Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, MANJAK11 сказал:

таке враження, що там пороблено, бо вже не вперше такий *груповий секс*, саме в тому місці

Точно, товаришу на тому місці осінню так само під зад дали.

Опубліковано
3 годин тому, MANJAK11 сказано:

ну я б так вже впевнено не говорив.

Вадік, я конкретно про того довбо*йоба. Ти ж бачив відео?

Бачив як він на перехресті рвонув під знак!

Опубліковано
41 minutes ago, Nokian said:

Не тільки бачив, а й мало треті не вліпились в них через роззяву-водія. В салоні двоє не втримались після того, як він екстрено вирулював.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні, 12 квітня, біля села Рованці легковик влетів у річку Стир. Близько 15:35 рятувальники витягнули машину з водойми.

Пасажир зміг дістатися до берега і побачив, що водій борсається у воді.
Повернувшись за ним, він намагався витягнути чоловіка на берег, проте той помер.
За попередньою інформацією, пасажир – у стані алкогольного сп’яніння.

Опубліковано
3 часа назад, Vikvik Mawr сказал:

Аварія за участю трьох транспортних засобів трапилася на вулиці Набережній у Луцьку.

водій не врахував дорожню обстановку...

да як ті кратери можна вважати дорожньою обстановкою бл**********???

Опубліковано
10 минут назад, Arden сказал:

водій не врахував дорожню обстановку...

да як ті кратери можна вважати дорожньою обстановкою бл**********???

От саме з тих кратерів і складається дорожня обстановка. Ті хто її правильно враховує - проїжджають без дтп. А хто не враховує - результат на фото.

ПиСи. Це не означає, що цей відрізок не жахливий.

• +1 1
Опубліковано
Цитувати

"Водій мікроавтобуса, а також його дружина і дитина госпіталізовані в лікарню", - прокоментували у прес-слудбі патрульної поліції.

і це з дитиною в машині таке вичворяти! д...б

Опубліковано
45 минут назад, jack74 сказал:

і це з дитиною в машині таке вичворяти! д...б

мені дивна така логіка

є водій ,людина

він іздитиме однаково культурно чи нахабно будь то жигулі чи мерседес

украінська реєстрація чи іноземна

з дитиною в салоні чи без

це культура людини,іі рівень свідомості

• +1 4
Опубліковано
17 хвилин тому, kroha сказано:

мені дивна така логіка

є водій ,людина

він іздитиме однаково культурно чи нахабно будь то жигулі чи мерседес

украінська реєстрація чи іноземна

з дитиною в салоні чи без

це культура людини,іі рівень свідомості

Кажуть якщо сісти за кермо бляхи, або вчепити собі іноземні номера...  водій стає "козлом"

Спойлер

kozel.jpg

• Подобається 1
Опубліковано
18 минут назад, Oli сказал:

Кажуть якщо сісти за кермо бляхи, або вчепити собі іноземні номера...  водій стає "козлом"

Показать контент

kozel.jpg

на заборі теж пише :rolleyes:

Опубліковано

А ще кажуть, що якщо козел сідає за кермо (незалежно на яких бляхах) то і веде себе відповідно.

Як скажімо ті три козла (по одному на авто), що не пропустили на переході біля 4-ї гімназії.

При цьому тупо обїхавши маршрутку, що пропускала пішохода. Якби не виглянув з-за маршрутки, то був би під колесами.

Причому  їм навіть в голову не прийшло якого та маршрутка зупинилася перед переходом.

Про те що вони мене бачили і навіть не пригальмували мовчу.

Агов, козли, якщо читаєте це то цвяхів вам і жезла.

• +1 2
Опубліковано

не знаю куди запостити, якшо не сюди то видаліть і не мінусуйте)) кароч на ФБ зараз жостко сваряться водії в одній ситуації, хто прав хто не.
я от на стороні прадо, він прав) 
https://www.facebook.com/anna.slepchuk/videos/g.1573422069566406/1717754444947482/?type=2&theater&ifg=1

Опубліковано
1 година тому, S30 сказано:

При цьому тупо обїхавши маршрутку, що пропускала пішохода. Якби не виглянув з-за маршрутки, то був би під колесами..

Особисто я не стаю майже на сам бордюр і не видивляюся ліворуч,щоб мене там хтось став пропускати,особливо маршрутки чи фури чи газони,нах воно мені потрібно,я стаю мінімум за метр до перехода і коли та всяка великогабаритна фігня проїде і стає добре видно як хто там летить тільки тоді можу підійти і переходити.

1 година тому, S30 сказано:

Причому  їм навіть в голову не прийшло якого та маршрутка зупинилася перед переходом.

Про те що вони мене бачили і навіть не пригальмували мовчу.

Таких дибілів куча,треба бути дуже уважним.Добре що ви виглянули і помітили,але в нас половина людей десь"літає", бо янапереходііі

• +1 7
Опубліковано
42 минуты назад, Alexander47 сказал:

я от на стороні прадо

і треба кожен раз підрізати, створювати затор, вилазити з машини і прикидатись орлом? я б таких відстрелював

Опубліковано
16 минут назад, Polehan сказал:

і треба кожен раз підрізати, створювати затор, вилазити з машини і прикидатись орлом? я б таких відстрелював

нене, не втому шо він зробив потім, а в ситуації спочатку, дівчина його підрізала, і цим вона не права.

Опубліковано
12 минут назад, Alexander47 сказал:

нене

там спірна ситуація як на мене, бо хз яка там розмітка, можна там їхати в другому ряді чи ні. Але будучи на її місці я б точно не робив би так, того шо це створення аварійної ситуації. 

Опубліковано
21 хвилин тому, Alexander47 сказано:

нене, не втому шо він зробив потім, а в ситуації спочатку, дівчина його підрізала, і цим вона не права.

По відео в нас ж ніби не штрафують. чи я помиляюсь?
Занести б це відео в поліцію. і щоб обом пояснили порушення і виписали пару штрафів)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...