Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
23 хвилин тому, alexvvv сказано:

@san4ez1 на форумі лише 2,5 порохобобіка, проти всього загалу, що перебуває в єдності і гармонії :) То, що чути їхнє скавучання найбільше згоден, але після поразки пороха їм довелося очолити зраду. 

Я і сам напевно порохобот, бо зелений мені не подобається і я йому не вірю...

• +1 1
Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, nickel сказано:

Те що відбувається зараз на Борді існувало вже не одне десятиліття, між сходом і заходом, просто ми не помічали, так як рідко перетиналися. З приходом Зеленського це помінялося, бо стали навіть ми західняки між собою сратися, але й на сході та сама фігня. Зе переміг в усіх областях, крім Львівської, хоча й там немало набрав. Тому зараз немає такого поділу на схід і захід як раніше, коли президенти мінялися, то східні, то західні. Зараз противники і прихильники  живуть в одному місті, щодня перетинаються. В Політиці один срач, інші теми мертві, про перемогу Усика один пост з лінком на бій. Навіть як і захочеш не про політику поговорити, то немає з ким, всі в Політиці.

Зате Гвоздик про війНУ уКРАЇНИ І РАШКИ НІЧОГО НЕ ЧУВ((ЙОГО СЛОВА).https://www.unian.ua/sport/boxing/10720935-ya-zhivu-v-kaliforniji-bokser-gvozdik-nichogo-ne-znaye-pro-viynu-mizh-rosiyeyu-ta-ukrajinoyu.html

Змінено користувачем san4ez1
Опубліковано
1 хвилина тому, san4ez1 сказано:

Я і сам напевно порохобот, бо зелений мені не подобається і я йому не вірю...

для цього не треба бути порохоботом :)

Опубліковано
5 хвилин тому, nickel сказано:

З приходом Зеленського це помінялося, бо стали навіть ми західняки між собою сратися, але й на сході та сама фігня.

А хіба не з приходом Порошенка це почалося?

7 хвилин тому, nickel сказано:

Тому зараз немає такого поділу на схід і захід як раніше, коли президенти мінялися, то східні, то західні. Зараз противники і прихильники  живуть в одному місті, щодня перетинаються.

І це нормально, як на мене.

8 хвилин тому, nickel сказано:

В Політиці один срач, інші теми мертві, про перемогу Усика один пост з лінком на бій. Навіть як і захочеш не про політику поговорити, то немає з ким, всі в Політиці.

А я взагалі на борду заходжу лише в політиці посратись, всі інші розділи мене мало цікавлять.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
Только что, Віталій СК сказал:

А хіба не з приходом Порошенка це почалося?

Не так явно, не так агресивно. Петя не тянув нас в тайожний союз, тому, серед західняків, навіть противникам Петі не так підгорало. І срачики були не такі агресивні, в основному зводилися, що щось робить, але треба швидше, більше, активніше. На сході інші срачики в тирнетах були.

Только что, Віталій СК сказал:

І це нормально, як на мене.

+

Опубліковано
9 минут назад, san4ez1 сказал:

Зате Гвоздик про війНУ уКРАЇНИ І РАШКИ НІЧОГО НЕ ЧУВ((ЙОГО СЛОВА).https://www.unian.ua/sport/boxing/10720935-ya-zhivu-v-kaliforniji-bokser-gvozdik-nichogo-ne-znaye-pro-viynu-mizh-rosiyeyu-ta-ukrajinoyu.html

Він профі-боксер, профі нічого іншого крім своєї профі і не цікавить. Я навіть з місцевими і не профі спортсменами не можу спілкуватися, в них лише одна мова, дуже вузький кругозір. Не дарма ж з них стібуться, що тупі. Він постійно живе в Канаді і уявлення про те, що відбувається в Україні, приблизно як в діаспори, тобто лише з медіа знає, що відбувається в Україні. Я б таким людям взагалі питання про політику не задавав, хоче сам щось сказати, хай каже, але нащо тролити як Усика - чий Крим??

Опубліковано
24 хвилин тому, nickel сказано:

Він профі-боксер, профі нічого іншого крім своєї профі і не цікавить.

Клички підтримували майдан (навіть перший), ватна та інфантильна позиція в політиці не може бути виправдана професією 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
10 минут назад, alexvvv сказал:

Клички підтримували майдан (навіть перший), ватна та інфантильна позиція в політиці не може бути виправдана професією 

Не заганяйся, проста людина (не політик) взагалі може не цікавитися політикою. Немає такого в неї обов'язку. Повариха не повинна розбиратися в сортах гавна, а спортсмен від кухарки не сильно відрізняється. А якщо ще й живе в Канаді, то йому взагалі пофіг що тут, він не для цього вибирався з болота, щоб потім активно ним цікавитися. А Кличко ще до Майдану в політику пішов, тому й не дивина, що участь в Майдані приймав.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
47 хвилин тому, nickel сказано:

Він профі-боксер, профі нічого іншого крім своєї профі і не цікавить. Я навіть з місцевими і не профі спортсменами не можу спілкуватися, в них лише одна мова, дуже вузький кругозір. Не дарма ж з них стібуться, що тупі. Він постійно живе в Канаді і уявлення про те, що відбувається в Україні, приблизно як в діаспори, тобто лише з медіа знає, що відбувається в Україні. Я б таким людям взагалі питання про політику не задавав, хоче сам щось сказати, хай каже, але нащо тролити як Усика - чий Крим??

Каліфорнія явно не Канада

• +1 1
Опубліковано
49 хвилин тому, nickel сказано:

хай каже, але нащо тролити як Усика - чий Крим??

Ну бо більше схоже на зраду коли людина юлить....

Опубліковано
1 минуту назад, san4ez1 сказал:

Каліфорнія явно не Канада

Переплутав, в статті ще Бетербієва цитували, який в Канаді живе. Але суть не міняється.

Опубліковано
15 хвилин тому, nickel сказано:

Не заганяйся, проста людина (не політик) взагалі може не цікавитися політикою. Немає такого в неї обов'язку. Повариха не повинна розбиратися в сортах гавна, а спортсмен від кухарки не сильно відрізняється. А якщо ще й живе в Канаді, то йому взагалі пофіг що тут, він не для цього вибирався з болота, щоб потім активно ним цікавитися. А Кличко ще до Майдану в політику пішов, тому й не дивина, що участь в Майдані приймав.

Тут професія нідочого - ми воюємо з росією, наші хлопці помирають від їхніх снарядів і куль, яка нахєр ще може позиція в УКРЇНСЬКОГО спортсмена?

• +1 1
Опубліковано
Только что, san4ez1 сказал:

Тут професія нідочого - ми воюємо з росією, наші хлопці помирають від їхніх снарядів і куль, яка нахєр ще може позиція в УКРЇНСЬКОГО спортсмена?

Багато сєпарів з дивана поклав, воїн? 

• -1 2
Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, nickel сказано:

Багато сєпарів з дивана поклав, воїн? 

Так і знав що так напишеш...Спитай в мене чий Крим, причому спригування на фронт відразу.Ти ж мене не знаєш, чому стверджуєш , що я сепарів не клав?

Я тобі більше скажу, сепарів в Луцьку теж дуже багато...просто сидять тихо, поки.

• +1 1
Опубліковано
4 минуты назад, san4ez1 сказал:

Так і знав що так напишеш...Спитай в мене чий Крим, причому спригування на фронт відразу.

Чий Крим я і так знаю. Нащо мені ходити і задрочувати цим людей, спортсменів чи тебе)

Ти ж мене не знаєш, чому стверджуєш , що я сепарів не клав?

Де ти в запитанні ствердження побачив? Ну ти ж зараз не в АТО? Чому? Війна ж не закінчилася.

Я тобі більше скажу, сепарів в Луцьку теж дуже багато...просто сидять тихо, поки.

То ти їх можеш і тут класти.

• -1 2
Опубліковано

Де ти в запитанні ствердження побачив? Ну ти ж зараз не в АТО? Чому? Війна ж не закінчилася.

Відкрию секрет для тебе- в зоні ато є інтернет....

• +1 1
Опубліковано

Відкрию секрет для тебе- в зоні ато є інтернет....

Якби інтернет був би тільки в ато я б не питав, а так питання залишається відкритим.

Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, nickel сказано:

Якби інтернет був би тільки в ато я б не питав, а так питання залишається відкритим.

Любиш ти пописати не про що...хорошу роботу маєш...напевно..Все знаєш, у всьому експерт - тримай мєдальку.

• +1 1
Опубліковано
Только что, san4ez1 сказал:

Любиш ти пописати не про що...хорошу роботу маєш...напевно..Все знаєш, у всьому експерт - тримай мєдальку.

Ти так і не відповів

Опубліковано

На яке запитання?

• +1 1
Опубліковано
1 минуту назад, san4ez1 сказал:

Така ж як і в сотень тисяч, а може вже й мільйонів інших заробітчан.

Опубліковано
4 хвилин тому, nickel сказано:

Така ж як і в сотень тисяч, а може вже й мільйонів інших заробітчан.

Знову ,я к і в зе, про все і ні про що...Коротше давай...

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...