Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 часа назад, yu2007 сказал:

Ну так, трохи недопрацьовують. Ще не всім встановили загальнобудинковий лічильник газу.

Якщо він і встановлений, то "колгоспного" газу ніхто собі не шкодує. Чому сусіди гріються конфоркою, а я буду за них платити? Я й собі включу, а сусіди заплатять.

• Відповідей 315
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
6 minutes ago, Ivanna said:

Якщо він і встановлений, то "колгоспного" газу ніхто собі не шкодує. Чому сусіди гріються конфоркою, а я буду за них платити? Я й собі включу, а сусіди заплатять.

Та ну, наші люди не такі. Обмахати державу - це конституційне право кожного українця, а от сусіди - це вже перебор. Як тоді сусідам дивитись в лице і казати "добрий ранок". 

Опубліковано
2 минуты назад, yu2007 сказал:

Та ну, наші люди не такі. Обмахати державу - це конституційне право кожного українця, а от сусіди - це вже перебор. Як тоді сусідам дивитись в лице і казати "добрий ранок". 

Нічого, самогон же ж гонять на колгоспному газі і кажуть "добрий ранок")))

Опубліковано
1 minute ago, Ivanna said:

Нічого, самогон же ж гонять на колгоспному газі і кажуть "добрий ранок")))

Ну самогон - це невід'ємна традиція нашої культури. Для нього ніякого газу не шкода, навіть москальського. Та й скільки там його піде на перегонку. "Колгосп" не обідніє))

Опубліковано

@mykola

Анонім до Анонім 22 Квітня 2017 22:54
red_strilka.pngвідповісти+ 0- 0

не завезли редиски - прийдеться везти капусту )))
Опубліковано
1 час назад, mykola сказал:

З "колгоспного" газу не лише самогонку женуть...

https://www.volynnews.com/news/economics/pidpryyemlyvi-meshkantsi-sela-bilyn-splatiat-milyon-shtrafu-za-obihriv-teplytsi/

Гарний коментар

Цитата

Значить, якщо пропала з труби величезна кількість технологічної нафти - крадуна знайти неможливо. А коли вкрали в шахрая - зразу і стаття знайдеться

1 час назад, Oli сказал:

@mykola

Анонім до Анонім 22 Квітня 2017 22:54
red_strilka.pngвідповісти+ 0- 0

не завезли редиски - прийдеться везти капусту )))

Мільйон штрафу і до 5 років позбавлення волі... по 500 тисч прокуратурі і керівникові Волиньгазу і замнеться. Звісно якщо той мульйон в крадіів є.

Опубліковано

@vaz75

спеціалістами газової компанії було встановлено, що група мешканців села Білин самовільно приєднались до газопроводу середнього тиску та, облаштувавши прихований підземний газопровід з використанням спеціального газового обладнання, незаконно споживали блакитне паливо для обігріву підсобного цеху та теплиці, площею близько 200 метрів квадратних, у якій вирощувалась редиска та розсада помідорів.

я думав там будинки ще й попідключались

Опубліковано

Хоч ситуація і мало стосується опалювального сезону, та вона є гарним прикладом успішного (до певного моменту) Професійного Європейського Бізнесу в Україні (скорочено - ПРО Є БІЗНЕС).

Видно не всі бізнес-процеси були задіяні, тому так і вийшло в результаті))

Опубліковано

Вот интересно, ввели абонплату за газовую трубу, насчитывают ее по максимальной проходимости трубы, следовательно, пользователь имеет возможность получать этот объем газа. Этого объема будет с головой хватать для котла или колонки ( раньше аргументировали запрет установки, что сечение трубы мало).

Опубліковано
41 минуту назад, romanc сказал:

Вот интересно, ввели абонплату за газовую трубу, насчитывают ее по максимальной проходимости трубы, следовательно, пользователь имеет возможность получать этот объем газа. Этого объема будет с головой хватать для котла или колонки ( раньше аргументировали запрет установки, что сечение трубы мало).

А питання то в чому?

Опубліковано
А питання то в чому?

Раніше не дозволяли колонку, бо січення труби не дозволяло подавати необхідний обєм газу. А якщо абонплату вводять для G4, то теоретично та ж сама труба уже якби й дозволяє той обєм газу подавати)
Опубліковано

Надо брать деньги с теплосети за подогрев их теплоносителя, батареи то холоднее чем температура в комнатах))

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Обов’язок місцевої влади не лише контролювати, як розподіляється теплопостачальними підприємствами кожна окрема гривня, сплачена за тепло, але й дбати про модернізацію самої котельні та займатися встановлення засобів обліку тепла, що зменшує нарахований об’єм спожитого ресурсу  майже вдвічі.
ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІВЕНЬ ОСНАЩЕНОСТІ ЛІЧИЛЬНИКАМИ ТЕПЛА УКРАЇНСЬКИХ БАГАТОПОВЕРХІВОК
http://teplo.gov.ua/rozyasnennya-po-subsidiyam/94.html

Волинь пасе задніх.
Нагадаю, при оснащеності 50% багатоповерхівок лічильниками тепла нарахування проводяться згідно усереднених по місту даних про споживання, тобто на 30-50% зменшується платіжка.
Час іде, опалювальний сезон 2017-2018 не за горами. А в Луцьку, мабуть, знову хронічна заборгованість Луцьктепла за газ? Чому такої проблеми немає в сусідній Львівській області? Чому Київ залучив інвесторів і на всю котушку "зверху", а не силами мешканців та ОСББ, встановлює загальнобудинкові лічильники тепла?

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Щось вже вода в батареях булькає і почали труби прогріватися в мене на сороковому (вул. Гордіюк)... Це що цього року опалювальний сезон розпочненться з 1-го жовтня?

Опубліковано
2 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ну невже хтось змінив наказ кабміну від мохнатого року,

переклали на плечі міст ,а ті, в свою чергу, економлять.

Опубліковано
2 хвилин тому, Ukrainec сказано:

аби раніше не дали коли плюсова температура буде на вулиці.

недолугі в тебе жарти, я тобі скажу.

Опубліковано

В мене й так було не холодно, а ще цього року утеплився (клаптиково зовнішьо + балкон). Зараз в квартирі +22...+23 стабільно тримається, навіть після провітрювання в день.

А якщо разок пукнеш і приготуєш гамку то взагалі +24...+25.

Тому мені аж ніяк не цікаво...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...