Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Хто в курсі. якщо мені повернуть гроші а товар прийде потім. гроші не спишуть самі без мого дозволу?

тут питання стоїть Вашої совісті

можете повернути кошти добровільно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Вони доставляють на домашню адресу, чи на пошту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як ви собі уявляєте доставку на домашню адресу? Відкриваєте двері, а там китаєць з фразою "Ачкі ннннада?"

Звісно що приходить на пошту, а поштар додому приносить повідомлення про посилку, або ж саму посилку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як ви собі уявляєте доставку на домашню адресу? Відкриваєте двері, а там китаєць з фразою "Ачкі ннннада?"

Звісно що приходить на пошту, а поштар додому приносить повідомлення про посилку, або ж саму посилку.

лаконічно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, це залежить, яка кантора робить доставку і скільки вона коштує.

Не вдавався в деталі платної доставки на Алі але от на еБеї була платна доставка і чувак на машині підїхав куда тра і привіз товар. Так що китайці тут не при чому, доставку роблять не вони.

Зазвичай, вас находять по телефну і приносять посилки додому, якщо це платна доставка. Безкоштовні то завжди на пошту приходять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкривай диспут, можливо він нічого і не відправляв. Тоді просто поверне гроші і все. Або скажи йому, хай повертає кошти, а коли ти отримаєш товар і все буде гуд, то повернеш йому цю суму.

Так і планував. Єдине що тримає, то це те що долар то росте. :)

Завтра навідаюсь вранці на пошту. Авось )

Відкрив.

Трохи не спізнився - зайшов на алі, а там лишилось 4 години захисту! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, це залежить, яка кантора робить доставку і скільки вона коштує.

Без сумніву! З власного досвіду купував детальку до авто з США, оплачував Express USPS, вартість бл. 50-60$, прийшло за 4-5 днів на наш український спецзв’язок, а вони доставляють прямо в двері квартири. Оскільки дома нікого не було - залишили повідомлення.

Але в цілому мова йде про те, що отримаєти Ви посилку на Україні обов’язково через посередника, будь-то Укрпошта, Спецзв’язок, Гюнсел, DHL чи ін., а не напряму від китайця чи америкоса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що скажете:

Dear, I am trying to solve your problem There is a new system on alibaba . If we do not agree with each other in four days , I have to reject the dispute and then we will have another 14 days to talk with each other so pls understand me there is no time left I have no ways but reject your dispute to get more time As you know, dispute is very harm to us, could you please kindly close the dispute ? If you do not receive the parcel at the end ,I will refund the full payment or resend to you
Статус: В ожидании Вашего согласия с решением продавца

Напоминание: Продавец не принял Ваш запрос о споре, но предложил решение.

Вы можете ознакомиться с предложение продавца в разделе “Информация о споре”. Вы можете обсуждать возможное решение в течение 11 календарных дней 18 ч. 35 мин. 32 сек. .

Если Вы не сможете выработать договорённость в течение указанного срок, спор будет автоматически обострён и передан на рассмотрение AliExpress.

Хоче намахать чи погоджуватись?

Варіантів маю небагато: Принять, Редактировать, Отменить спор та Обострить спор....

Змінено користувачем Dream
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Несколько раз ему напиши, что требуешь возврат денег, т.к. товара нет и трека тоже нет.

Если после раза третьего не дойдёт - переводи в "клейм".

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продавець їздить по вухам. ні в якому разі не погоджуватись на чесне слово. Раджу вже обострить. Хай повертають гроші. Якщо товар не буде трекуватися і надалі, просто робите скрін і в службу підтримки. По закінченню диспуту мають повернути повну суму.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Однозначно не погоджуватись. Якщо зараз погодитесь почекати, тобто закриєте диспут знову відкрити його не вийде. І алі абсолютно законно розморозить суму китайцю. Ця схема це вже класика, так сказать...

Почекати, як писали вище повимагати гроші/трек, а тоді вже "обострять" %)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗАбув дописати, ще помагає коли лякаєте що залишите гнівні коменти.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за підтримку, панове.

Перед цим я свідомо йому написав наступне

would u mind leave me a 5 or 4 star feedback after i refund u ?

I'll give u 4 star, but with comment in russian about what happen.

and after you recieved the goods,could you repay me?

I promise.

Thank You.

This was my first failed purchase in aliexpress :(

Тест на вшивість не пройшов :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тест на вшивість не пройшов

така поведінка притаманна китайським "бізнесменам"

достатньо подивитися на ютюбі влоги людей, що приїхали пожити в Китаї

намахують всіх, незалежно від країни

просто ставтесь до китайських продавців так, як ставитесь до наших циган на базарі, і все буде чьотко :)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вернулись мої п'ятьбаксів... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, а хтось з бордовців працює з Алібабою?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шукаю людину яка б допомогла у придбанны товару через аліекспресс--порядність зі сво.є сторони гарантую!хто може дпомогти.хочу купити мобільний телефон.досвіду покупок з іноземних сайтів відсутній(.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу допомогти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовив 2 тижні тому, товар не трекався. Китаєць написав почекати. Навбридло - тепер він каже, що на пошті Сингапура його загубили. Порадьте порядок дій з повернення коштів.

Замовив 2 тижні тому, товар не трекався. Китаєць написав почекати. Навбридло - тепер він каже, що на пошті Сингапура його загубили. Порадьте порядок дій з повернення коштів.

Каже, що товар (телефон) є не в тому кольорі, що мені треба. Пропонує карту 16гб, якщо почекаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте порядок дій з повернення коштів.

відкривай диспут, вказуй причину, що товар не був відправлений

Пропонує карту 16гб, якщо почекаю

ризиковано

краще повернути гроші і замовити ще раз

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкрив диспут, продавець підтвердив. Чекаю повернення коштів, але час втратив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Дивна річ. замовив 2 товари у двох різних продавців, у одного товар уже "

у другого - подробиць немає. Статус: Продавец отправил Ваш заказ На китайських трекерах номер не трекається На http://www.trackiton.../?service=track

WS511802075CN

Пряме посилання на посилку:: WS511802075CN

Ошибка в формате номера Всемирного почтового союза, Проверьте Ваш номер.

продавець пробує на..ати?

Змінено користувачем rl72
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для відслідковування посилок користуюся http://myparcels.ru/

Дуже зручно, оновлення треку приходять на електронку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я купив в двох продавців речі. Дали треки. Треки правильні але вони не відслідковувались. Тобто дають трек на посилку. самі падли відправляють бандеролями які реально не відслідковуються. 3 посилки прийшли одна ні. ПОдав на повернення.

Прод написав що вислав знову і дав трек який відразу почав відслідковуватись. Швидко з"явилась посилка в Києві, а потім я трохи прифігів. На мейл приходить лист що посилку в Києві посилка вже отримана. Тобто прод хотів намахати і мене і сайт алі, дав трек, але не мій і попросив відразу закрити диспут. Але українці вони навчені. я думаю якщо я вже чекав чорт знає скільки я ще почекаю.

Потім написав на алі що прод намахує і що дав трек не мій а київський. в той самий день. Диспут на мою користь і повернення коштів. Такі от китайці хитрожопі :)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...