Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 4,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Їхав зі Світязя через Ковель вночі в суботу перший раз за пару років (туди через В.Волинський). Якби не Waze, була б пригода з тими острівцями. Асфальт темній, розмітки немає і тут бац - острівець. Добре, що навігатор кричить про перешкоду. Логіки в них не бачу. Навіщо знижувати спеціально швидкість в лісі? Там пару острівців в лісі створили. І саме головне, при дозволеній швидкості 90 км/год. його НЕМОЖЛИВО об"їхати. Максимальна швидкість для легковика 50-60, для фури максимум 40. Перший від Ковеля взагалі мене здивував тим, що бордюри поставили на обочині і тим самим звузили проїзну частину до трьох метрів максимум. Як там можна на фурі проїхати при умові, що виліт причепа доволі великий і радіус того острівця малий. Це ж траса, а не вулиця в населеному пункті. Нароблять біди ці острівці, ой нароблять. 
Користуйтесь цим навігатором Waze. Мені подобаються в ньому інформація про  реальну дозволену швидкість, яка завжди на екрані та попередження, в т.ч. про ями-перешкоди-аварії и т.д.

Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

Карочє яснопонятно. Знову якусь муйню зробили. Острівець повинен проходитись на 50 км/год.

Це тобі з самого початку торочили шо до дупи ті "острівці" і 100літ вони всрались там де їх понатикали.

Опубліковано
4 минуты назад, Cherman сказал:

Взагалі-то, острівці для того і роблять, щоб швидкість знижували.

У Волі Любитівській точно треба. Там з бокової дороги на трасу страшно виїзжати - видимість не дуже, бо є перепад висот, а по цьому селу їздять вкрай швидко.

Мож і так, мож і так. Но я все одно від заправки ЮПЖ в ковлє до цума в Луцьку доїхав за хв із 40:D

То певно таки тре вліпити ше з десяток "острівців" шоб їхати прийшлось правильно, як гугєль каже, 60-70 хв

Опубліковано
10 хвилин тому, Cherman сказано:

Взагалі-то, острівці для того і роблять, щоб швидкість знижували.

У Волі Любитівській точно треба. Там з бокової дороги на трасу страшно виїзжати - видимість не дуже, бо є перепад висот, а по цьому селу їздять вкрай швидко.

Людство для цього придумало камери. Які можна налаштувати на будь-яку швидкість, в т.ч. і на 90 км/год. Безпечно і карма відразу. І стоять такі вже під Києвом і притормажують майже усі, хто ні - штраф. 

Опубліковано
14 минут назад, Cherman сказал:

Слабо, в мене рекорд з Ковеля до Луцька 30хв, але тут нема чим гордитись.

Та да, я вобше ніразу не гонщік, занадто бздун для цього:D

А от мій товариш оце на всі 100500% красавчік, хатітє вєрьтє хатітє не вєрьтє, зі львова в луцьк через к.бузьку, радехів, горохів на лансері ево8 доїзджав за 40-45хв. но сидячи збоку (хто не привикший) можна було обісратись:D

Опубліковано
6 минут назад, foma144 сказал:

І стоять такі вже під Києвом і притормажують майже усі, хто ні - штраф. 

Тьху, тож мені дивна новина, вже всі їх давно знають. Скинувся за 500 метрів перед камерою, а за нею знову собі випростав праву ногу і поїхав далі:D провєряв лічно:D

Опубліковано
17 хвилин тому, foma144 сказано:

Людство для цього придумало камери. Які можна налаштувати на будь-яку швидкість, в т.ч. і на 90 км/год. Безпечно і карма відразу. І стоять такі вже під Києвом і притормажують майже усі, хто ні - штраф. 

в "деяких містах" - ну дуже давно стоять такі камери, але, є мобільний додаток - який показує де вони стоять, і як правильно було сказано - скинув швидкість і потім знову топиш.

На мій погляд, тільки драконівські штрафи врятують, такі - щоб аж тазіка продав і ще винен залишився.

P.S. З Ковлє до Луцька за 30 хв - не рекорд ;) не я був за кермом... хоча, зараз мабуть так швидко не доїхати.

Опубліковано
6 минут назад, Cherman сказал:

В мене теж був такий знайомий, але одного разу він біля Радехова не впорався з керуванням, і десяток раз кувиркнувся.

Шкода шо так закінчилось.

Дяка Богу мій товариш вже батько і тому закинув таку манеру водіння.

Опубліковано

от хочуть "автобан" побудувати платний, та поставити там - кілька камер і вже через рік можна в плюс вийти, чи хтось вірить що там будуть 110-130 іздити? ;)

Опубліковано
7 минут назад, Bliksss сказал:

Ковлє до Луцька за 30 хв - не рекорд ;) не я був за кермом... хоча, зараз мабуть так швидко не доїхати.

Зараз вже певно таки не доїхати так швидко, "острівці" зробили свою підлу справу.

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

от хочуть "автобан" побудувати платний, та поставити там - кілька камер і вже через рік можна в плюс вийти, чи хтось вірить що там будуть 110-130 іздити? ;)

Тоді 100літ він всрався той платний автобан якщо там будуть камери.

Опубліковано
26 хвилин тому, Litovets сказано:

Тоді 100літ він всрався той платний автобан якщо там будуть камери.

Ну вот, саме так деякі і думають, що автобан це - "нюрбургринг" :D

До речі, місяць тому, була кумедна історія, прийшли до мера Рівного - дрифтери/стрітрейсери і попросили дати ділянку дороги, де б вони "займались спортом" ))

Той - аж прих*їв, але стримався і чемно їх відправив. Ті так і не зрозуміли, чому не можна.

Опубліковано
41 хвилин тому, Bliksss сказано:

в "деяких містах" - ну дуже давно стоять такі камери, але, є мобільний додаток - який показує де вони стоять, і як правильно було сказано - скинув швидкість і потім знову топиш.

На мій погляд, тільки драконівські штрафи врятують, такі - щоб аж тазіка продав і ще винен залишився.

P.S. З Ковлє до Луцька за 30 хв - не рекорд ;) не я був за кермом... хоча, зараз мабуть так швидко не доїхати.

Для чого острівець? Щоб скинути швидкість, те саме робить камера, при цьому немає самої  аварійної конструкції.

Опубліковано
58 хвилин тому, Litovets сказано:

Тьху, тож мені дивна новина, вже всі їх давно знають. Скинувся за 500 метрів перед камерою, а за нею знову собі випростав праву ногу і поїхав далі:D провєряв лічно:D

Так в тому і справа, що дії водія однакові - скинути швидкість, тільки для камери це безпечно, якщо ні - штраф, а острівець - це ДТП.

Опубліковано
21 хвилин тому, foma144 сказано:

Так в тому і справа, що дії водія однакові - скинути швидкість, тільки для камери це безпечно, якщо ні - штраф, а острівець - це ДТП.

У Вінницькій області вже певно рік а може й два на новій дорозі ці острівці. Не чув, щоб там була підвищена аварійність. А от швидкість скидають всі - судді та депутати також. 

Опубліковано

Щойно повернувся зі Світязя. При швидкості 70-80 той острівнць "вискочив перед носом", хоч я і знав, що він там є. Все через те, що на зустріч їхав імбіцил з базарними ледами. Шкода, що він  їхав у потоці, для таких світлячків підготував 4 лампи F5 та дві трьох дюймові білінзи на ксенонах..... 

Їх потрібно, або освітлювати, або спец фарбою розмалювати. 

Опубліковано

@Серега89 

Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:

кількість, тип, колір, розміщення і режим роботи зовнішніх світлових приладів не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу;

Мотоцикли (мопеди) можуть бути додатково обладнані однією протитуманною фарою, інші механічні транспортні засоби — двома. Протитуманні фари повинні розміщуватися на висоті не менше 250 мм від поверхні дороги (але не вище фар ближнього світла) симетрично до поздовжньої осі транспортного засобу і не далі 400 мм від зовнішнього габариту за шириною.

Опубліковано
8 часов назад, Litovets сказал:

Це тобі з самого початку торочили шо до дупи ті "острівці"

Ну тепер то я все зрозумів. 

Як завжди рукожопи робили.

Треба збільшити їх радіус. Ну і додати на вже відремонтованих ділянках від Луцька до Голоб.

Опубліковано
3 минуты назад, volks сказал:

Ну тепер то я все зрозумів. 

Як завжди рукожопи робили.

Треба збільшити їх радіус. Ну і додати на вже відремонтованих ділянках від Луцька до Голоб.

Ой шо я видю, мсьє оказується знатний соціопат:D

Опубліковано
41 минуту назад, Litovets сказал:

Ой шо я видю, мсьє оказується знатний соціопат

То є так.

Але де це ти побачив в моєму повідомленні - незрозуміло.

Опубліковано
43 минуты назад, Litovets сказал:

Ой шо я видю, мсьє оказується знатний соціопат

То є так.

Опубліковано
8 минут назад, volks сказал:

То є так.

Певно в тому шо ти так і топиш за те шоб водіям створити як можна більше незручностей і небезпек.

Опубліковано
13 минут назад, Litovets сказал:

Певно в тому шо ти так і топиш за те шоб водіям створити як можна більше незручностей і небезпек.

Тобто, через те, що я топлю за зниження швидкості, щоб зберегти життя і здоров'я людей і тварин в селах, а також інших водіїв, що не порушують пдр і безпеку руху - я соціопат?

Л - логіка.

Опубліковано
14 минут назад, volks сказал:

Тобто, через те, що я топлю за зниження швидкості, щоб зберегти життя і здоров'я людей і тварин в селах, а також інших водіїв, що не порушують пдр і безпеку руху - я соціопат?

Л - логіка.

Щоб зберегти життя одних, не обов'язково вбивати інших, навіть якщо вони порушники ПДР :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...