volks Опубліковано 12 Грудня, 2017 в 09:12 Поділитися #3776 Опубліковано 12 Грудня, 2017 в 09:12 8 минут назад, Antarius сказал: Вчора ввечері вже працював світлофор на Модерн, по-дибільному, не синхронізовано, зранку сьогодні вже краще, цікаво чи робили шось, чи то так співпало, в місті не знайшлося кращого місця для нового світлофора як на Модерн певно, сцуки-лобісти... Думаю, що встановили за рахунок модерна. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Antarius Опубліковано 12 Грудня, 2017 в 09:20 Поділитися #3777 Опубліковано 12 Грудня, 2017 в 09:20 (змінено) Проблема там дійсно є/була, сам коли виїзжаю з ОККО то іноді їду направо на кільце, і коли вертаюсь, то ті що стояли наліво, досі стоять)) Все, що там треба було, це подвійна суцільна і виїзд тільки направо на кільце і розворот, але ж ні... Змінено 12 Грудня, 2017 в 09:21 користувачем Antarius 7 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sirgo Опубліковано 18 Грудня, 2017 в 16:38 Поділитися #3778 Опубліковано 18 Грудня, 2017 в 16:38 Вул. Ковельська напрямок в сторону спиртзаводу. За містком що між ставками недоложена поперечна смужка асфальту. З сильно відчутним переходом. По колесах б"є сильно. Знаків ніяких немає. Можливо сьогодні доложили, хоча навряд. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 1 Січня, 2018 в 08:17 Поділитися #3779 Опубліковано 1 Січня, 2018 в 08:17 Від сьогодні максимальна допустима швидкість в населеному пункті - 50км/год П.С. проїхав через, практично, все місто, спробував дотриматися - з десятка авто, які їхали в попутному напрямку, мене обігнали всі... 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ha3aP Опубліковано 1 Січня, 2018 в 08:23 Поділитися #3780 Опубліковано 1 Січня, 2018 в 08:23 І так буде доти поки не буде контролю. От чим мають вимірювати швидкість? Це як з ростаможкою, норми євро-5 приняли, а бензину немає )) 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 1 Січня, 2018 в 08:39 Поділитися #3781 Опубліковано 1 Січня, 2018 в 08:39 21 хвилин тому, fedot сказано: Від сьогодні максимальна допустима швидкість в населеному пункті - 50км/год П.С. проїхав через, практично, все місто, спробував дотриматися - з десятка авто, які їхали в попутному напрямку, мене обігнали всі... Пфф.. і чому я не здивований. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 1 Січня, 2018 в 08:45 Поділитися #3782 Опубліковано 1 Січня, 2018 в 08:45 А ще вчора по 1+1 здається, вибачаюся точно не скажу, але так хфайно по тб журналісти розповіли, що немає чим поліції фіксувати швидкість тз і фактично не реально щось предявити водію який перевищує, як завжди мооже щось буде в майбутньому, а поки так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 1 Січня, 2018 в 08:58 Поділитися #3783 Опубліковано 1 Січня, 2018 в 08:58 1 хвилина тому, yura-patriot сказано: А ще вчора по 1+1 здається, вибачаюся точно не скажу, але так хфайно по тб журналісти розповіли, що немає чим поліції фіксувати швидкість тз і фактично не реально щось предявити водію який перевищує, як завжди мооже щось буде в майбутньому, а поки так. Наскільки я знаю - так воно і є. Всі прилади фіксації швидкісного режиму були "сертифіковані" для міліції, якої не існує. Жоден з них не "перекваліфікований" для використання поліцією. (Гугл видав наступне: Наказ N262/17557 від 01.03.2010, чинний, для Державтоінспекції МВС. Але 19.11. 2015 Кабмін скасував ДАІ як таку вцілому) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 1 Січня, 2018 в 11:41 Поділитися #3784 Опубліковано 1 Січня, 2018 в 11:41 2 годин тому, yura-patriot сказано: А ще вчора по 1+1 здається, вибачаюся точно не скажу, але так хфайно по тб журналісти розповіли, що немає чим поліції фіксувати швидкість тз і фактично не реально щось предявити водію який перевищує, як завжди мооже щось буде в майбутньому, а поки так. Анекдот в тему Спойлер Водила дальнобойщик едет по Молдове тормозит его ГАИшник – Вы превысили скорость. – Да что вы... – Вы превысили! – Да нет же, елы–палы! – Тогда пройдемте к радару! Вернулись по дороге немного – там вторая машина и в ней ещещ один ГАИшник. – Первый к нему – товарищ Радару, как тут надо ездить? – Уууууууууу – А этот как проехал? – Уууааиааууу! 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Antarius Опубліковано 23 Січня, 2018 в 13:35 Поділитися #3785 Опубліковано 23 Січня, 2018 в 13:35 Ще трохи ясності про світлофор біля модерна В 12/12/2017 в 11:12, volks сказал: Думаю, що встановили за рахунок модерна. https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-11-17-000462-a Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 9 Лютого, 2018 в 19:47 Поділитися #3786 Опубліковано 9 Лютого, 2018 в 19:47 (змінено) Пiдкажiть де зараз кращий участок дороги: радехiв-червоноград-жовква чи камянка-жовква ? Змінено 9 Лютого, 2018 в 19:49 користувачем natalka) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ha3aP Опубліковано 14 Лютого, 2018 в 06:11 Поділитися #3787 Опубліковано 14 Лютого, 2018 в 06:11 Їду в Ковель, обстановочка така собі, до Копачівки посипано, далі місцями слизько, місцями мокро. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ромко Опубліковано 19 Лютого, 2018 в 15:33 Поділитися #3788 Опубліковано 19 Лютого, 2018 в 15:33 З Радехова до Червонограду здається нова дорога, але з Червонограду в Жовкву вже не всюди так добре - є місця з латками/ямами, але не критично. Я напевно їхав би через Радехiв-Червоноград-Жовква, бо з Кам'янки до Жовкви не знаю що робиться. А якщо хочеться точно рівненький асфальт на протязі всієї подорожі - то треба їхати через Львів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kuper11 Опубліковано 19 Лютого, 2018 в 16:26 Поділитися #3789 Опубліковано 19 Лютого, 2018 в 16:26 (змінено) 54 хвилин тому, Ромко сказано: З Радехова до Червонограду здається нова дорога, але з Червонограду в Жовкву вже не всюди так добре - є місця з латками/ямами, але не критично. Я напевно їхав би через Радехiв-Червоноград-Жовква, бо з Кам'янки до Жовкви не знаю що робиться. А якщо хочеться точно рівненький асфальт на протязі всієї подорожі - то треба їхати через Львів. Не критично?! Коли Ви, шановний @Ромко, останній раз їхали по ній і цікаво на якому авто? Від Соснівського перехрестя і до Мостів нормально по Вашому? За Мостами в лісі теж не критично? Змінено 19 Лютого, 2018 в 16:28 користувачем kuper11 Орфографічні помилки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ромко Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 10:18 Поділитися #3790 Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 10:18 (змінено) 17 годин тому, kuper11 сказано: Не критично?! Коли Ви, шановний @Ромко, останній раз їхали по ній і цікаво на якому авто? Від Соснівського перехрестя і до Мостів нормально по Вашому? За Мостами в лісі теж не критично? В останнього разу їхав до Великих Мостів зі сторони Львова десь місяць тому. За Мостами в лісі (в сторону Львова) повністю новий асфальт. Що робиться між перехрестям на Соснівку і Мостами - не знаю, пройшов вже десь рік відколи там проїжджав, але це всього 7км. Натомість траса з Кам'янки на Жовкву напевно вся така. Авто - Октавія з кліренсом 14см. Якщо хтось володіє актуальнішою інфою - поправте. P.S. Є на GooglePlay такий додаток uaroads, який збирає дані про стан доріг на основі GPS і G-sensor'а, він пропонує їхати з Луцька до Жовтанців і звідти на Куликів. Можливо цей варіант кращий ніж пропоновані. Змінено 20 Лютого, 2018 в 10:25 користувачем Ромко Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ромко Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 11:42 Поділитися #3791 Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 11:42 А ось в якому стані була дорога Кам'янка-Бузька - Жовква в 2015 році, навряд чи щось суттєво змінилось в кращу сторону. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 12:36 Поділитися #3792 Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 12:36 2 часа назад, Ромко сказал: ....Якщо хтось володіє актуальнішою інфою - поправте. Не сперечайтесь, я вже проїхала ) Короче дорогі скрізь погані.... реально радує лише дорога Луцьк-Львів. Але зимою стан і цієї дороги протягом дня і відрізків дуже часто міняється. Зранку 10.02 з Луцька до Горохова - чистенька, а в Горохові і за ним все в снігу. В львівській області по цій дорозі - все в каші з піску і снігу. А вже вночі, з 10-го на 11-те, після гарного сонячного дня, чиста дорога, на якій і в ночі в невеликий сніжок - швидкість 100 км легко. А на рахунок отої Жовкви. Мене збило те що мепс мі і османд показував їхати через Кам'янку. а гугл мепс - оптимальний маршрут через Червоноград. Але знаючи що мепс мі- веде найкоротшим шляхом і не враховує дорожнє покриття - то вирішили спробувати через Червоноград. Перший шок, це поворот з радехова на червоноград (по обїзній). Отой нещасний 1 км - це просто жах. Далі до Червонограда - нормально. З Сілець до Великих Мостів - дуже погана., яма на ямі. А потім з Мостів до Жовкви було все рівне (вроді) але в льоді (не посипане). Жовку краще обїзджати по обїзній і не їхати прямо з траси в центр (принаймні зимою). Назад, львів'яни порадили краще за дорогу Жовква-Камянка спробувати поїхати Жовква-Туринка-Камянка. Короче, кругом поля і все в снігу - все що я можу сказати про цей "напрямок". Я навіть не можу сказати чи є там асфальтоване покриття. Взагалі не здивуюсь якщо там грунтовка була під снігом... Ну і з Камянки до Луцька - все добре. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 13:38 Поділитися #3793 Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 13:38 Будьте уважні!!! Волинська поліція контролює стоянки біля магазинів, супермаркетів де є місця для інвалідів, штраф за паркування без посвідчення інваліда 1 020грн. із жовтня 2017р. Раніше не присікувалися, зараз тільки там і пасуться..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Amor Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 13:46 Поділитися #3794 Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 13:46 7 минут назад, Vikvik Mawr сказал: Будьте уважні!!! Волинська поліція контролює стоянки біля магазинів, супермаркетів де є місця для інвалідів, штраф за паркування без посвідчення інваліда 1 020грн. із жовтня 2017р. Раніше не присікувалися, зараз тільки там і пасуться..... І для чого попереджувати? Виписали б паро штрафів цим "унікальним" людям і зразу зрозуміли б де можна паркуватись, а де ні 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Polehan Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 13:48 Поділитися #3795 Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 13:48 Только что, Amor сказал: І для чого попереджувати? та це як фарами поморгати, шоб порушник уникнув відповідальності, а потім кричати навсібіч шо порядку немає. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 14:14 Поділитися #3796 Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 14:14 26 хвилин тому, Amor сказано: І для чого попереджувати? Виписали б паро штрафів цим "унікальним" людям і зразу зрозуміли б де можна паркуватись, а де ні Просто людський фактор, іноді є потреба (нагальна) різні ситуації бувають... Хто без гріха хай не читає... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 14:47 Поділитися #3797 Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 14:47 31 минуту назад, Vikvik Mawr сказал: Просто людський фактор, Людський фактор - це коли в когось проблеми в дорозі, а ти йому допомагаєш. А оце і блимання фарами - це співучасть в майбутньому дтп. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 14:54 Поділитися #3798 Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 14:54 6 хвилин тому, volks сказано: А оце і блимання фарами - це співучасть в майбутньому дтп. А це як? Я чогось думав навпаки, блимнув, водій знизив швидкість, став уважнішим... імхо Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ромко Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 15:15 Поділитися #3799 Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 15:15 А з іншого боку, не блимнув - водій попався, заплатив штраф, другий, третій. І вже задумається, чи варто сподіватись, що хтось блимне, чи краще їхати з дозволеною швидкістю. Або хоча б в рамках того перевищення, за яке тільки попередження. P.S. Забігаючи наперед - я не без гріха. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 15:39 Поділитися #3800 Опубліковано 20 Лютого, 2018 в 15:39 43 минуты назад, Basil сказал: А це як? Я чогось думав навпаки, блимнув, водій знизив швидкість, став уважнішим... імхо Проїхав копів і пошпарив далі як захотів. А так би штрафанули і була б наука. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти