Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
17 годин тому, kuper11 сказано:

Не критично?! Коли Ви, шановний @Ромко, останній раз їхали по ній і цікаво на якому авто? Від Соснівського перехрестя і до Мостів нормально по Вашому? За Мостами в лісі теж не критично?

В останнього разу їхав до Великих Мостів зі сторони Львова десь місяць тому. За Мостами в лісі (в сторону Львова) повністю новий асфальт. Що робиться між перехрестям на Соснівку і Мостами - не знаю, пройшов вже десь рік відколи там проїжджав, але це всього 7км. Натомість траса з Кам'янки на Жовкву напевно вся така.  Авто - Октавія з кліренсом 14см.

Якщо хтось володіє актуальнішою інфою - поправте.

P.S.  Є на GooglePlay такий додаток uaroads, який збирає дані про стан доріг на основі GPS і G-sensor'а, він пропонує їхати з Луцька до Жовтанців і звідти на Куликів. Можливо цей варіант кращий ніж пропоновані.

Змінено користувачем Ромко
Опубліковано
2 часа назад, Ромко сказал:

....Якщо хтось володіє актуальнішою інфою - поправте.

Не сперечайтесь, я вже проїхала )

Короче дорогі скрізь погані.... реально радує лише дорога Луцьк-Львів. Але зимою стан і цієї дороги протягом дня і відрізків дуже часто міняється. Зранку 10.02 з Луцька до Горохова - чистенька, а в Горохові і за ним все в снігу. В львівській області по цій дорозі - все в каші з піску і снігу. А вже вночі, з 10-го на 11-те, після гарного сонячного дня, чиста дорога, на якій і в ночі в невеликий сніжок - швидкість 100 км легко.

А на рахунок отої Жовкви. Мене збило те що мепс мі і османд показував їхати через Кам'янку. а гугл мепс - оптимальний маршрут через Червоноград.  Але знаючи що мепс мі- веде найкоротшим шляхом і не враховує дорожнє покриття - то вирішили спробувати через Червоноград.  Перший шок, це поворот з радехова на червоноград (по обїзній). Отой нещасний 1 км - це просто жах. Далі до Червонограда - нормально. З Сілець до Великих Мостів - дуже погана., яма на ямі. А потім з Мостів до Жовкви було все рівне (вроді) але в льоді (не посипане).  Жовку краще обїзджати по обїзній :) і  не їхати прямо з траси в центр (принаймні зимою).

Назад, львів'яни порадили краще за дорогу Жовква-Камянка спробувати поїхати Жовква-Туринка-Камянка.  Короче, кругом поля і все в снігу - все що я можу сказати про цей "напрямок". Я навіть не можу сказати чи є там асфальтоване покриття. Взагалі не здивуюсь якщо там грунтовка була під снігом...  Ну і з Камянки до Луцька - все добре. 

Опубліковано

Будьте уважні!!!

Волинська поліція контролює стоянки біля магазинів, супермаркетів де є місця для інвалідів, штраф за паркування без посвідчення інваліда  1 020грн. із жовтня 2017р. Раніше не присікувалися, зараз тільки там і пасуться.....

Опубліковано
7 минут назад, Vikvik Mawr сказал:

Будьте уважні!!!

Волинська поліція контролює стоянки біля магазинів, супермаркетів де є місця для інвалідів, штраф за паркування без посвідчення інваліда  1 020грн. із жовтня 2017р. Раніше не присікувалися, зараз тільки там і пасуться.....

І для чого попереджувати? Виписали б паро штрафів цим "унікальним" людям і зразу зрозуміли б де можна паркуватись, а де ні

• +1 6
Опубліковано
Только что, Amor сказал:

І для чого попереджувати?

та це як фарами поморгати, шоб порушник уникнув відповідальності, а потім кричати навсібіч шо порядку немає.

• +1 1
Опубліковано
26 хвилин тому, Amor сказано:

І для чого попереджувати? Виписали б паро штрафів цим "унікальним" людям і зразу зрозуміли б де можна паркуватись, а де ні

Просто людський фактор, іноді є потреба (нагальна) різні ситуації бувають...

Хто без гріха хай не читає...

Опубліковано
31 минуту назад, Vikvik Mawr сказал:

Просто людський фактор,

Людський фактор - це коли в когось проблеми в дорозі, а ти йому допомагаєш. А оце і блимання фарами - це співучасть в майбутньому дтп.

• +1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, volks сказано:

А оце і блимання фарами - це співучасть в майбутньому дтп.

А це як?

Я чогось думав навпаки, блимнув, водій знизив швидкість, став уважнішим... імхо

Опубліковано

А з іншого боку, не блимнув - водій попався, заплатив штраф, другий, третій. І вже задумається, чи варто сподіватись, що хтось блимне, чи краще їхати з дозволеною швидкістю. Або хоча б в рамках того перевищення, за яке тільки попередження.

P.S. Забігаючи наперед - я не без гріха. :D

• +1 1
Опубліковано
43 минуты назад, Basil сказал:

А це як?

Я чогось думав навпаки, блимнув, водій знизив швидкість, став уважнішим... імхо

Проїхав копів і пошпарив далі як захотів. А так би штрафанули і була б наука.

Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

Проїхав копів і пошпарив далі як захотів. А так би штрафанули і була б наука.

Ви водій (пішохід) без гріха і порушень?

Опубліковано
2 минуты назад, Vikvik Mawr сказал:

Ви водій (пішохід) без гріха і порушень?

Стараюсь бути по максимуму без гріха, і від інших хотілося б того. Бо не хочеться стати овочем через грішника, який вирішить на суцільній обігнати, або не впорається з керуванням при перевищенні швидкості. 

Опубліковано

Ну з блиманням трохи перегнули (я деколи навпаки блимаю деяким літунам, коли бачу, що в населеному пункті несеться - діє, швидкість скидають), а от за інвалідні місця штрафував би безбожно. Яка б не була ситуація - ніколи не стаю на ці місця. Поліція і перспектива штрафів мені для цього не потрібні.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

99% стають на місця для інвалідів люди яким покуй на розмітку чи вказівник, і якщо того одного зі ста який там став,бо є якась там нагальна потреба разочок штрафануть то нічого страшного, то його вибір. 

Змінено користувачем yura-patriot
  • +1 1
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Навіяно кількістю аварій за останню добу:

цікаво, чи є можливість при оформленні дтп вказати підприємство, яке має чистити дороги, як третю сторону конфлікту? чи є якісь гости чи ще щось типу того, що можна було б використати як доказ причетності таких організацій до дтп?

якщо можна - то при масовому напливі таких протоколів в суд і штурхання  на такому офіційному рівні таких організацій є шанс що вони троха старанніше і швидше чиститимуть/посипатимуть дороги

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 година тому, vampirich сказано:

Навіяно кількістю аварій за останню добу:

цікаво, чи є можливість при оформленні дтп вказати підприємство, яке має чистити дороги, як третю сторону конфлікту? чи є якісь гости чи ще щось типу того, що можна було б використати як доказ причетності таких організацій до дтп?

якщо можна - то при масовому напливі таких протоколів в суд і штурхання  на такому офіційному рівні таких організацій є шанс що вони троха старанніше і швидше чиститимуть/посипатимуть дороги

Подати в суд на погоду)
Мене дивують не наші комунальники( вони доречі досить оперативно спрацювали вчора), а самовбивці що їздять як літом... ні дистанції ні зменшення швидкісного режиму... море поколіна....

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано

Вранці на віїзді з вул.Чорновола на пр.Соборності на обох світлофорах не працювали червоні секції. Далі засвітились жовті і, нарешті, на одному зелена.

Як наслідок, один бус, не звернувши уваги на світлофор для пішоходів поїхав собі, як вийшло, на червоне. От така халепа.

Опубліковано

Луцьк-Дубно - ФСЬО. І так там дорога була г..., а тепер взагалі злазить. А оця погода, вночі мороз, а вдень відлига, взагалі зніме асфальт всюди

• Cумний 2
  • +1 1
Опубліковано
В 21.03.2018 в 10:07, Dima4s сказал:

Мене дивують не наші комунальники( вони доречі досить оперативно спрацювали вчора), а самовбивці що їздять як літом... ні дистанції ні зменшення швидкісного режиму... море поколіна....

Покоління NeedForSpeed'а і  GTA'а. Що з них взяти, певно засейвилися.

• +1 1
Опубліковано

криво відрегулювали світлофори на перехресті Авторемонтної і Устилузької? (якщо вірити гугл мапс) чи то Рівненської (біля автозавода).

суть в тому що з авторемонтної тепер одночасний поворот направо і наліво, і ті хто їде направо (в сторону рівного) мусять пропускати пішоходів яким горить зелене. А коли всім авто горить червоне - пішоходам на переході, який зі сторони автозавода теж червоне, хоча по суті мало б бути зелене.

куди звернутися?

Опубліковано
1 година тому, Arden сказано:

криво відрегулювали світлофори на перехресті Авторемонтної і Устилузької? (якщо вірити гугл мапс) чи то Рівненської (біля автозавода).

суть в тому що з авторемонтної тепер одночасний поворот направо і наліво, і ті хто їде направо (в сторону рівного) мусять пропускати пішоходів яким горить зелене. А коли всім авто горить червоне - пішоходам на переході, який зі сторони автозавода теж червоне, хоча по суті мало б бути зелене.

куди звернутися?

попробуй сюди http://opencity.in.ua/

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...