Перейти до змісту

Смерть скаженої собаки

Basil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
  В 31.08.2018 в 21:18, Cherman сказав:

Мій дід-жид назвав би твого поцом, або ще якимись не зовсім цензурними словами на ідіші.

Показати  

Думаю що твій дід-жид добре прилаштувався при московській владі, не був розкуркуленим і не доживав в злиднях без пенсії як мій, а при першій нагоді чкурнув на історічєскую родіну, тому його оцінка мене не цікавить і тим більше не цікавила мого діда.:)

• -1 3
Опубліковано
  В 01.09.2018 в 15:15, Cherman сказав:

Негр може назвати іншого чорношкірого "нігером", і це не буде образою. Так само і євреї можуть один одного називати "жидами".

Показати  

А українці можуть називати один одного хохлами.

А руські з євреями не можуть.

• -1 2
Опубліковано
  В 02.09.2018 в 20:00, Nokian сказав:

А українці можуть називати один одного хохлами.

А руські з євреями не можуть.

Показати  

Хохол — екзонім, зневажлива назва українця, вживана на побутовому рівні серед росіян, білорусів і самих українців. У російській пресі та рунеті етнонім «хохли» має найвищий індекс згадуваності з-поміж усіх інших етнонімів.

тому хохлами українців можуть називати тільки такі *українці*, як ти

• +1 2
Опубліковано (змінено)
  В 02.09.2018 в 19:35, Cherman сказав:

Узбагойся, мій маленький гой, і прийми свою денну дозу галоперидолу.:D

Показати  

Ти мабуть синагогу прогулював раз мене так називаєш, за таке можна від равина і по ярмулці отримати. Бери дідову Тору і читай початок - хто є гої а хто ізгої по вашому.:ohmy:

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
  В 06.09.2018 в 00:16, jack74 сказав:

відео недоступне

Показати  

Правою клавішею на силку і-*відкрити в новій вкладці*.Воно вже друге відео з Алою Пугачовою.

• -1 1
Опубліковано (змінено)
  В 31.08.2018 в 10:37, jurgen007 сказав:

Мій дід, відсидівши після війни десятку в сталінських таборах за відмову вступати в колгосп, казав нам комсомольцям: " Запам"ятай онуку, нема більшого ворога українців як жидова і москалі." Мудрий був чоловік, земля йому пухом.

Показати  

Неважному танцюристу яйця мішають.Ворог ближче.Наприклад.

(прочитав коментар і згадав твого діда)

Змінено користувачем iiron
  • +1 1
Опубліковано
  В 08.09.2018 в 19:53, iiron сказав:

Ворог ближче.Наприклад.

Показати  

Ворог набагато ближче, ніж ти навів приклад. Палиця роздавав по 500 грн. за голос на парламентських виборах, якщо не помиляюсь, 2012 року. Чи то не рахується? 

Опубліковано

Рахується.Але не Палиця винний що той товар що він купував так легко продається.І що той товар допускає і спускає з рук таку можливість.

• Збентежений 1
Опубліковано (змінено)
  В 08.09.2018 в 20:21, Віталій СК сказав:

Тобто Кононенко не винен, що Барна за 80000$ був згідний бігти поперед літака?

Показати  

Тіпа да.Винна гідність не жидів і не москалів від яких реакції буде 0.Уяви такий випадок наприклад в Польщі, не кажу вже про німців, французів.Там був би лютий п...ць, суди і тюрма.

Змінено користувачем iiron
Опубліковано (змінено)
  В 08.09.2018 в 20:10, iiron сказав:

Рахується.Але не Палиця винний що той товар що він купував так легко продається.І що той товар допускає і спускає з рук таку можливість.

Показати  

Тобто Палиця і його дядько Коломойський є всетаки не жиди а щирі українці, а винні ті хто залишився по їх вині без штанів і змушені брати від них по 500 грн.?

А до чого тут яйця танцюриста?:unsure:

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
  В 08.09.2018 в 21:31, jurgen007 сказав:

Тобто Палиця і його дядько Коломойський є всетаки не жиди а щирі українці, а винні ті хто залишився по їх вині без штанів і змушені брати від них по 500 грн.?

А до чого тут яйця танцюриста?:unsure:

Показати  

Ахах. А що зробили ті, хто без штанів? Взяли по 500 грн, на які навіть штани не купиш, і проголосували знову за тих, хто їх без штанів залишили?

ПиСи. В мене в селі ферму розібрали не жиди, не москалі і навіть не олігархи, а самі що не є українці.  Так що проблема саме знизу.

Опубліковано
  В 08.09.2018 в 21:52, volks сказав:

ПиСи. В мене в селі ферму розібрали не жиди, не москалі і навіть не олігархи, а самі що не є українці.  Так що проблема саме знизу.

Показати  

та ні, то все жиди у владі  винуваті. он @risenseven точно знає.

• 11 місяців потому...
Опубліковано (змінено)

На Донбасі ліквідували командира бойовиків Олексія Троцая, позивний "Лев"

Показати контент

На Донбасі ліквідували російського найманця Костянтина Карагаєва з позивним "Ювелір"

Показати контент

На Донбасі підірвався на міні найманець з Чехії Павло Ботка на прізвисько "Кавказ"

Показати контент

Бойовики ДНР понесли нові втрати на Донбасі - ліквідували двох бойовиків - Віталія Савостьянова і Юрія Денисюка

Показати контент

На Донбасі ліквідували двох небезпечних бойовиків ДНР - Сотник Богдан "Койот" і Іванова Едуарда "Дюха"

Показати контент

Змінено користувачем jack74
  • +1 1
Опубліковано

Певно варто очікувати схожу звістку про Цемаха. Або наше доблесне СБУ знову його поцупить, і це в кращому варіанті для нього.

Опубліковано
  В 12.09.2019 в 07:03, jack74 сказав:

На Донбасі ліквідували командира бойовиків Олексія Троцая, позивний "Лев"

Показати контент

На Донбасі ліквідували російського найманця Костянтина Карагаєва з позивним "Ювелір"

Показати контент

На Донбасі підірвався на міні найманець з Чехії Павло Ботка на прізвисько "Кавказ"

Показати контент

Бойовики ДНР понесли нові втрати на Донбасі - ліквідували двох бойовиків - Віталія Савостьянова і Юрія Денисюка

Показати контент

На Донбасі ліквідували двох небезпечних бойовиків ДНР - Сотник Богдан "Койот" і Іванова Едуарда "Дюха"

Показати контент

Показати  

@Віталій СК ти маєш бути задоволений :)

• Дякую! 1
Опубліковано
  В 13.09.2019 в 10:00, nickel сказав:

@Віталій СК ти маєш бути задоволений :)

Показати  

Так, останнім часом багато повідомлень про мертвих свинособак. І це не може не радувати.

• Ха-ха 1
  • +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...