Перейти до змісту

Пожежа ЦУМ ЛУцьк

I-Com

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

То все так.. А от сусід-пожежник щойно приходив "знайденим" телефоном хвалитись :)

Цікаво і щош за телефон ?

Опубліковано

То все так.. А от сусід-пожежник щойно приходив "знайденим" телефоном хвалитись :)

цікаво як він буде пояснювати якщо прийдуть за тим знайденими телефоном, що він сам йому в карман упав?

Переконати щасливу людину ой як непросто.. :sm128: Про всяк випадок попросив знайти дрібниці - флешку напр.

омг, а мінус то за що, я студент-економіст. злі ви, нокія 58-ма

Опубліковано
картинки и разговоры есть хорошо, ибо любое тайное когда станет явным

Хтось з тих, хто тут висловився, має точну і перевірену інформацію? Був присутній на місці події, знає "зсередини" що сталось? Чи може має освіту експерта і може впевнено сказати, що сталось і хто винуватий? Все написане вище -- "пісями по воді виляно". Все це -- абсолютні плітки. Безпідставні і висмоктані з пальця. Але роздуті любителями постібтись на чужих проблемах. При чому, більшість дописів -- з явним щироукраїнським сарказмом. Вже і "замовників" швидко знайшли, і швидко "довели", що це не випадковість...

Хотів би я подивитись на реакцію того ж Getto, якби там згоріло його майно. А зараз для нього головне -- "а чого ж це машина не вибухнула?". Хотів би подивитись, як Oksana04 виносила б з палаючого і загазованого приміщення майно, ризикуючи власним життям. Коментарі на "Волинській правді" теж шокують... "Кого шкодувати? Підприємців? Може ще депутатів пошкодуєте?" -- яка здорова людина може так говорити? Тими підприємцями могли бути друзі, сусіди або родичі будь-кого з нас. В людей останні власні і позичені кошти могли бути вкладені в те, що знаходилось в згорілому приміщенні, діти тих підприємців тепер можуть лишитись і без їжі, і без даху над головою. Та не було б в нас підприємців -- досі сиділи б всі голі і босі, без роботи і без можливості щось купити. Чомусь ніхто не думає, що у підприємця, який думає про організацію роботи, кредити, фінансування, зарплату, податки і багато інших речей голова болить значно більше, ніж у простого найманого трудяги, який відпрацював, вийшов за поріг робочого місця і забув про роботу. А з такими темпами ми скоро і до "розкулачення" знову дійдем, бо жаба як процвітала, так і процвітає. Тільки ніхто не задумується, що майже вся держава живе за рахунок підприємців і їх податків. І Getto свою зарплату теж з їх кишені отримує.

Опубліковано

...

Слухай, в тебе поганий день???

90% тем на Борді - переливання з пустого в порожнє (без фактів і свідків) - і нічого. А тут, бачите, нудить його.

Всі живі - це головне.

Опубліковано

народному депутату Игорю Петровичу Палице 4 декабря исполнилось 39 лет.

подарок в масть?

Опубліковано
90% тем на Борді

Ну якшо не читати твої пости, то відсоток зменшується на 20-30 одиниць.

Опубліковано

To Plum

Те що я писав вище про причину займання зі слів продавця, то це не плітки, оскільки дівчина сидить як раз біля автомобіля і була свідком практично початку займання.

Опубліковано
Слухай, в тебе поганий день??? 90% тем на Борді - переливання з пустого в порожнє (без фактів і свідків) - і нічого. А тут, бачите, нудить його.

ні, в мене день чудовий. Але якщо ти послідкуєш, то в 99% з тих ваших "переливальних" тем я не пишу. А тут просто дуже вже зачепила людська черствість, людське злорадство і пліткарство.

Опубліковано

Даа, народ у нас еще тот...

А потом еще удивляемся почему так живем. Думаю фразочки типа: "А ты видел как ЦУМ горел? А я видел!" будут в моде.

Опубліковано

То все так.. А от сусід-пожежник щойно приходив "знайденим" телефоном хвалитись

Молодець сусід, з їхньою зарплатою це не дивно. А міг просто наступити на нього, або ногою копнути об стіну.

Я так розумію тут всі правильні і чесні позбиралися, всі чесно заплатили за свій віндовс фотошоп і МС офіс? Ніхто недавав хабарів ДАІ, викладачам?

Так якщо в самих рильце в пушку, яке маєте право на інших пальцями тикати?

Опубліковано

vicit, і це мінуснуть ібо ж ми ідєйні. Або просто заздрісні

Жаль, я вичерпав ліміт оцінок.

upd. Справдилось, мінусують самі чесні. Скасуйте анонімність кнопкодавів

Опубліковано

ДА...... вльот капітальний!!!!!!!!!!! коли горить електропроводка це труба !!!! наслідки завжди плачевні (якщо автомати не вибьють) , але хто коли думав що ця споруда може колись загорітись, ото і сталося про що не думали.

А от труби з водою під потолком, і датчиком диму і температури, бракнуло точно, залило би все водою, мокрий товар це не купа попелу.

Мені як впершому класі на екскурсиї за союзу, ( тоді ще в ГОРГАЗІ) розповіли як себе поводити з газовою плитою ,то до цих пір памятаю.

Люди дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки це стосуеця кожного із нас !!!!!!!, адже на факт що бухий сусід, не засне завтра з недопалком у ліжку.

Опубліковано

Шкодуй не шкодуй, все рівно до того йшло :(

Я думав, при чому не одноразово... Був в цумі "з чорного входу" не одноразово і мимоволі звертав увагу на стан проводки. Здається на останньому поверсі бачив як провода тянулись по стіні і були зв"язані ізолентою, ну а ще радянські вимикачі, розетки, потолок і фанерні стіни мене ще більше переконували що пожар відбудеться якщо не гайно не зробити ремонт. Такий висновок я собі зробив ще роки 3 тому...

Опубліковано

vicit, і це мінуснуть ібо ж ми ідєйні. Або просто заздрісні

Жаль, я вичерпав ліміт оцінок.

upd. Справдилось, мінусують самі чесні. Скасуйте анонімність кнопкодавів

Це я мінусував і буду мінусувати всіх кармадрочерів. Достатньо не анонімно?

Опубліковано
Люди дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки це стосуеця кожного із нас !!!!!!!, адже на факт що бухий сусід, не засне завтра з недопалком у ліжку.

А також:

-дотримуйтесь правил особистої гігєни;

-вмійте відремонтувати хантехніку;

-обережно переходьте вулицю і т.д.

Опубліковано

nickel, що в моєму повідомленні про сусіда кармадрочерського, а? Мінусував і мінусуватиму :horse:бо не знаю що відповісти

Вибачте за оффтоп, більш не буду

Опубліковано

Мляха!

Вчора ввечері, вперше за кілька місяців був в ЦУМі - купував з сином фішки для покеру (1-й поверх) !!!!!!!!!!!!!!!!

Алібі не маю!!!!!!!!!!!!!

....

Згоріла хата, гори й тин !!!!!!! Йду за пивом (якщо не згорів кіоск 73d434b353275255e2429fb68141b812.gif ) , а там далі "Металіст" - "Волинь"...

Опубліковано

nickel, що в моєму повідомленні про сусіда кармадрочерського, а? Мінусував і мінусуватиму :horse:бо не знаю що відповісти

Вибачте за оффтоп, більш не буду

А твій пост я плюсанув

Опубліковано

Значить, я неправильно зрозумів.

Щойно по тсн передали, що горіло 8годин (з 11-ої) і досі є ділянки, які самозапалюються. Причина "перевантаження опалювальними приладами"

Опубліковано

Можу сказати достовірно, що реконструкція ЦУМу буде вже з настанням тепла, так як там

робиться проект з сьогодні на вчора. І реконструкція буде серйозна, і швидко! бо час це кошти!

І думаю, що ніхто не буде незадоволений новим виглядом будівлі.

А ось якщо старі орендарі зможуть в новому ЦУМі працювати, то буде супер!!! бо зараз їм дійсно

економічно, тим більше перед святковими продажами, невигідно!

Опубліковано

І думаю, що ніхто не буде незадоволений новим виглядом будівлі.

колись...

будет так, только еще с бандерой на куполе?

post-345-0-38405300-1323020385_thumb.jpg

post-345-0-80868400-1323020447_thumb.jpg

Опубліковано

1. Ця тема виявила одне - багато тут тих, у кого дійсно як кажуть в анегдоті, "то виколи мені око", "як класно, що в сусіда біда. Деякі тільки й вміють заздрити тм, хто щось хоть робить (не краде), а заробляє, дає людям робочі місця і так далі, і не плаче що маленька зарплата, і все так гавняно. Нема чого злорадствувати.

2. Головне вроді як без жертв, добре що народ був дисциплінований з переляку нікого не затоптав

3. Цікаво у нас стільки новобудов, от купляють чи ці забудовники хоча б щось для пожежників, чи все теж "на авось", я б зобов'язав кожного забудовника купувати авто, чи там ще щось для пожежних бригад, і щоб це жорстко контролювали.

4. Від біди ніхто не застрахований, і напевно були й такі, хто міг і соатннє вкласти.

5. А на рухнок побудують нове і тіпа там класне, не факт, подивіться як збудований Ювант, мені одна людина говорила, яка проектує будівлі, і каже там так все через "жо.." все зробив, то як ще він взагалі стоїть.

6. Від такого ніхто не застрахований... і сміятися тут нема з чого!

Опубліковано

То все так.. А от сусід-пожежник щойно приходив "знайденим" телефоном хвалитись

Озвучте будьте ласкаві прізвище пожежника

Опубліковано

По волинському тільки що показували...

А о котрій ще новини по волинському чи по авверсі?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...