Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 часов назад, fedot сказал:

lutsk200017, як це Ви переконали, якщо 90х60х43=232200. Ділимо на 4000 і отримуємо 58 кг об'ємної ваги???

Параметры посылок, которые принимаются:
максимальная длина стороны – до 150 см, вес – до 30 кг

чи Ви думаєте, що всі посилкі по обємній вазі треба розраховувати? в ліміти я вліз, і по максимальній довжині сторони і вазі.

Опубліковано (змінено)
17 хвилин тому, lutsk200017 сказано:

Параметры посылок, которые принимаются:
максимальная длина стороны – до 150 см, вес – до 30 кг

чи Ви думаєте, що всі посилкі по обємній вазі треба розраховувати? в ліміти я вліз, і по максимальній довжині сторони і вазі.

Є правила перевізника. Всі вантажі рахують і по обємній і по фактичній вазі. До розрахунку ціни береться більша вага.

Змінено користувачем Zalepok44
  • +1 2
Опубліковано
1 година тому, lutsk200017 сказано:

Я не думаю, я знаю точно.

• +1 2
Опубліковано

Сын отправил посылку с отделения на Воли наложенным платежом, взял квитанцию, а при получении оказалось на 10 грн дороже, оказалость посылку потом обмотали стретчем и добавили стоимость без присутствия клиента.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Бачили як обновилася карта клієнта в додатку?

Анімація, гіро, годинник в реальному часі, заборона зробити скріншот...

Опубліковано
8 хвилин тому, difoto сказано:

тільки що зробив.

в мене вискакує... типу програма заборонила бла бла

• 3 тижня потому...
Опубліковано
On 11.12.2017 at 11:14, romanc сказано:

Сын отправил посылку с отделения на Воли наложенным платежом, взял квитанцию, а при получении оказалось на 10 грн дороже, оказалость посылку потом обмотали стретчем и добавили стоимость без присутствия клиента.

брат відправляв з 10 відділеня посилки.коробка з під пилососа вагою  до 10 кг.написали 250 гривень доставка і вага 35 кг.отримувач при отриманні зважив вийшло 20 кг.і ціна доставки 100 гривень.останім часом 10 відділення спаганилося.то ціну накручують.часто почали наложку не вписувати

• 4 тижня потому...
Опубліковано
В 22.03.2018 в 14:02, Oli сказал:

в мене вискакує... типу програма заборонила бла бла

Яка операційна система?

На ІОСі (11.2.1) все ок.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Доброго дня, панове. Склалася така неприємна ситуація з новою поштою. Відправляв телевізор 32" без заводської упаковки. Попросив запакувати. Запакували. Заявив оголошень вартість і наложений платіж однаковий - 2600 грн. Відправлення адресувалося в Херсонську область. Прибуло з пошкодженим пакуванням і з розбитим екраном. Зараз вертається назад в Луцьк. В мене в накладній пише - "відправлення не оглядадось".  Наскільки я розумію - ніякої компенсації я не отримаю. І тепер нова пошта вимагає, щоб я оплатив пакування вантажу і його їзду туди сюди по Україні. Як тут бути?

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Приїде в Луцьк, оглянете, можливо там значні пошкодження як пакування так і телевізора. Напишете претензію на повернення коштів (2600). Претензія буде передана в юридичний департамент НП. Згідно з регламентом компанії «Нова Пошта» претензії розглядаються протягом двох робочих днів. У цей період компанія проводить службове розслідування і за його підсумками юридичний департамент видає експертний висновок. 

А далі, залежно від відповіді: або компенсують (зазвичай) або у суд. Справ, до речі, проти нової пошти дуже багато

Змінено користувачем Natik
  • Дякую! 2
  • +1 2
Опубліковано

І я так же нічого не підписував, видали чек-накладну. Нащо тоді просити оголошувати вартість, якщо ти не відповідаєш за вантаж?  

Опубліковано
2 часа назад, vadimaca сказал:

В мене в накладній пише - "відправлення не оглядадось".

відправляв колись телефон. новий, в заводській упаковці. попросив вказати в накладній імей, щоб уникнути заміни при наложці. у відповідь працівники нп попросили включити телефон і переписати імей з телефону, а не з коробки. ок, включив, переписали імей. роздрукували накладну - і,  о диво, у куточку пише - "відправлення не оглядалося")))) кажу, що за нах? ви ж пересисали імей з включеного телефону, бачили, що він робочий, цілий і т.д. у відповідь: " у нас так програма ставить". 

кажу: "мені все одно, переробіть так, щоб не було такої позначки". і почалося: "я не знаю, я не вмію....." втрутився керівник відділення і переробив. 

будьте уважніші і робіть висновки.

удачі у вирішенні питання з ТВ

• +1 6
Опубліковано

Отримав назад відправлення.  Так, скло екрану ціле, але під склом видна величезна сіра булька і кілька малих. В акті, який складав отримувач, так і вказано - упаковка прим'ята в місці пошкодження екрану.  Взяв копію акту, склали претензію. Обіцяли на протязі 10 днів розглянути. 

• +1 1
Опубліковано
8 хвилин тому, yu2007 сказано:

Прийшов вже в іншій упаковці, не в прим'ятій?

Так, вернувся в Луцьк в цілій

Опубліковано

Рабочий телевизор 32 за 2600 грн. посылали в Херсонскую обл., а не проще было его сюда на форум выставить и в Луцке продать или в нём ещё какие то подводные камни что проще было отправить подальше ? 

Меня например цена устраивает как раз на кухню ищу. 

• +1 3
Опубліковано
On 06.07.2018 at 14:28, Saddy сказано:

відправляв колись телефон. новий, в заводській упаковці. попросив вказати в накладній імей, щоб уникнути заміни при наложці. у відповідь працівники нп попросили включити телефон і переписати імей з телефону, а не з коробки. ок, включив, переписали імей. роздрукували накладну - і,  о диво, у куточку пише - "відправлення не оглядалося")))) кажу, що за нах? ви ж пересисали імей з включеного телефону, бачили, що він робочий, цілий і т.д. у відповідь: " у нас так програма ставить". 

кажу: "мені все одно, переробіть так, щоб не було такої позначки". і почалося: "я не знаю, я не вмію....." втрутився керівник відділення і переробив. 

будьте уважніші і робіть висновки.

удачі у вирішенні питання з ТВ

Аналогічна ситуація була з б/у телефоном і фототехнікою. Аналогічний "мороз" хлопчика НП, але на вимогу переоформити накладну як належить, самі переробляли. Я ЗАВЖДИ заставляю їх, щоб вони при мені оглядали і зазначали серійні номери техніки! І так, БУДЬТЕ УВАЖНІ з записами в квитанціях, для свого ж спокою :) Бажаю успіхів у вирішенні проблеми з телеком! Обов'язково зафіксуйте документально що приїхав назад вже в іншому пакуванні. Попросіть отримувача, щоб надав вам (можливо він робив) фото пошкоджень упаковки і товару.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Сьогодні на НП почув інформаці., що від завтра усе що відправлятиметьтся З ВІДДІЛЕННЯ пакуватиметься лише у коробки.

Сформовані інтернет замовлення відправлятимуть у власному пакуванні.

Опубліковано
5 часов назад, Такер сказал:

Сьогодні на НП почув інформаці., що від завтра усе що відправлятиметьтся З ВІДДІЛЕННЯ пакуватиметься лише у коробки.

це правда, лише документи будуть відправляти у пакетах та конвертах

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...