Перейти до змісту

Вийди з рос.соц.мереж.

atol

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
11 minutes ago, halcogen said:

Укр народ в більшій своїй масі підтримає це.

Це той народ, в якого на два повідомлення вище Опера ВПН чомусь не фунцеклірує? )))

Опубліковано
40 minutes ago, halcogen said:

Opera VPN заглохла, сєрваки не витримали??? 

хз, в мене працює. хоча, дивно хотіти стабільності від безплатного сервісу ще й з таким напливом ))

Опубліковано
42 хвилин тому, halcogen сказано:

Opera VPN заглохла, сєрваки не витримали??? 

Працює.

Треба розширення щоб пускати трафік через VPN тільки для заборонених сайтів, є таке?

Опубліковано
6 хвилин тому, SunSeth сказано:

хз, в мене працює. хоча, дивно хотіти стабільності від безплатного сервісу ще й з таким напливом ))

Опера зараз рятує психологічний мікроклімат в мільйонах українських сімей. Цей здобуток неоціненний.

Опубліковано
28 хвилин тому, halcogen сказано:

Укр народ в більшій своїй масі підтримає це.

останнім часом в вк була сама комерція. Молоді там мало, принаймні, активно там мало сиділи. У мене близько 2000 друзів, всі молоді. Рік уже стрічка новин забита самою комерцією. Інколи фотки проскочать і зміна статусу. А так групи активні, ну і продавці. Переповзають у ФБ, інстаграм.

Опубліковано
29 minutes ago, snouden said:

Опера зараз рятує психологічний мікроклімат в мільйонах українських сімей. Цей здобуток неоціненний.

Адмін борди каже, що Опера то кокашка )) Цікаво б було побачити статистику встановлення і використання Опери після бану ВК, ОК і тд. До речі, таку статистику колись надавав яндекс ))

Опубліковано

(соррі, якщо вже було. Був у від"їзді, на останніх сторінках не помітив такого)

Mail.ru Group предлагает украинцам браузер для обхода блокировок, который на самом деле является вирусом

Опубліковано
5 хвилин тому, Volyniaka сказано:

(соррі, якщо вже було. Був у від"їзді, на останніх сторінках не помітив такого)

Mail.ru Group предлагает украинцам браузер для обхода блокировок, который на самом деле является вирусом

природній відбір......

Опубліковано
2 хвилин тому, halcogen сказано:

Вот вам смішно, а людям дискомфорт створили на пустому місці. Сьогодні пів дня не знав чим на роботі зайнятися. Ще так робочий день довго не тягнувся..

працювати не пробував? кажуть допомагає

Опубліковано
1 година тому, snouden сказано:

Треба розширення щоб пускати трафік через VPN тільки для заборонених сайтів, є таке?

Розширень не зустрічав, а якшо ВПН піднятий засобами ОС, то можна. Прописуєш статичні  маршрути на потрібні сайти, і ставиш метрику меншу чим в в основному шлюзі.

Опубліковано

Та ложив я на цю заборону, як влада ложить на нас всіх. Всі ми ложимо, якщо чесно, навіть вишивата, тільки вони не признаються тут. Хтось ложить через неліцензійний софт чи вже у всіх Вінда і офіс ліцензійні? Хтось через контент (відео, музику), хтось купуючи бляхи. Поки влада буде класти на людей, то хай не ображається на дзеркальну реакцію людей. І не розказуйте мені про АТО, війну на сході, загиблих бійців, бо це все також через те, що влада клала на людей.

Опубліковано
9 хвилин тому, nickel сказано:

Та ложив я на цю заборону, як влада ложить на нас всіх. Всі ми ложимо, якщо чесно, навіть вишивата, тільки вони не признаються тут. Хтось ложить через неліцензійний софт чи вже у всіх Вінда і офіс ліцензійні? Хтось через контент (відео, музику), хтось купуючи бляхи. Поки влада буде класти на людей, то хай не ображається на дзеркальну реакцію людей. І не розказуйте мені про АТО, війну на сході, загиблих бійців, бо це все також через те, що влада клала на людей.

так і будем все життя в гімні жити(

Опубліковано
1 година тому, snouden сказано:

Працює.

звичайно є, для тих хто не може жити без vk то ставте frigate

заборона то фігня, а от те, що мене з airbites на волю переводять, оце біда :(

Опубліковано
1 минуту назад, rl72 сказал:

так і будем все життя в гімні жити(

Ти живи де тобі подобається, мене тільки до себе не приписуй. Хоч в гімні? Живи, але якось без мене.

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Ти живи де тобі подобається, мене тільки до себе не приписуй. Хоч в гімні? Живи, але якось без мене.

ні, я в гімні не живу, і жити не збираюсь.... а ось такі, які ложать на все і на всіх (пох з якої сторони) й тягнуть країну в гімно

Опубліковано
1 минуту назад, rl72 сказал:

а ось такі, які ложать на все і на всіх (пох з якої сторони) й тягнуть країну в гімно

+100500

Тільки ти забув уточнити, що про владу пишеш.

Опубліковано

Я навіть не знаю коли народ з тими яндексами, вк і однокласниками встигає жити. Тупо жити, спілкуватись з людьми, дихати повітрям. Я тішуся, що на роботі в мене годин сім немає можливості бути в неті і це мені подобається. Насправді страшно стає, коли мужики по 50-60 років торчать в своїх смартфончиках в кожну вільну хвилину, я не говорю про молодь. В мене до останнього дня був четвертий айфон, який фігово підтримує 3Ж, з глючним динаміком, розбитим сенсором і неробочою єдиною кнопкою. Блін він мені хавався бо в ньому неможна заторчати в самотність будучи серед людей. Життя - це цінність, час - це цінність і про це непотрібно забувати. п.с. про закриття отої срані довідався з фейсбука, ржав, хоча і розумію що хтось попав на бабло, тому не сильно ржав.

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

+100500

Тільки ти забув уточнити, що про владу пишеш.

я все написав. і продовжувати щось тобі пояснювати не збираюсь. все рівно не зрозумієш

Опубліковано
2 часа назад, nickel сказал:

Пошта також уа. Ящик в Яндексі відразу має декілька клонів @yandex.ru, @ya.ru, @yandex.ua, раніше ще був @narod.ru. Прикольно було регатися на різних акціях, всі ящики проходили як різні, насправді все сипалося в одну скриньку.

Щойно відправив на @narod.ru собі листа, прийшов на яндекс.пошту.

Опубліковано
5 минут назад, rl72 сказал:

я все написав. і продовжувати щось тобі пояснювати не збираюсь. все рівно не зрозумієш

Та все я розумію, не тупіший за вишивату. Ну не згідний я з тобою і все. Маю право на таку думку?

В мене до тебе є запитання, ти дійсно рахуєш Петра Олексійовича гарним президентом чи просто впевнений, що в сьогоднішніх умовах його варто підтримати, тому що в країні війна і ми всі повинні об'єднатися?

Опубліковано

Яндекс був за довго до гугла, і пошта там у багатьох, тому у більшості привязані всілякі акаунти і так далі, та й всі ту пошту знають, тепер тупо всіх загнали в стойло.

ВК, та ОК люди заробляи собі гроші на життя, вклали купу бабла та сил в розкруту і так далі, тепер то все тупо забанили, альтерантив толкових нема, був Аукро і то його забанили. відать сайт ЛОХ забашляв тепер вони по суті монополістами стали.

Зараз повспливає купа криворуких сервісів які будуть зазивати народ, як на мене треба було людям дати час підготвувати місце відходу, тому це ще більше додало негативу, уявіть собі не сильно продвінутих людей як в ОК спілкувалися з ріднею з СНГ, тепер як їм пояснити що ми вже тіпа на фейсбуці чи ще десь...

Опубліковано
1 хвилина тому, MACCEN сказано:

ВК, та ОК люди заробляи собі гроші на життя

торгівля на крові, така сама як і порох і заробітчани на будівництві у спб і мск

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...