Перейти до змісту

Рибалка на р.Стир

Grekus

Рекомендовані повідомлення

я від одної людини чув про два улови толкових. головні і вусач по кілька хороших. вчора.

а далі заклюють. одного мирона і я взяв. майже 3 кг.

post-11567-0-34347400-1433976715_thumb.j

http://uk.wikipedia....Марена_звичайна для початку почитай уважно !!! Особливо строки "Занесена до списку МСОП, Європейського червоного списку та Червоної книги України. З 80-х рр. ХХ ст. став рідко траплятися в уловах. Зникнення типових біотопів у результаті зміни гідрологічного, хімічного, біологічного режимів водойм, забруднення води, надмірний вилов."

І саме головне бля@ь , що всі плюсують і підтримують ...

Стосовно риби --- костлява, пісна, голову не вживають ...

Слідуючого разу купи електровудку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 878
  • Створено
  • Остання відповідь

коли в мисливський осередок "діячі" відповідних органів приносять підписати папір про табуни зайців, яких немає, інакше не буде полювання, хто іх рахує?

для мене лящ рідкість в стирю. а минька теж нема? які заходи проводять? що там про зміни різних режимів водойм, про забруднення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли в мисливський осередок "діячі" відповідних органів приносять підписати папір про табуни зайців, яких немає, інакше не буде полювання, хто іх рахує?

для мене лящ рідкість в стирю. а минька теж нема? які заходи проводять? що там про зміни різних режимів водойм, про забруднення?

Краще не виправдовуйся ))) Я теж ловив усачів , і скажу що кайф посовати, але відразу випускав ...Чого не можу сказати про тебе ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я від одної людини чув про два улови толкових. головні і вусач по кілька хороших. вчора.

http://uk.wikipedia....Марена_звичайна для початку почитай уважно !!! Особливо строки "Занесена до списку МСОП, Європейського червоного списку та Червоної книги України. З 80-х рр. ХХ ст. став рідко траплятися в уловах. Зникнення типових біотопів у результаті зміни гідрологічного, хімічного, біологічного режимів водойм, забруднення води, надмірний вилов."

ви, шановний, візьміть рибу, тільки обов"зково з головою, і їй вправляйте мізки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви, шановний, візьміть рибу, тільки обов"зково з головою, і їй вправляйте мізки.

обов'язково)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз ви такий борець за збереження зникаючих видів риб, то звідки знаєте, що вона костлява і пісна?)) Це по-перше, а по-друге, свою точку потрібно доводити нормальною мовою, а не матами і "тиканням"...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз ви такий борець за збереження зникаючих видів риб, то звідки знаєте, що вона костлява і пісна?)) Це по-перше, а по-друге, свою точку потрібно доводити нормальною мовою, а не матами і "тиканням"...

1) інтернет на дворі ))) можна любу інформацію знайти ...

2) а з браконьєрами і т.д. - в мене мова одна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я читав той вид Марони що в Стиру не є занесений в Червону книгу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка хрін разніца яка риба? ми в заповіднику знаходимся???? якщо вона у червоній книзі, то чому блять по стиру ходять з кловнями, і сітками її човпуть, де охорона?? знач всім побарабану.

а от саме головне і цікаве хто контрює стічні води??? від яких вся риба або подохла або повтікала.

а якщо один екземпляр виловлений випадково на вудку, то що тут зробиш?. хто зловив той рішає що робить, випустить - маладец, але вона попадеться в сіті або здохне якщо щось вильють, і буде тихо бо ніхто не знає.

я от не знав що вона в черноній книзі

тут я гадаю нема смисла спорити пасани)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт, я тобі що казав на рахунок мирона вусача. Бач який хай піднявся, а те що його в Стирю зараз більше ніж будь якої риби ніхто до уваги не бере, занесли 20 років назад і все, і те що ти зловив її на вудку, і що ходив три роки щоб її зловити. А те що в минулому році в Хрінниках шлюз перекрили і вода впала на метр, пропала вся ікра яку щука відклала в кущах, проце ніхто не говорить, про електриків які вже в межах Луцька вибивають рибу також. Простіше тебе охаяти , бо ти сам виклав фотку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди знайдеться якийсь "борець за справедливість", що побачить соломинку в річці, а те що цілі колоди плавають, того він не бачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну-ну, тоді ловить мирони сьогодні, а потім через деякий час і не впадло буде сітку поставити, а потім і на електровудки перейдете... Я ж бачу що з голоду пухнете, --- одні щурят по 100 грам додому забирають оправдуючись що гачка заковтнула, іньші вусачів вибивають , їх жеж тут валом, а те що 20 років назад було, - то було колись і неправда... Саме головне не признати свою неправоту , а краще спихнути на когось... То на шлюз, то на забруднення, то ще на когось --- головне самому залишитись правим...

P.S. Я тепер визначив, хто справжній рибак, а хто ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди знайдеться якийсь "борець за справедливість", що побачить соломинку в річці, а те що цілі колоди плавають, того він не бачить.

Бачу я і ті колоди, і ще дещо, але самому важкувато за всім слідкувати ... А вам всім я так бачу що пофіг, а потім через декілька років будете кричати "от нічого не зловив, - то все барконьєри вибили і т.д." ... Але ж треба і самому задуматись над тим , що ти зробив в свій час для того ставка, річки ,для риби ... Приїдуть на водойму, засруть сміттям --- але вивезти впадло , бо тут і до нього вже багато сміття було ... Розкажеш про нову водойму --- налетять як мухи на г... А потім і через деякий час сіточки помічати починаєш і ще дещо... Не має про що говорити ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

qDQrIb1RLHc.jpg

принаймі я притримуюсь цього правила

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я взагалі за принцип кота леопольда. а ще у нас освіта і медицина безкоштовні. так написано. і чого паркани в річку вгризаються? в європі щоб спустити чи запинити воду потрібно отримати дозвіл. в якому радіусі навколо орендованих водойм можна рибачити? - тоді майже скрізь не можна. усі з лінійками їздять рибалити?

про м"ясо не писав ні слова. рибалка заради рибалки. на інших не спихав, а звернув увагу на все процитоване. свою правоту не стверджую. знав за чим ішов і відчував що впіймаю саме в тому місці. якби проведений на водоймах час витрачав на наповнення садків рибою, то світився б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну-ну, тоді ловить мирони сьогодні, а потім через деякий час і не впадло буде сітку поставити, а потім і на електровудки перейдете... Я ж бачу що з голоду пухнете, --- одні щурят по 100 грам додому забирають оправдуючись що гачка заковтнула, іньші вусачів вибивають , їх жеж тут валом, а те що 20 років назад було, - то було колись і неправда... Саме головне не признати свою неправоту , а краще спихнути на когось... То на шлюз, то на забруднення, то ще на когось --- головне самому залишитись правим...

P.S. Я тепер визначив, хто справжній рибак, а хто ні.

Перегляньте будь ласка цей пост, це все вже було і я не хочу знову повторюватися, а справжній ти рибалка чи ні хай кожному його совість підскаже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зганяв для галочки вечерком на річку. протестувати морожених комах. з 21 по 23 реалізував дві покльовки - густера грам 100 і такий же сомяра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз товариш біля рованецького моста. каже кілька хвилин тому пустили в стир якесь лайно. вода червона. місцевий малюк каже йому що такі речі постійно. я колись бачив це лайно було біля динамо. мабуть цегельний. от вам і червона книга. от це питання потрібно було б вирішити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз товариш біля рованецького моста. каже кілька хвилин тому пустили в стир якесь лайно. вода червона. місцевий малюк каже йому що такі речі постійно. я колись бачив це лайно було біля динамо. мабуть цегельний. от вам і червона книга. от це питання потрібно було б вирішити.

Минулої осені також бачив таку червону пляму яка пливла в районі рованецького моста. Ще думав, звідки то може бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і чьо?, завтра на стир думав зранку піду. скм. нада щось інше думати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минулої осені також бачив таку червону пляму яка пливла в районі рованецького моста. Ще думав, звідки то може бути

Водоканал скидає. Буває кілька разів на день. Мабуть іржа або якійсь фільтрат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось таке це лайно. Скидають трохи вище мосту в Рованцях.

post-24822-0-71127500-1434825030_thumb.j

post-24822-0-60452300-1434825067_thumb.j

post-24822-0-83095800-1434825087_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я бачив біля динамо кілька років тому річка від берега до берега була такого кольору. от і маємо , що за зд мостом риби більше, ніж в межах міста. хоча й тут є екземпляри ого-го

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...