Перейти до змісту

розмитнення авто за новим законом

Saniko

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 274
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

льоху за 100 штук

А це про яке авто, не в темі я..( 

ПС. Чи то лексус, я щось туплю мабуть )))

Опубліковано
39 хвилин тому, halmer сказано:

Не одне не друге, Альфа 159. 

І скільки орієнтовно коштує в Голандії таке авто в адекватному стані,  і з яким двигуном? 

Опубліковано
5 хвилин тому, NeoN сказано:

ПС. Чи то лексус, я щось туплю мабуть )))

"воно", як і крузак 300-й ... про "сто тисяч" - це умовно було сказано.

Опубліковано
3 годин тому, Unknown сказано:

І скільки орієнтовно коштує в Голандії таке авто в адекватному стані,  і з яким двигуном? 

Ціни дуже різні, все залежить від комплектації, пробігу і від адекватності продавця, є за 2к, є і за 15, я дивився на 2.0 jtd, той шо на 125кіловат на механіці.

Опубліковано
11 часов назад, Bliksss сказал:

А в нас - не заборонили "кинути" в таких випадках? ;)

Схема існує вже досить давно, і існує і зараз. Ризики є завжди, але попит породжує пропозицію.

9 часов назад, Bliksss сказал:

є кому думати, "нагнуть" - як має бути, тих хто привіз по 10-20 машин, тих хто привіз "льоху за 100 штук"...

Все - продумано, просто - не афішують, пересічні громадяни - цього не відчують.

Розкажете потім як "нагнули".

Бачу зовсім не в курсі як зараз бариги заганяють авто. 

Опубліковано
1 хвилина тому, natalka) сказано:

Розкажете потім як "нагнули".

нахіба? самі взнаєте.

2 хвилин тому, natalka) сказано:

Схема існує вже досить давно, і існує і зараз. Ризики є завжди, але попит породжує пропозицію.

таки да, лох - не мамонт.

Опубліковано
В 25.04.2022 в 00:42, romanc сказал:

Так все правильно, не нужно бронировать для гуманитарки, а остальные делают бронь и дозвола. 

Я вже не відписувала, бо не бачу сенсу в подальшій дискусії (бронюють п-ва для роботи в Україні а не для виїзду за кордон). Але другий день на очі потрапляють статті з новими роз'ясненнями. 

https://tsn.ua/ru/ato/voditeli-muzhchiny-prizyvnogo-vozrasta-mogut-peresekat-granicu-chto-dlya-etogo-nuzhno-2049931.html

Опубліковано
В 25.04.2022 в 19:48, Basil сказал:

Закон про нульове розмитнення можуть відмінити або обмежити вже на цьому тижні

Скрыть контент

Рішення буде прийняте урядом та парламентом орієнтовно в четвер.

Законодавець розглядає варіанти скасування цього закону або його обмеження.

Ну и как, прошло?

Опубліковано
1 година тому, Arden сказано:

Хтось знає яка ситуація на кордоні? Кудою краще везти авто?

тудою, де повістку у військкомат не вручать

Опубліковано

Знайома другі сутки на Устилузі стоїть. Зараз перед нею 250 авто В середньому 10 машин за годину проходить. 

Опубліковано
В 01.05.2022 в 17:49, romanc сказал:

Ну и как, прошло?

Депутати ще не "натішились".

Там  доречі крім авто, ще й розмитнення імпорту товарів для ФОПів відмінили ніби.

Зараз в зв'язку з військовим станом не анонсують засідання ВРУ, тому важко розуміти коли кожне наступне засідання і коли може бути прийняте якесь рішення щодо скасування чи зміни.  Але читала сьогодні "роздуми" деяких депутатів - то вони прроти скасування нульового розмитнення.

На сьогоднішньому засіданні ВРУ, нічого щодо розмитнення не прийняли. Але Гетьманцев вже зареєстрував ще 3 нових альтернативних законопроекта 7311-1, 7311-2, 7311-д. Тексту остаточного немає. 

Так що, поки що все без змін. 

А ось так "отримували" дозволи на Волині про які я писала... 

Цитата

За певну оплату волонтер вносив дані осіб призивного віку до реєстру, що надавало їм змогу безперешкодно перетинати державний кордон України у воєнний час. Метою такого перетину кордону був імпорт автомобілів з країн ЄС до України

Опубліковано
10 часов назад, natalka) сказал:

Зараз в зв'язку з військовим станом не анонсують засідання ВРУ, тому важко розуміти коли кожне наступне засідання і коли може бути прийняте якесь рішення щодо скасування чи зміни.

маячить дата голосування за закон - 17 травня

Опубліковано

Яка ситуація в Луцькому сервісному центрі, на реєстрацію авто? Жива черга за талончиком, як рано приїзджати займати чергу?

• 2 тижня потому...
Опубліковано
17 хвилин тому, zverexe сказано:

хто вкурсі шо зараз з чергами в мрев?

ой бл, краще постав аву, я так поняв форум на першу букву ставить, мене аж трігернуло image.png.f5d8c0141df3d6cb26abd1ff7f5fb2df.png

Опубліковано
30 хвилин тому, volks сказано:

44 - це мало?

Ну якщо на фоні 94 000 , то звісно мало. Для вас ні?

Але як на мене, то і 20-40к$ це дорогі авто, для мене дуже дорогі(

Опубліковано
1 година тому, NeoN сказано:

Ну якщо на фоні 94 000 , то звісно мало. Для вас ні?

Ні. Це мін 40 млн грн недоотриманого пдв і мита. А якщо додати ще авто 50-100, то вийде не одна сотня млн грн.

Опубліковано

Потрібно було одразу зробити людське і доступне розмитнення.

200-500$ залежно від року / об'єму і викидів.

порахувати не  важко.  понад 94000 авто майже 95 000.  Хай середнє розмитнення в районі 350$ (середнє!)

Впевнений, що кількість авто б не була меншою.

а це, що найменше, 95000*350=33 250 000$ по курсу нацбанку (~32 грн/доллар) = 1 064 000 000 грн. Лярд, курва, лярд!

Це лише розмитнення. Без ПФ і інших платежів. 

влада впадає  в крайнощі.  Хтось президенту подає "обгрунтовані" ідеї,а він, в міру ситуації не компетентності, підписує їх у вигляді законів....

прикро.

Опубліковано
21 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Хтось президенту подає "обгрунтовані" ідеї,а він, в міру ситуації не компетентності, підписує їх у вигляді законів....

Бізнес просить Зеленського звільнити Гетманцева з посади голову Комітету з податкової політики: його дії завдають нищівної шкоди економіці Джерело: https://censor.net/ua/n3341707

Цитувати

Представники великого, малого і середнього українського бізнесу звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням усунути з посади голову парламентського комітету Данила Гетманцева, який нещодавно був призначений Секретарем Національної ради Відновлення. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...