Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 годин тому, Nokian сказано:

Важко назвати головнокомандувачем людину,котра замість відвойовувати -здає СВОЇ території.

Спойлер

От вже той Зе)))))

• Ха-ха 2
Опубліковано
11 годин тому, romanc сказано:

крым, Донбасс.

здається після того, коли порошенко зробив розведення військ , обстріляли Маріуполь з градів

Опубліковано (змінено)

До речі, є такий форум https://police-ua.com/, москалі, кримчани і виродки з "вугільних" республік там зовсім ухи об"їлись, обсирають Україну по повній програмі, адміни проросійські. Я їх періодично тролю, від бана до бана, може хто бажає приєднатися... щоб не розслаблялися :D Тільки в перший день реєстрації нічого не можна писати, треба витримку зробити. Особливо багато гадять в темі Политический юмор и сатира - 2

Змінено користувачем sasha2008lk
Опубліковано

О ,там для наших ватанів стільки гасел приємних.

А деякі тутешні Зєлєбоби  наче тільки з того форуму.

• +1 2
  • -1 4
Опубліковано
В 25.10.2019 в 21:05, VaLeRa сказал:

ну тупииииєєєє - а попросити грошей побільше принести з собою на пожертву забули!!!

а вы не верите в божью силу?))

Опубліковано
7 хвилин тому, romanc сказано:

а вы не верите в божью силу?))

Ну, ми то ще куди не йшло.

А от таракани точно ні. Вони вірять в свого Верховного Таракана.:D

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)

не існує такої книжки, це жарт такий був

https://cs13.pikabu.ru/post_img/2019/10/28/9/157227508019798079.webm

Змінено користувачем jack74
  • Ха-ха 1
Опубліковано

Солдат-срочник Сергей Сафонов найден мертвым в шкафу в кабинете командира воинской части в городе Козельск Калужской области. 

https://lenta.ru/news/2019/10/31/prizyvnik/

Опубліковано
Патриарх Московский и всея Руси Кирилл считает, что интернет оказывает на подростков и молодёжь "разрушительное влияние", а общество, в том числе и церковь, неспособно "дать отпор", как он выразился, "разрушительной силе интернета".
Опубліковано
28 минут назад, Volyniaka сказал:

интернет оказывает на подростков и молодёжь "разрушительное влияние"

Можна подумати, що це не так.

• Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано
39 хвилин тому, Volyniaka сказано:

Патриарх Московский и всея Руси Кирилл считает, что интернет оказывает на подростков и молодёжь

Ніколи не думав , що погоджусь( нехай і частково), з Гундяєвим)) Десь він і правий: де яким "нєокрепшим умам" противопоказано користування інтернетом))) Групи смерті, збочення, пропаганда, що побити бомжа,  нажертись до безтями чи нюхнути, підвісити собаку чи кішку-круто.. Не кажу по всіх, але, факт є факт))))

Опубліковано
52 хвилин тому, bublik007 сказано:

Ніколи не думав , що погоджусь( нехай і частково), з Гундяєвим)) Десь він і правий: де яким "нєокрепшим умам" противопоказано користування інтернетом))) Групи смерті, збочення, пропаганда, що побити бомжа,  нажертись до безтями чи нюхнути, підвісити собаку чи кішку-круто.. Не кажу по всіх, але, факт є факт))))

Ну да в принципі, якщо не було такої схильності, то малоймовірно, що інтернет на таке вплине. Можу розказати по собі (мені 32): одного разу приходить знайома з батьківських зборів і розказує, що вчителька жалілась на хлопців з класу, малювали голих бабів (4-й клас). Почалась мова про виховання, батьків, інтернет... Так от, я ввів у гуглі запит "гола баба", щоб доказати, що гугл такого не показує... Для мене було просвітління... (загодив з браузера, де в мене немає гугл аккаунта). Так там не просто голі баби, а ще чого побільше виявилося. От така наївність в 30.

А на рахунок кота - коли мені було 2-3 роки, батьки принесли молодого котика в квартиру, типу мені розвага. Так от, коли одного разу, залишивши нас наодинці десь на 3 годинки, вони відчинили двері, щоб зайти в квартиру, то останній раз побачили того кота і штук з 10 виделок і ложок, прив'язаних йому до хвоста.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...