Перейти до змісту

Наш ЦУМ!

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нет, не сток

Та ні це все таки сток. За який середня ціна за 1од. 100-150грн в закупці, і немає різниці чи то футболка чи пуховик. Навіть можна привести поточну колекцію.

Аналогічно в ЦУМі якщо не турція то сток на який націнка від 100 до 400%

• Відповідей 707
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та ні це все таки сток. За який середня ціна за 1од. 100-150грн в закупці, і немає різниці чи то футболка чи пуховик. Навіть можна привести поточну колекцію.

нема про що сперечатись... почнемо з того, що Манго,що на Волі - це ж не франчайзі,а просто підприємець, що купує в Італії дешево, а продає в Луцьку дорого... наприклад, в "Манго" є лінія "Basic", мені ідеально підходять їхні спідниці-олівці, то вони іноді з'являютьсяв Луцьку в той самий сезон,як і в Європі (не в кінці сезону), але якщо в Амстердамі я купувала такі спідниці в фірмовому магазині "Манго" за 19 Євро, так само в Кракові, так само в Празі (бо ж сітка притримується єдиної цінової політики),то в Луцьку ці спідниці продаються по 350 грн., зі знижкою - 300 грн.

я уже не говорю про те, що основна маса речей, які є в луцькому так званому "Манго" продається в Італії на вуличних ринках в'єтнамцями в умовах, близьких до луцької "гуманітарки"...

Опубліковано

Так це Краків і Амстердам :)

У мене знайома взагалі одягається в колекції, які ще навіть не були представлені на загал. Добрі кхмери, що прцюють на виробництваї світових брендів, пакують добро в мішки і перекидують через забор фабрики. Якщо знати місця в Пномпені то такий мішок (баул де всі розміри) можна купити порівняно за копійки. Вся суть в географії. Закрили дирку з "секондом" і твоя "олівець" аж ніяк не може коштувати у нас 19евро в офіційному фрочайзі. Ніхто ж не буде мутити з Кіпром заради одежі.

Опубліковано

Скажу по секрету, якщо піти в ,,клітку, там ті самі речі, що в Юванті , коштують вдвічі дешевше,

а якщо піти в сектор ,,Б,, то втричі дешевше.

Але саме головне - ніякі мережеві бренди, чи дорогі бренди, чи навіть кютюрьєві , не замінять почуття смаку та стилю.

Краще мати знайомого кравця і носити все по фігурі та в одиничному екземплярі.

Опубліковано

Зєус, скажи де, де??? Фіг же засну тепер...:-D

Сонечко 7000км :) і немає прямих рейсів.

Камбоджа, Пном-пень район 240 вулиці, ще вранці на окраїні російського ринку (він там так і називається я хз чого).

Опубліковано

То вже не шопоголік, то бАгіня шопінга!)))

Я би сказав шаленна бАхіня шопінга. Для якої круг в 14000 км не крюк :)

Опубліковано

твоя "олівець" аж ніяк не може коштувати у нас 19евро в офіційному фрочайзі.

так про що й мова...в Голандії може, в Польщі може, в Чехії й Італії теж може, а от в нас - аж ніяк не може)

Опубліковано

так про що й мова...в Голандії може, в Польщі може, в Чехії й Італії теж може, а от в нас - аж ніяк не може)

Все просто. Манга и Цара це іспанські держателі франчайзі (можливо італійські, я нє вкурсє реб'ята, але не суть). Відповідно він завозиться на територію ЄС на одних умовах і поширюється в середені економічної співдружності без податків і митних платежів. Це дозволяє тримати єдині ціни в мережі.

Для України (як і іншої країни не в ЄС або в ЗВТ) до цього товару додаємо мито, пдв і часте жлобство торгаша.

Опубліковано

adidas-abibas, nike-mike, puma-duma

різниці взагалі ніякої :-)

Петросян? В різних країнах по різному читають назву бренду.

Опубліковано

Тут народ немного от темы отклонился... Суть вопроса в чем? Люди возлагали на ЦУМ определенные надежды - мы ждали новых брендовых магазинов одежды и обуви, ходило много слухов, в частности, про ту же ZARA, хотелось того, чего раньше не было - адекватных цен, интересного "европейского" а не "хмельницкого" ассортимента, компетентных и вежливых продавцов а не "царей Юванта", вечно бухающих и кушающих в своих "бутиках" - но... надежды не оправдались (судя по этому форуму - ни одна я так считаю), Так какой смысл сравнивать Луцк с Амстердамом или с Краковом - нам туда еще плыть и плыть! Что странного в том, что юбка в Луцке стоит дороже чем в Италии, откуда ее привезли? Если бы было наоборот, тогда б Италия приезжала бы к нам "тариться" :) Далеко не все могут позволить себе съездить за штанами и курткой в ту же Польшу.. и не только из-за экономических соображений, а просто даже потому, что это лишняя трата времени. К тому же, тогда целесообразно "затариваться" чуть ли не на год или пол года. Это не всегда удобно. Сегодня позвонили - пригласили на свадьбу - я ж не поеду за платьем в Копенгаген, - я буду искать в Луцке. А в Луцке искать по-прежнему особо негде (ну не в ЦУМе точно - это теперь ясно), Вот и выходит, что каждый опять будь выкручиваться как может: кто по стокам, кто по секондам, кто в Киев, кто в Европу..

Опубліковано

adidas-abibas, nike-mike, puma-duma

різниці взагалі ніякої :-)

Петросян? В різних країнах по різному читають назву бренду.

це вже ви петросяните)

грамотні люди власні назви і назви брендів читають так, як вони звучать мовою оригіналу, якщо ви не знали.

Опубліковано

В нас айфон коштує дорожче , ніж в Америці,машини , дорожче ,ніж в Німеччині,

Все діло в обємах ринку.

Якщо таку річ може собі дозволити 1% покупців- то і будуть продавати з такою накруткою.

Якщо 99% можуть купити собі лише ,,хмельницький ,,товар, то лише його і возитимуть.

І нічого тут не зміниться, поки в Луцьку хоча б 30 % населення не матимуть дохід в 500-600 євро на місяць

Опубліковано

К тому же, тогда целесообразно "затариваться" чуть ли не на год или пол года.

я так і роблю...

економія ще й в тому, що нема спокуси купити "щось для настрою",бо між поїздками в магазини в просто не ходжу, за виключенням львівського "Ашану"...в Києві можу забігти в той самий Орсей чи Зару, Манго - вони теж тримають єдині ціни

в Україні купую лише взуття,тому що ну не ходять європейці на шпильках 10 см))

особливо кидається в очі в Голандії - в платті з бантиками - і в кедах, в пальто з рюшечками -і в кедах, в діловому костюмі - і в кедах, бо ж на велосипеді)))

Опубліковано

В нас айфон коштує дорожче , ніж в Америці,машини , дорожче ,ніж в Німеччині,

Все діло в обємах ринку.

Якщо таку річ може собі дозволити 1% покупців- то і будуть продавати з такою накруткою.

Якщо 99% можуть купити собі лише ,,хмельницький ,,товар, то лише його і возитимуть.

І нічого тут не зміниться, поки в Луцьку хоча б 30 % населення не матимуть дохід в 500-600 євро на місяць

дурниці. по ціні хмельницького товару (я маю на увазі кінцеву ціну в Луцьку на прилавку) можна купити непогані брендові речі, наприклад, у Львові чи Києві. Навіть у тому ж Рівному. це все "російський бізнес".

до чого тут айфон? айфон у штатах далеко не розкіш, з ними студенти прості ходять. це у нас накрутили. айфон там на рівні нокії і блекберрі ходить, тобто як ЗВИЧАЙНИЙ телефон. це ми тут ними викаблучуємось.

Опубліковано

це вже ви петросяните)

грамотні люди власні назви і назви брендів читають так, як вони звучать мовою оригіналу, якщо ви не знали.

В якості оффтопу.

Я можу помилятись, але в іспанскій мові взагалі немає звука "з".

Опубліковано

Коротше, соррі, що продовжу цю тему, але відчуваю шо зараз недобізнесмени будуть вставляти свої 5 копійок, тому поясню.

В моєї колишньої дівчини, батько має 5 магазинів одягу по рівненській області по крупним центрам-рівне, нетішин, здолбунів і тд.

і він возить товар з хмельницька. так от, я приблизно знаю ціну того товару і ті накрути.

купляється партія товару РОСТОВКОЮ, тобто набором одної моделі з усіх розмірів. Ростовка коштує копійки, доларів до 100. Але в ній усі розміри даної моделі. Великі і середні розміри розлітаються швидко по ціні в 300-400%. Маленькі або нааадто великі часто залежуються. Але! Ви коли-небудь бачили якісь акції, розпродажі чи скидки на базарі? хер там! бо жлоби сидять у нас. хай воно лежить 3 роки, нікому не потрібне, але наварити всього лише 100% замість 300 ніхто не хоче.

Так от, до чого я веду. Це все брєд, шо ми бідні і не можемо дозволити. Нам не пропонують товару на ті гроші, які ми готові потратити. Нам пропонують лайно ЗА ті гроші, але аж ніяк не НА ті.

Опубліковано

Але! Ви коли-небудь бачили якісь акції, розпродажі чи скидки на базарі? хер там! бо жлоби сидять у нас. хай воно лежить 3 роки, нікому не потрібне, але наварити всього лише 100% замість 300 ніхто не хоче.

Я постійно бачу на базарі знижки.

Можливо ви їх не бачите, бо не хочете бачити, в магазині ж все-рівно краще?...

UPD. Я не базарник.

Опубліковано

Я постійно бачу на базарі знижки.

При маржі в 200-300%, можна з барського стола косточку кинути нашкрябати на бумажці зі звороту упаковки блоку цигарок оці жалкі -20% ;)

Опубліковано

Ладно, я нікого переконувати небуду. Хай маржа 300%, а може вона 500% чи всі 1000%.... А нє, базарникам їхній товар на халяву підкидають, вони зранку відкривають контейнер - атам о чудо, новий товар сам матеріалізувався. Люди працюють, і заролбляють на цьому, чомусь ми хочемо щоб нам платили за роботу добре, а хтось коли більше заробляє - то вже гоніво. Нечесно.

Після ваших постів створюється враження, що на базарі одні здирники працюють, а в "бутіках" - благодійники, але це зовсім не так, люди кругом однакові.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...