Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

встановили світлофори на виїзді від модерн-експо на вул.Рівненську, в п'ятницю ще працював в режимі "жовтого". буде набагато простіше виїхати в напрямку центру, особливо в темну пору доби. і буде менше ситуацій, яку описували в сусідній темі про проскакування і т.д.

• +1 2
Опубліковано
9 хвилин тому, Saddy сказано:

встановили світлофори на виїзді від модерн-експо на вул.Рівненську, в п'ятницю ще працював в режимі "жовтого". 

Да нє,  у вівторок я в же на ньому стояв, працював як має бути, да і в середу також, може то так вмикали( піднастроювали)

Опубліковано
36 минут назад, yura-patriot сказал:

Да нє,  у вівторок я в же на ньому стояв, працював як має бути, да і в середу також, може то так вмикали( піднастроювали)

Ніразу не бачив, щоб він працював. Прям цікаво як синхронізують його роботу з тим, що на повороті на Теремнівську, бо два світлофори з різницею 50 м - це трохи по-дибільному.

• +1 4
Опубліковано

Щодня там проїжаю і ніразу не бачив щоб працювали, і взалі для чого вони там потрібні не розумію.

Опубліковано (змінено)

Повторюся! я у вівторок якраз із Теремнівської виїжджав ліворуч і чуть не пролетів його на червоний,але зорієнтувався і різко став трішки за світлофором,ще мені мужик якийсь позаду бібікнув,коли вмикнувся зелений,а в середу точно таким же маршрутом я їхав знову туди само і вже став по-людськи,це був район обіду.

Змінено користувачем yura-patriot
Опубліковано

Дупа вже, якщо не посипано. -5, туман перетворився в льодяний покрив, гальмівний шлях збільшився в рази, абс деренчить, як дурнуватий, антибукс практично не пропадає з екрану. Без зайвої потреби не рекомендую їхати будь-куди.

• Дякую! 2
Опубліковано

В місті посипано. Поза містом просто ковзанка. Я більше 60 не дозволяв собі їхати. Хоча автобуси сміло обганяли мене незважаючи на те що їх закидало трохи під час випередження

Доречі під одну горку навіть важко було виїхати. Розганяюсь а колеса буксують :)

Зараз всі гасають бо машина "керується" а те що тормозить десятки метрів їх не хвилює

• +1 1
Опубліковано
В 10.12.2017 в 14:13, volks сказал:

Ніразу не бачив, щоб він працював. Прям цікаво як синхронізують його роботу з тим, що на повороті на Теремнівську, бо два світлофори з різницею 50 м - це трохи по-дибільному.

Сьогодні вже працює. Постояли на одному, проїхали 30 м, постояли на другому. Супер.

Опубліковано

Вчора ввечері вже працював світлофор на Модерн, по-дибільному, не синхронізовано, зранку сьогодні вже краще, цікаво чи робили шось, чи то так співпало, в місті не знайшлося кращого місця для нового світлофора як на Модерн певно, сцуки-лобісти...

Опубліковано
8 минут назад, Antarius сказал:

Вчора ввечері вже працював світлофор на Модерн, по-дибільному, не синхронізовано, зранку сьогодні вже краще, цікаво чи робили шось, чи то так співпало, в місті не знайшлося кращого місця для нового світлофора як на Модерн певно, сцуки-лобісти...

Думаю, що встановили за рахунок модерна.

Опубліковано (змінено)

Проблема там дійсно є/була, сам коли виїзжаю з ОККО то іноді їду направо на кільце, і коли вертаюсь, то ті що стояли наліво, досі стоять)) Все, що там треба було, це подвійна суцільна і виїзд тільки направо на кільце і розворот, але ж ні...

Змінено користувачем Antarius
  • +1 7
Опубліковано

Вул. Ковельська напрямок в сторону спиртзаводу. За містком що між ставками недоложена  поперечна смужка асфальту. З сильно відчутним переходом. По колесах б"є сильно. Знаків ніяких немає.  Можливо сьогодні доложили, хоча навряд.

• Дякую! 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Від сьогодні максимальна допустима швидкість в населеному пункті - 50км/год 

П.С. проїхав через, практично, все місто, спробував дотриматися - з десятка авто, які їхали в попутному напрямку, мене обігнали всі...

• +1 2
Опубліковано

І так буде доти поки не буде контролю. От чим мають вимірювати швидкість? Це як з ростаможкою, норми євро-5 приняли, а бензину немає ))

• +1 1
Опубліковано
21 хвилин тому, fedot сказано:

Від сьогодні максимальна допустима швидкість в населеному пункті - 50км/год 

П.С. проїхав через, практично, все місто, спробував дотриматися - з десятка авто, які їхали в попутному напрямку, мене обігнали всі...

Пфф.. і чому я не здивований. 

Опубліковано

А ще вчора по 1+1 здається, вибачаюся точно не скажу, але так хфайно по тб     журналісти розповіли, що немає чим поліції фіксувати швидкість тз і фактично не реально щось предявити водію який перевищує, як завжди мооже щось буде в майбутньому, а поки так. 

Опубліковано
1 хвилина тому, yura-patriot сказано:

А ще вчора по 1+1 здається, вибачаюся точно не скажу, але так хфайно по тб     журналісти розповіли, що немає чим поліції фіксувати швидкість тз і фактично не реально щось предявити водію який перевищує, як завжди мооже щось буде в майбутньому, а поки так. 

Наскільки я знаю - так воно і є. Всі прилади фіксації швидкісного режиму були "сертифіковані" для міліції, якої не існує. Жоден з них не "перекваліфікований" для використання поліцією

(Гугл видав наступне: Наказ N262/17557 від 01.03.2010, чинний, для Державтоінспекції МВС. Але 19.11. 2015 Кабмін скасував ДАІ як таку вцілому)

Опубліковано
2 годин тому, yura-patriot сказано:

Анекдот в тему

Спойлер

Водила дальнобойщик едет по Молдове тормозит его ГАИшник
– Вы превысили скорость.
– Да что вы...
– Вы превысили!
– Да нет же, елы–палы!
– Тогда пройдемте к радару! Вернулись по дороге немного – там вторая машина и в
ней ещещ один ГАИшник. – Первый к нему – товарищ Радару, как тут надо ездить?
– Уууууууууу
– А этот как проехал?
– Уууааиааууу!

• Ха-ха 1
  • 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Пiдкажiть де зараз кращий участок дороги: радехiв-червоноград-жовква чи камянка-жовква ?

Змінено користувачем natalka)
Опубліковано

Їду в Ковель, обстановочка така собі, до Копачівки посипано, далі місцями слизько, місцями мокро.

Опубліковано

З Радехова до Червонограду здається нова дорога, але з Червонограду в Жовкву вже не всюди так добре - є місця з латками/ямами, але не критично. Я напевно їхав би через Радехiв-Червоноград-Жовква, бо з Кам'янки до Жовкви не знаю що робиться. А якщо хочеться точно рівненький асфальт на протязі всієї подорожі - то треба їхати через Львів. :D

Опубліковано (змінено)
54 хвилин тому, Ромко сказано:

З Радехова до Червонограду здається нова дорога, але з Червонограду в Жовкву вже не всюди так добре - є місця з латками/ямами, але не критично. Я напевно їхав би через Радехiв-Червоноград-Жовква, бо з Кам'янки до Жовкви не знаю що робиться. А якщо хочеться точно рівненький асфальт на протязі всієї подорожі - то треба їхати через Львів. :D

Не критично?! Коли Ви, шановний @Ромко, останній раз їхали по ній і цікаво на якому авто? Від Соснівського перехрестя і до Мостів нормально по Вашому? За Мостами в лісі теж не критично?

Змінено користувачем kuper11
Орфографічні помилки

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...