prorok Опубліковано 19 Липня, 2015 в 21:46 #51 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 21:46 Пішов до дупи той волиньгаз разом з своїм забаганками.... вмене взагалі новобудова, будинок роки 2 як зданий, для підключення газ. плити минулого року робив акт перевірки вентиляції та приходив їх представник нібито підключити плитку (платна послуга)...... от я ніяк незрозумію з якого дідька вони мені через рік пишуть що будудь щось там собі перевіряти..... і цікаво як то вони будуть поквартирно відключати газопостачання, якщо стояк газовий один на підїзд...Придурки бездарні..... мабудь десь газом надихались та й трендять дурню всіляку.... 1 1
vaz75 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 21:52 #52 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 21:52 Пішов до дупи той волиньгаз разом з своїм забаганками.... вмене взагалі новобудова, будинок роки 2 як зданий, для підключення газ. плити минулого року робив акт перевірки вентиляції та приходив їх представник нібито підключити плитку (платна послуга)...... от я ніяк незрозумію з якого дідька вони мені через рік пишуть що будудь щось там собі перевіряти..... і цікаво як то вони будуть поквартирно відключати газопостачання, якщо стояк газовий один на підїзд...Придурки бездарні..... мабудь десь газом надихались та й трендять дурню всіляку....Що тут не зрозуміло - їм треба переоформити договори на нову юридичну особу і передати заборгованість. А уловкою "планова перевірка" вони вбивають двох зайців - і договір перезаключать і борги стягнуть. Бо навряд зтось би біг перезаключити договір.
prorok Опубліковано 19 Липня, 2015 в 22:01 #53 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 22:01 (змінено) я думаю що перезаключення договору то просто так аби була якась причина..... от колись рахунки за кабельне "аверс" виставлялись також по договору, а власники там мінялись частенько (юридичні назви") і ніхто там не нагружав людей з перезаключенням договорів....Або інший варіант- коли скажуть що у вас заборгованість кажете - нафіг пішли, то я волиньгазу винний, а не вам і з ним я сам розбиратимусь по своїх боргах, а якщо волиньгазу вже неіснує то й боргів моїх також неіснує....... А якщо виявиться що волиньгаз є в наявності то пішли ви нахєр разом зі своїм перезаключенням договору...... Змінено 19 Липня, 2015 в 22:02 користувачем prorok 2
MrDm Опубліковано 20 Липня, 2015 в 00:35 #54 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 00:35 я думаю що перезаключення договору то просто так аби була якась причина..... от колись рахунки за кабельне "аверс" виставлялись також по договору, а власники там мінялись частенько (юридичні назви") і ніхто там не нагружав людей з перезаключенням договорів....Або інший варіант- коли скажуть що у вас заборгованість кажете - нафіг пішли, то я волиньгазу винний, а не вам і з ним я сам розбиратимусь по своїх боргах, а якщо волиньгазу вже неіснує то й боргів моїх також неіснує....... А якщо виявиться що волиньгаз є в наявності то пішли ви нахєр разом зі своїм перезаключенням договору......ти трохи не правий. Волиньгаз існує, але термін дії його тендеру закінчився, зараз тендер виграла інша компанія (таж сама, по суті) і тепер вони тобі газ постачають, а отже тобі треба перезаключити договір.з аверсом трохи не те, не ті суми. в разі відсутності договору ти маєш право не платити за надані послуги. потім відстоюєш своє право в суді, кажеш що не винен що вони мені газ постачали, я ним не користувався і платити не збираюсь...
Zheny@ Опубліковано 20 Липня, 2015 в 05:49 #55 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 05:49 Пішов до дупи той волиньгаз разом з своїм забаганками.... вмене взагалі новобудова, будинок роки 2 як зданий, для підключення газ. плити минулого року робив акт перевірки вентиляції та приходив їх представник нібито підключити плитку (платна послуга)...... от я ніяк незрозумію з якого дідька вони мені через рік пишуть що будудь щось там собі перевіряти..... і цікаво як то вони будуть поквартирно відключати газопостачання, якщо стояк газовий один на підїзд... Придурки бездарні..... мабудь десь газом надихались та й трендять дурню всіляку....Плетеш, як до дуба в'язане.1) перевіряти мають право. І добре, що перевіряють!Знаю ті "новобудови" клепають аби здати і бабла збрити. А технології фіг дотрималися. Із матеріалами така ж історія.Ане дай Бог в тебе в вентиляцію щур заліз і застряв. І все, немає вентиляції. І що тоді??А поквартирно відключати дуже просто. Вентель є в кожній квартирі. все, що після вентеля, обрізали і заглушили. Поставили пломбу.І будуть щотижня перевіряти. І ходити з міліцією. І, якщо протрібно, з ордером.А чого я маю платити за злісних неплатників???
vetalforever Опубліковано 20 Липня, 2015 в 05:59 #56 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 05:59 мене вбиває ситуація з лічильниками.Порох обіцяв встановити безкоштовно тим, в кого нема, до початку 2016 року, чи я помиляюсь?
AgentSmith13 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:04 Автор #57 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:04 Dream, Чогось мені здається, що ТС трохи щось наплутав і там все-таки оголошення приблизно такого змісту. і відключати мусять, і ганчіркою нічого не закривають, і пуск зроблять лише тоді, коли впевняться, що все у всіх гуд. в такому разі звичайно треба бути вдома, але якщо ж вони хочуть перевірити вентиляція, сигналізатора чи ще щось, хай приходять коли мені зручно. тепер буду чекати фото оголошення На здоровля, фото.... Пора щось крупнокаліберне купувати, здається.... А акти на вентканали не давали НІКОЛИ, мотивуючи тим, що бланків в них, бідолашних, нема. А тепер що, штраф? А, даруйте, в рило з порогу? 1 1
vaz75 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:09 #58 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:09 А акти на вентканали не давали НІКОЛИ, мотивуючи тим, що бланків в них, бідолашних, нема. А тепер що, штраф? А, даруйте, в рило з порогу?Взагалі то вентканалами займається обслуговуюча організація (ЖЕК, ОСББ), з якими у користувача є договір, шліть тих газовиків туди прямим текстом.
bormotuha Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:26 #59 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:26 ахренеть...а в когось то є акт провірки вентиляційних каналів? скільки себе памятаю, їх ніхто ніколи не провіряв...не те що акти писав.Памятаю, у брата в приватному будинку перевіряли, змусили трубу більшого діметру зробити. Приборчик у них - вентилятор на палці і підєднаний до приладу, схожого на тестер зі шкалою. 2
madkot Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:27 #60 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:27 цікаво, а якими приладами вони перевіряють вентканали?чи ці прилади сертифіковані на Україні?наскільки пам'ятаю - максимум з того що бачив - це запалювали сірник і підносили до вентканалу.
Zheny@ Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:31 #61 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:31 скільки себе памятаю, їх ніхто ніколи не провіряв...не те що акти писав.Завжди! Кожного року! приходив хтось (тьотка / дядько) і просили прикласти в кухні до витяжки (вентиляції) листок паперу (А4) . Він завжди "прилипав" від потоку повітря. Працює в мене вентиляція.Завжди ставли "галочку" типу все ок. і просили розписатися, що все гуд.А де ви живете?цікаво, а якими приладами вони перевіряють вентканали?У фірми "техноМодуль" , а вони цим займаються, я такий прилад бачив. Він перевіряє об'єм повітря який проходить через канал. Типу лічильника, тільки маленький, ще казали, що він дорогий до всрачки, кількасот євро.
madkot Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:38 #62 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:38 (змінено) У фірми "техноМодуль" , а вони цим займаються, я такий прилад бачив. Він перевіряє об'єм повітря який проходить через канал. Типу лічильника, тільки маленький, ще казали, що він дорогий до всрачки, кількасот євро.Женя, я не про техноМодуль - а про газовиків - у них є такі прилади - тоді Велкам, немає - будь ласка - йдіть пасти корів.на кожне ніби законне зауваження - мають бути законні підстави, виявленні законними методами, в рамках законів із застосуванням законних приладів.все інше - то домисли і провокація Змінено 20 Липня, 2015 в 06:39 користувачем madkot
Zheny@ Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:41 #63 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:41 про газовиків - у них є такі прилади - тоді Велкам, немає - будь ласка - йдіть пасти корів.Ну, газовики не знаю, у нас, ніби, не газовики перевіряли.Хоча і втих є свої "методи" доіпатися.Типу газова плита не під вентиляційним отвором стоїть.Чи там, фоточка далеко. З рештою, якби знайти усі ці норми, можна було б з ними в суді порозмовляти. У разі якихось там штрафів і т.д.
AgentSmith13 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:42 Автор #64 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 06:42 (змінено) "Пасти корів" вони йдуть автоматом - хочу - пускаю, хочу - ні, то ж не правоохоронці з відповідними паперами, а зважаючи на робочий день + ледь не погрозливий зміст цидули - йдуть не тільки корів пасти, а й куди подалі. Лічильника в нас перевіряли в кінці зими... Бабла скосити за так - не дам. Змінено 20 Липня, 2015 в 06:48 користувачем AgentSmith13 1 1
Dream Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:20 #65 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:20 люди-люди, боже-боже... Правила безпеки систем газопостачання, як і ПДР, писані "кров'ю". Не дуріть і не фантазуйте. І, як то кажуть, - учітє матчасть. Або RTFM, кому шо більше наравицця За дві сторінки наговорили стільки, що то треба вас всіх, в т.ч. "розумників", збирати разом і читати лекцію по БЖД. 3
best Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:21 #66 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:21 мене вбиває ситуація з лічильниками.Порох обіцяв встановити безкоштовно тим, в кого нема, до початку 2016 року, чи я помиляюсь?Це в тих квартирах,де є газова плита і колонка до 2016 року Потім будуть,де тільки газова плита В цьому році поставили нам безкоштовно От тільки халепа,бо платити стали більше Проживаємо двоє,прописані троє По нормі мали б платити за 27 кубів,а зараз менше ніж 40 в місяць не виходить Колона Vaillant раніше запальник горів постійно,тепер тільки те й роблю що клацаю До речі, ще й духовка електрична,а не газова. Користуюсь часто мультиваркою і всерівно навіть в тих 27 ніколи не вкладусь
Dream Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:28 #67 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:28 От тільки халепа,бо платити стали більшеСаме тому і люди почали відмовлятись від безкоштовних лічильників. Нафтогаз нєгодує: "НАФТОГАЗ" ЗАКЛИКАЄ КАБМІН ТЕРМІНОВО ПОВЕРНУТИ НОРМАТИВ СПОЖИВАННЯ ГАЗУ БЕЗ ЛІЧИЛЬНИКІВ НА АДЕКВАТНИЙ РІВЕНЬ
Toad Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:34 #68 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:34 (змінено) "Чесссний" бізнес. Оплатіть будь ласка ще раз. Змінено 20 Липня, 2015 в 07:37 користувачем Toad
sergej Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:44 #69 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:44 Коли в нас в під"їзді комусь ставили лічильник, то також писали що треба бути вдома бла-бла-бла....і перекрити газ і пуск буде поквартирно. Я газ перекрив і на дверях на магніт прицепив записку що газ перекрив і буду вдома після 18.00. Не знаю читали чи ні, але газ ніхто не відключив . 1
MrDm Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:55 #70 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 07:55 про газовиків - у них є такі прилади - тоді Велкам, немає - будь ласка - йдіть пасти корів.Ну, газовики не знаю, у нас, ніби, не газовики перевіряли.Хоча і втих є свої "методи" доіпатися.Типу газова плита не під вентиляційним отвором стоїть.Чи там, фоточка далеко. З рештою, якби знайти усі ці норми, можна було б з ними в суді порозмовляти. У разі якихось там штрафів і т.д.та діло в тому, що в моїй квартирі норм дотриматись тяжко (газовики самі стоять і ріпу чешуть), адже якщо врахувати всі мінімальні відстані між газовими приладами - то мені треба кухню розширяти і все газовими трубами та витяжками заложити...
jack74 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 08:28 #71 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 08:28 (змінено) При наявності приладів з димоходом (колонки, котли, печі) забороняється користуватися примусовою витяжною вентиляцію (ветрилятором на вентканалі), бо це може змінити потік тяги в димоході з потраплянням продуктів згорання до житлового приміщення.А це як? Якщо вентилятор витягує повітря з квартири і вдуває в димохід.А, наприклад, включив ти вентилятор, і твій чадний газ замість даху примусово задуло сусідові (ну звісно, якщо в тебе не індивідуальний канал), бо вітер повернувся так, що з даху задуває у вентканал. Сусіди - трупи.і не так. Це коли ти включив в себе витяжку, а в цьому ж приміщенні працює котел чи колонка в димохід. Витяжка витягує З приміщення, а притоку повітря немає (двері-вікна гарно зачинені) - звідки візьметься притік?! - розвернеться потік в димоході! В результаті твій чадний в тебе в квартирі! Де трупи?!І за акти перевірки димоходів. Раніше щороку ходили перевіряли (жеківці, певно), а якось прийшли з папериком-"договором", згідно якого (підписавши який) надалі перевірку димоходів ви берете на себе, тобто відповідальність тепер на вас. Так що до кого перестали ходити перевіряти, ви но попитайте своїх в сім'ї, може такий "договір" і у вас десь валяється... Змінено 20 Липня, 2015 в 08:42 користувачем jack74
vaz75 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 08:33 #72 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 08:33 і не так. Це коли ти включив в себе витяжку, а в цьому ж приміщенні працює котел чи колонка в димохід. Витяжка витягує З приміщення, а притоку повітря немає (двері-вікна гарно зачинені) - звідки візьметься притік?! - розвернеться потік в димоході! В результаті твій чадний в тебе в квартирі! Де трупи?!В цьому випадку внаслідок відсутності притоку повітря затухне полум'я і чадного газу не буде. де тоді візмуться трупи?
alexvvv Опубліковано 20 Липня, 2015 в 08:35 #73 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 08:35 А мені десь тижні 2 тому телефонували і казали оплатити заборгованість за газ 100 кубів нарахували - хоча на лічильнику "0" бо новобудова і ще ніхто не користувався.
Zheny@ Опубліковано 20 Липня, 2015 в 08:43 #74 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 08:43 А мені десь тижні 2 тому телефонували і казали оплатити заборгованість за газ 100 кубів нарахували - хоча на лічильнику "0" бо новобудова і ще ніхто не користувався.Це в них "аналітика" Лб*ять... раз немає гарячої води - значить грієш на газу воду. І нііпёть. Пофіг, що в мене бойлер, і гарячий кран опломбований...Реально, у Волиньгазі бєспрєдєл. Був і буде.Коли сусіди ставили лічильна і просили бути дома, бо будуть вимикати газ - всі віднеслися з розумінням.На крайняк, коли йдеш з дому - ТОЧНО перекрий клапан і залиш записку в дверях - "клапан закрив. Дома бути немає змоги."Все можна вирішити, а не кіпішувати.
vaz75 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 08:45 #75 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 08:45 А мені десь тижні 2 тому телефонували і казали оплатити заборгованість за газ 100 кубів нарахували - хоча на лічильнику "0" бо новобудова і ще ніхто не користувався.Це для волиньгазу нормально, вони при відсутності даних від абонента (а за угодою абонент в кінці місяця повинен дзвонити і повідомляти показники) нараховують по середньомісячному показнику на одного прописаного. В мене те ж таке було, зфоткав лічильник, сходив у Волинь газ і вони виправили в своїй базі.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти