Перейти до змісту

Вибори 2019

fedot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 15.07.2019 в 06:40, justice777 сказав:

Вопросы декоммунизации должны решаться на местных референдумах, а не в стенах Верховной Рады.

Показати  

Це вже дивлячись, які питання. Питання необхідності перейменування розлядає ВРУ шляхом прийняття закону про декомунізацію. А ось питання як перейменовувати - це можна вирішити на референдумі.

• Відповідей 600
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 15.07.2019 в 06:40, justice777 сказав:

Глава президентской партии заявил, что вопросы декоммунизации надо выносить на местные референдумы

Вопросы декоммунизации должны решаться на местных референдумах, а не в стенах Верховной Рады. Об этом заявил глава президентской партии Слуга народа Дмитрий Разумков в эфире канала ICTV.

Показати  

А як же вирішували поляки і прибалти? Теж на референдумах?

Опубліковано

На заході поширюють наклеп про "непрохідний" "Голос"

Вакарчук каже - Я не є слідчим і суддею — я не можу стверджувати, хто це точно робить. Але я думаю, ви всі знаєте, хто полюбляє масові розсилки, і кому що посилає... Мабуть натяк на приватного підприємця, той таке любить.Мені навіть телефонував перед своїм позором:D.І життя псує "Голос" тільки йому при теперішніх розкладах.

Опубліковано

Притула

- про Тимошенко:

Юлія Володимирівна як ніхто інший знає, скільки коштує газ. Тому що її газові угоди ми відхаркували ще донедавна. Юлія Володимирівна – депутат Верховної Ради, починаючи з 1997 року. 22 роки тому вона вперше зайшла в парламент. 

Дві прем'єрські каденції. Звичайно, що вона дуже добре знає, скільки коштує газ. Могла б вона ще так само пояснити, що саме їй не вистачило за 22 роки і прем'єрські строки, щоб не довести країну і народ до зубожіння, про яке вона так любить говорити, а зробити так, щоб люди не мігрували масово з країни? 

Вона ж сама в ролику розказує: "За ці секунди ще дві людини покинули країну" (пародіює голос Тимошенко). Їтіть твою мать, а ти, перепрошую, що робила 22 роки? Не ти була при владі? Не ти була прем'єром? Яку ще повноту влади тобі треба було дати? Президентом?

- про Гриценка:

– До речі, яке ваше ставлення до Гриценка?

Гриценко дуже сильно розчарував мене… 

– На президентських?

– Та на президентських я якось, відверто, не дуже увагу звертав. Я просто зараз дивлюся, що Анатолій Степанович слухає своїх політтехнологів і забуває про те, що існує якась етика. 

Коли я дивився ефір, де він, надувши так серйозно щічки, йому ще тільки не вистачало так брови скудлати (смішно крутить свої брови), "щоб усі боялися, щоб не насміхалися", і казав до Вакарчука: "Якщо ви там щось не тямите, то нє хрєн вам робити в парламенті", бо йому сказали "Ви – полковник, ви маєте бути жорсткий, ану покажіть". Той зібрався з духом і сказав слово "хрєн" в ефірі. 

А я сиджу, угораю і думаю, а де ж ти такий крутий був у 2014 році, коли пацани десятками тисяч добровольцями записувалися?! Де ж ти був зі своїми медалями? Ти ж полковник! Де ти був, чувак? Отам треба було показати, який ти крутий, гримати кулаком по столі! 

А не зараз, коли все втихомирилося, і він перший раз у 2018 році десь поїхав в зону АТО пофоткатися перед виборами. Ну, блін! Хамити Вакарчуку може кожен. Слава занадто інтелігентний і вихований чоловік для того, щоб відповідати людям такою ж копійкою.

Я дуже шкодую, що я поламався, тому що, якби мені Гриценко таке заявив в ефірі, я б на відміну від Слави політкоректність свою, напевно, в кишеньку запхав і відповідав би людині по всій строгості закону. Тому що так не можна робити і висловлюватися. Має бути все одно якась межа хамства. Я розумію, що у нього, як у досвідченого політика, межі немає. 

Цікаве інтерв'ю:

https://www.pravda.com.ua/articles/2019/07/15/7220897/

Опубліковано
  В 15.07.2019 в 19:37, iiron сказав:

Показати  

"Голос" може не потрапити у Раду, "Батьківщина" близька до вильоту – рейтинг КМІС

Опубліковано
  В 16.07.2019 в 10:54, ForZa сказав:
Показати  

https://antikor.com.ua/articles/105526-bekeshkina_za_rejtingami_kmis_stirchatj_vuha_timoshenko

Цього разу може хтось інший.Не раз чув про нечистоплотність цієї кантори.

Опубліковано
  В 15.07.2019 в 19:37, iiron сказав:

Вакарчук каже - Я не є слідчим і суддею — я не можу стверджувати, хто це точно робить. Але я думаю, ви всі знаєте, хто полюбляє масові розсилки, і кому що посилає... Мабуть натяк на приватного підприємця, той таке любить.Мені навіть телефонував перед своїм позором:D.І життя псує "Голос" тільки йому при теперішніх розкладах.

Показати  

Так, воно:).

Опубліковано
  В 16.07.2019 в 15:59, iiron сказав:
Показати  

Сільській голова - гуру інтернет (чи то пак СМС) розсилок... ))

Щось подібне творять  "слуги народу" в Києві проти кандидата від "ДемСокири". Сьогодні про це читав, спробую найти посилання.

Правка. Ось -

Опубліковано

Цікава стаття від BBC:

Десять провісників "реваншу". Чи справді Україна відкочується у 2013 рік?

Показати контент

Опубліковано
  В 19.07.2019 в 05:45, Fahrenheit сказав:

Десять провісників "реваншу". Чи справді Україна відкочується у 2013 рік?

Показати  

я з вас дивуюсь... Вам треба ще якісь статті ВВС?! А раніше ви самі тих "провісників" не бачили? Лукаш, Штепа, Бойки-Шуфричі-Новинські в Раді і т.д.? -нє? це не "провісники" реваншу були??? Пресування добровольців, котрі першими на захист країни пішли - це не "провісники" були? "Свати" вам провісники?! 

Рекомунізація - "провісник"?! - а чому ту крису Кернеса не притисли за 5 років?!?!? Це - "провісник" був??!

А гальмування розслідувань вбивств на Майдані, і як наслідок - мовчазна згода на втікання винуватців за кордон - це теж не "провісник"???

Відведення військ під Станицею?! - а мало тих "відведень" було раніше?! (Дебальцево, напр., Петрівське, Золоте) - вони теж були не "провісники"? Тому що вам так тоді не сказали??? А тепер "провісники"???

А заборона взяття Луганська на самому початку, коли всі визнають, що тоді могли взяти, без великих втрат?!

Раніше "провісників" не було, а тут ОПА! - і синхронно масово по багатьох ЗМІ вкид "думки" про реванш! П...ц Народ, мізками СВОЇМИ трішки аналізувати потрібно!

Хоч мені Лещенко і не подобається, але даний його блог якраз в тему:

Порошенко – это и есть реванш

Показати контент

Опубліковано
  В 19.07.2019 в 06:46, jack74 сказав:

- а чому ту крису Кернеса не притисли за 5 років?!?!? Це - "провісник" був??!

Показати  

Зеленський же в Харків приїхав Кернеса притиснути. А ,нє. То ж СБУ не його. А нє,його.І відділ "К" не розігнали,а навпаки очолили.

Опубліковано
  В 19.07.2019 в 08:26, zaHARE сказав:

Зеленський же в Харків приїхав Кернеса притиснути. А ,нє. То ж СБУ не його. А нє,його.І відділ "К" не розігнали,а навпаки очолили.

Показати  

ти реально не розумієш, чи просто на інших дурнів розраховуєш отакими вкидами? Кернес - МЕР Харкова, тобто людина, що обрана харків'янами. Ще раз наголошу - не губернатор, котрого призначає президент, а МЕР! ЯК Зеленський міг його притиснути??? Принаймні, відкрито на людях??? Якими важелями?

А от в декого було 5 років, щоб "політичною волею" довести слідство до закономірного фіналу. Але хтось закрив на нього очі і дозволив і далі почуватися "хазяїном Харкова"

Опубліковано

Когнітивний дисонанс - знайоме словосполучення?

В 19.07.2019 в 08:44, jack74 сказав:

ти реально не розумієш, чи просто на інших дурнів розраховуєш отакими вкидами? Кернес - МЕР Харкова, тобто людина, що обрана харків'янами. Ще раз наголошу - не губернатор, котрого призначає президент, а МЕР! ЯК Зеленський міг його притиснути??? Принаймні, відкрито на людях??? Якими важелями?

А от в декого було 5 років, щоб "політичною волею" довести слідство до закономірного фіналу. Але хтось закрив на нього очі і дозволив і далі почуватися "хазяїном Харкова"

Показати  

Опубліковано
  В 19.07.2019 в 08:44, jack74 сказав:

ти реально не розумієш, чи просто на інших дурнів розраховуєш отакими вкидами? Кернес - МЕР Харкова, тобто людина, що обрана харків'янами. Ще раз наголошу - не губернатор, котрого призначає президент, а МЕР!

Показати  

якщо перефразувати то "харків'яни" спочатку обрали Проффесора, потім ПетюПорошка і теперішнє Чудо також вони обрали...

виборцям притаманно тупити, дуже тупити і вестися на гарні обіцянки та  їжу

Опубліковано

мій текст не потребує ніякого перефразовування, а тим більше від того, хто так і не зрозумів його. Я написав саме те, що написав.

І тим більше не ставив діагнози виборцям.

Опубліковано
  В 19.07.2019 в 10:06, jack74 сказав:

мій текст не потребує ніякого перефразовування, а тим більше від того, хто так і не зрозумів його. Я написав саме те, що написав.

Показати  

мм, ти підтримуєш думку що мільйони мільярди мух просто НЕ МОЖУТЬ помилятися ?

Опубліковано

Не розумію. Завтра вже день тиші, а в темі обговорюють якогось гєпу з Харкова. Де тема з голосувалкою по луцьких мажоритарниках? Де словесні баталії на кшталт "що конкретно в тебе вкрав ПІП?", "МЮВ красти не буде!" і тому подібні? Де, врешті решт, конкурс прогнозистів від @Nokian? Мені все самому робити?

Добре, для політично свідомих бордівчан/-ок пропоную конкурс. Хто сьогодні до 23:59 найточніше спрогнозує недільний результат @druid-а (у відсотках), той (та) зможе придбати за 1 гривню захисне скло для смартфона (одне, звичайне) або попсокет в салоні мобільного зв'язку у Юванті. :) )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...