Перейти до змісту

Вакцинація (щеплення) дітей

Roman_1984

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 697
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Обгрунтуйте таке своє категоричне ставлення! Кожна дитина має право на освіту, а довідка про прививки це пережиток минулого, атавізм СРСРа, який в нашій країні ніяк не можуть відрубати...

В дорослому віці треба робити ревакцинацію, якщо вже пішла про це мова. Прививки діють 5-10 років і через цей період потрібно знову робити щеплення. Ви давно собі робили щеплення??? Так ото ж....

Я страшних речей говорити не буду, але почитайте інформацію про прививки і наслідки від них хоча б на борді ось тут "Реакція на прививку".

Усім міцного здоров'я!!!

Vi ne rozumiete suti problemi, vaschi visnovki na osnovi TV/Radio/Internet/babka skazala - ne je fachovimi. Atavism CPCP?- v Europi tezh e plan scheplen i ziogo VSI RETELNO DOTRIMUJUTSA!!!!

Vi zanadto vpevneni v svoij pozitii i ne sprijmaete inschu dumku, nazhal.

Опубліковано

1 вересня онучка йде до школи. Вакцинувати зобо'язали, і тільки тоді прийняли документи. На аргумент- вакцинування діло добровільне відповіли - так, але у нас наказ, не вакцинованих діток не приймати. Крапка.

Опубліковано

Обгрунтуйте таке своє категоричне ставлення! Кожна дитина має право на освіту, а довідка про прививки це пережиток минулого, атавізм СРСРа, який в нашій країні ніяк не можуть відрубати...

В дорослому віці треба робити ревакцинацію, якщо вже пішла про це мова. Прививки діють 5-10 років і через цей період потрібно знову робити щеплення. Ви давно собі робили щеплення??? Так ото ж....

Я страшних речей говорити не буду, але почитайте інформацію про прививки і наслідки від них хоча б на борді ось тут "Реакція на прививку".

Усім міцного здоров'я!!!

Vi ne rozumiete suti problemi, vaschi visnovki na osnovi TV/Radio/Internet/babka skazala - ne je fachovimi. Atavism CPCP?- v Europi tezh e plan scheplen i ziogo VSI RETELNO DOTRIMUJUTSA!!!!

А де в нас фахові лікарі в лікарнях??? Одиниці залишились ще радянської закалки, решта покупляли дипломи за сало і людей лікують!!! НЕМАЄ В НАС МЕДИЦИНИ !!! Люди ідуть в лікарню лише за крайної необхідності ! Професіоналізм лікарів це просто жах - моя мама лежала в лікарні з температурою 39 градусів 3 дні без діагноза і ніяка с..ка не удосужилась направити на рентген, поки я з скандалом не забрав її і не завіз в обласну - запалення легень двостороннє. А якби я її не забрав??? Хто за це відповідав би??? Правильно, НІХТО! А Ви говорите про фахові висновки....

Опубліковано

Усім міцного здоров'я!!!

А де в нас фахові лікарі в лікарнях??? Одиниці залишились ще радянської закалки, решта покупляли дипломи за сало і людей лікують!!! НЕМАЄ В НАС МЕДИЦИНИ !!! Люди ідуть в лікарню лише за крайної необхідності ! Професіоналізм лікарів це просто жах - моя мама лежала в лікарні з температурою 39 градусів 3 дні без діагноза і ніяка с..ка не удосужилась направити на рентген, поки я з скандалом не забрав її і не завіз в обласну - запалення легень двостороннє. А якби я її не забрав??? Хто за це відповідав би??? Правильно, НІХТО! А Ви говорите про фахові висновки....

I v ziomu vinni takozh nascha sistema i vi osobisto z takim stavlenniam do ukr. medizini, scho naschi kvalifikovani likari zmuscheni za kordonom robotu schukati.

Опубліковано

Одиниці залишились ще радянської закалки, решта покупляли дипломи за сало і людей лікують!!!

Не потрібно розписуватися за всіх!

А є ще такі (між іншим радянської закалки, які звикли у руки заглядати! Що ти їм приніс? Бо так було прийнято. Це вони розпочали цю ланцюгову реакцію!

А ще, ви плюнули в лице добрій частині людей, які роблять свою роботу!

З таким же успіхом, можна сказати:

- немає у нас вчителів - усі вчилися за сало

- немає у нас юристів - усі вчилися за сало

- немає програмістів - вчилися за сало

- немає інженерів - вчилися за сало

- немає міліції - вчилися за сало

- немає у нас ніякої спеціальності, на яку б не вчилися за сало! !

Опубліковано

Хто що знає нарахунок вакцинації дітей сьогодні?

Дитині вже пів року а в лікарнях кажуть що вакцинації немає і невідомо коли зявиться. По їх словам вакцинацію постачала Росія а зараз непостачає, але її можна придбати самому у них. Комплекс першої первинної вакцинації кошту 2000 грн.

Хто що знає нарахунок цього питання та що Ви думаєте взагалі?

Робили планові три прививки Інфанрікс десь по ~500 грн. БЦЖ теж чекаємо вже 9 місяців

Опубліковано

Щеплення ніхто робити не буде.

Закони Дарвіна для Вашої дитини не повинні відбиватись на моїй в садочку/школі. Ваш свідомий вибір - ваша відповідальність. Всіх решту захищає Закон. Ах, закон можна обійти/начхати/розігнати - десь це вже ми чули від одних "ростовсько-підмосковних". :0157:

Право на освіту ніхто не відбирає - надомно можна. Замість садка няню наймати. Хочете до людей в садок - приймайте правила його, суспільства, через закони.

P.S. Відсутність БЦЖ - жесть від держави, при визнаній ВООЗ в Україні епідемії туберкульозу. :0156: Знавці кажуть, що скоро і поліомієліт підтягнутись може. (в Таджикистані/Узбекистані вже є) Хто не знає - Рузвельт перехворів в дитинстві поліомієлітом.

Опубліковано

Одиниці залишились ще радянської закалки, решта покупляли дипломи за сало і людей лікують!!!

Не потрібно розписуватися за всіх!

А є ще такі (між іншим радянської закалки, які звикли у руки заглядати! Що ти їм приніс? Бо так було прийнято. Це вони розпочали цю ланцюгову реакцію!

А ще, ви плюнули в лице добрій частині людей, які роблять свою роботу!

З таким же успіхом, можна сказати:

- немає у нас вчителів - усі вчилися за сало

- немає у нас юристів - усі вчилися за сало

- немає програмістів - вчилися за сало

- немає інженерів - вчилися за сало

- немає міліції - вчилися за сало

- немає у нас ніякої спеціальності, на яку б не вчилися за сало! !

Скажу тільки одне: лікарям ми довіряєм найдорожче, що у нас є- здоров'я. Помилки вчителя, юриста і інженера можна виправити, а от хірурга нажаль....Ви чомусь все розумієте дослівно і зовсім не читаєте між рядками, те що я намагаюсь сказати.

P.S: Я нікого не хотів образити, кожна робота заслуговує на повагу, але просто робити роботу і добре робити роботу це дві великі різниці. Прошу вибачення у працівників медицини, якщо я своїми постами вас образив.

Опубліковано

Моє і мого рідного брата дитинство пройшло за радянської влади. Я регулярно отримував всі прививки, брат жодної не отримав (лікарі заборонили через проблеми з здоров'ям, напевне прививка все-таки не дуже добре).

Результат: ми перехворіли всім дитячим набором - свинка, кір, вітрянка. Причому хворів перший я, а потім уже брат, тільки всі прояви хвороб у мене були значно більше вираженими, ніж у брата. Мій, тепер уже дорослий, син отримував те, що було в наявності, чого не було - не отримував, хворів тільки вітрянкою

Щодо ускладнень, то пам'ятаю тільки одне, років у 14, у мене близько півроку гноїлася рука у місці введення прививки. У результаті розборок батьків з лікарями виявилось, що причина цього була достатньо проста - на момент прививки я був не здоровий (це дійсно так, шкільна медсестра, яка робила прививку, казала: відвернись, не кашляй на мене).

Чогось мені особисто здається, що проблеми не у вакцинації як такій, а в тому, що зараз у поліклініках пхають всяку заразу, яку держава (читай чиновники) старається закупити подешевше і відкат отримати побільше. І на момент вакцинації дитина повинна бути повністю здоровою, не так складно прослухати дитину стетоскопом, обдивитись, розпитати батьків, здати хоча б загальний аналіз крові (реакція ШОЕ покаже будь-який скритий чи початковий запальний процес).

Опубліковано

це добре що все добре закінчилось з хворобами.

чому ж ні, давайте не будем прививати дітей і жити як в Африці.

Опубліковано

romaxa11

Да заткните его уже!

• photo-4364.jpg?_r=0
  • Power users
  • atb_members.gif
  • 6 109 сообщений
  • 9521 поддержалиСуперкарма

Отправлено 22 квітня 2015 - 21:31

Не сприймайте шоу серйозно. Це тільки шоу і Комаровський хитрющий шоумен, який просто тонко розбирається в психології батьків. На цьому він стриже капусту з шоу і з книжечок. Сформував секту. Це галіме цинічне шоу. Чи можуть шкодити шоу? Говорив з людиною-лікарем, яка була присутня на зйомках Зважених і щасливих. За кадром залишилось вживання надпотужної хімії, яка заставляла 200 кілограмового хряка з гангреною на ногах бігти під гору. Заради гарної стимулюючої картинки ризикувалось життям учасників і толком не відомо що з ними зараз. Бо скинути 100 кг за півроку, від цього не кожен відійде.

Опубліковано

Тут я погоджуся .Частково.

Комаровський ,якби не був лікарем, то й шоуменом не став би.

Раціональне зерно в його словах є. Як і доля правди.

Потрібно просто навчитися відфільтровувати всяку лободу ТВ-шну від реалій життя.

Дивився багато його передач. І в багатьох випадках він справді дає корисні поради. Чим мотивую? Да все просто.

Колись захворів у мене малий. І я викликав невідкладну допомогу, приїхав дядько-лікар. Звати його Василь. Він мені чітко і докладно розповів що і як робити, і для чого це робити. (Стосувалася парада нежитю. Насморк. Як і чим промити ніс від соплів, і чим потім після цього капати, ну і ще там були моменти різін) Уже геть потім я те ж саме почув по ТВ від Комаровського.

Опубліковано

ми перехворіли всім дитячим набором - свинка,

Мій, тепер уже дорослий, син

Сумнівно.

Перед ти м як писати такі коменти, хоча б почитайте в неті інформацію...

"Свинка опасна для мужчин и мальчиков в период полового созревания. У них она может поразить яички. Как правило, поражается одно яичко. Но даже воспаление двух яичек редко заканчивается бесплодием, то есть неспособностью иметь детей."

Опубліковано

Перед ти м як писати такі коменти, хоча б почитайте в неті інформацію...

А то я не читав!!

"Свинка опасна для мужчин и мальчиков в период полового созревания.

Автор нічого не сказав про вік, коли він хворів, і про перебіг хвороби, лише сказав, що він переносив тяжче усі хвороби. Звідси висновок і виплив.

Скажу так, Я навмисне написав "сумнівно", а не "нереально", відчуваєш різницю? Та й пост був швидше "трольським".

І цим постом я хотів сказати, що чоловік вакцинований. Від паротиту (свинки) - має дитину. Тобто вакцинація не дала призвести до важкою форми свинки, коли уже уражається статева система.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Догрались??? https://www.facebook...504298086396789

МОЗ підтверджує спалах поліомієліту в Україні https://www.moz.gov....20150903_b.html

968952_180968365396431_1385773654_n.jpg?oh=77ecf1ee1dc6f2bf0e8fc3c5e10ba605&oe=56689800 Евгений Комаровский

1 сентября в 5:42 ·

В Украине полиомиелит. 2 случая, оба в Закарпатье, не связаны друг с другом, дети не привиты. Одному ребенку 4 года, второму 11 мес. У обоих параличи.

Вирус выделен и полностью идентифицирован лабораторией ВОЗ.

По мнению экспертов, распространение именно этого варианта вируса возможно лишь в ситуациях, когда уровень вакцинации не просто низкий, а критически низкий. Неудивительно, что эпидемии полиомиелита, связанные с аналогичным вирусом, ранее имели место в таких странах, как Афганистан, Камерун, Чад, Нигерия, Нигер, Сомали, Йемен, Пакистан.

Теперь к этому списку добавилась Украина.

Обращаю внимание родителей, чьи дети не привиты, или привиты с нарушениями:

- для защиты от циркулирующего вируса оптимальна живая оральная полиомиелитная вакцина (ОПВ) – которая в каплях, а капли — в рот.

Если вам будут предлагать инактивированную вакцину (ИПВ) — это менее эффективно.

О том, что в стране катастрофа с вакцинацией, высшее политическое руководство страны было информировано многократно.

Аргументы о том, что когда уровень вакцинации от полиомиелита ниже 30%, так это повод собирать СНБО и спасать детей, игнорируются.

На сегодня среди детей до года от полиомиелита вакцинировано 14.1%!!!

Антипрививочная вакханалия продолжается.

Уничтожение педиатрии продолжается.

Уничтожение санитарной службы продолжается.

Саботаж медицинской реформы продолжается.

И все дружно идут в Европу.

И еще 3 момента, так для информации

— Не пустить в страну артиста – легко. Не пустить полиомиелит — сложно.

— 11 августа прошел ровно год с того момента, как в Африке был обнаружен последний случай полиомиелита — континент еще никогда не держался так долго без выявления новых заболевших.

— Сообщество млекопитающих, не способное обеспечить безопасность собственных детенышей, обречено на вымирание.

Опубліковано

Це не спалах поліомеліту, а скоріше заохочення скоріше робити прививку від якої всі масово відмовляються. Тож придумали такий собі спалах, який тільки в новинах, а не на реальності, щоб якось збути ту вакцину, яка навіть належних тестів не пройшла. При чому, саме цікаво, що аналізи на наявність цієї хвороби роблять в Росії, а вона в свою чергу нічого доброго нам не скаже.

http://hromadskeradi...h-poliomiyelitu

Опубліковано

По полієміліту взагалі все цікаво - вколов вакцину, маєш полієміліт, не вколов - не маєш. Перші вакцини випробували під час В'єтнаму, кололи ними американських солдат, щоб нічим не заразились. Купа калік вернулось додому. В США вже нікого не здивуєш аутизмом в дитини і ця прививочка також в цьому помагає. А комаровський - це дитячий шустер - медіааферюга.

Опубліковано

По полієміліту взагалі все цікаво - вколов вакцину, маєш полієміліт, не вколов - не маєш.

На сьогодні для дітей - це краплі, а не укол.

Опубліковано

Це не спалах поліомеліту, а скоріше заохочення скоріше робити прививку від якої всі масово відмовляються. Тож придумали такий собі спалах, який тільки в новинах, а не на реальності, щоб якось збути ту вакцину, яка навіть належних тестів не пройшла. При чому, саме цікаво, що аналізи на наявність цієї хвороби роблять в Росії, а вона в свою чергу нічого доброго нам не скаже.

http://hromadskeradi...h-poliomiyelitu

Tanichka на луцькому форумі краще поінформована стосовно поліомеліту,ніж Міністерство Охорони Здоров'я

І сміх,і гріх

Опубліковано

В США вже нікого не здивуєш аутизмом в дитини і ця прививочка також в цьому помагає.

І при цьому там всі поголовно вакцинуються. Ну, тупиииє.

Опубліковано

МОЗ підтверджує спалах поліомієліту в Україні https://www.moz.gov....20150903_b.html

Сертифікована ВООЗ лабораторія підтвердила, що захворювання двох дітей на Закарпатті було викликано вірусом похідним від вакцинного штаму, та підтверджено циркуляцію вірусу, що відповідно до Міжнародних медико-санітарних правил прирівнюється до спалаху поліомієліту.

Опубліковано

Питання ще у когось є?

Є. Шо ви хотіли сказати виділивши фразу "вірусом похідним від вакцинного штаму"?

Чому не виділили такі фрази: "Циркуляція такого вірусу ставить під загрозу всіх нещеплених дітей в Україні" та "Випадки циркуляції вірусу поліомієліту похідного від вакцинного штаму є рідкісними, проте очікувані у країнах з великою кількістю невакцинованих груп населення"?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...