Перейти до змісту

Мер Луцька - голосування.

difoto

300 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Умови вибору створено таким чином, що любий обраний мер "Допустимо до корита - місту буде піпець."

Неможливо любому випадковому жителю стати мером.

Не розумію я, мера обирає громада з жителів міста, але натомість обирають з списку, потратити до нього простий житель не взмозі. Потрібно змінювати систему.

Заодно потрібно й змінювати позицію жителів міста/країни.

1.- Хочеш бути мером/депутатом (хоча б й в майбутньому) - займай активну громадянську позицію, приймай участь в різноманітних громадських заходах, акціях і т.п., будь на виду, завойовуй повагу громади. Не купуй голосів виборців!

2.- Не хочеш бути статистом на виборах - цікався громадським життям, взнавай про місцевих ( і не тільки) олігархів максимум інформації, ще більше взнавай про потенційних кандидатів в мери (чи депутати), благо Інтернет це дозволяє, займай активну громадянську позицію, не продавай свій голос!

;) Перепрошую, більше банальщини не писатиму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь

Ніякої роботи не бачив. ... перед виборами за наші гроші робить нам наші дороги і то не скрізь. І це типо все. Тобто нічого реально, що сталось позитивного по його вині не бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пішоходні переходи в препаршивому стані (шо їх освітлення, шо їхня розмітка), а отже робота Романюка для мене нікудишня.

А якщо серйозно, то хто б не був, завжди буде поганий. Такий наш менталітет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілося б щоб шановні бордівчани оцінили роботу Романюка. Плюси та мінуси. Ну не зважаючи на нинішню передвиборну кампанію

Нема шо оцінювати,шановний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От це я чекаю на місцеві вибори, щоб включили гарячу воду :)(хоч вдома й стоїть бойлер)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все поливают из за Карабаса Романюка и никто не говорит про Старую Подкову и Наталку. Там твориться просто пздц. Вчера ехал на веле вечером, подруга присела на углу подковы и зажурчал ручей :) ПРЯМ НА УГЛУ!!! У них там что туалета в середине нету? И да каждый день драки...а на против церковь кстати. Видел как то раз как тип кинул телефон об церковь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все поливают из за Карабаса Романюка

а не фіг було, користуючись службовим становищем, забудовувати маленький скверик напроти Буратіно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

starOFF, то це Романюка подруга тобі дорогу пересцяла? Чи Романюк там вишибалою не справляється? Чи то він церкву телефоном розвалити хотів? Бо я щось недопойняв, яким боком твої історії до Романюка, .та й взагалі до мера...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
Хочеться почути хоч якусь конкретику

Від кого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Романюк здувся, таке відчуття що він досижує ці дні, толку з нього НУЛЬ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Романюк здувся, таке відчуття що він досижує ці дні, толку з нього НУЛЬ!!!

Що означає здувся ? Людина просто виконую свою роботу, причому краще за "папередників", до того ж, здобутками не вихваляється.

Буду голосувати за нього, як кажуть, краще знайомий чорт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всетаки досвід то кльова штука...

ще півтора роки тому я б напевно вступив в суперечку, а років зо 5 назад ще й з переходом на особистості :)

але зараз більш ніж впевнений що стадогромада завжди має те на що заслуговує і ніякими суперечками, закликами до "подумати", роз’яснювальною роботою і т.п. того не зміниш...

тут або дано, або ні... і, нажаль, доля перших в нашій країні нереально мала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що означає здувся ? Людина просто виконую свою роботу, причому краще за "папередників", до того ж, здобутками не вихваляється.

Дайте вгадаю. У вас встановлений бойлер? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ця катавасія з "моржуванням" посеред літа - вже 10 років, і до чого тут Романюк? В період війни, росту долара в півтора рази, заморожених при цьому зарплат не зміг вирішити питання боргів Луцьктепла? Які від неплатежів населення взялися.

Ставте бойлер, і буде вам щастя, в цій країні треба мати все своє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте вгадаю. У вас встановлений бойлер?

Ось не вгадали, бойлера нема, гарачої води теж. Я людина невибаглива, мені достатньо і холодної води. А соплі пускати, що позбавили якихось благ це не про мене. :0096:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

NightVision, поржав :) А обирати достойність по чому будем? По кількості "плюсиків"? Чи по кількості "паддєржалі"? Чи по кількості набитих постів? ;)

Нехай "кандидат" чітко омалює свою програму, окреслить ЧІТКО і КОНКРЕТНО ЩО хоче зробити, а саме головне, скаже, звідки він на це все буде брати гроші!

Ну що, "кандидати", чекаєм!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

NightVision, поржав :) А обирати достойність по чому будем? По кількості "плюсиків"? Чи по кількості "паддєржалі"? Чи по кількості набитих постів? ;)

Нехай "кандидат" чітко омалює свою програму, окреслить ЧІТКО і КОНКРЕТНО ЩО хоче зробити, а саме головне, скаже, звідки він на це все буде брати гроші!

Ну що, "кандидати", чекаєм!

А чом би і ні.

От візьмемо для прикладу ДІфото.

Я його особисто не знаю, але знаю, що він хоч і "хамидло", але чесна, порядна, цілеспрямована і безкорислива людина (це не ода йому). І я, скидаючи гроші на рахунок, впевнений. що вони перетворяться на каски, пічки, автомобілі, продукти тощо для бійців.

І йому я більш довіряю, ніж Палицям, Романюкам і ін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, ну якщо навіть Кличко може бути мером, то difoto зміг би

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я б зараз більше думав про механізм контролю за мером. Дії, бездіяльність, майно у користуванні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, ну якщо навіть Кличко може бути мером, то difoto зміг би

не коректне порівняння, різні вагові категорії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво хто за Шибу голосував, два голоса, це був він і його жінка? Чи на борді є не адекватні люди?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз пошла такая пьянка - режь последний огурец.

----------------------------------------------------------------------

Обирайте мене мером - обіцяю комендантський час і за місяць вся алкота буде теремнівські ставки і Стир очищати 15 годин на добу.

Також позрізаю усі і**чі бігморди в місті і за містом в радіусі 20 км.

24 години на добу місто будуть патрулювати небайдужі бандерівці зі зброєю і собакою, яких наберу тут-же на Борді (собаку знайдемо окремо).

Всі незгідні, а також клієнти "вокзальних смітників" і "обезянника" - на громадські роботи (см. вище) по благоустрою міста.

Всі, бажаючи допомогти - теж на громадські роботи, з зарплатнею і нормованим робочим графіком офіційно.

Кількість кабаків, аптек і таксі поділити на 10, кількість супермаркетів на 4.

Також потрібна божевільна людина, яка дасть на це все баблоси.

----------------------------------------------------------------------

Ось вам, м'яко кажучи, передвиборна програма, або голосую за кандидата зі схожею програмою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі в Північну Корею ніколи не хотілось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От візьмемо для прикладу ДІфото.

Ні, не можна, він матукається сильно, його краще в нач. департаменту культури міськради. А в мери відправим Ромаху11. Він так пише - зачитаєшся. Аргументує все чітко, навіть мене переконав підняти дупу і сходити проголосувати за дядька з Айдару. На відкритих дебатах на ВОДТРК йому рівних не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво хто за Шибу голосував, два голоса, це був він і його жінка? Чи на борді є не адекватні люди?

я за Шибу голосував наприклад, за трактори під які лягали люди на старому ринку, за гарячу воду влітку :) Декількох я не знаю кандидатів, а тут навіть Кривицького бачать мером, людину яка продала всі землі Луцька за копійки.

Проти Романюка нічого не маю проти, але він повна маріонетка, людина якою завжди керували, керують і будуть керувати. Він ніяких рішень не приймає сам, хіба намагається Чорнусі чим побільше земельних участків видати, вже і так ліплять будинки один від одного за декільа метрів.

Хоча зараз найстрашніше в Луцьку, то пан Палиця (Коломойо-рейдерщина) і його свита сраколизів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...