Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
5 часов назад, rl72 сказал:

Кейс можеш знову писати свій смішний допис про ато

мішень за 70км.

Я все розумію, що тема не для скептиків, жартів і так далі... Але що це ти запостив? Все, що розповідає військовий на відео, це чудово і обнадіює, але... Так довго дивився відео, все чекав, коли ж та установка вистрелить, покажуть якісь результати того всього очікування. По факту - тільки слова війскового, мужик з якоюсь порваною ганчіркою на фото і твій допис "мішень за 70 км". Чудово.

Змінено користувачем Юріч
  • +1 2
  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
27 хвилин тому, Юріч сказано:

Я все розумію, що тема не для скептиків, жартів і так далі... Але що це ти запостив? Все, що розповідає військовий на відео, це чудово і обнадіює, але... Так довго дивився відео, все чекав, коли ж та установка вистрелить, покажуть якісь результати того всього очікування. По факту - тільки слова війскового, мужик з якоюсь порваною ганчіркою на фото і твій допис "мішень за 70 км". Чудово.

не військовий, а радник Міністра оборони, волонтер Юрій Бірюков (зараз порохофоби мені мінусів наліплять:D ),  стрім з випробувань "Вільхи".

на фото зі сторінки у ФБ цього ж Бірюкова - головний конструктор "Вільхи" з мішенню, у яку ракета влучила на відстані в 70 км.

без деталей, але загальне уявлення про ракету, її створення зрозуміло із відео.

а це офіційна інфа

Турчинов опубликовал видео зрелищных испытаний украинской ракеты Вильха

там є і відео вистрілу

Змінено користувачем rl72
Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

Зараз на фронті позиційна війна, як в першу світову. БТР-и для такого не призначені, впринципі.

На свої позиції військові через портали потрапляють?  

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано
6 годин тому, rl72 сказано:

Кейс можеш знову писати свій смішний допис про ато

Скоріше кндр висадить людину на місяці ніж воно в так зване ато попаде.

• -1 2
Опубліковано
On 21.12.2017 at 01:25, Cherman сказано:

Саме цієї модифікації - не знаю. А, всього, БТР-4 вже має бути до сотні.

Це ті що в Іраці забракували?

Опубліковано

Нова ракета це класно. По відео запуск був під кутом 450, це оптимальний кут для максимальної дальності? Я надіюсь, що твердопаливний заряд був мінімальної маси і бойова ракета зможе залетіти значно дальше за 70 км.

Не спец, але у Точки-у 120 км дальність...

Опубліковано (змінено)
10 годин тому, sergkots сказано:

Нова ракета це класно. По відео запуск був під кутом 450, це оптимальний кут для максимальної дальності? Я надіюсь, що твердопаливний заряд був мінімальної маси і бойова ракета зможе залетіти значно дальше за 70 км.

Не спец, але у Точки-у 120 км дальність...

Для високоточної зброї знімають момент потрапляння у ціль. Для не дуже високоточної - показують момент запуску для піару так званої влади, типу як запуск ракет в кндр.

Змінено користувачем case_l
  • +1 2
  • -1 2
Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

Для високоточної зброї знімають момент потрапляння у ціль. Для не дуже високоточної - показують момент запуску для піару так званої влади, типу як запуск ракет в кндр.

Раціональне зерно в цій думці є - якщо відомо куди впаде і де вибухне то чому б там не поставити автономну відеокамеру? 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, sergkots сказано:

Раціональне зерно в цій думці є - якщо відомо куди впаде і де вибухне то чому б там не поставити автономну відеокамеру? 

всіх бажаючих з камерами познімати момент попадання, запрошують на наступний раз у точку цілі.

кейса з собою захопи) буде штативом

Змінено користувачем rl72
Опубліковано (змінено)
1 час назад, case_l сказал:

12 минут назад, sergkots сказал:

Ось точно такі самі думки були у мене вчора, коли я дивився сюжети, нариті @rl72. Але промовчав, думав це і так зрозуміло. Запуск - воронки - радість начальників - групове фото. 

5 минут назад, rl72 сказал:

всіх бажаючих з камерами познімати момент попадання, запрошують на наступний раз у точку цілі.

кейса з собою зохопи)

Не потрібно йорнічати. Нічого нема складного поставити камери, навіть на відстані, біля тих точок, де стоїть ціль, з камерою там не потрібно сидіти. Вони ж знали, де предпологаєма ціль, вони ж там якісь таблички, орієнтири поставили. То в чому проблема?

Пс. Знову скажеш, що не захищаєш владу? Та ти відразу всім сумнівающімся "рот закриваєш". Пишеш всякі виправдання недолугі.

Змінено користувачем Юріч
  • +1 5
Опубліковано

@Юріч, тут уже більше двох років, в т.ч. і ти, пишуть про проплачених, порохоботів. Невже за цей час не можна хоч один пруф навести, що вони існують ще десь крім уяви зрадофілів?

Хоч який небудь скан/фото методики, платіжки ?

Опубліковано
5 минут назад, rl72 сказал:

@Юріч, тут уже більше двох років, в т.ч. і ти, пишуть про проплачених, порохоботів. Невже за цей час не можна хоч один пруф навести, що вони існують ще десь крім уяви зрадофілів?

Невже за два роки чи навіть більше порохоботи не можуть надати громаді докази, що вони грошей не беруть, а просто іпануті чи за ідею?

• Ха-ха 2
  • +1 2
Опубліковано
7 минут назад, rl72 сказал:

Ага, ага :D. Ти багато бачив, щоб когось з влади улічіли в корупції, крадіжках в особо крупних і тому подібне, багато кого викрили і посадили? Та нема ніякої корупції, ніхто не краде, то все уява завістніків з народу.

"Ти сусліка бачиш? Ні. А він є". :D

• +1 1
Опубліковано

Опубліковано
9 хвилин тому, nickel сказано:

Невже за два роки чи навіть більше порохоботи не можуть надати громаді докази, що вони грошей не беруть, а просто іпануті чи за ідею?

Була б методичка чи платіжка - надав би. А так як можна надати те чого немає. Я не вмію такого на відміну від тебе

Опубліковано

@Юріч, а на рахунок відео. Навіть ь якщо його надати, все рівно напишуть монтаж/відео не з того місця/не там і не тоді знято/то в північній Кореї знято

Опубліковано

2 минуты назад, rl72 сказал:

Була б методичка чи платіжка - надав би. А так як можна надати те чого немає. Я не вмію такого на відміну від тебе

Бачиш і до тебе вже дійшло, що ми не можемо надати те, чого у нас немає. Це ж не нам методички шлють, а вам.

• +1 4
Опубліковано
13 хвилин тому, rl72 сказано:

Ну чому ж нема. Є. Он НАБУ обшуки в держфінмоніторингу провели. Викрили владу у тому, що вона незаконно конфіскувала гроші яника

Опубліковано
4 минуты назад, rl72 сказал:

@Юріч, а на рахунок відео. Навіть ь якщо його надати, все рівно напишуть монтаж/відео не з того місця/не там і не тоді знято/то в північній Кореї знято

Ну тоді навіщо взагалі те відео було, що Бірюкова, що Турчинова? "Ракєта секретна, але я вам зараз все розкажу". Зробили - хвала, передали у військо, в АТО, досягнули успіху - тоді всім розповідаємо, хвалимся досягненням. А таке відео - це схоже більш на піар. Імхо.

• +1 4
Опубліковано
On 23.12.2017 at 12:45, nickel сказано:

Бачиш і до тебе вже дійшло, що ми не можемо надати те, чого у нас немає. Це ж не нам методички шлють, а вам.

Тобто, ти признався

Опубліковано
4 минуты назад, rl72 сказал:

Тобто, ти признався, що піздюк

Ну якщо для тебе всі, хто немає методички - піздюки, то так я - піздюк, а ти - ні.

• Ха-ха 1
Опубліковано
22 минуты назад, rl72 сказал:

Отже, ти також не можеш довести, що ти не "верблюд". Отже, ти також пізд@к?

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Ну якщо для тебе всі, хто немає методички - піздюки, то так я - піздюк, а ти - ні.

Я , на відміну від тебе, не розповідав, що можу надати и те чого немаю

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...