Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене от яка проблема: зараз замість уан-тайм-пассворд у вигляді пароля у смс, приват пропонує навпаки - мені відіслати смс на певний номер. А смс не відсилається, в ітозі ранішнє активне користування приват24 ушло в нікуда. Раніше тримав на картці тищу-другу гривень і при потребі переводив не виходячи з дому/офісу, а зараз планую похід в банк, стояння в черзі до терміналу і т.п. Шо зі мною не так? Оператор Утел, телефон нокіа, банк - приват. СМС не відправляється. Як повернути "пароль в смс"?

Опубліковано

В мене от яка проблема: зараз замість уан-тайм-пассворд у вигляді пароля у смс, приват пропонує навпаки - мені відіслати смс на певний номер. А смс не відсилається, в ітозі ранішнє активне користування приват24 ушло в нікуда. Раніше тримав на картці тищу-другу гривень і при потребі переводив не виходячи з дому/офісу, а зараз планую похід в банк, стояння в черзі до терміналу і т.п. Шо зі мною не так? Оператор Утел, телефон нокіа, банк - приват. СМС не відправляється. Як повернути "пароль в смс"?

в мене нормально відсилаються, до речі це поширюється тільки на платежі більше 500 грн., якщо менше то все по старому (смс з кодом)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Зранку попросила чоловіка перекинути мені 30 грн на телефон ­через приват 24. Він передзвонив і сказав, що не вийшло, вискакує якась ­помилка. Через кілька годин мені прийшло 3 смс, кожне з яких повідомляє про ­поповнення на 30 грн. Як таке могло статись? тепер в мене на рахунку 90 грн, які попали туди трьома платежами. Ось так по дурному вийшло :(. Може хто знає, куди можна подіти гроші з телефонного рахунку, крім того, що виговорити.

Опубліковано

Зранку попросила чоловіка перекинути мені 30 грн на телефон ­через приват 24. Він передзвонив і сказав, що не вийшло, вискакує якась ­помилка. Через кілька годин мені прийшло 3 смс, кожне з яких повідомляє про ­поповнення на 30 грн. Як таке могло статись? тепер в мене на рахунку 90 грн, які попали туди трьома платежами. Ось так по дурному вийшло :(. Може хто знає, куди можна подіти гроші з телефонного рахунку, крім того, що виговорити.

перекинути друзям)

Опубліковано

мона перегнати на картку назад через liqpay в п24, але вже з % комісії...

можна більш детально про це написати?

Опубліковано

а у мужа тоже 3 раза сняло с карточки?

Опубліковано

Ну якби в нього зняло зняло один раз, а мені прийшло три, то я б тихенько мовчала і нікому б не казала. Так, у нього зняло три рази

Опубліковано

Ну якби в нього зняло зняло один раз, а мені прийшло три, то я б тихенько мовчала і нікому б не казала. Так, у нього зняло три рази

ну вам продали 2 ненужных товара...

прям как +копилка +кредитка.....

Опубліковано

у меня для "кредитки" уже четвертый день "отказ в авторизации". то же касается и возможности платежей с карты в п24 - отказ. при этом баланс на карте есть и вообще все внешне нормально. без каких-либо предупреждений. и суппорт молчит как рыба об лед. в общем, отличный повод выплатить минимальными платежами за пару лет все, что там накопилось на кредитке, а потом благополучно послать их на%.

ps. хотя карту выбрасывать не буду. может когда пригодится, чтобы комиссию в кассе не платить

Опубліковано

ps. хотя карту выбрасывать не буду. может когда пригодится, чтобы комиссию в кассе не платить

Сніг зі скла на авто зчищаю :)

• +1 2
Опубліковано

еще новая фича:

при замене зарплатной карты вместо именных начали выдавать без имени владельца,

как я по нимаю если "потерял" то любой может чесно пользоваться?

Опубліковано

еще новая фича:

при замене зарплатной карты вместо именных начали выдавать без имени владельца,

как я по нимаю если "потерял" то любой может чесно пользоваться?

А именной разве не может??? Никто не проверяет документов при оплате, даже подпись не сверяют. Если карту потерял - любой может ею оплатить. Это скорей неименной не сможет оплатить кто-то, у них как правило, обязательный запрос пина на терминале.

Опубліковано

Ого..я то чув про ці безіменні картки Привату. Ну невже дійсно ідентифікації жодної..я то думав може ідентифікують як в Приват24 смскою на телефон а тут незрозуміло що..Ну то просто нема слів :0156:А як щодо інету...там треба тіки Н.картки і СVV код. і все

Опубліковано

А именной разве не может??? Никто не проверяет документов при оплате, даже подпись не сверяют. Если карту потерял - любой может ею оплатить. Это скорей неименной не сможет оплатить кто-то, у них как правило, обязательный запрос пина на терминале.

ну не любой,

как минимум можно отбросить противоположный пол :)

и не именные карты так же как и деньги - не пахнут

всегда можно "включить дурачка" и сказать ой, я думал это моя карта, она такая же зелёная,

а как эта у меня в кармане оказалась - ума не приложу...

Опубліковано

Ого..я то чув про ці безіменні картки Привату. Ну невже дійсно ідентифікації жодної..я то думав може ідентифікують як в Приват24 смскою на телефон а тут незрозуміло що..Ну то просто нема слів :0156:А як щодо інету...там треба тіки Н.картки і СVV код. і все

ці карти не приймаються в неті, там немає CVV кода, при їх використанні обов"язкове введення піна

Опубліковано

ці карти не приймаються в неті, там немає CVV кода, при їх використанні обов"язкове введення піна

Здається, введення PINу є обов'язковим лише при розрахунку карткою з чіпом

Опубліковано

Введення PINу є обов'язковим на картках, при використанні яких інші способи ідентифікації власника неможливі :_08:

Опубліковано

Введення PINу є обов'язковим на картках, при використанні яких інші способи ідентифікації власника неможливі :_08:

Неправда, використання підпису теж є засобом ідентифікації, і може застосовуватись будь-коли

Опубліковано

Неправда, використання підпису теж є засобом ідентифікації, і може застосовуватись будь-коли

Правда! Причому тут підпис???? ЧИ може покажете майстер клас з розрахунку неіменною карткою без вводу пінкода та ідентифікацією лише по підпису? :rolleyes:

Опубліковано (змінено)

Правда! Причому тут підпис???? ЧИ може покажете майстер клас з розрахунку неіменною карткою без вводу пінкода та ідентифікацією лише по підпису? :rolleyes:

Легко. Щодня по кілька разів розраховуюсь такою. Коли?

ЧИ може покажете майстер клас з розрахунку іменною карткою з чіпом без вводу пінкода?

Змінено користувачем Siozya
Опубліковано

Банківські працівники підкажіть .Мені в березні час змінити картку зарплатну , що робити щоб з нової я таки міг робити оплати в інтернеті ?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...