлені до їх малих Батьківщин.

http://www.volynnews.com/news/society/de-i-koly-mozhna-bude-poproshchatysia-z-zahyblymy-volynianynamy/

Опубліковано

А що чути за осіб які взяли зброю в Адреналіні і розкатують як тільки зтемніє по місту і вимагають гроші в бізнесменів ?

Поки не чути ні про які вимагання. Та й до цього часу достеменно невідомо, дійсно взяли чи ні,

Кажуть в епіцентр вчора приїзджали на двох джипах, виняли рушниці , постріляли в полі, поцікавились за скільки часу згорить магазин і поїхали далі.

Опубліковано

Кажуть в епіцентр вчора приїзджали на двох джипах, виняли рушниці , постріляли в полі, поцікавились за скільки часу згорить магазин і поїхали далі.

Та чутки цими днями ходять самі різні. Але, поки бачу, що в місті вечорами і ночами навіть спокійніше, ніж до народовладдя.

Ну дай бог щоб так воно й було ! Бо ж не хочеться гріх на душу брати через тих тідушок.

Опубліковано

Та чутки цими днями ходять самі різні. Але, поки бачу, що в місті вечорами і ночами навіть спокійніше, ніж до народовладдя.

згоден

але є одна велика проблема - дуже багато людей попросту бояться наших загонів самооборони, що патрулюють місто і стараються не виходити( вчора ледь переконав двох товаришів, що нікого там боятись не треба, що вони не б'ють людей, а лише слідкують за порядком

Опубліковано

Поки не чути ні про які вимагання. Та й до цього часу достеменно невідомо, дійсно взяли чи ні,

Панікери ще більша загроза , ніж провокатори.

Хтось знає хоч одну людину, облиту зеленкою?

Опубліковано

Є інформація, що жителям смт. Ратне потрібна підтримка Автомайдану та активістів для зміни влади ПР в районі...

Інформація протребує перевірки, а не негайних дій.

Опубліковано

Панікери ще більша загроза , ніж провокатори.

Хтось знає хоч одну людину, облиту зеленкою?

Усіх самовпевнених героїв запрошую до патрулювання нічного міста!

Досить писати на борді порожні вислови!

Опубліковано

А що наші Беркута? Повернулись на базу? Признались в любові до народу с_ки? Якщо ще вдруг ні, то можна їх гаряче зустріти.

Опубліковано

Є інформація, що жителям смт. Ратне потрібна підтримка Автомайдану та активістів для зміни влади ПР в районі...

Дякую за турботу про анонімність. Я зі вчорашнього вечора був турне по околицях. Проїхав через цукровий (там все тихо і світло). В Демидівці та Хрінниках де завжди було багато нетврезого люду на диво спокіно прогулюються люди з дітьми (близько 8 години вечора). В Берестечку на площі стояли хлопці з символікою євромайдану. В Горохові на повороті на Луцьк я зупинився на переході пропускаючи двох міліціонерів, але вони самі піднялись з зебри на тротуар і дали дорогу. В Луцьку при в'їзді з львівської на кільці з Володимирською стоїть два автомобіля - один д ДАІ а другий автомайданівці. все мирно. напевно навіть тихіше ніж до народовладдя.

Підскажіть будь-ласка, бо не знаю, в понеділок куди можна під"їхати щоб привезти квіти нашим Героям, де хоронять

Взавтра на 11 годину на меморіалі
Опубліковано

Відкриється кримінальна справа по ньму нашими правоохоронцями, один запрос і він летить назад.

Насправді один запит - це лише привід вибивати з Башкаленка гроші на затягування процесу екстрадиції. та к як з Лазаренком. Значно простіше не випустити ніж потім повертати
Опубліковано

Насправді один запит - це лише привід вибивати з Башкаленка гроші на затягування процесу екстрадиції. та к як з Лазаренком. Значно простіше не випустити ніж потім повертати

Ну так нам то запит нічого не коштує.

Хай тратиться, може тоді десь там посудомием влаштується , а ти приідеш в ресторан його сфотографуєш та покажеш, що буває з тими хто народ не слухає.

Опубліковано

деякі смт скаржаться, що починається розгул шпани-сумочників, зокрема розказували про Клевань і Цумань.

То де наші ВВшники? Мої, вінницькі прибули в Вінницю і вже дома. мій в селі. Так от чого я постійно запитую про то де наші -- мій ВВшник пропонував таку схему ще в січні -- ну зрозуміло МВС безбожно почистити, провести жорстку акредитацію. відповідно процентів 60 особового складу вилетить тільки так. Значить пропонується -- патрулювання вулиць спільно з самообороною (власне уже сьогодні таке реалізовується), з жильцями районів міст, кварталів... Тобто наприклад 3 міліціонера і 3 жителі району -- останні добре орієнтуються в місцевості, знають місцевий контингент. Представники народу в патрулі мають своє чергування, будинок наприклад делегує на зборах свого представника чи декілька до патруля і тоді складають списки представників кожного будинку і вони почергово патрулюють. в подальшому можна розвинути напрямок делегованих жителів до подібної системи як в "поліцейській академії" (мабуть принадуєте, була там серія про взаємодію копів і населення) -- шоб вони пройшли базову підготовку, створили особливий підрозділ МВС з підготовлених жителів, з певними засобами, окремою формою і урізаними правами патрульного міліціонера. Ну це їх думка, сирувата, сам бачу, але шось в цьому є, варте уваги, принаймі мені так здається.

Зараз думаю варто витягати наших ВВ з казарми і 3Х3 патрулювати вулиці. Я мєнтів в Луцьку небачив з 22 січня, ну хіба ще в середу, коли громили відділки. Пора їх заставляти до роботи, хватить їм там дурку валяти.

Щодо обстановки з тіпочьками і мєсним кантінгєнтом пацанов -- все по старому -- сидять, глушать пивас, але розмови... ООооо... мене шокувало просто -- вони так палко і дискусійно обговорюють політичні події, причому логічно і послідовно розмірковують. Вчора вночі ризикнув проходячи мимо (я навіть наважився в притул пройтися біля них) доволі чисельної групи чьоткіх пацанов вигукнути "Слава Україні". У відповідь багатоголосе дружнє -- "Героям Слава!". Якшо вже таке відбувається, то в країні реально глибокі соціальні і психологічні зміни свідомості. Це приємно шокує.

Опубліковано

Сьогодні, 22 лютого, при УСБУ у Волинській області була створена Громадська рада. Очолив її митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Як зазначив він під час брифінгу, на засіданні були присутні і увійшли, власне, до складу ради такі люди: заступник голови обласного осередку партії УДАР Ігор Алєксєєв, депутат Луцької міської ради і керівник «Правого сектору» на Волині Павло Данильчук, два колишні керівники УСБУ в області - Борис Кондратюк та Володимир Мельникович, депутат Луцької міської ради Ірина Констанкевич, голова Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович, громадський діяч Володимир Пащенко, депутати Волинської обласної ради - Сергій Слабенко і Василь Столяр, голова Луцької міської організації ВО «Свобода» Микола Федік і голова наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» Віктор Чорнуха. Владика наголосив, що до новоствореного органу можуть долучатися всі охочі, бо він є відкритим.

http://vip.volyn.ua/news/na-volini-novostvorena-gromadska-rada-dovirit-lyustratsiyu-vladi-sluzhbi-bezpeki

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...