Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Що за час пішов. Цигани побили військових. Поліцейські відлупашили АТОшника. Пересічний газовим балончиком поліз до муніципалів. Що ще нового на Волині?

• +1 1
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

3 роки за балончик і 6 за вбивство людини у дтп, це просто триндець, всі надія на касацію у верховному суді, судді реально землі під ногами не чують. Якби не відос, ще щось можна було б говорити про опіки

Опубліковано
41 хвилин тому, weldermaster сказано:

Що за час пішов. Цигани побили військових. Поліцейські відлупашили АТОшника. Пересічний газовим балончиком поліз до муніципалів. Що ще нового на Волині?

муніципали прямо з причепа стали вигружати і "конфісковувати" бочки з молоком. Як там було далі я хз. але він поїхав за ними, запшикав очі і забрав свої бочки.
Муніципалам максимум догана за неправомірні дії- а йому 3 роки.
В них там давня історія. Хлопець торгує молоком і товарами з молока з машини, муніципали ж по правилах міста мають за це конфісковувати товар. От вони і конфісковують. та дійшли вже до того що і торгувати не треба, просто бачать- конфісковують.

• +1 1
Опубліковано
44 хвилин тому, Cherman сказано:

Думаю, якщо муніципалці дати 100 баксів, то вона за вуглом і раком стане.

Не лише муніципалка :)

1448129313134747884.jpg

• Ха-ха 5
Опубліковано
1 час назад, Cherman сказал:

Мужику треба було не іти на крайнощі, а порішати питання. Бо муніципали, вони вкрай ласі на гроші. Думаю, якщо муніципалці дати 100 баксів, то вона за вуглом і раком стане.

не знаю як всі, але сам бачив як бабульок ганяли то це треба бути взагалі гнидою щоб таке робити, в одної якось бабкі купував помідори на ЖД вокзалі так сказала муніципали прийшли й "порівно" всі товари подалили собі 50% та все інше оставили бабулькам. 

Опубліковано
11 hours ago, Dima4s said:

https://zaxid.net/zhitelya_lutska_posadili_na_tri_roki_za_napad_na_munitsipaliv_n1528967?fbclid=IwAR1J5uwkWIK-V3T9jcKb8S17Xvei3m5KUm7YYjQ5Z0SO49kkRwRamr5WJ3c

от що значить запшикати з балона собак поліщука. то вам не людей на смерть збивати.
Муніципали мають право красти, але їх трогати не можна.
цікаво що балончик то продається вільно. а як треба то напишуть про опіки очей і суддя рєзко стає експертом по балончиках.
куди звертатись коли грабують муніципали?

Якщо бочки були дійсно викрадені - то в поліцію.

Цікаво, як би розвивались події в такому випадку?

• 2 тижня потому...
Опубліковано
18 минут назад, Nokian сказал:

http://www.volynpost.com/news/194684-na-volyni-rozshukuyut-zlochyncia  

Цікаво,що то за авторські права були так серйозно порушені.

Якийсь хворий на голову

image.thumb.png.87741a96115b1743eeab8ed162e3d22f.png

Опубліковано

@Nokian

зі здогадок і короткої гугл довідки

квед - 52 РОЗДРІБНА ТОРГІВЛЯ; РЕМОНТ ПОБУТОВИХ ВИРОБІВ ТА ПРЕДМЕТІВ ОСОБИСТОГО ВЖИТКУ

як варіант - встановлення ОС і софта, неявився на суд, нахамив поліції і ще статтю накинули.

його сайт бачив, ну це таке, тут могла бути інша стаття, але гадаю цей прикол ніхто і не бачив)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Хто знає, Брейн переїхав в Порт Сіті? І ще цікавить, туди можна якось прорватися "нечіпованому", тобто, охорона на вході в Порт Сіті перевіряє, чи забили на це?

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Mr.X сказано:

Хто знає, Брейн переїхав в Порт Сіті? І ще цікавить, туди можна якось прорватися "нечіпованому", тобто, охорона на вході в Порт Сіті перевіряє, чи забили на це?

Яе повезе. Мої Конституційні права охорона ТЦ не порушувала. Пускала без КУкАРеку  кодів. Брейн на 2 поверсі біля Фокстроту.

• +1 1
Опубліковано

ЧЕРЕЗ КАСОВІ АПАРАТИ ПІДПРИЄМЦІ ЗБІЛЬШАТЬ ЦІНИ АБО ПІДУТЬ «У ТІНЬ», – ІГОР ПАЛИЦЯ

Або - люди підуть в супермаркети, офіційні салони мобільного зв'язку, які вже давно користуються касовими апаратами,

платять податки та не нарікають на життя.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Mr.X сказано:

будуть запитувати, скажи - "я - від Шльоми"... 

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
49 минут назад, Bliksss сказал:

будуть запитувати, скажи - "я - від Шльоми"... 

Вже купив у Брейні все, що потрібно. Як кажуть, "суворість законів компенсується можливістю їх недотримання". Я переживав про кюар-коди, а у Порт Сіті половина людей навіть без масок.:D

Опубліковано
3 часа назад, Bliksss сказал:

ЧЕРЕЗ КАСОВІ АПАРАТИ ПІДПРИЄМЦІ ЗБІЛЬШАТЬ ЦІНИ АБО ПІДУТЬ «У ТІНЬ», – ІГОР ПАЛИЦЯ

Або - люди підуть в супермаркети, офіційні салони мобільного зв'язку, які вже давно користуються касовими апаратами,

платять податки та не нарікають на життя.

Так,бізнес укрупняється

Думаю ще кілька років і всі будуть ходити лише в "сільпо" та "епіцентри"

• +1 2
Опубліковано
9 часов назад, paksivatova сказал:

Так,бізнес укрупняється

Думаю ще кілька років і всі будуть ходити лише в "сільпо" та "епіцентри"

Так вже зараз краще піти в Сільпо чи Епіцентр, і в теплі з возиком вибрати собі, що хочеш.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
13 часов назад, Mr.X сказал:

Вже купив у Брейні все, що потрібно. Як кажуть, "суворість законів компенсується можливістю їх недотримання". Я переживав про кюар-коди, а у Порт Сіті половина людей навіть без масок.:D

От через таких покупців і недолугої влади в нас на Волині найбільший по країні відсоток виявлення нових випадків covid. 

Змінено користувачем Selbeor
Опубліковано
5 хвилин тому, Selbeor сказано:

От через таких покупців і недолугої влади в нас на Волині найбільший по країні відсоток виявлення нових випадків covid. 

Не через покупців а через брехню.

Людям сказали, що вакцини ефективні і дієві, от люди і зняли маски.

Якби люди щнали правду - було б по іншому.

• -1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, volks сказано:

Так вже зараз краще піти в Сільпо чи Епіцентр, і в теплі з возиком вибрати собі, що хочеш.

та не тільки через це, великим магазинам вигідно грати за правилами, а деякі самі чесні підприємці - цього не хочуть робити, тому і кричать на кожному кроці, що порушують їх права, а в самих -" рильце в пушку", наприклад

1825379109_.thumb.png.8a9cbfe0d197825ddbb07e491df779ac.png

Хоча, приватбанк (та інші банки) - забороняє таке робити і може бути ДУЖЕ ай-яй-яй, якщо зловлять на такому. Це пряме порушення умов договору, де сказано що за готівку і оплата частинами - ціна має бути однаковою. Але, вигідніше продати за готівку ніж пропустити гроші через рахунок, по тій самій причині не вигідно ставити касові апарати. ;)

Змінено користувачем Bliksss
  • Дякую! 1
Опубліковано
4 часа назад, Bliksss сказал:

та не тільки через це, великим магазинам вигідно грати за правилами

Ніхто вам не забороняє купити за правилами  - за 5450грн. 

До речі, хто там мав розбиратися з маршрутчиками кровосісями? Чому карткою Сіті 8,00 грн, а через банківську 8,25 грн? 

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, weldermaster сказано:

До речі, хто там мав розбиратися з маршрутчиками кровосісями? Чому карткою Сіті 8,00 грн, а через банківську 8,25 грн? 

прийшла відповідь - писати до надавача послуг, а не до платіжної системи.

• Cумний 1
Опубліковано
6 хвилин тому, weldermaster сказано:

Ніхто вам не забороняє купити за правилами  - за 5450грн. 

нащо клеїти дурня? 

Я ж чітко написав з якою метою це робиться... 

Опубліковано
22 минуты назад, Bliksss сказал:

нащо клеїти дурня? 

Я ж чітко написав з якою метою це робиться... 

Я це розумію. Якщо хочете все через касовий апарат, то буде дорожче. І за це дорожче заплатите саме ви. Нокіан це дрібна рибка. Рядом СофтЛайн. Там завжди можна купити за нал по значно дешевшій ціні. І ніхто їх не трогає. А обороти там значно більші чим в того Накіана.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, weldermaster сказано:

Якщо хочете все через касовий апарат, то буде дорожче.

А чому буде дорожче, якщо має коштувати однаково?

1 година тому, weldermaster сказано:

Рядом СофтЛайн. Там завжди можна купити за нал по значно дешевшій ціні. І ніхто їх не трогає. А обороти там значно більші чим в того Накіана.

тобто, раз "сусід" державу дурить, значить і я можу? Ок, але тоді не потрібно казати про те, що касові апарати це зло, та розказувати байки - як дрібні підприємці кормлять Україну. 

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...