Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Інтернет за 1 гривню? Легко! Весняна акція «1 Мегабіт за 1 гривню»

Цієї весни ми приготували приємний сюрприз усім мешканцям і абонентам таких міст: Луцьк, с. Липини, с. Прилуцьке (Волинської області), а також Володимир-Волинський і Рівне!

З 1.03.2015 і до 31.05.2014 підключайте безлімітний Інтернет за супер ціною з новою акцією «1 Мегабіт за 1 гривню»!

Підключивши акційний тариф, гарантована швидкість завантаження складе 60 Мбіт/с всього за 60 грн. на місяць! 70 Мбіт/с - абонплата 70 грн.

Тарифи дійсні 12 місяців з моменту підключення! Це також додаткова гарантія, що протягом року вартість послуг для вас не зміниться!

Ще думаєте або вагаєтесь, чи зможемо ми Вас підключити, і чи є покриття у Вашому районі - телефонуйте 0800 21 00 00 і наші фахівці дадуть відповідь на всі ваші запитання!

З Інтернетом від «Домашнього телекому» ви завжди будете на зв'язку з усім світом! А якість і швидкість - вас приємно здивують!

З детальними умовами дії акційної пропозиції можливо ознайомитись за посиланням

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Panek, дякую за підказку - спробую змінити тарифний пакет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода тільки,що Wi-Fi роутерів не дають...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтернет за 1 гривню? Легко! Весняна акція «1 Мегабіт за 1 гривню»

Цієї весни ми приготували приємний сюрприз усім мешканцям і абонентам таких міст: с. Липини, с. Прилуцьке (Волинської області)

А що це за інет буде? По якій технології? Оптоволокно будуть тягати чи радіо-каналом?

Ethernet (вита пара)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ethernet (вита пара)

Ethernet в селах по стовпах??? :0159:

Ethernet в місті,а в селах ХЗ

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Расширять покрытие? Не неслышал. А так вполне возможно на спутники распространят.. хотя сомневаюсь - скорее всего это маркетинговый ход)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ДомашньомуТелекомі (київський білінг) ні кого гроші не пропали? таке враження зо не зарахувало платежі зроблені через ВМ, хоча вчора баланс був 50.80, зранку 0.80, а зараз борг 49.80

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ДомашньомуТелекомі (київський білінг) ні кого гроші не пропали? таке враження зо не зарахувало платежі зроблені через ВМ, хоча вчора баланс був 50.80, зранку 0.80, а зараз борг 49.80

Зранку також був борг. У мене схоже на подвійне списання абонплати. Написав в підтримку - гроші повернули. Twob0WR9ywM.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і "сайт з кабінетом" дуже тормозить

p.s. ще зранку клікнув "працювати в борг"

Змінено користувачем Zevs_Isver
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гроші повернулися на рахунок (всім кого дивився)

сайт перестав гальмувати

Змінено користувачем Zevs_Isver
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічно.

Коло 16-ї замовкло он-лайн радіо, відкрився загальмований сайт ДГ, запропонував кредит. Поставив "галочку", вирішив перевірити, чи дійшли гроші на оплату. З "надцятої" спроби залогувався й потрапив в особистий кабінет. Проплата - є, але "світить" заборгованість. Інета - немає. Тричі перезавантажив роутер, поки не втикнув кабель напряму - так і не з'явився.

Півгодини тому заглянув в особистий кабінет ДГ - швидко залогувався, зник запис про роботу в кредит, на особовому рахунку - знову переплата 0.33грн )

Ложечки знайшлись, осадок залишився (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підєднався до акційного тарифу "Шалені 75"... ітіть - з такою швидкістью, да за такі гроші... я скоро викачаю весь інтернет :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У сусідів не було з ранку інету,дозвонились-їм пліли щось про оплату наперед за два місяці але включили,в мене без збоїв і мінусів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене аналогічні проблеми, в другій половині дня вже два рази пропадав інет по півгодини приблизно. Першого разу також після появи зв"язку заходжу в "мій кабінет" і спостерігаю дивну картину що в мене борг і відключений через неоплату :0159: І це при тому що я і вчора перевіряв - необхідна сума була на рахунку, і сьогодні зранку дивився - списалась все як і положено. Але через хвилин 5 і борг і повідомлення про неуплату зникло... Правда при цьому трохи дивно що в закладці "Начисления" суми моїх оплат присутні, а от виставлені рахунки за лютий і березень рівні нулю :)

Змінено користувачем SergLutsk
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Була проблема з зарахуванням з платіжних систем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот до мене через стенку ящік дадагруп поставив, думаю може звалити вже з того Укртелекома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот до мене через стенку ящік дадагруп поставив, думаю може звалити вже з того Укртелекома.

Давно пора ! Датагруп за 75 грн даёт 75МБит ! А сколько у Вас ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 за 50....

а було б добре 10 за 10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я заплатив через приват 24 датагруп - а першого березня мене відключили, прийшлось бігти в термінал платити, а так як на зло потрібен був інтеренет, хоча гроші все ж таки надійшли пізніше)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 за 50....

Хотів похвалитися, що в мене 50 за 25, а потім зрозумів, що в мене 25 за 50. Що за тариф такий 50/50, кого треба вбити щоб такий же отримати?

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 від укртелекома.

той мужик казав про АДСл вроді чи що.. але казав що якщо рядом то має бути норм) завтра наберу до них попитаю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 за 50....

Що за тариф такий 50/50, кого треба вбити щоб такий же отримати?

Тариф "Шалені 50" http://www.domtele.com/ua/lutsk/services/internet

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акція діє у містах: Луцьк, с. Прилуцьке та с. Липини (Волинська обл.), Володимир – Волинський, Рівне, у період з 01.12.2014 р. по 28.02.2015 р. включно

Закінчилась вона вже.

Там нова акція діє 60/60 і 70/70

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 за 50....

Хотів похвалитися, що в мене 50 за 25, а потім зрозумів, що в мене 25 за 50. Що за тариф такий 50/50, кого треба вбити щоб такий же отримати?

http://board.lutsk.ua/topic/63311-datagrup/page__st__1110#entry1053246915

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я заплатив через приват 24 датагруп - а першого березня мене відключили, прийшлось бігти в термінал платити, а так як на зло потрібен був інтеренет, хоча гроші все ж таки надійшли пізніше)))

Останній платіж платив через Приват24, все добре, перед тим платив теж через ПриватБанк, але через інші "двері" - https://secure.privatbank.ua/datagroup/ , тут взагалі проблем ніколи не було і комісій теж.

Далі, є сторінка статискики Дата Груп - https://dm.fk.lutsk.ua/cgi-bin/stat.pl?a=99 , де я завжди перевіряю чи прийшли кошти, приходять за декілька годин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...