Перейти до змісту

Електронне курiння (парiння)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так треба просто час від часу прокалювати спіраль без жижі й смола осипаєтся сама

а це як?

ну в нерозборному не знаю, а в розборному (для того й купують обслуговуючі атомайзери, щоб так як ти не викидати кучу бабла постійно) робится так :

• Відповідей 336
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

для того й купують обслуговуючі атомайзери, щоб так як ти не викидати кучу бабла постійно

на звичайні цигарки тратив набагато більше))

відео глянув. простіше раз в місяць (а остання модель точно місяць проходить) витратити 20 грн на заміну випаровувача.

Опубліковано

після перших затяжок зрозумів, що якість пару майже така, як у першому моєму клірі. пар доволі теплий, смак виразний. випаровувач уже більше двох тижнів, й ще натяку на прогорання не має. в тому режими, як я парю це показник.

з рідинами зупинився на Деканзі. враховуючи, що я знайшов де їх брати по 24 грн, це простіше чим мішати самому. принаймні мені так простіше))

1 для чого мучити себе нульовкою не знаю, особливо після двох пачок в день

2 як не крути, але якщо хочеш нормально парити, без гемору й лишніх капіталовкладень, таки прийдеться купити щось обслуговуєме й навчитись мотати спіралі

3 ну й в теперішній час словосполучення *мішати самому* має на увазі, розлити готову базу потрібної крепості по бутилочкам 10мл й докапати туди ароматизатора в кількості 5 - 30 капель, залежно від виробника ароматизатора, ВСЕ, й тоді за 24 грн получится десь 50мл жижи, а не 10. Тільки ж то треба посидіти, почитати, які атомайзери є, які ароми, які бази. Тим більше в першому пості є ВСЕ, що й де купити, просто треба ПРОЧИТАТИ

для того й купують обслуговуючі атомайзери, щоб так як ти не викидати кучу бабла постійно

на звичайні цигарки тратив набагато більше))

відео глянув. простіше раз в місяць (а остання модель точно місяць проходить) витратити 20 грн на заміну випаровувача.

рукаліцо. Хоча, пройде трохи часу й сам до того дійдеш, захочеш нормального паріння й дійдеш, й до обслуговуючих, й до самозамєсу й до варівольтів з варіватами. Хоча мені не було кому радити, все через себе пропустив, а тут ЗНАЮ, що або кинеш парити, або прийдеш до того, що я казав, але кого це зараз хвилює ? :)

Опубліковано

MANJAK11, та можливо ти правий. я ж не сперечаюсь, але поки якось так. не готовий мотати спіральки, краще поводків навяжу, якщо час буде))

1 для чого мучити себе нульовкою не знаю, особливо після двох пачок в день

ти знаєш, не мучусь. мабуть у мене психологічна залежність, а не нікотинова))

й тоді за 24 грн получится десь 50мл жижи, а не 10

ну тут є доцільність, а не підкажеш по виробниках, що краще брати?

Опубліковано

Прокалюю батареєю, як у відео. В перемотці теж абсолютно нічого страшного нема - відео на Youtube достатньо, щоб зрозуміти що і як. При наявності навику можна все зробити за 5 хв.

Самому мішати рідини теж навчився, нічого складного. Особливо корисно, коли після чергових модифікацій кліромайзера розумієш, що жижу теж варто було-б модифікувати :) Але Dekang - це щось, поки-що своїми самозамісами наблизитися до його якості не виходить. Накурюєшся - так, отримати задоволення від процесу - ні. Читав, що в ньому використовується багато компонентів, деякі навіть не розголошуються. Де він, доречі по 24 грн? ;)

Опубліковано

Де він, доречі по 24 грн?

у мене одногрупник, тримає онлайн магазин, дізнався випадково, коли замовлення зробив))

для всіх у нього по 27 грн.

• 2 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Привіт усім!

Потрібна допомога камраду з форуму http://ekurilka.com.ua. Всі хто має бажання та може допомогти, зателефонуйте до Сергія (0955654416), його сьогодні виписують з лікарні і йому нікуди податись, його виселили з квартири.

Ось меседж від комрада, який тісно спілкуються з Сергієм - останні дві повідомлення

• 1 рік потому...
Опубліковано

Подарувала дружина eGo мега one. I тут стався великий аблом. По ходу я легенi вбив звичайними цигарками - е-сiгою затягнутись не можу вiд слова ваабще :(

Опубліковано
13 минуты назад, difoto сказал:

Подарувала дружина eGo мега one. I тут стався великий аблом. По ходу я легенi вбив звичайними цигарками - е-сiгою затягнутись не можу вiд слова ваабще :(

в смислі ваабщє ? Тяги нема, чи закрепка сильно ? В першому випадку, скоріше за все брак, в другому - заміцна рідина

Опубліковано
Только что, difoto сказал:

Тяга норм. Нульовка. Кашляю при затяжцi аж гай шумить.

зараз навіть я кашляю, бо в бронхах *грає* від простуди :)  А взагалі може не підходити конкретно взята рідина (не той ароматизатор, забагато (замало) поліпропіленгліколю чи гліцерину), треба спробувати іншу

Опубліковано

плюс атомайзер може глючити, наприклад замалий опір в спіралі й рідина пересушуєтся й стає їдкою, нюансів може бути море

Опубліковано

Це нормуль, дай час легеням трохи звикнути. Я зранку до 3-5 затяжки теж кашляю. Жижа 8-ка.

SDC10289.JPG

Опубліковано
2 минуты назад, difoto сказал:

Якщо у варiантi "з коробки" така шняга - то я не знаю , навіщо така морока.

Дивно Діма, прикинь, в телевізора така ж шняга *з коробки*. Поки не дістанеш з коробки, не підключиш антену й не настроїш канали, ніц не буде

Опубліковано

Ну, якщо в телевізорі перед тим, як щось дивитись потрібно переміняти кілька кінескопів - то збс. Суть не в тому, яка якість  паріння  - якщо я купив девайс, купив готову жижу і не можу затянутись - проблема певно в мені. Тим більше, що моїм девайсом некурящі випускають без проблем таку кількість пару, що я певно свідомість втрачу після такої затяжки. Я ж можу затягнутись максимум щоб з рота щось видиме вийшло.

Опубліковано

в любому випадку, або в тебе хвороба, або несприйнятливість до конкретно взятої рідини чи ще щось, ну або ти унікум, бо людей, які не можуть парити нульовку, я поки що не зустрічав й не чув про таких, був там колись один чи два, але в них конкретно алергія була на одну з складових рідини а ти вже другу спробу робиш й колись все було нормально, наскільки я памьятаю. Коротше зайди, як зможеш, бо те *ворожіння по фотографії* якось не тойво

Опубліковано

Спробуй змінити рідину. А кашляють перший раз всі, навіть просмалені курці.  Для адаптації рекомендую їм спочатку вдихати трохи з повітрям.

Опубліковано

Всьо! Роздуплив! Проблема була в мені. "Тянуть сільнєй нада!!!" А я тормоз відкрив повністю воздухозаборнік і ледь-ледь потягував, що жижа аж булькала від перегріву. Зара затягуюсь на повну - політ нормальний, залив 3-ку, за ранок вже півмілілітра зпарив :) Пара - збс, аж монітора не видно! :)

Тепер поясніть: шо значить сигаретний та кальянний спосіб? В чому різниця?

Опубліковано

Паріння то шикарнюча штука. Парю вже з 25 лютого. Стартував з "нульовки" шері і папироски TGO-CE6 (дядько MANJAK11 присадив на "паріння", коли були в Егоїста в бані). Добра людина презентувала Espire bdc і я зрозумів, що чим сильніші випарювачі, тим ефективніше "паріння". Найбільшу приємність відчув від того, що можна "курити" будь де))) Спочатку як і Ді, не міг зрозуміти, чого то воно так хреново димить, потім зрозумів- тягнути тре повільно, втягуючи і одночасно натискаючи кнопку. Одним словом, премудростей не багато, але розуміння самого паріння приходить з часом. Чим крутіше по ціні "папироска" і вибрана рідина( краще купувати і змішувати самому , як то робить дядько MANJAK11, дешевше виходить), тим комфортніше паріння)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...