Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 минуты назад, Nokian сказал:

з якою метою?

рускій мір тут розносити?

В мене єзнайомі, котрі в той же час теж переїхали сюди, 

і швидше за все потих же причинах, але їх погляди проукраїнські.

мы с РБ переезжали.))

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну да, Польща на нас напала, віджала Крим, вбила 13 тисяч людей, розграбувала  та вивезла індустріальний Донбас.

Що ти мелеш.

Сєпарок.

Я думав ти з Маріка.

Раз білорус -ясно.

Бацька для вас ще більший ідол, ніжХуло для рускіх.

Тепер ясно, чому тобі тка муляє армія, мова , віра.

Опубліковано
6 минут назад, Nokian сказал:

з якою метою?

рускій мір тут розносити?

В мене єзнайомі, котрі в той же час теж переїхали сюди, 

і швидше за все потих же причинах, але їх погляди проукраїнські.

если мои взляды не совпадают с твоими ульраправыми, это не означает, что я не люблю Украину.

Опубліковано

Ну да, Польща на нас напала, віджала Крим, вбила 13 тисяч людей, розграбувала  та вивезла індустріальний Донбас.

Що ти мелеш.

Сєпарок.

причем Польша, я про Ягодин и контрабанду, по которой Украина теря ет очень много. и хватит вешать "ярлыки", я лично тебя не оскорблял.

Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

причем Польша, я про Ягодин и контрабанду, по которой Украина теря ет очень много.

Так вже ж півроку епоха чесності , вже ж начальники  митниць поміняні.

Опубліковано
Только что, Nokian сказал:

Так вже ж півроку епоха чесності , вже ж начальники  митниць поміняні.

честности или законности? их по старым законам поменять не могут, как я понял. А вот контроля над ними явно не хватает, имхо, что могли бы уже сделать, хотя все знают, что СБУ в доле((.

Опубліковано

Ну да, ну да.

Маючи монобільшість, свого 100% прокурора та чорта в сбу.І не можуть.

Ха ха ха.

Ми просто не білоруси, і ніколи ними не будемо.

Тому в нас інші правила діють.

Тому брехло зелене за трохи часу повторить долю Януковича.

Чи Каддафі.

Опубліковано

Ну да, ну да.

Маючи монобільшість, свого 100% прокурора та чорта в сбу.І не можуть.

Ха ха ха.

Ми просто не білоруси, і ніколи ними не будемо.

Тому в нас інші правила діють.

Тому брехло зелене за трохи часу повторить долю Януковича.

Чи Каддафі.

будем надеятся, что у него хватит сил сломать систему, которую строили предшественники. Петя ведь не ломал систему, как требовал Майдан, он просто возглавил, расставив своих людей.

Опубліковано
37 минут назад, Nokian сказал:

Що ти мелеш.

Сєпарок.

Я думав ти з Маріка.

Раз білорус -ясно.

Бацька для вас ще більший ідол, ніжХуло для рускіх.

Тепер ясно, чому тобі тка муляє армія, мова , віра.

я родом с Мариуполя, уехали от туда в 2013 и родня там живет.

и опять сразу "ярлык".

Опубліковано

@Nokian , якщо Вас завтра призначити президентом, то ви так само нічого не зробите за пару місяців.  Навіть за 100 днів. І добре якщо зробите хоч щось за президентський строк.

Опубліковано
1 минуту назад, Electronshik сказал:

@Nokian , якщо Вас завтра призначити президентом, то ви так само нічого не зробите за пару місяців.  Навіть за 100 днів. І добре якщо зробите хоч щось за президентський строк.

успеет все салоны связи подмять))

Опубліковано
1 година тому, Basil сказано:

автор: " Михаил ЖИРОХОВ, Военный эксперт"

Читаємо його "пророцтво" на 2019-й рік (стаття за 3 січня 2019-го року!):

Цитувати

Что касается оценки возможностей для обострения, то тут вариантов практически нет - локальное обострение рано или поздно в этом году на Донбассе будет. И связано это не столько с военными, сколько с политическими мотивами. В конце марта у нас президентские выборы и одна из задач российского руководства - серьезно пошатнуть доверие общества к Порошенко и его военному руководству. 

тобто, чувак навіть не припускав, що Порох і так впав в "довєрії" у народа, і що не потрібно Пукіну щось ще робити! Аналітєг навіть не бачив очеясного - що Порох і без "россійскава рукаводства" себе обісрав в очах народу! То який він в жопу "експерД"???

Далі можна не читати... Хоча я почитав. Кому цікаво - статті "експерда" на Депо, на Обозрєватєлі, на Фраза... Може він і воєнний експерт, але явно заполітизований

Опубліковано
3 годин тому, romanc сказано:

они там были противозаконно, нарушили закон, с оружием в запретной зоне, им дали поблажку несколько раз из уважения к их заслугам перед Украиной. 

если допустим, приехали 50 человек с оружием внутрь КПП Ягодин и сказали, что они будут отстаивать интересы Украины, действия президента?

Перечитай про що я пишу і що ти відповідаєш. 

Я пишу про те, що президент не повинен так розмовляти.  Ти мені відповідаєш що вони порушили закон. 

Опубліковано
17 минут назад, sergkots сказал:

Перечитай про що я пишу і що ти відповідаєш. 

Я пишу про те, що президент не повинен так розмовляти.  Ти мені відповідаєш що вони порушили закон. 

я согласен, что он мог бы и на Вы. а с другой стороны в армии с подчиненными тоже на Вы нужно общаться. ну и эмоциональная составляющая, когда тебя подрезают на дороге и ты смог поговорить с нарушителем, явно не выкаешь. и другой момент- работа на камеру, разговор президетиа, решающего глобальный вопрос с людьми, мешающими это сделать и преступившими закон.

Опубліковано
9 хвилин тому, romanc сказано:

я согласен, что он мог бы и на Вы. а с другой стороны в армии с подчиненными тоже на Вы нужно общаться. ну и эмоциональная составляющая, когда тебя подрезают на дороге и ты смог поговорить с нарушителем, явно не выкаешь. и другой момент- работа на камеру, разговор президетиа, решающего глобальный вопрос с людьми, мешающими это сделать и преступившими закон.

Вони перед тим розмовляли, сиділи біля вогнища і перейшли на "ти"

Опубліковано

Нокиан, если б был на месте Зе ( именно на месте в данной ситуации), отдал бы приказ из ЗУшки расхерачить тот дом и закрыть вопрос...)))

Опубліковано
52 минуты назад, romanc сказал:

Нокиан, если б был на месте Зе ( именно на месте в данной ситуации), отдал бы приказ из ЗУшки расхерачить тот дом и закрыть вопрос...)))

Як там ваш Маріуполь поживає?

Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

Готовий нести відповідальність за такий наказ і за смерті своїх же людей? Вони в полон когось взяли, людей катували? Що тобі не так з ними?

Опубліковано

Це все просто шоу,спрямоване на рейтинг 

Якби завтра г+г почали мочити Зе, 

За два місяці його ярі прихильники плювались на свого кумира.

Опубліковано

А ось чому так ШВИДКО треба миритись.

До кінця року потрібен новий газовий контракт ,рускім.

Вовік зламався.

Хоча зрештою ,управляє Україною не він,а серйозні люди.

Вовік лише картинка для зєлєбобів.

Опубліковано
41 хвилин тому, nickel сказано:

Незаконно зайняли чуже житло.

Зеленський в розмові із ними сказав, що вони знімають його. Це є на відео.

Опубліковано
30 хвилин тому, Nokian сказано:

Це все просто шоу,спрямоване на рейтинг 

Якби завтра г+г почали мочити Зе, 

За два місяці його ярі прихильники плювались на свого кумира.

Де ви находите тих "авторитетів"?)))) А Чорновіл, то да, то сама правда))) Перефарбувася скоро так))))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...