Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
38 минут назад, rl72 сказал:

Та ти що? Серйозно? Так уже стільки написали, що у Порошенка рейтинг на рівні статистичноі похибки в соцопитуваннях;-)

Невже на рейтинг Рабіновича вплине?;-)

Зверни увагу: Петю не я згадав.

Опубліковано
29 хвилин тому, nickel сказано:

Зверни увагу: Петю не я згадав.

Невже Гройсман балотуватись буде? О_О

Опубліковано

Украинцы, живущие в многоквартирных домах, смогут отказаться от услуги теплоснабжения в одностороннем порядке

Джерело тут: https://sud.ua/ru/news/publication/119547-pravo-otkaza-ot-kommunalnoy-uslugi-opublikovan-zakonoproekt

Опубліковано

прикольно, тим хто живе між квартирами, будуть гріти всі інші, а йому рахунки приходити не будуть.

А тепловики будуть брати ще більше зі всіх мотивуючи те, що доводиться гріти халявщиків а платити хтось має.

Хоча це може допомогти тим, хто захоче поставити автономне опалення всім будинком.

Опубліковано
29 минут назад, halcogen сказал:

Яким чином? І що реально виграє цей громадянин?

виграє те, що будуть качегарити більше, бо народ буде кіпішувати (ті які платять) що холодно в квартирі.

Є багаото уматів, які користуючись автономним опаленням взагалі його вимикають, або ставлять на мікрорівень, а інші бачачи що в них холодно качегарять на повну. От і виходить хтось попадає на гроші, а хтось "вумний" нічого не платить або копійки.

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Зібрався заплатити комуналку за минулий місяць, зайшов на П24, дивлюсь аванс за опалення 900+ гривень. Подумав глюк якийсь. Зайшов на сайт обчислювального - а там те саме (при цьому праворуч в табличці "дивитись тарифи" ніякого опалення немає :) ). 

Отака фігня малята))

Опубліковано

А як же інакше? В Нафтогазу грошей же нема, все віддали на премії коболєву і ко. А "європейський" газ в сховища треба закачувати перед опалювальним сезоном, не заплачу - замерзне країна взимку :( 

• Ха-ха 5
Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

Зібрався заплатити комуналку за минулий місяць, зайшов на П24, дивлюсь аванс за опалення 900+ гривень. Подумав глюк якийсь. Зайшов на сайт обчислювального - а там те саме (при цьому праворуч в табличці "дивитись тарифи" ніякого опалення немає :) ). 

Отака фігня малята))

Заходила два дні назад в П24, авансу не було ) Напевне існує особлива вибірка :D

Опубліковано
1 час назад, Лучанка Тетяна сказал:

Заходила два дні назад в П24, авансу не було ) Напевне існує особлива вибірка :D

ага, у всіх є, а от чого у Вас не має -  треба задуматись ;)

• Ха-ха 1
Опубліковано
8 minutes ago, natalka) said:

ага, у всіх є, а от чого у Вас не має -  треба задуматись ;)

А може дійсно вони нарахували лише агентам крємля, які розхитують човен?

Там той рядок в мене був "неактивний", галочка не стоїть і, відповідно, до загальної суми не додається. Як і аванс за газ щомісяця. Тому в очі може і не впасти.

Опубліковано
1 минуту назад, yu2007 сказал:

Там той рядок в мене був "неактивний", галочка не стоїть і, відповідно, до загальної суми не додається. Як і аванс за газ щомісяця. Тому в очі може і не впасти.

Я плачу через звичайний банк і все нараховується. У всіх моїх колег - теж є. 

• +1 1
Опубліковано
10 минут назад, natalka) сказал:

Я плачу через звичайний банк і все нараховується. У всіх моїх колег - теж є. 

то тільки я в танку і не розумію про що мова?

це треба за газ якийсь аванс платити ?

це є обов'язково чи по добрій волі?

(кілька днів тому платила по показнику за газ,про аванс ніхто нічого не говорив)

Опубліковано
5 минут назад, paksivatova сказал:

це треба за газ якийсь аванс платити ?

це є обов'язково чи по добрій волі?

ну ще не обов'язково. Але Волиньгаз і Луцьктепло хочуть... Я плачу лише те що по факту. Ніяких авансів.

1215571773_.jpg.9d586bc7c588d932ced0d268c70800cf.jpg

• +1 2
Опубліковано
Только что, natalka) сказал:

ну ще не обов'язково. Але Волиньгаз і Луцьктепло хочуть... Я плачу лише те що по факту. Ніяких авансів.

1215571773_.jpg.9d586bc7c588d932ced0d268c70800cf.jpg

спасибі

погоджуюся з вами )

Опубліковано

Аванс на газ у платіжках вже давно з"явився.

А ось аванс на опалення з цього місяця після останнього оновлення бази на Комунал тільки у кого централізоване опалення.

Ось пояснення Луцьктепло на їх офіційному сайті:

http://www.teplo-dkp.lutsk.ua/ua/do_uvagy_spozhyvachiv_poslug_tsentralizovanogo_opalennya/

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Цитата

По состоянию на эту минуту, насколько мне известно, пока такого решения нет. Вообще МВФ требует введения в действие постановления Кабмина, которое было утверждено. Если пересчитать цену газа по формуле, которая там есть, то с нынешних 6,95 цена на газ должна была бы быть почти 11 грн за 1 куб. м, это почти на 50% больше", отметил Рева.

По его словам, в МВФ считают ключевыми две позиции: создание Антикоррупционного суда и достижение импортного паритета в цене на газ внутренней добычи с тем, который импортируется в Украину.

"В МВФ считают, что для того, чтобы рынок работал, должна быть разрушена монополия. Пока Нафтогаз, условно говоря, продает газ внутри страны ниже, чем это могли бы сделать импортеры, у нас рынка газа не будет, потому что здесь всегда будет тот, кто имеет возможность продавать дешевле", - заявил Рева.

Виявляється, проблема в тому, що Нафтогаз має можливість продавати український газ дешевше ніж імпортери імпортний.

latest?cb=20130621115816&path-prefix=ru

• +1 2
Опубліковано

До виборів не буде підняття цін, тому ніяких чергових траншів від МВФ також не буде. Зате будуть такі новини.

Цитата

Украина тайно вышла на внешний долговой рынок 

Воскресенье, 26 августа 2018 16:52

Министерство финансов в период празднования в Украине Дня Независимости провело частное размещение краткосрочных еврооблигаций.

«Министерство финансов Украины осуществило частное размещение краткосрочных облигаций внешнего государственного займа со сроком погашения в 2019 году на $725 млн», - сообщили в Минфине 24 августа.

Облигации выпущены 23 августа на полгода, они должны быть погашены 28 февраля 2019 года.

Букраннер выступил Goldman Sach, депозитариями - DTCC, Clearstream Banking S.A., Euroclear Bank.

Процентная ставка заимствования составляет 0%, но бумаги проданы с дисконтом к номиналу - за 95,551%. Это эквивалентно порядка 9,1% годовых.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...