Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 минут назад, Nokian сказал:

Просто людина,котра ніколи не їхала за кермом в умовах недостатньої видимості,ніколи не вивертала перед раптовою перешкодою

Просто люди не думають, що вони будуть робити перед такою перешкодою, коли тиснуть гашетку.

Опубліковано
12 минут назад, volks сказал:

Я і так знаю в чому його суть. 

Схоже на то шо знаєш тільки теоретично. Бо те шо зроблено практично на трасі Луцьк Ковель це потенційна аварійно-небезпечна перешкода на проїздній частині. 

Принаймні я роблю такий висновок з того шо побачив на власні очі. Ніякою безпекою руху там і не ваняє.

Хіба тільки повний ідіот може стверджувати шо ті "острівці" які понароблювали на трасі Луцьк Ковель це вапще класна і потрібна штука і капєц як добавить безпеки у дорожній рух.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
23 минуты назад, volks сказал:

А не ліпити в селах відбійники і під та наземні переходи, які провокують перевищення швидкості.

Якраз так і треба робити, я про суцільні метрової висоти відбійники які будуть унеможливлювати раптову появу пішохода чи крупної тварини на дорозі.

А там де потрібен пішохідний перехід достатньо зробити розрив у відбійниках і поставити світлофор з кнопочкою.

Для справкі - така схема успішно працює вже 10 років на трасі Рівне Житомир Київ.

Але ж да, я забув, полішуки то особий народ, для них таке певно не підходить.

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Взагалі-то в тому вся суть острівця.

Дякуємо Кеп! Щоб ми без тебе робили?

Острівець виконує свою функцію, але організований через сраку!

• +1 1
Опубліковано
7 часов назад, Litovets сказал:

Якраз так і треба робити, я про суцільні метрової висоти відбійники які будуть унеможливлювати раптову появу пішохода чи крупної тварини на дорозі.

Сагласєн. І щоб зайти до сусіда через дорогу треба кілометр до перехода лупанути.

Опубліковано (змінено)
13 годин тому, Litovets сказано:

Якби "острівця" не було то  і маневрів ніяких не тре було би робити.

І навалювали б в усі 120+ далі і збивали б по селах людей, ці тоді б все було б гаразд?

вже не перший срач тут що на фб що тут за різні "перешкоди". Всі так возмущаються що можуть не встигнути зреагувати на раптову перешкоду... А як дитина на дорогу вискочить - зреагують? Острівець ж різко під колеса не кидається ж ніби на відміну від людей?

скільки стоїть той острівець? Скільки щодня проїжджає там авто? А скільки розбилося? А скільки по селах збивали насмерть людей через перевищення  швидкості? Напроти мене у Гірці Полоні пішохідний перехід - то тут раз у пів року на переході збивають когось. Не встигають зреагувати на пішохідний перехід - то як можуть зреагувати на острівець?

Тут недавно чувак в Луцьку чи то на камаро чи на мустангу стовп зніс - їх може теж краще прибрати подалі від дороги, а це ж небезпечно, люди ж розбиваються.. стрьомні ці стовби над дорогами.. які дебіли їх проектували?.. А ще ларьки біля там-таму, вони теж небезпечні для беемвеводів...

Змінено користувачем vampirich
  • +1 9
Опубліковано
18 минут назад, vampirich сказал:

Тут недавно чувак в Луцьку чи то на камаро чи на мустангу стовп зніс - їх може теж краще прибрати подалі від дороги, а це ж небезпечно, люди ж розбиваються.. стрьомні ці стовби над дорогами.. які дебіли їх проектували?.. А ще ларьки біля там-таму, вони теж небезпечні для беемвеводів...

Прямо як "последние солдаты Вермахта" на Кенінгзберщині.

А ще обурються що пуйло нас єдиним народом вважає.

Ще й який єдиний.

• +1 2
Опубліковано
9 годин тому, volks сказано:

Саме в цьому і суть. А якщо вони тудою проходять, то мають вживатися засоби стишення руху. А не ліпити в селах відбійники і під та наземні переходи, які провокують перевищення швидкості.

Я і так знаю в чому його суть. А от літунам це дійде, коли буде вдереві або в стовпі сидіти. 

А до тебе дійде,що в острівці буде сидіти не літун на дорогому авто( до речі міцному і з айрбегами),а старий жигулик з сліпими фарами,ну і  майже відсутністю безпеки в авто.

Якщо вже не можна прибрати село з дороги,то варто би максимально зменшити зону обмеження швидкості по ньому.

Бо скинути швидкість на протяжність півкілометра,кілометр, може любий водій,а сунутися 5-10 кілометрів зі швидкістю 50,провокує таки на перевищення,точніше сказати ПОВЕРНЕННЯ до крейсерської швидкості.

• -1 1
Опубліковано
8 хвилин тому, Nokian сказано:

А до тебе дійде,що в острівці буде сидіти не літун на дорогому авто( до речі міцному і з айрбегами),а старий жигулик з сліпими фарами,ну і  майже відсутністю безпеки в авто.

Поки що практика показує протилежне :)

8 хвилин тому, Nokian сказано:

Бо скинути швидкість на протяжність півкілометра,кілометр, може любий водій,

Може.. але чомусь не скидують... чому ж?

9 хвилин тому, Nokian сказано:

а сунутися 5-10 кілометрів зі швидкістю 50,провокує таки на перевищення,точніше сказати ПОВЕРНЕННЯ до крейсерської швидкості.

Дик ніхто ж і не сунеться.. всі топлять... немає чому провокувати

Опубліковано
24 минуты назад, Nokian сказал:

Якщо вже не можна прибрати село з дороги,то варто би максимально зменшити зону обмеження швидкості по ньому.

Та що вже там - взагалі прибрати обмеження швидкості в селах.

Опубліковано
47 хвилин тому, volks сказано:

Та що вже там - взагалі прибрати обмеження швидкості в селах.

Гарна ідея!

Траса взагалі  не повинна проходити через населений пункт.  Повинна його оминати і бути заїзд туди, для всіх кому саме туди треба.

Відбійники,  регульовані (на вимогу) пішохідні переходи (як в Європі), знаки обов'язкові, освітлення, камери. І нахєр ті "острівці".

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Ці кадри треба крутити щовечора перед сном, тому,хто приймав рішення за ці острівці небезпеки.

Можна присилати на вайбер.

Та і президенту написати варто.

Я не жартую.

Коли позпилювали дерева обабіч трас,я добре пам'ятаю ,як ці траси виглядали раніше,то скільки життів це врятувало..

А тут догадатися робити перешкоди прямо серед дороги.

А тепер сама сіль.

Ці ж самі невігласи керують і іншими справами в державі

Так само бездумно,бездарно і безкарно.

Змінено користувачем Nokian
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Зрештою пару десятків судових позовів,і острівці зникнуть.

От лише життя та здоров'я людей хто поверне?

• Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Гарна ідея!

Траса взагалі  не повинна проходити через населений пункт.  Повинна його оминати і бути заїзд туди, для всіх кому саме туди треба.

Саме так і має бути. 

Але, оскільки такого ще немає, то потрібно максимально використовувати засоби зниження швидкості в селах.

Опубліковано

Ладно, убєділ.

Тут он біля Променя також якийсь валєт перешкоду посеред дороги вліпив. І хто тепер буде відповідати за розбите авто і зіпсоване здоров'я...

• Ха-ха 3
Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

Але, оскільки такого ще немає, то потрібно максимально використовувати засоби зниження швидкості в селах.

це перед селом, самий в'їзд.

Можна було поставити знак і малесенького лежачого поліцейського  покласти! Максимум- поб'єш підвіску. 

А з цим "острівком" ти бачив що було? там є посилання вище.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Можна було поставити знак і малесенького лежачого поліцейського  покласти! Максимум- поб'єш підвіску. 

Бачив. -1.

Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

Ладно, убєділ.

Тут он біля Променя також якийсь валєт перешкоду посеред дороги вліпив. І хто тепер буде відповідати за розбите авто і зіпсоване здоров'я...

Що ти мелеш?

Твої спроби тролити - надто товсті. 

Опубліковано
4 минуты назад, Zheny@ сказал:

Що ти мелеш?

Ну звиняйте. Тонкі не до всіх доходять.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

Ну звиняйте. Тонкі не до всіх доходять.

ти не вмієш в тонкий тролінг.

Опубліковано
13 minutes ago, volks said:

Ладно, убєділ.

Це якраз таки показує, що довбні були, є і будуть. Тільки чи заслуговує довбень на смерть? Побити підвіску, як каже Женя, чи взагалі машину - так, не вмієш в швидкість (окремо справедливо помітили, що зараз почнеться осінь-зима і складних погодних умов стане в рази більше) - ремонтуй або здавай на шрот авто; смерть (уявити, що на місці авто постом вище був якийсь жигулик чи криво відремонтований биток з США - які б тоді були наслідки?) - ніколи.

• +1 4
  • -1 1
Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

На облаштування ,,острівця небезпеки ,, грошей йде набагато більше,більше заробітку,більше відкату.ніж на просто лежачого поліцейського.

А за потрощені авто та знівечені життя,то німці з японцями  авто ще наклепають,ну а баби нарожають.

Мільйони доларів не пахнуть.

Тому мені дуже цікаво дізнатися.

Хто приймав рішення за ці острівці 

Кошторис на них.

• -1 1
Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

Що ти мелеш?

Та шо ти з нього візьмеш? Це якийсь ше 1 месний ідіот. Наряду з таваріщєм дуал чи дупал чи як його там. 

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Zheny@ сказал:

ти не вмієш в тонкий тролінг.

Женя, послухай краще поради мудрих людей - не спорь з ідіотом. Йому без толку шось пояснювати, в нього своя "прошивка" в мозгу.

Змінено користувачем Litovets
  • -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...