Перейти до змісту

Рибацький флуд

Віталій СК

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 347
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Можна шось унікальне замутити при потребі.

(сірий - це прозорий фон, єслі шо, він так на задньому склі буде дивитись)

Рибальський клуб.png

Опубліковано
1 година тому, difoto сказано:

(сірий - це прозорий фон, єслі шо, він так на задньому склі буде дивитись)

Рибальський клуб.png

Під номером 3 - агонь. Заверніть 3шт:D

Опубліковано
Цитата

Те, що ви показали тут, я і за гроші не наклею (реклама). Якщо можете зробити ту, що виклав я то ціну в студію.

Опубліковано

Ну здрастє!

Кароч, шота я надумав на живця половити,от капєц як захотілося щуки,хоча я знаю,що нікуя не зловлю чогось,але то таке:D,но потішитися надією як то кажуть, ніхто не забороняє.Отож,я вже 100років не ловив,то не знаю як краще чипляти живця,тройнічком за хребет зверху? чи як краще?.Одна вудка з тяжким великим поплавком в мене вже готова,і згадую як колись ловив то харить те що він .ука живець,(певно карасиків накупляю)постійно його десь тягне у кущі,там запутується-ховається,і щось я так думаю толку мало з ньго і ще до берега йде,може то і добре,а? добавляв грузиків-пофіг всерівно тягне до берега,ну чи в зілля,ото я думаю десь дві донки зробити,але як краще,зі скользящим грузиком типу ось такі варіанти

Картинки по запросу донка на живця

чи грузик на кінець і поводок вище,але чи не буде при закиданні запутуватися

Картинки по запросу донка на живця

Ото фіг його зає як краще,мо хтось якось ловить,то підскажіть.

Ну і тепер саме цікаво це місце,думаю про три варіанта,що скажете про ці місця,є там щука,вродь чув що є,хтось ловив тут 1,2,3.

12345.png

Опубліковано
5 годин тому, yura-patriot сказано:

як краще,зі скользящим грузиком типу ось такі варіанти

чи грузик на кінець і поводок вище,але чи не буде при закиданні запутуватися

юзаю 2- й варіянт, грузик останній. Карасика чіпляю за губу, живе довго( поліська звичка), гачок правда одинарний. Запутувань  - з 10 закидів 1, але сіравно треба аккуратно кидати шоб живця не вбити об воду.

Щодо місця лову - а хз, я там не ловив де ти показав.

Опубліковано
6 хвилин тому, Slavco сказано:

юзаю 2- й варіянт, грузик останній. Карасика чіпляю за губу, живе довго( поліська звичка), гачок правда одинарний. Запутувань  - з 10 закидів 1, але сіравно треба аккуратно кидати шоб живця не вбити об воду.

Щодо місця лову - а хз, я там не ловив де ти показав.

А на поводочки чіпляєш ще металеві поводки  від перекусів зубатої? думаю що полюбому "да". 

Опубліковано
On 05.11.2016 at 12:43, difoto сказано:

А я б від футболкі б не відмовився з якимось з цих малюнків, бо налєпок на машині вже маю достатньо, треба ж і щоб дорогу було видно :) Скільки б коштувала футболочка з малюнком з двох сторін?

Опубліковано
3 годин тому, Slavco сказано:

ну єслі футболка - то вже і з ніком зразу, я щітаю

Та тут дехто вважає логотип Борди шаленою рекламою.... ну а нік мені не потрібен, якщо побачу бордівчанина, то й так підійду познайомитись :). Замовив собі і футболку, і наклейку в Ді.

Опубліковано

гляньте ссилочку, зверніть на кількість риби!!!!! це навіть не водойма де спеціально рибку розводять, а транспортний канал !!!! от Вам і кляті пендоси, як печеньками рибу розкормили )))))

http://vgolos.com.ua/news/longaylendskyy_kanal_zapovnylo_dohloyu_ryboyu_foto_video_235884.html

Опубліковано
В 05.11.2016 at 14:16, pasha717 сказал:

прикольно,

рибачкі, ідеї в студію, розробляємо макет і кожному по наклейці 

шарю трохи в корелі. треба якось посидіти, коли час буде, погратися з векторами!

Опубліковано

маю палочку з тестом 3-14 грам але ще лежить без діла спіінінг balzer, на чохлі не вказаний тестовий діапазон, а просто -50 gramm. Хочу спробувати  половити на нього. Що краще поципити на нього з приманки, воблер, блесну крутіолку, які саме?

питання №2. На цьому ж спінінгу на останньому маленькому кільці є міліметровий скол покриття з внутрішньої сторони, чи великий ризик того, що обірве лєску чи шнур.? і де або як можна поремонтувати?

і  третє питання: на котушці на фрикціоні є місце для двох батарейок (таких як у годиннику) і збоку заглиблена червона лампочка.  фрикціон задній з подвійною регулєровкою.

Опубліковано
2 годин тому, Такер сказано:

маю палочку з тестом 3-14 грам але ще лежить без діла спіінінг balzer, на чохлі не вказаний тестовий діапазон, а просто -50 gramm. Хочу спробувати  половити на нього. Що краще поципити на нього з приманки, воблер, блесну крутіолку, які саме?

питання №2. На цьому ж спінінгу на останньому маленькому кільці є міліметровий скол покриття з внутрішньої сторони, чи великий ризик того, що обірве лєску чи шнур.? і де або як можна поремонтувати?

і  третє питання: на котушці на фрикціоні є місце для двох батарейок (таких як у годиннику) і збоку заглиблена червона лампочка.  фрикціон задній з подвійною регулєровкою.

Тест вказаний - верхня границя 50гр. Тест, як на мене, не для наших водойм. Приманку можна прицепити будь-яку. Скол лаку для жилки, не дуже критично але краще якось його підправити (самому не раджу, може бути кака:D), а от для шнура (тертя сильніше) може бути фатальним перший кидок (обрив шнура, або тюльпанчик у воді).

П.с.: судячи із девайсів на катушці (сигналізатор і бейтранер) +тест палки (до 50 гр.) це більше схоже на карпову снасть

Опубліковано
59 минут назад, veter сказал:

Скол лаку для жилки, не дуже критично але краще якось його підправити (самому не раджу, може бути кака:D)

а де можна поремонтувати в ґлуцьку?

1 час назад, veter сказал:

Тест вказаний - верхня границя 50гр. Тест, як на мене, не для наших водойм. Приманку можна прицепити будь-яку.

а використовуватиметься в наших. тому питаю, якої ваги краще приманку вішати щоб зручно було і яку, на хижака.

1 час назад, veter сказал:

П.с.: судячи із девайсів на катушці (сигналізатор і бейтранер) +тест палки (до 50 гр.) це більше схоже на карпову снасть

колись в Німеччині на троделі купив палку і котушку, в різних людей тому не факт.

палка короткувата (2 м з хвостиком) на карпа?

Опубліковано

1. Ті хто ремонтом займались років 2-3 назад забили на те діло, тому важко порадити щось адекватне. Та й ціни можуть бути високими, типу - "Шкірка вичинки не коштує" (на перемотку всіх кілець).

2. Ложки ним добре буде кидати на великих водних плесах.

3. 2,4-2,7м - може бути Боатфідер, до прикладу.

Опубліковано

Я на кількох своїх спінінгах (вісла-2, DAM, і ще не пам'ятаю вже який) кільця перемотував сам і навіть в одному постави вклейку на місце обламаної верхівки (кум досі ловить без проблем). Перемотати кільця не проблема. Більша проблема в правильних нитках і в тому, щоб їх залакувати правильним  лаком, який не буде давати тріщин при навантажені і за низьких температур. Знайдійть вконтакті Андрей Семенюк. Він з Луцька і вроді як ремонтує палки.

Опубліковано
2 годин тому, Такер сказано:

перемотуються усі кільця, а не лише пошкоджене?

В ідеалі - всі. Але якщо тойво такво, то і 1 можна, або взагалі ізолентою прихібачити :D Діди на ліщинові патики ловили і ловилось :D Все залежить від заповзятості власника і запланованого на ремонт бюджету:D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...