Перейти до змісту

Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

kirill.sazonovКирилл Сазонов

Плюнь в Путина

Сьогодні о 20:02957604

Вместо реальной борьбы с главным врагом Украины большинство предпочитает диванную непримиримость. На словах все герои. На деле многие не готовы жертвовать минимумом комфорта ради победы. Эта трещина между словом и делом – самая опасная ловушка.

Сегодня Путин заявил, что Европа должна помочь Украине деньгами на оплату российского газа в зимний сезон. "Закачать оставшийся объем газа в ПХГ за 500 миллионов можно, но дальше-то нужно платить в течение всей зимы за российские поставки, а это около трех миллиардов долларов примерно. Откуда они возьмут эти деньги без помощи европейских стран? Поэтому, если в этом соглашении есть обязательства европейской стороны обеспечить финансирование, это принципиально важно", - сказал Путин.

Для него эти три миллиарда долларов уже действительно принципиально важны. Спасибо санкциям и падению цен на нефть – очень тщательно сейчас в Кремле считают. А Украина – крупнейший покупатель российского газа. Крупнейший! И Европа таки поможет нам деньгами на закупку. Только это двойной яд. С одной стороны это деньги в долг и их придется отдавать. С другой стороны – они полностью пойдут на финансирование российского бюджета. На удержание экономики агрессора, на керосин для самолетов в Сирии, чтобы легче было торговаться с Обамой и на дизель для танков в Донбассе. Мы возьмем несколько миллиардов в долг и отдадим их Кремлю.

Все нормально? Все в порядке? Напомню, правительство Украины недавно предложило на 2 градуса уменьшить минимальную температуру в домах в отопительный период. С 18 до 16 градусов. Вой поднялся до неба. Как же так? Путин ла-ла-ла, Россия агрессор, но дайте нам батареи погорячее! Не в цене дело – в объемах закупки. Вот вы готовы потерпеть? Походить этой зимой в квартире в свитере, поспать под тремя одеялами, но чтобы вместо трех миллиардов заплатить полтора? А лучше – один. Может, ради этого стоит потерпеть не 16, а 14 градусов? И пусть российская экономика загнется быстрее.

Нас 46 миллионов. Минус ватники и те, кому просто плевать, лишь бы своя попа в тепле и желательно с бюджетной компенсацией цены. Но остается не так мало. Один плюнет – Путин утрется. Плюнут все, согласятся померзнуть – утонет он. Со своими Газпромами, многоходовочками, жадностью и скрепами. Просто за все надо платить. И за удавку на шее Кремля – холодными батареями. И нужно требовать у правительства выбрать самый жесткий вариант снижения закупок, а не ныть по поводу двух градусов. Я готов пересидеть эту зиму дома в куртке. Кто еще готов? Плюнем хором так, чтобы мало не показалось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже на вброс від влади. Типу, авось люди підхоплять і будуть мерзнути Путіну на зло... я скоріше плюну в автора статті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже на вброс від влади. Типу, авось люди підхоплять і будуть мерзнути Путіну на зло... я скоріше плюну в автора статті.

Абсолютно згідний, вистачить того що ще з літа без гарячої води сидим. Щось не дуже путін утерся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Враховуючи ціну на газ для населення, то тим, хто має власне опалення, доведеться в хаті тримати і 14 градусів. Занадто дорого стало.

Автор статті з першого посту або немає залежності від газового опалення або живе не в Украïні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я би не просо плюнув- а смачно харкнув би, економлячи газ по максимуму. І діло тут не в путлірі, а, будемо чесними , у власній кишені. Але діти як, їм також плювати в хутіна, ходити по хаті нашубканими і спати під купою ковдр?))) Я би краще плюнув в того з влади, хто грається з власним , українським газом, а ми повинні в хутіна плювати.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене зустрічна пропозиція до мільйонерів при владі, плюнути в хутіна, "вістібнувши" троха грошей зі своїх мільйонів, заплативши різницю за людей за той самий газ. Легко їм плювати в хутіна, маючи на власних рахунках енну суму, і геть не в гривнях.)))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вой поднялся до неба. Как же так? Путин ла-ла-ла, Россия агрессор, но дайте нам батареи погорячее! Не в цене дело – в объемах закупки. Вот вы готовы потерпеть? Походить этой зимой в квартире в свитере, поспать под тремя одеялами, но чтобы вместо трех миллиардов заплатить полтора? А лучше – один. Может, ради этого стоит потерпеть не 16, а 14 градусов? И пусть российская экономика загнется быстрее.

думаю більшість готова, тільки якщо платіжки за опалення будуть менші на той відсоток, на який температуру в системі опустять.

А то якось по-жидівськи - температуру то ми опустим, а от платити вам так як за гарячі батареї ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пробують народ на ассіміляцію кацапської тегнології *нужно потерпеть* ? Згідний потерпіти, але при умові, що в Верховній Раді на великому екрані включать це відео й під заключні аплодисменти Яйценюк пустить собі кулю в лоб, як і заповідав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я дурень не утеплився на зиму. Окупилось би за два сезони якщо не швидше. Другий завтик, що теплу електричну підлогу тільки на кухні кинув. Була можливість по всій квартирі, але передумав. В 200 кубів не вкладусь якщо буде норм зима, а не той лайт минилого року.

Батя в мене розумніший. Тупо всю хату утеплив, поміняв двері на якісні плотні. Другий поверх перекриває опалення і взагалі доступ до нього плівкою затягує. Топить буде тільки перший поверх. У баті раніше до 1000 кубів шло. Скільки зараз буде не знаю.... Короче фраза Ігри Престолів Зима буде скоро ))) в цьому році актуальніша. Рашики з нас напевно будуть трошки хаха ловити, але самі вині. Треба було не в дружбу в виродками московії вірити, а давно економити починати. Поляки як узнавали скільки ми тратим на опалення то офігевали. А коли я розказав, що весною відкриваю всі вікна в квартирі бо на вулиці тепло, а батареї як пательня то були в шоці. Коли розказав, що то залишки газу котельні спалюють, щоб наступного року виділили не менше. У пшеків взагалі мозг повело.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ звик у футболках ходити із відкритими вікнами зимою - тепер треба трошки поекономити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я не хочу терпіти. Я вклався в енергозберігаючі лампи, двозоний лічильник, термоголовки на батареї, лічильник тепла, замінив ущільнювачі на вікна\двері, регулятор часу на бойлер. Хай терплять ті, хто накрав дохулярдів, хай заберуть в них накрадене - вистачить на 10 опалювальних сезонів. Хай терплять ті, хто в складний економічно-політичний міняє як перчатки дорогущі маєтки, авто, яхти, ні копійки не жертвуючи на АТО і в бюджет країни.

Мене бісить той факт, що навіть не просять, а заставляють економити тих, хто і так вже по-максимуму економить, приховуючи свою неспроможність керувати в кризовий період.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще додам, така економія вилізе багатьом "боком" у вигляді хронічних і не хронічних частих захворювань. І так на ліки йде дох...багато коштів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема актуальна. відповіді порадували. мінус тільки що мало хто з людей розуміють, що треба заощаджувати не для того щоб державні товстосуми зекономлене дерибанили а ми менше витрачали. заїдьте в той самий Хелм і знайдіть там таку дибільну газифікацію як у нас-- нема, там гори вугілля восени з"являються біля невеликих заводів, власного причому, про часний сектор і годі говорити. освітлення в населених пунктах вздовж дороги - стоять стовпи по трасі обвішані сонячними батареямиз акумуляторами та вітряками. капаючий кран в умивальнику чи струмочок в туалеті з бачка вічно стікаючий це нонсенс. запитайте, у кого є знайомі, скільки мешканці КОСТА БРАВИ чи інших новобудов взимку платять за комуналку, офігеєте. тому як там багато хто нормально одразу утеплили квартири, вмонтували підігрів підлог і головне мають автономне опалення в будинку. ЖЕК і Теплокомуненерго це поки обітель зла.

ніхто ж не каже що треба сісти скласти руки і зуби на полку і замерзати взимку. нас попереджають щоб сани, хто влітку не встиг, готували до зими уже, утепліться, поремонтуйте все що дома, заощаджуйте, і все буде ЄВРОПА ))

добивають люди, які не бідні вроді, живуть на останньому поверсі багатоповерхівки, дах звичайно рано чи пізно починає протікати, так вони будуть десять років бігати в жек з заявами про те щоб їм поремонтували і жити з грибком в квартирі і тазиками для збору води, замість того щоб самотужки взяти і для себе щось зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

maxman27, щоб утеплитись банально треба мати на це кошти - замінити вікна, двері, котли, батереї, обшити будинок - то це виходить чимала сума.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alexvvv, ну на скільки я знаю, за утеплення держава повертає 30% від затраченої суми, а це вже щось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб утеплитись банально треба мати на це кошти - замінити вікна, двері, котли, батереї, обшити будинок - то це виходить чимала сума.

Держава поверне погасить 30% ,якщо ти візьмеш на це кредит.

Купа людей взялися.

Прикинь, з 30 000 грн, держава заплатить 10 000 (правда, там ще 25% в рік на тіло кредиту, але, це спонукатиме швидше виплатити) За те, на зекономлені- виплатиш кредит і матимеш теплу хату.

Якби і вирішення, і якби все одно на користь держави... Як кажуть росіяни(не можу не погодитися) "бабушка надвое сказала" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у на скільки я знаю, за утеплення держава повертає 30% від затраченої суми, а це вже щось.

Щойно написа, (не повертає, а гасить тіло кредиту) - є розрахунок простий. Вчора в рекламці "Вікна-двері".

Умови:

Сума кредиту: від 10 000 до 50 000 грн

Перший внесок: від 10%

Термін кредитування: до 3-х років

Відсоткова ставка: 25% річних

Разова комісія за надання кредиту: 3% від суми кредиту

Документи: паспорт, код, довідка про доходи за 6 місяців, рахунок-фактура на товар.

Приклад:

30 000 грн вартість вікон

27 000 сума кредиту від Ощадбанку (10%=3 000 грн)

810 грн - витрати на оформлення (3% від суми кредиту в 27 000)

2643,75 - розмір відсотків, які сплатить клієнт за рік

8100 - відшкодування держави

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

maxman27, щоб утеплитись банально треба мати на це кошти - замінити вікна, двері, котли, батереї, обшити будинок - то це виходить чимала сума.

зрозуміла річ. так гріти вулицю це ж не вихід. кожна вкладена сьогодні гривня в утеплення це інвестиція в майбутнє. скоротяться витрати збільшиться сума коштів в бюджеті яку змушена дотувати держава на населення. а це в свою чергу дасть змогу перекинути кошти на життєво необхідні процеси. кумуняцькі крахобори рано чи пізно піде на покій і їх місце займе теперішня молодь, яка і стояла в більшості на майдані. ну не вірю що вони після крові останніх років зможуть брати дикі хабарі і далі дерибанити свою батьківщину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як переїхав з старої квартири то опалення котлом самому собі було дешевше чим центральне. Цікаво на співвідношення у цьому році.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як переїхав з старої квартири то опалення котлом самому собі було дешевше чим центральне. Цікаво на співвідношення у цьому році.

Думаю. приблизно зрівняються. В мене був котел, зараз дахова котельня з лічильником тепла. Побачимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Економте, кажете, потерпіть, померзніть...

Дивився сьогодні новини. Верховній раді виділено 90 млн. грн (!!!) на реконструкцію. Одне з запланованого зробити кімнату для дітей народних обранців з відеонаглядом і безкоштовною нянею, такий собі ВІП садок. Грйосман прям пишався, що це буде унікально для всієї Європи. Бля. Унікальним б було побудування онкологічного центру для дітей, економічне зростання для країни, перемога над корупцією.

Фсьо, рішено, піду в депутати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як переїхав з старої квартири то опалення котлом самому собі було дешевше чим центральне. Цікаво на співвідношення у цьому році.

Наївні. Понизять якість газу і дай Бог щоб вписатися в розхід минулої зими при умові такої ж. Проходили вже. Горіти горить, а гріти якось западло.

І фіг що доведеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я спробую... Путін! Тобі хана!

цього року організувавав встановлення тепловоголічильника на під"їзд і ключ від елеваторної та ручка регуляторної задвіжки в моїх руках :D:0122:

Через це на весну ви побачите, що залишиться від московії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я утеплив будинок , поставив котел на дрова і купив самі дрова. Але зробити так в квартирі , м яко кажучи, важче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...