Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

26 хвилин тому, igorgame сказано:

Ну звісно! :) У чий бік і за кого топити Забродський буде, він який номер у списку? :) Це вже не військовий (при всій повазі) а політик, а це дві великі різниці!

Тобто ти пропонуєш вірити Богдану, Разумкову і т.д., а думку полковника 95-ї аеромобільної, яка під його командуванням була в найгарячіших точках Сходу, яка здійснила майже п'ятисоткілометровий рейд тилом противника я повинен не вірити, бо він "номер в списку" і "політик"? Ну-ну...

• +1 7
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

1 година тому, fedot сказано:

Тобто ти пропонуєш вірити Богдану, Разумкову і т.д., а думку полковника 95-ї аеромобільної, яка під його командуванням була в найгарячіших точках Сходу, яка здійснила майже п'ятисоткілометровий рейд тилом противника я повинен не вірити, бо він "номер в списку" і "політик"? Ну-ну...

Ні, думку в статті озвучив  заступник командувача ООС генерал-майор Богдан Бондар , перейди за посиланням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, fedot сказано:

Якщо пан експерт може оцінювати противника тільки по тому що видно за 300м, то це повна срака.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 хвилин тому, alexvvv сказано:

Ні, думку в статті озвучив  заступник командувача ООС генерал-майор Богдан Бондар , перейди за посиланням.

Бондар?Точно? Ну - тоді я питань не маю

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, fedot сказал:

Тобто ти пропонуєш вірити Богдану, Разумкову і т.д.

Не кидайся у крайнощі бо це якось смішно виглядає. Там у ЗСУ мало військових, чи на Забродському, як на Пороху по його ж словах, все тримається? :) Богдан, Розумков і Ко. говорять те, що їм доповідають військові з передової і не треба тут ла-ла, бла-бла... ікони малювати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 годин тому, igorgame сказано:

Не кидайся у крайнощі бо це якось смішно виглядає. Там у ЗСУ мало військових, чи на Забродському, як на Пороху по його ж словах, все тримається? :) Богдан, Розумков і Ко. говорять те, що їм доповідають військові з передової і не треба тут ла-ла, бла-бла... ікони малювати!

Я не кидаюся в крайнощі. Я намагаюся мінімально аналізувати той фактаж, який мені доступний. І словам людей, які роками в цій війні приймають участь, бойових офіцерів, вірю значно більше, аніж тим білим комірцям, які з АК відстріляли 3 набої в 11-му класі на полігоні. Мова якраз не про Пороха, і ніхто не казав, що на Забродському все тримається - не перекручуй. Буду мати трішки більше часу, напишу теоретичний розвиток подій на цій ділянці - тоді подискутуємо.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 06.07.2019 в 12:55, fedot сказал:

Буду мати трішки більше часу, напишу теоретичний розвиток подій на цій ділянці - тоді подискутуємо.

Та чого вже тут дискутувати, може відразу з пропозиціями до Генштабу? :)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І для чого був весь той цирк з "сюсюканням" перед ОБСЕ?...

Що далі робимо, "зебіли"? Відходимо ще на пару км, щоб не нервувати наших нових "співрозмовників"?...

Главный террорист "ЛНР" Леонид Пасечник заявил, что воспримет действия Украины по восстановлению моста в Станице Луганской как акт агрессии.

Об этом он написал у себя в Twitter, сообщает Цензор.НЕТ.

Так, Пасечник отметил, что любые действия по строительству нового моста в Станице Луганской украинской властью будут восприняты как акт агрессии и направлены на срыв разведения вооружений.

Также он заявил, что представители группировки "озвучат предложения в Минске". 

• +1 2
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж сприйму це як акт агресії по відношенню до податків, які я плачу в бюджет ! І які можна використати на більш корисні цілі...   А мости хай відбудовують тоді, коли там не залишиться жодної сволоти з "народних республік", і за податки, які сплатять в бюджет шановні громадяни тих самих республік, а не за мої !

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, а ось Зєльцман і 300 млн собі на новий офіс знайшов)...

Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что празднование Дня Независимости в этом году пройдет без военного парада. 300 млн гривен, которые могли бы пойти на его проведение, выплатят военнослужащим в виде премий.

Об этом глава государства заявил в обращении, опубликованном на его странице в Facebook.

"Хочу поделиться с вами нашей новой идеей. Обычно 24 августа на День Независимости Украины проходит военный парад. Такой помпезный и точно недешевый. Мне кажется, что в этом году лучше эти деньги выделить нашим героям. Нашим военным. И мы приняли решение выделить 300 млн гривен на премии всем нашим военным. Это солдаты срочной службы, это курсанты, сержанты, офицеры - все. И обязательно военные, которые выполняют задания в зоне проведения Операции объединенный сил. Но чествовать наших героев мы будем, праздновать День Независимости мы тоже будем. Но будет новый формат", - сказал Зеленский.

• +1 1
  • -1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 хвилин тому, Svityaz сказано:

Що далі робимо, "зебіли"? Відходимо ще на пару км, щоб не нервувати наших нових "співрозмовників"?...

а чому відійшли від ДАПу?

Змінено користувачем case_l
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, case_l сказано:

а чому відійшли від ДАПу?

Бо Потрошенко зливав Україну москалям.

Змінено користувачем Віталій СК
  • +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, Svityaz сказал:

Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что празднование Дня Независимости в этом году пройдет без военного парада

Перша корисна справа. Правда використання цих коштів... Премію потратять. А можна, наприклад більше 300 двокімнатних квартир в новобудовах купити.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Svityaz, а шо ж ти, неЗебіл, та й цитату якусь кацапську взяв? Зелень то українською це говорив! Ви ж так до його промов російською доковирювались!

І попередня твоя "цитатка" теж кацапською... Чи то таку методичку розіслали?

ПиСи: якщо ти не знаєш, як переключити ЦензорНет на солов'їну, то я підкажу - справа зверху є можливість обрати мову, натисни там "UA"

image.thumb.png.80965f5fe204cef42e81d0ed7b426340.png

і виглядало б тоді ось так:

Цитувати

Параду на День Незалежності не буде. Гроші підуть солдатам, - Зеленський. 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що святкування Дня Незалежності цього року буде без військового параду. 300 млн гривень, які могли б піти на його проведення, виплатять військовослужбовцям у вигляді премій.

Про це глава держави заявив у зверненні, опублікованому на його сторінці в Facebook, інформує Цензор.НЕТ.

"Хочу поділитися з вами нашою новою ідеєю. Зазвичай 24 серпня на День Незалежності України відбувається військовий парад. Такий помпезний і точно недешевий. Мені здається, що цього року краще ці гроші виділити нашим героям. Нашим військовим. І ми вирішили виділити 300 млн гривень на премії всім нашим військовим. Це солдати строкової служби, це курсанти, сержанти, офіцери - всі. І обов'язково військові, які виконують завдання в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Але вшановувати наших героїв ми будемо, святкувати День Незалежності теж будемо. Але буде новий формат", - сказав Зеленський.

Змінено користувачем jack74
  • +1 4
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, volks сказано:

А можна, наприклад більше 300 двокімнатних квартир в новобудовах купити.

а може хлопцю з села нафіг не потрібна та квартира, яку ще й віддадуть невідомо кому. І строковику теж нічого не перепало б з тих квартир... А так - копійка у його власну кишеню.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна День Незалежності зробити робочим.

Це ж скільки грошей до бюджету буде.

Одного знайомого недавно призначили старшиною роти.

Так от він розказує про сьогоднішнє життя солдатів.

Дуже змістовне.

Особливо в контрактників.

Отримують 10000 ,і в силу безідейноств просто не знають ,що з ними робити.

Пянствують та кайфують.

От туди і 300000000 підуть.

• -1 7
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, Nokian сказано:

Одного знайомого недавно призначили старшиною роти. Так от він розказує про сьогоднішнє життя солдатів.

... Пянствують та кайфують. От туди і 300000000 підуть.

ну да, всі там алкаші, і контрактники, і строковики, нафіга їм гроші?! Проп'ють же все!

(це сарказм)

• Ха-ха 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 минут назад, jack74 сказал:

ну да, всі там алкаші, і контрактники, і строковики, нафіга їм гроші?! Проп'ють же все!

И за чем их держать кроме линии фронта? Для парадов?))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, jack74 сказано:

@Svityaz, а шо ж ти, неЗебіл, та й цитату якусь кацапську взяв? Зелень то українською це говорив! Ви ж так до його промов російською доковирювались!

І попередня твоя "цитатка" теж кацапською... Чи то таку методичку розіслали?

ПиСи: якщо ти не знаєш, як переключити ЦензорНет на солов'їну, то я підкажу - справа зверху є можливість обрати мову, натисни там "UA"

image.thumb.png.80965f5fe204cef42e81d0ed7b426340.png

і виглядало б тоді ось так:

м-да, "зебілізм" - це діагноз...

на сайті Цензора новини в першу чергу з'являються на рос.мові, їхній український варіант викладається десь через півгодини-годину

коли я викладав цю новину українського перекладу ще просто не існувало

компренд, аміго?)

• +1 2
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вважаю чому взагалі премію мають отримати всі підряд військові ? День незалежності це що вже аналог дня армії ? Якщо вже вирішили зекономлені від параду гроші пустити на військових, то може треба відзначати преміями тих, хто на передку, хто відмітився вдалими діями, хто ризикує кожен день, а не всіх підряд хто дупу протирав в штабі ? Бо якщо всіх вітати, то вибачте, давайте і мені премію, для мене теж свято, і парад ніби проводиться не за кошти військових, а за кошти бюджету, який я наповнюю так само як і інші.

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам настійливо підсовують замість ідеї жменю мідяків.

Формують стереотип,аби були продажними.

Бо проти ідейних в них сили нема.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Svityaz сказано:

на сайті Цензора новини в першу чергу з'являються на рос.мові, їхній український варіант викладається десь через півгодини-годину

Спойлер

image.png.9be5e230364edfecce7c199e921de88a.png

4 годин тому, Svityaz сказано:

м-да, "зебілізм" - це діагноз...

коли я викладав цю новину українського перекладу ще просто не існувало

компренд, аміго?)

серйозно?! "ше просто не існувало"?!

Спойлер

image.thumb.png.df5f9cee7c34e246af724ce97e157077.png

Шарій тобі "аміго", йому й можеш розповідати байки

• Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Афера с домиками для военных, которые представил Зеленский. В общем поузнавал я тут по поводу этих домиков.
Заказывала их (разработку и изготовление) национальная гвардия для проживания при охране второй-третей линии. Помните в 15 году строили вторую линию. Так вот там до сих пор нацгвардия ее охраняет. Как положено все УБДшники. Люди далекие от войны и от реалий, заказывали для людей далеких от войны. Но кто-то в МО решил охуенно прогнуться под ЗЕ и пролоббировал закупку этого технического чуда. В общем решили еще и показать это все человеку далекому от войны. Все ж после умывальников и печек в Станичке, поняли, что он нихера не понимает.
Для нормальной работы этого модуля нужно. 1. Электричество. В домике 1 кондер 2-2,5 кВт. Два обогревателя по 2 кВт (2х2 кВт = 4 кВт). И бойлер. Я не смог узнать мощность, но бойлер на 50 литров в среднем 1.5-2 кВт. 2. Вода. Емкости для хранения не предусмотрено. Вода нужна подключаемая и под давлением. То есть водопровод. 3. Яма. Для установки домика нужно под сортир и слив воды выкопать яму глубиной 3,5 метра. Потом это нужно откачивать и вывозить.
Вот это все добрище и отправили в 53 бригаду, приказав установить, чтобы можно было сделать красивую картинку.
А теперь представьте это все на первой линии. Начнем со света - его в 99 из 100 случаев на первой линии нет. Или тянут за пару километров волонтерские кабеля или генераторы. Для работы этого чуда нужно минимум генератор 5 кВт, а зимой все 7 кВт. А топливо? Кто-то считал топливо? А как его списывать?
Вода. Ее нет в 100 случаях из 100. Но какой-то могучий военачальник из МО сказал, что все херня - будем бить скважины.
Яма. Лопатой такую яму не выкопать. Нужна тяжелая техника. Очень тяжелая, потому что 3,5 метра это много. К этому добавится и сам домик. А теперь представьте на виду у боевиков куча техники копает яму и закапывает какой-то зеленый ящик. Сколько минут пройдет между тем, как заметят и первым разрывом мины? Да, думаю минуты две. А через 10 ударит ствольная артиллерия.
Если этот домик не закапывать, то это жестянка из УСБ или МДФ ни от чего не защищает. Еще какой-то военачальник предложил обложить по бокам габионами. А крышу? А тут проблема. Военачальник не подумал, что в крышу может прилететь 152 мм на фугасном заряде.
Вот такой вот домик выдало на-гора МО по дорученню президента за пару недель.
Помните мобильный психолого-диагностиеский комплекс? Так вот он уже почти два года не сделан. А знаете почему? Потому что их нужно всего 4-8 штук. На них денег не украсть и не распилить. А то что они стоят как это говно, которое подсунули Зеленскому, но решают проблему аватаров, суицидников и прочих категорий людей, которым нельзя служить, так это никого не интересует.
Эпоха бідності скінчилась. Они просто будут пиздить наши деньги.
И да, чуть не забыл. То в каком состоянии приехали эти домики в зону ООС - это тема отдельного поста. Пока могу сказать, что в нерабочем. На днях буду в 53 - пощупаю руками.

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опанькі!

Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримали російський танкер «NEYMA», який блокував українські військові кораблі в Керченській протоці. Про це 25 липня повідомляє прес-служба СБУ.
spacer.png

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...