Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
32 хвилин тому, zaHARE сказано:

а це хіба тема приколів? 

так, тема не приколів, а "дураків-недураків"... то де там в тебе дурні?

• Відповідей 7,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
9 минут назад, jack74 сказал:

так, тема не приколів, а "дураків-недураків"... то де там в тебе дурні?

дурнів восени рахують)))

Опубліковано

В Госдуме предложили назвать улицу в Москве в честь первого главы ДНР Захарченко

Цитувати

Депутаты Госдумы РФ обратились к мэру Москвы с предложением назвать именем погибшего главы самопровозглашенной Донецкой народной республики Александра Захарченко одну из улиц, сообщил журналистам депутат Казбек Тайсаев.

"Депутаты Государственной думы Российской Федерации обратились к мэру Москвы Сергею Собянину с просьбой увековечить имя Александра Захарченко и назвать его именем одну из улиц Москвы", - сказал Тайсаев в ходе визита в Донецк.

Опубліковано

@jack74 після того як в нас назвали у Київі сквер на ім'я Нємцова я не здивуюсь якщо вони так зроблять. Я б на їх місці б навпроти посольства України б відкрив пам'ятник і переіменував б саме цю вулицю. А для посольства США можна було б перейменувати вулицю по прізвиську мотороли. Якщо вже страдати ..йнею то по повній :)

Але думаю що навряд чи вони на це підуть, хіба що з принципу насолити

Опубліковано

:) ти порівнюєш Нємцова до Захарченка?!? 

Хай буде так, я не проти :) Нехай буде такий "взаємообмін" :) 

Прийде час, їм багато за що соромно буде... Одним соромом більше

Опубліковано

@jack74 я не порівнюю. Порівнюють вони. Для них Нємцов це як "исчадие ада", уособлює у собі все зло "лихих 90-х" коли він був при владі, для них (російської теперішньої влади та більшої частини населення) назвати вулицю на честь Нємцова прозвучала як образа. А Захарченко для них "герой", зліплений зусиллями їх пропаганди. Ми ж знаємо хто насправді був Захарченко. І, повторююсь :) , я не здивуюсь що вони так зроблять навмисно, щоб вже образити нас. 

P.S. Шкода тих людей що мають халепу жити на тих вулицях, мііняй документи, тощо...

Опубліковано

Звичайно, що "Крим - це Україна", але барани то русські :)

Командующий ЧФ вице-адмирал Моисеев четырежды поздравил войска с 274-й годовщиной Победы в ВОВ!?

Цитувати

5 Оборона Севастополя

Опубліковано 10 трав. 2019 р.

Командующий Черноморским флотом, вице-адмирал Моисеев четырежды поздравил войска с 274-й годовщиной Победы в Великой Отечественной войне, после чего  отправился командовать Северным флотом

Спойлер

Опубліковано
В 11.05.2019 в 15:37, jack74 сказал:

Звичайно, що "Крим - це Україна", але барани то русські :)

Командующий ЧФ вице-адмирал Моисеев четырежды поздравил войска с 274-й годовщиной Победы в ВОВ!?

Це того флоту який драпав з Севастополя від кількох румунських есмінців і одної німецької субмарини в 41-му?:D

Опубліковано

Боженька він все бачить...

В ракету «Союз-2.1б» попала молния спустя несколько секунд после запуска

Цитувати

Об этом с места событий сообщает телеканал «Звезда».

Ракета со спутником «Глонасс-М» стартовала в понедельник, 27 мая, с космодрома Плесецк. При отрыве ракеты от стартового стола в нее ударил разряд молнии.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...