Перейти до змісту

Ігор Єремеєв потрапив до реанімації, - ЗМІ

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я от незнаю що там з ним, але якби в мене було куча бабла яб розпоряжався ним нормально а не будував портсіті і той континіум мажорний

Так в тому то і справа що якби він не будував всякі порт-сіті, континіуми і т.д. в нього б не було стільки бабла.

Нічого не побудувавши і не зробивши бабла не заробиш

• Відповідей 452
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я от незнаю що там з ним, але якби в мене було куча бабла яб розпоряжався ним нормально а не будував портсіті і той континіум мажорний, є там такі люди в континіумі які ще круче того єрємєєва живуть, я б віддавам більшу половину своїх гррошей на наукові проекти медицину . науку загалом, зате б знав що діти мої потім не будуть очі в сірка просити, бо про діла кримінальні єрємєєва в луцьку знають усі майже. І коли ти робиш людям добре, то тоді ти справді здобуваєш владу і повагу і залишаєшся навіки в світлій стороні історії, а так усі ці барижні олігархи які нічого не придумали і думають лише аби умножити бабло, надовго в історії ніколи не залишаються і тому навіть їхня смерть нічого не міняє посуті.

Без образ, віддай зараз половину.

Не треба цих голосних заяв: "я б якщо б мав би стільки грошей то я б блалалала".

Як показує практика гроші змінюють людей кардинально вмикаючи ЖАДІБНІСТЬ. Це моє спостереження. Не більше.

я от незнаю що там з ним, але якби в мене було куча бабла яб розпоряжався ним нормально а не будував портсіті і той континіум мажорний

Так в тому то і справа що якби він не будував всякі порт-сіті, континіуми і т.д. в нього б не було стільки бабла.

Нічого не побудувавши і не зробивши бабла не заробиш

А що заважає поряд з Порт-Сіті побудувати, скажімо, дитсадок\школу імені Єремеєва? І бабло заробляє і благу справу робить суспільству.

Опубліковано
зараз навіть сказати своє фе в бік того чи іншого бандита - прояв нелюдяності

щось я не бачив твоїх проявів "фе" на вулицях міста коли людина була здорова. Більше того, знаючи відношення в фірмах Єремеєва до персоналу, напевно тебе б підтримав. Але глумитись з людини, яка потрапила в нещасний випадок і отримала каліцтво... Це не прояв "фе", це танці на кістках. То чим ти кращий за нього? Маштаби просто меньші... ;)

А що заважає поряд з Порт-Сіті побудувати, скажімо, дитсадок\школу

а що заважає поряд з купленою вами квартирою посадити сквер або облагородити територію, чи хочаб лавочку поставити біля під"їзду? Що, є відмовки - "нема коли", "а ЖЕК для чого" ну ітд. Ну дк і у нього на рахунок садочка є відмовки, чим він гірший за вас?

Опубліковано

а що заважає поряд з купленою вами квартирою посадити сквер або облагородити територію, чи хочаб лавочку поставити біля під"їзду?

Дерева саджав, лавочку робив, пісочницю.

Що робив не так? Ах да - олігархом не став.

Опубліковано

Я більше скажу. А був такий чувак Чєчєтов - прикольний взагалі чувак, а був ще один - Калашніков, тоже вроді людина. А ви в курсі скільки Ківалов церков збудував з повним фаршом? А Янукович? А Ахмєтов? І кожен з них робив щось добре, можливо навіть дуже добре, обмеженому колу людей. Це було можливим бо для безмежного кола людей робилося зло. А так як медіаресурси були всі у власності потрібних осіб, то оте все добре ставало інформаційним надбанням всіх людей, а оте зло було неперсонифікованим, аморфним, яке перетворювало нашу країну в лайно в очах світу і більшості її мешканців. Відповідальність за нього розмивалась і добродії в цьому набували дуже аморфної відповідальності. Що дозволяє тому ж Молчанову говорити те що він сказав про потерпілого, звинувачуючи інших в нелюдяності.

І це українців звинувачувати в нелюдяності, в нелюбові до своїх гнобителів, обкрадачів і знищувачів? Та хто як не ми терпіли то всьо століттями локально прокидаючись пару раз за сто років. Це так ввійшло в привичку гнобителів, що зараз навіть сказати своє фе в бік того чи іншого бандита - прояв нелюдяності. Або добре, або нічого.

От тільки в дуже цивілізованих, людяних країнах Заходу, такі персонажі сиділи б по двісті років суми своїх досягнень. А раніше б матулялися на гілочці під каркання ворон.

Бо Україна - це діагноз. В ній немає ні добра, ні зла, все розмите, сіре, мутне. Зате тут добре ловиться риба.

Так то в цивілізованих країнах, а у нас то рушниця випадково стрельне на полюванні сама, то кінь ногою в яму попаде...

Опубліковано

Чоловіче гроші змінюють тільки дурних людей,а розумні люди знають, що на ті приховані мільярди олігархів можна було б так розвинути науку і техніку, щоб в середньочасовій перспективі це б приносило сотні мільярдів і благо для народу адже ми були б востребувані на іноваційному ринку світу тай тим паче, що розумних людей у нас хватає і база є, і люди би жили краще в 100разів, бо в світі є куча прикладів набагато менших країн за Україну і з меншими ресурсами природними, але грошей мають в 1000 разів більше ніж в Україні а все тому, що люди там розумні, далекоглядні і чесні! А в нас всі тупо хочуть швидкого і легкого бабла, і тому така тотальна жорстка барижота по кацапському типу! Олігархи косять бабло з свого бізнесу який помазаний державним захистом і який мало, що випускає, і люди те саме тільки щось продають або перепродають, а щось нове придумувати іноваційне і корисне то в країні нашій барижній такого тренду немає от тому й і завжди будемо жити в ярмі і загниваючій економіці поки цього не зрозуміємо.

Той же йух, тільки в профіль. Я ж те саме сказав і мав на увазі виключно Україну.

Опубліковано

17 сторінок майже одне й те саме:

- Так йому і треба!

- Ви шо! Будьте людьми!

- А я йому зла не бажаю, але так йому і треба!

- Ви шо?! Будьте людьми.

- Він олігарх, їх не шкода.

- Він людина.

- А я йому зла не бажаю, але так йому і треба!

- Ви злі і не люди.

Опубліковано

а що заважає поряд з купленою вами квартирою посадити сквер або облагородити територію, чи хочаб лавочку поставити біля під"їзду? Що, є відмовки - "нема коли", "а ЖЕК для чого" ну ітд. Ну дк і у нього на рахунок садочка є відмовки, чим він гірший за вас?

Мені нічого. Я біля одного будинку, де мешкав 5 років тому посадив 4 берізки (2 прийнялося), 3 вишні (2 прийнялося), шовковицю (прийнялася), зараз там певно краса і діти їдять вишеньки (це інше місто). Біля іншого будинку, де винаймав квартиру, брав безпосередню участь в організації майданчика під парковку, огорожі (щоб не наїжджали авто на газон), і самого майданчика з болотяного пустиря, який в цьому році, по ідеї має стати дитячим майданчиком.

З недавнього часу жиіу на новому місці і є в планах теє щось зробити у дворі, але після зміни ЖЕКу на ОСББ (єде процес передачі).

Відчитався?

Тепер твоя черга :_04:

Опубліковано

Єрємєєв впав з конем на полі аеропорту, як мені пояснювали. Кінь десь знайшов яму і завалились двоє. Тому удар виявився набагато страшнішим, бо фактично двійне прискорення. Чувак вже фактично відходив в інший світ, але його спасли лікарі. Сильна черепно-мозгова травма.

Хто такий Єрємєєв, Палиця, Івахів, Пан Курчак - це місцеві феодали-васали. Це не просто багаті підприємці, це ціла система потужної корупції, контрабанди, рейдерства, відмивання податків прикрита доброчинністю. У всіх є доступ тільки до аналізу доброчинності і тільки на вибори вспливає якийсь там підкуп населення, що для України вже давно вважається нормальним і ЦВК на такі дрібнички не реагує. У них є всі медіаресурси і при їх допомозі вони в будь-який момент стануть найкращими для більшості полішменів. Систематично правда проскакують голосування в унісон з бандою данєцкіх, голосування за обмеження прав і свобод суспільства, але суспільство в нас добре, має забагато прав і свобод, тому на такі дрібнички також не зважає.

Ці хлопці голосували за закони які передували бійні на Майдані, між іншим. Але то так, дрібничка.

Чи зацікавлені вони в розвитку - однозначно ні. Те що ви бачите супер євроремонти в їх бізнесцентрах, на фабриках і заводах ще нічого не означає, це їх власність і її вони люблять. Як любить гарний євроремонт суддя, прокурор чи начальник міліції.

Розвиток не можливий при корупції, розвиток це чесні правила гри, а вони це і є верхівка корупції, її основний спонсор і опікун. Але то так, дрібнички, ми ж не збираємось в Європу, бо вибрали собі в президенти одного з найпотужніших і найхитріших крокодилів цієї ложі.

Опубліковано

а що заважає поряд з купленою вами квартирою посадити сквер або облагородити територію, чи хочаб лавочку поставити біля під"їзду?

Дерева саджав, лавочку робив, пісочницю.

Що робив не так? Ах да - олігархом не став.

Женя, аналогічно.

Опубліковано

Хоча якщо проаналізувати серйозно, то подія для Волині дуже потужна. Тут є фактично дві групи Єрємєєва і Палиці. Романюк, наскільки казали належить до групи першого. Сильна травма і втрата здоров'я, може призвести до перерозподіло владу, впливу і майна в межах нашої області. Або чекаємо нового смотрящого за однією з найбільших бізнес імперій.

Опубліковано

Хоча якщо проаналізувати серйозно, то подія для Волині дуже потужна. Тут є фактично дві групи Єрємєєва і Палиці. Романюк, наскільки казали належить до групи першого. Сильна травма і втрата здоров'я, може призвести до перерозподіло владу, впливу і майна в межах нашої області. Або чекаємо нового смотрящого за однією з найбільших бізнес імперій.

Ще один капитан Очевидность.

Опубліковано

чим ви переймаєтесь?! Для нас, смертних, абсолютно нічого не зміниться!

В кращий бік точно ні.

А от дерибан як мінімум погіршить кріміналістичну ситуацію на Волоні.

Опубліковано

vaz75, не сміши мене :) Ті дерибани весь час ідуть, ти сильно відчуваєш? А якщо сидячи вдома на кухні за ноутом, то вже 100% навіть випадково тебе не торкнеться.

До речі, не перечитував всю тему, писали-неписали, його вже "доставили в одну з європейських клінік для лікування та подальшої реабілітації."

«Наразі Ігор Єремеєв доставлений до європейської клініки для проходження лікування та подальшої реабілітації», – сказано в повідомленні.

Відзначається, що стан нардепа залишається стабільно важким. Дозвіл на транспортування дав консиліум лікарів.

а от куди точно - певно дуже секретний секрет!
Опубліковано

Не скажи.

В першу чергу, можуть постраждати люди, що прцюють на континіум, у разі переділу влади та сфер впливу. Маю на увазі, постраждати фінансово.

Звільнять. наймуть інших і .т.д.

Сфери впливу в місті - зміняться. А це знову ж таки може "вдарити" по більшості дуже простих підприємців. Ну і т.д.

Опубліковано

Я навіть не здогадувався, що навіть "прості підприємці" залежні від Єрємєєва! :)

Zheny@, ну розтолкуй мені тоді, по-перше, як саме "фінансово" мають постраждати працівники "Континіума" (до речі, і скільки їх там?), і по-друге, як саме мають постраждати "прості підприємці"?

Опубліковано

Ти не читав.

Людей просто звільнять. Якщо прийде новий власник і захоче мутити своє. А звільнення - це завжди удар по кишені.

Щодо простих підприємців, то хтось просто купить / продасть ринок чи завищить ціни на оренду у модних центрах.

Згоден, що якусь частину людей - це не торкнеться ніяк.

Згадай, як Кривицький пішов з посади, скільки всплило не зовсім законних продаж землі, оренди і т.д. В когось щось відсудили і забрали.

так і тут.

Поки я "тато!" і я керую, мене бояться і слухають. Прийде інший "тато" - порядки будуть інші. Нова мітла по-новому..

Опубліковано

не знаю чи тут було, якщо було - вибачайте, але натрапив у ФБ на пост

ЕСТЬ люди , которые живут яркую жизнь. Их кто то называет счастливчиками, кто то -избранными. Кто то ими восхищается, а кто то со злобой и ненавистью завидует. Но однозначно, они никого не оставляют равнодушными. Их судьбы особенные и не всегда обывателям кажутся логичными.

ИГОРЬ ЕРЕМЕЕВ. Он человек такой судьбы. Он сильный, незаурядный. Он щедр в своей силе.Он никого не оставляет равнодушным. Слабаки и мелкие паскуды от политики и олигархата его ненавидят, потому что никогда не могут стать такими как он. Тупые обыватели-гребут под одну гребенку всех, у кого есть власть, читая чернуху в СМИ его врагов и крича про "зраду" и "про все пропало".

С Игорем Мироновичем произошла трагедия. Через такие события в судьбах незаурядных Людей, БОГ разделяет души всех нас на "зерна и плеву". И теперь каждому с этим жить. Речь ни о политике, ни о бизнесе, ни о власти. Речь о душе и человеческих ценностях. Главное потом, когда в жизнь того, кто " бросил камень", НЕОЖИДАННО прийдет страшая беда - вспомнить все свои осуждения и вовремя все осознать. Потому что порой даже самое праздное, случайное слово, брошенное человеком "лишь бы что то ляпнуть" может навсегда изменить ход событий в его же жизни. Потому что за все без исключения надо будет заплатить.

------------

А всем кто осознает что произошло, пожалуйста, очень прошу -МОЛИТЕСЬ О ЕГО ЗДРАВИИ. Он обязательно к нам вернется.

p.s. почитаєш, ну прям ангел а не людина, спитаєш про роботу в Континіумі і WOG - ад. висновки робіть самі

p.s.2 чисто по людськи - нехай одужує

Опубліковано

думаю якщо гєпу вийняли з того світу жиди то і єрьомку може тоже. (проста людина без бабла померла що ще б і швидка не встигла приїхати, а в них геть інше обслуговуння своїх тєл ніж в простих людей)

брєд.

якщо людині судилось вижити до приїзду швидкої/в швидкій, то пох чи це проста/непроста людина

Опубліковано

В кращий бік точно ні.

А от дерибан як мінімум погіршить кріміналістичну ситуацію на Волоні.

а чого має бути дерибан хіба Івахів кудись дівся, він же ж здається один із співласників тієї імперії ?

А про пана Єремеєва нехай розкажуть люди, які працювали на КРЗ, що він там витворявЮ, як закривався в кабінеті, і в кінцевому рахунку довівши до банкрутства купив за безцінь ;) Чи як землі скуповували, "рішаючи" справи з Кривицьким

Опубліковано

Романюк якраз належить до другої групи, так як двічі очолював волинську філію приватбанка, а це вже група Коломойського і Палиці...

Опубліковано

Романюк якраз належить до другої групи, так як двічі очолював волинську філію приватбанка, а це вже група Коломойського і Палиці...

Кухонні політики :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...