Перейти до змісту

Переворот у міскраді

difoto

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, jack74 сказал:

Я взагалі з цього всього ніхєра не зрозумів... Шо там за "зрада"? В чому саме "зрада"? Тільки можна без емоцій і поз всезнайок - просто поясніть що сталося?

Ми всє умрьом, крім Палиці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь
34 хвилин тому, nickel сказано:

Ми всє умрьом, крім Палиці.

PalDie.thumb.jpg.3bb48f03e89fa0270b898d6b574cb2ee.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, jack74 сказано:

Шо там за "зрада"? В чому саме "зрада"?

офіційного, законного  в.о. мера зняли не законно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 хвилин тому, Zheny@ сказано:

офіційного, законного  в.о. мера зняли не законно.

Трохи не так. Після смерті Романюка депутати міськради повинні були зняти з нього повноваження. Тільки тоді в.о. буде визнана юридично і зможе приступити до виконання своїх обов'язків. А поки цього не сталося - Романюк по законодавству є чинним мером м. Луцьк. Хоча і мертвим. Але цей процес штучно затягувався, і вчора ми побачили, з якою метою все це робилося - припинити повноваження секретаря міськради для запобігання отримання нею посади в.о. Многоходовочка, причому поки що не закінчена. Далі буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Savage сказано:

Ніби при Романюку не було схем, розпилу бюджету і т.д. Просто з попередньою владою ти був на мазі,а Палиця/УКРОП/Варта порядку - тобі як кістка в горлі.

Взагалі це Романюк був кісткою в горлі УКРОПа а от як тільки його не стало то вони й зашевелилися, тільки ніхто не думав що так безцеремонно підуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Gendruk сказал:

тільки ніхто не думав що так безцеремонно підуть

Відчувається вишкіл Коломойського :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба створити під шумок ЛНР2 (Луцьку Народну Республіку)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Cherman сказано:

Хм, а ще в 2015-му, Дмитро писав, що Палиця - це добре, раз олігарх за Україну, то можна йому певні речі прощати, ну і все в такому дусі.

пруф, будь-ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, Nana сказано:

Треба створити під шумок ЛНР2 (Луцьку Народну Республіку)))

ага і вимагати приєднання до Гондурасу. Там, кажуть, живуть краще)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як і передбачалося Юлія Вусенко подала в суд на Григорій Пустовіт та Луцьку міську раду. Тільки суд може це все якось роз'яснити, для того його й створили. Та от судді Пушкарчук, підозрюю, рішення дасться нелегко.

Суд.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли буде відома дата розгляду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вангую ріденький пук :)

Вже все мабуть погоджено а зверху "злив".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кохала жаба гадюку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 hours ago, difoto said:

пруф, будь-ласка.

Спонсор потрібен навіть Майдану. І він був. І олігархи в тому числі. І перший добровольчий батальйон сформував олігарх. І той самий олігарх заправляв наші бетери, коли держава була не здатна ні на що. І луцькі "напівбандити" з сумнівним минулим відправляли на Майдан медикаменти фурами.

Йдіть в дупу всі, хто ганить на ініціативу - не приїжджайте на Велодень, плюньте, проходячи поруч, на "Сонячний годинник", не купуйте нічого у ЦУМі. Від цього у українців стане набагато легше життя!

І ще одне: Самооборона у моєму та інших обличчах співпрацювала з фондом "Новий Луцьк", можливо не так публічно, як ви зараз затіяли оте обсирання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@yu2007 тут питання філософське. Де я казав, що йому можна прощати? Я також писав у цьому контексті, що моя донька їздила за рахунок Палиці в Буковель, а теща - в санаторій. А ще я писав, що він "наблагодійничав" на мільйон-два, а вкрав в Одеси 10 мільярдів. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так шо за кіпіш?! 

очередний "раздел кормушкі" і комусь не досталось місце біля неї ? чі шо?

П.С. коли не знаєш куда потратити гроші чи на комуналку чи їжі купити, якось те що відбувається в міськ раді мало *"е  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Difoto, а яка позиція шановного Лапіна Ігоря Олександровича ? Який вибрався в ВРУ від Луцького мажоритарного округу... Чи дане питання занадто мілке для народного депутата ? В ФБ - тишина. В шановного Лапіна Ігоря Олександровича душа за Луцьк болить ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Декларація Лапіна говорить сама за себе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, MACCEN сказано:

Декларація Лапіна говорить сама за себе :)

Читати щось про Лапіна на ресурсі Палиці - все одно що новини з війни дивитись на телебаченні ДНР.

А щодо відношення Лапіна до ситуації - то він зараз переймається не "хто правий", а тим, що він вибив для Луцька додаткових 5 лімонів гривень, але з цьою підарасньою казначейство їх може просто не дати, бо нема кому, бо немає в місті "господаря" на даний момент (банальне право підпису). А коли "господар" з'явиться, вже може не бути грошей.

5 000 000 гривень, КАРЛ! Висять у повітрі! 

коротко про наш діалог:

- Ігор, а ти розумієш, що якщо команда Палиці прийде - вона ці кошти "запише на свій рахунок", що це вони зробили?

- Та мені пофіг, куда хто запише! Було б що записувати...

отак якось. Сумно, карочє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, difoto сказал:

Читати щось про Лапіна на ресурсі Палиці - все одно що новини з війни дивитись на телебаченні ДНР.

Читати щось про Лапіна на ВАРі і в дописах його місцевих секретарів - все одно що дивитись новини про президента на 5-ому каналі :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а секретарі мають про нього фігню всяку писати? Хтів блєснуть умом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді, я думаю що пізно вже пити боржом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене таке враження, що у нас не країна а стіл замовлень, де депутати стоять в черзі і бідненькі випрошують на область свого округу додаткові гроші.

Навіть стібати такі опуси гидко.

А скільки коштує лоббі інтересів певних кіл (котрим вигідна схема "ротердам") він по телефону часом не сказав?

Заманали святі борці і праведні грішниці...

P.S прошу пардону за оффтоп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...